Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 23, 2025, 20:37:34

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 10 част  (Прочетена 190942 пъти)

anelia_
Любопитен
*
Публикации: 45

« Отговор #270 -: февруари 14, 2012, 02:09:51 »

Ди Джей Съни го харесвам много - била съм на негови сватби, но мисля, че когато някой се захване с няколко дини под една мишница, нещата не са толкова изпипани и качествени. Едното винаги е по-добро, а второто е между другото. Когато избирах видео за моята сватба, проучих много видеооператори, фирмата на Съни, не беше сред фаворитите ми, а за Георги Христов не съм и чувала. Красимир Ламбов се налага в момента на пазара и мисля, че това ще е най-доброто и за в бъдеще. Поне аз него съм избрала smile
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: февруари 14, 2012, 08:46:10 »

DJ Willy-знам че добър,но взима скъпичко. DJ Румен Черкезов-не ти го препоръчвам.Била съм на няколко негови сватби и не ми харесаха. DJ Петко Василев за първи път го чувам и не мога да помогна с мнение.Аз мога да ти препоръчам ДЖ Дидо.Добри отзиви съм чувала и за Горчев и за Съни.Моя съвет е срещни се с няколко ДЖ и искай да видиш как води една сватба,виж и кой ще ти допадне като човек.
Активен
stoyanov
Професор
Публикации: 320

"Всяка случайност е скрита форма на необходимост!"

« Отговор #272 -: февруари 14, 2012, 18:58:36 »

Каква е разликата помежду битов ритуал, класическата програма, програма с фолклорен ансамбъл, с музикален фон?

Здравей Марина!  Wink Това са различни видове ритуали. Битовият ритуал е с ансамбъл - народни песни и танци, класическият ритуал е с музиканти (няколко човека), а с музикален фон е обикновеният ритуал (едно момиче свири на йоника). Словото на длъжностното лице, което води е едно и също при всички видове ритуали. От ритуалната предлагат и изнесен ритуал. Най-много се предпочита и избира от младоженците битовият ритуал в залата. Надявам се съм бил полезен с отговора. good

Честит празник на всички влюбени - Св. Валентин - денят на любовта и нашият празник - Трифон Зарезан. Наздраве!   smile
Активен
Денито
Професор
Публикации: 319

« Отговор #273 -: февруари 15, 2012, 11:03:46 »

Girlinblue182 Уили е много добър - цената му е 500лв за 5 часа и по 100лв/ч оувъртайм (което си идва точно по 100лв/ч, както са писали момичетата), Дидо също е сред моите фаворити, Петко е от неговата фирма (ако става въпрос за същия Петко), била съм и на сватба, която той е водил, супер е! Имат и още едно момче - Пламен, което води по същия начин и със същия усет. Цената при тях е 450лв за 5 часа и по 80лв/ч оувъртайм. Друг DJ който винаги препоръчвам и много харесвам е Деси - при нея цената е 450лв за 5 часа и 60лв/ч оувъртайм. За Съни не знам актуален ценоразпис, също е добър професионалист, но е малко извън моя личен вкус. Черкезов определено не ми допада. Митко Фънка също е страшен, макар и от по-старата генерация smile Chokolit и Злати също са много добър вариант.
Изразеното мнение е мое лично, подчинено на моя вкус и разбиране, и не искам да засегна нито нечии вкус, нито нечий професионализъм!
Активен
_Ezra_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1114

много обичана

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: февруари 15, 2012, 12:12:21 »

Да попитам-отделно ли трябва да има водещ или някои дж са и водещи-напр. Уили дали и двете неща прави, тия дни мислим да му звъним и да се видим с него
Благодаря ви  give_rose
Активен
Marina12
Любопитен
*
Публикации: 29

Бъдещата съпруга ;)

« Отговор #275 -: февруари 15, 2012, 16:24:01 »

Момичета, само няколко забележки относно диджеи.
Срещнах се с някои диджеи, които имали най-добри препоръки от моите приятели и познати.
Един от диджеите (не искам да пиша името му тука) има третата песен в плейлиста си "It Must Have Been Love" от Roxette. shok Го попитах, ако той знаел, че тази песен е за нещастна любов.
Той отговори: "И какво? Това е една от най-популярните песни на сватбите! Всеки я иска!".  GROAN
Мисля, че тези неща характеризират нивото на професионализма на някои "професионалисти". Внимавайте с тях!
Активен
Денито
Професор
Публикации: 319

« Отговор #276 -: февруари 15, 2012, 16:29:38 »

_Ezra_ повечето от DJ-ите са и водещи, тези които съм изброила по-горе водят всички ритуали по посрещане, игри, букети и т.н., и пускат музиката. Някои работят сами, други си водят помощници, което не се отразява на посочената цена. Има двойки, които държат да имат отделен водещ - в този случай препоръките ми са за Митко Горчев - има уникално чувство за хумор и може да бъде от ултра строг и официален като стил на водене, до пълна простащина, зависи какво се иска от него.
Ако имаш още въпроси - питай, на разположение съм!
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: февруари 15, 2012, 16:31:33 »

Аз мога да споделя за ДЖ Дидо и Черкезов ,че те си водеха целите сватби и ритуали.На другите ДЖ не съм присъствала на сватби.ДЖ Дидо на две от сватбите на беше сам имаше и още един колега с него.На коктейла-служебен също не беше сам.Незнам дали това му е практика.В него ми харесва ,че е официално облечен на сватбите-с костюм риза и т.н. ,дори на едната лятна сватба.
Marina12 аз не съм се замисляла дали дадени песни са за нещастна любов.Ако ми харесва и гостите я харесват и се танцува а мен не е било проблем.Аз има много тъжни песни които харесвам.А и например нашите кумове много харесват "I Will Always Love You" на Уитни Хюстън и танцуваха на нея.

« Последна редакция: февруари 15, 2012, 16:33:41 от gucci » Активен
Marina12
Любопитен
*
Публикации: 29

Бъдещата съпруга ;)

« Отговор #278 -: февруари 15, 2012, 16:53:22 »

Знаеш, gucci, харесам много "Театър", романът на Моъм, и особено думите на Джулия Ламбърт: "Дреболиите правят съвършенството, а съвършенството не е дреболия".
Мисля, че тези нюанси са доста важни и е неприемливо и неуместно да има такава музика в (моят) сватбен ден. Харесам също Уитни Хюстън, обаче бих избрала другата песен си. Просто изразих моето мнение, нищо лично.
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: февруари 15, 2012, 17:20:35 »

Marina12 аз не съм те нападала.Просто съм споделила как е било при мен.Всеки си преценява каква да е неговата сватба и какво да има.За един едно е дреболия за друг друго.Направи го така както на теб ти харесва.Просто за мен не е неприемливо и неуместно и затова на моята сватба не съм се интересувала от това.За съжаление тук пишем и емоцията се губи и отношението и е възможно да си ме разбрала погрешно.Моята сватба е минала преди доста доста време и съм тук единствено ако мога да помогна така както на ме нса ми помагали.
Активен
reniBG
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #280 -: февруари 15, 2012, 19:31:58 »

Благодаря ви дами за контактите на Маруся и Вики. Може ли да дадете и тези на Кристина Славова.

Мерси!
Активен
girlinblue182
Ентусиаст
**
Публикации: 65

« Отговор #281 -: февруари 15, 2012, 19:54:03 »

Благодаря на всички ви! Утре имам среща с DJ Willy, но цената ме плаши направо. Съни е зает, Петко също. Той ми даде контакт с DJ Bamze. Но въпросният Петко звучеше много кофти по телефона, все едно ще му искам пари, не ще му давам. Може и снощен да е бил smile
Някой има ли контакт на DJ Дидо? А името му Данаил Димитров ли е?   
« Последна редакция: февруари 15, 2012, 19:58:12 от girlinblue182 » Активен
Milataaa
Професор
Публикации: 338

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: февруари 15, 2012, 22:48:34 »

Това за тъжните песни в списъка на конкретния DJ да не ви прави впечатление, убедена съм, че ги е наредил в списъка според факта, че е по-често поръчвана песента от младоженците. Повечето двойки не обръщат внимание на текста на песента, а на спомените, които имат от нея или нещо подобно.
Понеже съпругът ми е музикант и често групата са се възмущавали как за първи танц са им поръчвали  най-тъжните песни, посветени на раздяла. Така че не е задължително да е въпрос на личен вкус за DJ-я.
За мен най-важни са добрите отзиви, много важна фигура за сватбата е DJ. На нашата сватба бяхме в комбинация водещ с DJ - Тито и Dj Alex, бяхме страшно доволни!
« Последна редакция: февруари 15, 2012, 22:54:08 от Milataaa » Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: февруари 16, 2012, 09:40:36 »

Благодаря на всички ви! Утре имам среща с DJ Willy, но цената ме плаши направо. Съни е зает, Петко също. Той ми даде контакт с DJ Bamze. Но въпросният Петко звучеше много кофти по телефона, все едно ще му искам пари, не ще му давам. Може и снощен да е бил smile
Някой има ли контакт на DJ Дидо? А името му Данаил Димитров ли е?   
Ето това пише в сайта му
DJ Dido
GSM: 0886/75-00-74
И да името му е Данаил Димитров
ето го и сайта откъде взех кординатите и видях името http://partydjs-bg.com/
Активен
anelia_
Любопитен
*
Публикации: 45

« Отговор #284 -: февруари 16, 2012, 15:28:03 »

reniBG - Коя е Кристина Славова?

Milataaa - Тито, не е ли водещ? Инъче знам, че Ди Джей Алекс работи за него или с него.
Миналата година ходихме на 5 сватби, тази се очертават 3:) На едната сватба беше Ди Джей Алекс. Бях чувала, че е много добър, но на мен лично не ми допадна. Оказа се обаче, че младоженците са му казали кои песни да пуска. Така, че който и да изберем, явно не само една сватба е критерии.
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: