Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 27, 2024, 18:48:51
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Парти с булчински рокли!
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Парти с булчински рокли! (Прочетена 45843 пъти)
plamik
Баш Майстор
Отг: Парти с булчински рокли!
«
Отговор #105 -:
септември 25, 2007, 20:52:23 »
Браво момичета - все повече и повече ставаме.
Сега остава сериозно да се организираме и ще стане невероятен купон.
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
красота :)
«
Отговор #106 -:
септември 25, 2007, 21:22:31 »
То купона е гарантиран- просто няма как да не бъде невероятно забавно
А и мисля, че и организирането няма да се забави много
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
«
Отговор #107 -:
септември 25, 2007, 23:45:47 »
Моята сватба мина преди 2 седмици, но аз пак нямам търпение да си облека булченската рокля! С най голямо удоволствие ще дойдем и ние! Моят мъж е доста контактен и щур, обича да пътува, знае и английски ( Miri
) и няма да има нищо против! Може даже да се обадим и в някоя медия да отрази нашите щуротии, предполагам и списане "Сватба" ще прояви интерес, И Калина от "Моята сватба" по СКАТ също мисля че ще се заинтересува.
Активен
ina_lemon
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #108 -:
септември 26, 2007, 09:40:36 »
Момичета, искам да ви кажа, че тази идея беше осъществена в Бургас преди няколко дена. Една мацка, по повод годишнината от брака си събрала няколко свои дружки и си облекли и роклите, и прически спретнали и грим както си трябва, шаферки им били вече доста големите деца, защото това се случва към 6-7 години след сватбите им. Бяха в р-т Национал в Бургас, гледах снимки във вестника, много яко изглеждаха.И мъжете им бяха там и изобщо, нашата идея в реализиран вид.
Но ние ще сме повече и ще сме в средата на България, което е готино, защото ще сме проявили супер желание за да се занесем чак там.
Аз съм ЗА!
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #109 -:
септември 26, 2007, 10:05:36 »
Получило се е супер сигурна съм- ето имаме и други съмишленици из България
Да като се организира нащето парти ще бъде много по- мащабно и ще има доста по- голям отзвук сигурна съм
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
«
Отговор #110 -:
септември 26, 2007, 18:48:55 »
хехе, тази темичка чак сега я откривам! Готина идея! Особено че всички ме питаха за какво ми е толкова скъпа рокля като няма да я облека втори път, а сега ще мога да им натрия носовете и да кажа, че ще облека и втори път!
Хихи, сега даже ми хрумна, че може на някой Halloween да направим такова парти с булчински рокли, тогава никой няма да ни гледа странно, а дори и да ни гледат странно, винаги можем да се оправдаем с празника и да кажем, че сме се маскирали като булки.
Активен
Picolina
«
Отговор #111 -:
септември 27, 2007, 07:51:35 »
Цитат на: prin4ipessa в септември 26, 2007, 18:48:55
хехе, тази темичка чак сега я откривам! Готина идея! Особено че всички ме питаха за какво ми е толкова скъпа рокля като няма да я облека втори път, а сега ще мога да им натрия носовете и да кажа, че ще облека и втори път!
Хихи, сега даже ми хрумна, че може на някой Halloween да направим такова парти с булчински рокли, тогава никой няма да ни гледа странно, а дори и да ни гледат странно, винаги можем да се оправдаем с празника и да кажем, че сме се маскирали като булки.
това за Хелоин ми хареса
наистина добра идея,само дето моята рокля е в БГ, за сега
Активен
ina_lemon
«
Отговор #112 -:
септември 27, 2007, 07:54:35 »
Цитат на: prin4ipessa в септември 26, 2007, 18:48:55
Ееееее, перфектно е това, защото аз точто на Хелоуин празнувам рожден ден, 31 октомври, мдаа, страхотийска идея е това, мацки, върха!
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #113 -:
септември 27, 2007, 07:56:01 »
Само където в България Хелоуин не се празнува
Освен булките да си спретенем един празник по Американски тип - защото идеята е страхотна, а и аз винаги съм искала и тук да си празнуваме така този ден
Активен
ina_lemon
«
Отговор #114 -:
септември 27, 2007, 08:15:30 »
Вярно е, че Хелоуин е американски празник,само че в последните 5-6 години се празнува доста и тук, защото идеята е интересна и по много барове правят партита с костюми в този ден. Докато живях в Пловдив съм ходила няколко години подред в Петното, ставаше супер парти.В Бургас сега също правят тематични партита на този ден в някои заведения.Нашумява все повече, само дето децата не ходят по къщите със страшни одежди, иначе купона си става.
Активен
Miri
Баш Майстор
«
Отговор #115 -:
септември 28, 2007, 11:05:53 »
Може даже всяка от нас да донесе едно чудовище от тиква със свещи и так да украсим и мястото където ще се съберем.
Момичета нямам търпение да се съберем и да облека още веднъж роклята. А Бени , на тези , които ти казват ,че за какво ти била толкова скъпа рокля при положение,че ще я облечеш още един път им кажи също ,че ще я използваш да се маскираш като Снежанка за твоите деца един ден за коледните празници. Тъй като аз наистина смятам да използвам моята за тези цели един ден.
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
«
Отговор #116 -:
септември 28, 2007, 11:10:38 »
Цитат на: Miri в септември 28, 2007, 11:05:53
Може даже всяка от нас да донесе едно чудовище от тиква със свещи и так да украсим и мястото където ще се съберем.
Момичета нямам търпение да се съберем и да облека още веднъж роклята. А Бени , на тези , които ти казват ,че за какво ти била толкова скъпа рокля при положение,че ще я облечеш още един път им кажи също ,че ще я използваш да се маскираш като Снежанка за твоите деца един ден за коледните празници. Тъй като аз наистина смятам да използвам моята за тези цели един ден.
Хехей, Мири дала си чудесна идея!
За това не се бях сетила, но определено е супер свежарска и готина идея! Ще бъда Снежанка или някаква Принцеса от приказките и даже може да накарам и таткото да се облече в костюма си, за да бъде като истински принц!
Активен
Miri
Баш Майстор
«
Отговор #117 -:
септември 28, 2007, 11:19:34 »
Ама разбира се ,че винаги може да се намери приложение на сватбените облекла, а ти не обръщай внимание Бени на някои завистливи роднини, това единствения такъв ден живота ти и ти трябва да бъдеш с роклята , за която винаги си мечтала, а тя между другото е невероятно красива
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #118 -:
септември 28, 2007, 19:41:54 »
Аз също съм ЗА.Ако имате нужда от помощ за организацията,защото май въпросното място е доста близко до нас съм насреща..........................
Активен
ками
Сватбен ГУРУ
Алекс
«
Отговор #119 -:
септември 30, 2007, 00:49:06 »
Аз сън с двете ръце ЗА
страхотна идея
Активен
Страници: