Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 20:37:06

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Халките - 9 "  (Прочетена 147270 пъти)

emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: януари 19, 2012, 12:55:17 »

И мен ме отказаха от диамантче, и съм съгласна напълно с аргументите ви.
Ние сме харесали тези  и едно семпли от бяло злато,ще видим вече при разговор със златаря какво ще изберем последно .

* 6680_big.jpg (10.58 KB, 400x343 - видяно 3149 пъти.)
Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: януари 19, 2012, 12:56:07 »

Ние поръчахме в Еспер, но сребърни. Мисля, че златото беше по 75лв./гр.
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: януари 19, 2012, 13:19:35 »

veseto_87, колко е грамът на сребърните халки в Еспер?
Благодаря ти предварително!  give_rose
Активен
veseto_87

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: януари 19, 2012, 13:29:30 »

Не мога да ти кажа.Не съм сеинтересувала от цената на грам за среброто. Нашите халки са си масивни - моята 7 мм, неговата 6 и ще ни излязат около 200 лв. с гравирането.
Активен
yara
Сватбар
Публикации: 263

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: януари 19, 2012, 16:58:29 »

emmmmmy

Този модел бе първото, което хвана окото на бъдещия ми мъж. Той искаше изчистена обикновена златна халка и тези му допаднаха много. Но на мен другите по ми харесват, така че ще го обработвам още 1-2 седмици  Wink
Активен
emmmmmy
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: януари 19, 2012, 17:10:19 »

emmmmmy

Този модел бе първото, което хвана окото на бъдещия ми мъж. Той искаше изчистена обикновена златна халка и тези му допаднаха много. Но на мен другите по ми харесват, така че ще го обработвам още 1-2 седмици  Wink
хахах и същото при нас, той настоява за тези шарените, аз искам само бяло злато  goody hurrah
Активен
rubijou
Любопитен
*
Публикации: 24

« Отговор #126 -: януари 19, 2012, 17:31:38 »

Offtopic
момичета, да ви предложа един чуждестранен сайт с голям избор на халки   danceg
http://www.novelldesignstudio.com/index.php

Може да се окаже от полза в трудния избор на халки ....
В БГ има достатъчно добри златарски ателиета, които могат да изработят желания от Вас модел.
Активен
gothic_queen
Професор
Публикации: 453

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: януари 19, 2012, 18:18:34 »

Добър вечер,дами!
Ние твърдо сме се спрели на халките от медицинска стомана,по-специално тези
http://get.bg/product_info.php?cPath=449_451_452&products_id=53764
Искам да попитам нещо за размерите,понеже в този сайт милиметрите са едни,в сайта 'На тъмно' други...
На колко точно милиметри отговарят дадените размери(интересува ме вътрешният диаметър)?
Или някой ако знае магазин или сергия в Пловдив,освен На тъмно,където да продават такива пръстени,моля да каже.Днес бяхме в На тъмно,но имаше оскъдни и модели и размери,пък и персонала не беше от най-вежливите sad
Благодаря предварително smile
Активен
veseto_87

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: януари 19, 2012, 20:57:23 »

Погледни тук: http://silverunicorn.org/forum/index.php?topic=59.0 Мисля че ще се ориентираш.
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: януари 19, 2012, 21:23:31 »

Добър вечер,дами!
Ние твърдо сме се спрели на халките от медицинска стомана,по-специално тези
http://get.bg/product_info.php?cPath=449_451_452&products_id=53764
Искам да попитам нещо за размерите,понеже в този сайт милиметрите са едни,в сайта 'На тъмно' други...
На колко точно милиметри отговарят дадените размери(интересува ме вътрешният диаметър)?
Или някой ако знае магазин или сергия в Пловдив,освен На тъмно,където да продават такива пръстени,моля да каже.Днес бяхме в На тъмно,но имаше оскъдни и модели и размери,пък и персонала не беше от най-вежливите sad
Благодаря предварително smile

Относно  размерите те  наистина  са  в милиметри,вземи  пръстен,който  ти  става и  измери вътрешния диаметър.По  таблицата,която  сте  постнали проверих  и  е така(там  където  пише диаметър  в  мм).
Относно  пръстени  и  халки  с  двете  ръце бих  ти препоръчала  едно  златарко  ателие в  Пловдив.Сега  може  малко  тъпо  да  го  обясня,но  съм  ходила  2  пъти  там blushВ  пловдив , не   центъра,има  античен  стадион или  нещо подобно.Оградено  е и  около  него има  много  сергийки с  художници и  разни  други.ПО  спомен описвам,за  което  се извинявам.От  там има  улица направо ( на  горе) ,която е  пешаходна,има  магазини и се  отиваше към пощата.Та  да се  върна  на  сергийките  и античното нещо .Между  тези сергийки  и улицата  за която  говоря има стара кооперация.Там има  златарско  ателие,доколкото  си с помням се  казва  Сомаха.Единствено  там харесахме  халки,които  да  не  са масови  и да  ги има  в  90% от магазините.Аз лично много  съм  доволна.Не  съм  сигурна дали има от  медицинска  стомана,но  сребърни мисля,че  има.Може да  минеш и  да видиш,ако имаш  желание blush
Надявам  се д а  съм помогнала Yes
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: януари 19, 2012, 22:02:04 »

Магазинът за златна и сребърна бижутерия Сомаха е точно на Джумаята.bamce е обяснила подробно къде се намира  blum (искрено ме разсмя обяснението).От сребърните неща, които съм си взимала, съм много доволна (и като изработка и като цени). За златото нямам наблюдение,освен че братовчед ми купи годежен пръстен оттам и първо го изработиха по-голям размер от уточненото и второ-камъкът падна след 1 седмица (върнаха го за втори път,поправиха го и сега всичко е наред).
Активен
gothic_queen
Професор
Публикации: 453

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: януари 19, 2012, 23:40:02 »

Благодаря много момичета!Сетих се за магазина преди година мъжо ми купи сребърно пръстенче с камъче от там(само ч е не знаех че така се казва).Ще мина да разгледам,въпреки че не съм сигурна дали ще вземем сребърни халкички huhhuh.gif
Много се навихме за тези от медицинската стомана и дано благодарение на разясненията   от линка(мерси veseto_87) открием подходящите размери и да ги поръчаме тези дни.Сетих се и друго докато пишех-дали в някое пловдивско студио за татуировки и пиърсинг няма да има медицински бижута?Казвам го ,защото един от добрите приятели на мъжа ми има студио и предлага много богата колекция от гривни ,гердани,пръстени и обеци,именно от такъв матеериал smile
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: януари 20, 2012, 10:33:31 »

Мариелка,както  казах  ходила  съм  в  Пловдив  2  пъти.Единия  беше ,когато  си  харесахме  халките  ,а  другия когато  си  ги  взехме.За това  споменах ,че  обяснявам  по  спомен smile
Нашите  халки  са  от  там и  до  сега  не  съм имала  проблем  с  тях.Моята  е  с много  камъчета  и да  чукна  на  дърво  нито  едно  не  е паднало  до  сега,въпреки  че  работата ми е  свързане  с  много  пипане:),а  другото е  ,че  пръстените  имат  гаранция,която  се  надявам  да не  използвам :)Но  в  общи линии  съм  доволна  от  магазина.
За медицинската  стомана не мога  да  спомена  почти нищо.Аз  също  съм  я виждала  в  На  тъмно,също и по  някой  арт  магазинчета,но  тук  в  София :(Може д а  пробваш  при  твоя приятел  татуист.А  защо  не  си  изтатуирате по една халка?
Активен
maianiki
Сватбар
Публикации: 199

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: януари 20, 2012, 10:35:23 »

Здравейте момичета.Искам да питам къде в София има хубав избор от халки,където мога да заменя злато и да си доплатя.При нас отпада варианта да ходим на Асеновград и ми се иска другата седмица ,като идвам на София да видя и за халки.Ако някой знае и колко се доплаща за грам злато при размяна  huhhuh.gif
Активен
maria87
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #134 -: януари 20, 2012, 10:41:04 »

Здравейте момичета.Искам да питам къде в София има хубав избор от халки,където мога да заменя злато и да си доплатя.При нас отпада варианта да ходим на Асеновград и ми се иска другата седмица ,като идвам на София да видя и за халки.Ако някой знае и колко се доплаща за грам злато при размяна  huhhuh.gif

От мой наблюдения в момента в София златото е с най-добра цена в Сватбен център София - 69 лв/грам, а го изкупуват на 42 лв./грам. Има голям избор на модели и най-важното - на размери. Ако дадеш повече злато отколкото тежат избраните халки, може и нищо да не доплащаш. Има и промоция - получаваш толкова процента отстъпка за всичко в Сватбения център, колкото тежат халките.
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: