Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 12, 2024, 22:47:12

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Отдушник!  (Прочетена 141450 пъти)

Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: декември 19, 2008, 15:30:06 »

radinka,сега как си sad
Дано бързо ти мине,а за испанците-не им се ядосвай и не си мисли,че тук е по-различно,особено ако човек работи нелегално<без ТД>...всеки гледа да се скатае и да не поеме отговорност<поне повечето де,има и свестни работодатели Wink >
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: декември 19, 2008, 16:45:24 »

кофти скапан ден  diablo diablo diablo diablo diablo diablo diablo diablo diablo diablo
Активен
radinka
Сватбар
Публикации: 221

Няма невъзможни неща,има пропуснати възможности

Моят сватбен албум

« Отговор #197 -: декември 19, 2008, 17:17:46 »

момичета благодаря ви за покрепата give_rose
сега съм малко по-добре girl_wink
а за лекаря-мога да отида когата си поискам-ама испанците ги е стах да не ме питат лак е станало това и  какде работя и затова правят така nea глобите са и много големи
Активен
Teo
Отговорник
*
Публикации: 2277

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: декември 19, 2008, 18:27:00 »

кофти скапан ден  diablo diablo diablo diablo diablo diablo diablo diablo diablo diablo
diablo diablo diablo diablo diablo diablo diablo diablo diablo diablo
Активен
krem4o
Любопитен
*
Публикации: 45

« Отговор #199 -: декември 20, 2008, 00:56:41 »

Здр.,моми4ета аз ви 4ета доста често,но рядко пиша и аз незнам защо.Но тази вечер ми е много мъчно и тъжно и не мога да заспя cray cray cray.Коледа идва,а аз за трета година ще посрещна Коледа  без майка ми,която почина след тежко боледуване,а и баща ми е починал още като бях на 7 и точно затова аз обожавах майка си тя беше всичко   за мен и сега ми липсва толкова много,Трудно е да залича спомените за месеци в болницата и всичко което преживахме.А сега когато чакам първото си дете и то закъснява,а аз умирам от притеснение и нерви  ми е ттолкова нужна,но я няма и няма да се върне. cray
БЛАГОДАРЯ ЧЕ ВИ ИМА И МАКАР ДА НЕ ВИ ПОЗНАВАМ ПОНЕ НЯКЪДЕ СПОДЕЛИХ КАКВО МИ Е И ДАНО УТРЕ Е ПО-ДОБЪР ДЕН.

Rdainka,дано се оправиш и бързо и не трупай горчивина и яд в себе себе си!
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1037

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: декември 20, 2008, 08:49:04 »

Кремчо... незнам какво да ти кажа... тъжно е наистина, но любимите хора никога не умират истински, защото има хора, които да си спомнят за тях... спомняй си само хубавите моменти с нея. Тя винаги ще бъде до теб и твоята рожба. Чувството ми е до болка познато само че към моите баби, които починаха  една след друга...няколко дни преди КОЛЕДА cray cray cray вече седма година аз също немога да се отърся от този шок. Знам че това са две различни неща, но чувството е едно и също. Носи я в сърцето си,както си правила до сега, не се притеснявай за бебчо всичко ще се оправи, трябва само да си спокойна. Ние сме тук с теб и стискаме палци всичко да мине нормално.
Активен
Tеди
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1317

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: декември 20, 2008, 11:46:07 »

Кремчо , горе главата , живота продължава , а ние никога няма да забравим хората които сме обичали и са си отишли !
Но аз имам едно нещо което ме крепи , че те са с нас , че ни помагат и че бдят над нас  LOVING макар , че са си отишли от света на живите. И знам че със сигурност е така , затова искам да прехвърля тези си мисли и на теб и да те помоля да се усмихваш по-често защото идват едни разкошни празници , които трябва да отпразнуваш все едно те са с теб  give_rose
Силни прегръдки ти изпращам  girl_wink
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: декември 20, 2008, 11:50:20 »

krem4o ,горе главата мила..бебчо ще излезе живо и здравичко и вярвам,че поне малко ще запълни празнотата в сърцето ти kiss2 LOVING
Чувството ми е до болка познато само че към моите баби, които починаха  една след друга...няколко дни преди КОЛЕДА cray cray cray
И аз знам какво е,точно по празници да загубиш най-близките си хора ,колкото и да се залъгваме-празниците вече не са същите,превръщат се в обикновени дни cray
Активен
cherry_tea
Професор
Публикации: 364

« Отговор #203 -: януари 09, 2009, 19:25:45 »

Дано през новата година по-малко от нас пишат в тази тема!

Днес реших да тръгна по-рано от работа, но все пак вече беше тъмно навън  (към 5:40). Офисът е в стара сграда, на някои от етажите няма осветление и няма асансьор. Понякога влизат циганчета да просят по офисите... Слизам по стълбите и стигам до етажите без светлина. В полумрака виждам силует на мъж, който изкачва стълбите. Реших, че може да е клиент на офисите от съответния етаж и продължих. С периферното си зрение, обаче долових, когато се разминавахме, че той спира и се обръща след мен. Повярвайте ми, това беше достатъчно да започна да се панирам. Освен това започна да ми говори нещо от сорта на "Къде си тръгнала, ма?" и аз тотално откачих.  shok Просветна ми, че едната от колежките излезе в коридора да пуши, когато си тръгвах и започнах да я викам по име, както съм няколко етажа надолу. Знам, че това го смути, той се засуети нещо, обърна се и продължи нагоре. Там вече беше излязла друга жена от съседен офис и моята колежка също се обади от горе...... и ми се размина.....  girl_impossible
Върнах се нагоре. Повярвайте, разтреперих се. Треперех даже и след като излязох от сградата. Сега като се сетя пак...

Изплаших се. Обикновено моето момче ме взема след работа, но днес е в София, а аз трябваше да споделя.
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #204 -: януари 10, 2009, 12:42:35 »

cherry tea много е гадно това, което ти се е случило. За жалост никой не е застрахован от такива случки. Мен винаги ме е страх, когато трябва да минавам по тъмно и вечно се оглеждам, но то като има да се случва нещо... Браво на теб, че си реагирала както трябва и си запазила самообладание!  give_rose
Активен
cherry_tea
Професор
Публикации: 364

« Отговор #205 -: януари 10, 2009, 19:13:03 »

Така е Svetli , понякога си е страшничко.
Радвам се, че всичко е наред.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: януари 29, 2009, 15:55:30 »

Еййй, ама колко съм бясна в момента, направооооо diablo
Не стига, че днес е почивен ден на мъж ми, ами той си наредил "чудна" програма за деня, на зъболекар (излезе в 10.00, прибра се в 12.00), ами на това отгоре имал среща с кума в 16.00, (излезе в 15.00 преди 18.30 едва ли ще се прибере  diablo
Утре пък си идвала свеки, и нашичкия изведнъж е на работа и утре nea nea nea (а трябваше да е почивка), уж колега излизал в болничен спешно nea, глупости, поне да ми каже, че иска да я посреща!!! diablo diablo diablo Направо съм бясна! Неможахме и детето на консултация да заведем днес, че нямал време diablo

Уфффффф, толкова  ми е криво, че направо незнам!!! diablo diablo diablo
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: януари 29, 2009, 16:29:33 »

Танче това е много неприятна ситуация, моя пък се крие да излиза с един негов приятел с който съм му забранила да се вижда, тъй че знам как се чувстваш.
Имаш едно голямо и силно гуш от мен, съвет немога да ти дам, защото както ти казах аз немога да се преборя с тази ситуация, тъй че съм спряла да се ядосва, правя се на наивна глупачка просто и тва е  good Поговори с него и му кажи че не ти е приятно, но не се цупи  give_rose give_rose give_rose
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: януари 29, 2009, 17:33:15 »

Танче това е много неприятна ситуация, моя пък се крие да излиза с един негов приятел с който съм му забранила да се вижда, тъй че знам как се чувстваш.
Имаш едно голямо и силно гуш от мен, съвет немога да ти дам, защото както ти казах аз немога да се преборя с тази ситуация, тъй че съм спряла да се ядосва, правя се на наивна глупачка просто и тва е  good Поговори с него и му кажи че не ти е приятно, но не се цупи  give_rose give_rose give_rose

Гери, много ти благодаря, мила!!! Wink give_rose
Ами гледам да не се цупя и ядосвам, че и малчо го усеща sad
А и да говоря с него знам, че ще каже,че не разбира какъв е проблема, че не е виновен, дори и да е с майка си утре, няма да си призне, защото аз ще побеснея diablo ууууффф, поне д ами каже, по-малко ще се ядосам!!! cray
Но ще я проверя аз тази работа, утре ще му звънна в работата рано, рано и дано е там, че иначе.... diablo diablo diablo
Активен
Vanilly
Баш Майстор
**
Публикации: 1838

http://vanily.multiply.com/

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: януари 29, 2009, 18:01:49 »

Леле Танче, много кофти така!! Ама мъже!! И аз така като прави нещо, за което ще се ядосам, а ако не ми каже се ядосвам два пъти повече!! Дано наистина утре да е на работа, но и да не е може би е искал да предотварти скандал и затова да крие, както и да е, не е прав!! А за деня, в който е трабвало и свободно време за вас да има, хич не го разбирам!! Прегръдки и от мен!!
Герганче,  а иначе си права, че ако мъжете ни не искат да правят понякога каквото ние искаме от тях, трябва да не ни пука, аз така се бях чдосала за фирменото пари на милото, на кето така държеше да иде, а беше несемейно, но се заинати и каза, че заради моите прищевки няма да си остане в нас и аз след 3 вечери рев и скандали накрая се примирих и си изкарах супер сама в нас,  ана него му било тъпо, и си призна, че не е трябвало да ходи.....
Всичко най!
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: