Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 11:47:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Покупка на булчинска рокля по интернет - 3 "  (Прочетена 193066 пъти)

emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: февруари 05, 2012, 17:15:05 »

аз се бях засилила да поръчвам от няколко места и се колебаех girl_impossible :
Изброявам ги неслучайно:
http://www.ofweddingdress.net/
http://www.dressale.com/
Обаче след като мина малко еуфорията ми от снимките и избраните модели, реших да потърся малко инфо в гугъл под следната форма : negative opinios for...  и съответния сайт. huhhuh.gif
Излязоха ми такива коментари  по разни сайтове и чужди форуми, че лошо ми стана и се отказах. това което за пореден път ще посъветвам е да не поръчвате БЕЗ снимка реална на плата и/или роклята, която са ушили за клиент. защото повечето сайтове са с еднакви крадени обработени  снимки на оригинални рокли, които всъщност не предлагат. beating
И другото свързано с първия съвет е да пише в сайта че снимките са направени от съответния сайт. Днес загубих цял ден в ровене и единственият такъв сайт дотук се оказа lightinthebox.
Оттам уви си харесах само една рокля в неподходяща дължина, а те не позволяват промени по модела, което е добре всъщност. Държат модела да запази целостта си и вида си.
Ще продължа търсенето, ако изскочи още някой сайт ще пиша. smile
Активен
Kiwi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1003

« Отговор #316 -: февруари 05, 2012, 17:39:48 »

lightinthebox ми вдъхват доверие и на мен, а вече са и проверени, до колкото помня роклята на Вивид беше от там.

Негативната страна на рокля от Китай, е че България обмитява много солено всичко текстилно внос извън ЕС и дефакто роклята ви излиза по-скъпа. Може да напишете, че роклята е подарък, но не е сигурно, че митничарите ще се вържат. Също така трябва да имате опитен шивач под ръка, ако се наложат корекции, което са си още допълнителни разходи.

Чакането и неизвестността не ги препоръчвам на по-"чувствителните" госпожици, че да не останат без сън докато дойде роклята до БГ.
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: февруари 05, 2012, 20:11:10 »

аз шивач имам предвид, но понеже съм най малкия размер от таблицата им , няма да има почти никакви корекции, мерките ми отговарят почти до сантиметър на описаната таблица.  smile
харесах си рокли по 99 долара, питах посредник, ще ми излезе към 200 лв с включени мита и всичко , по мой спомен, някъде хвърлих записаната бележка. crazy
за мен не е много за рокля, при положение че поне моделът ще е този който искам и поправки почти не би тр да има в моя случай, да не говорим че като гледам роклята на Вивид, такава за тези пари трудно ще си взема в БГ . yahoo
Ще помисля още малко и ще поръчам  blush
Активен
danon
Новак
*
Публикации: 14

« Отговор #318 -: февруари 08, 2012, 14:46:21 »

Момичета, току що си пуснах поръчката за рокля от lightinthebox yahoo. Имам нужда да ми стискате палци, всичко да е наред smile. Ще пиша като има развитие. Ох, не мога да спра да се усмихвам...
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: февруари 08, 2012, 14:49:23 »

горе долу кога я чакаш? Браво на теб !
айде давай , взимай я успешно, че и аз ровя да избера да поръчам оттам. отказах се от другите сайтове... look
Активен
irena_popova
Професор
Публикации: 458

Моят сватбен албум

« Отговор #320 -: февруари 08, 2012, 15:22:34 »

йеее супер много се радвам за теб  yahoo коя рокля поръча? Аз ще пускам моята поръчка в неделя smile само трябва да си взема мерките smile
Ти по твой размер ли я пусна или по стандарт?
Ще стискам палци и ако имаш инфо пиши smile
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: февруари 08, 2012, 15:25:06 »

аз моята мисля да я пусна по стандарт, а да си правя поправки ако се налага на място. Око да види, ръка да пипне ,както се вика.. tease
Който поръча по лични мерки от лайтиндабокс, да казва после какво е получил като точност  MANICURE
Активен
danon
Новак
*

« Отговор #322 -: февруари 08, 2012, 19:01:55 »

Още ме държи еуфорията хахаха. Ето я и роклята http://www.lightinthebox.com/Sheath--Column-Sweetheart-Floor-length-Chiffon-Elastic-Woven-Satin-Wedding-Dress_p174771.html

Кога ще дойде- в сайта дават 30-35 работни дни за изработка и аз я поръчах със Saver Shipper - 6-8 работни дни за доставка. Калкулацията ми показва, че ако спазят сроковете в горната граница, трябва да имам роклята през първата седмица на Април. Дано!!! smile

Пуснах я със стандартен размер - оказа се, че се разминавам само с по 1-2 см от стандартните. Не ми се даваха допълнително пари за custom made + това няма гаранция, че ще я изпълнят точно до сантиметър. В най-лошия случай ще ми трябват 2 см бюст и -1 см задник  Xixixi

Иначе преди да поръчам роклята поисках снимки от една от мацките, които са коментирали, че са си я купили. И резултатът е много сполучлив. Въпреки, че имам чувството, че и чувал с цвете да ми беше показала, пак щях да си я поръчам biggrin беше любов от пръв поглед...
Активен
irena_popova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: февруари 08, 2012, 19:21:56 »

danon good много хубава и нежна рокля smile ще чакам с нетърпение да я покажеш, когато дойде smile И аз в неделя съм на мерки и ако се разминавам с 1 до 2 см мисля да поръчам размер, а не по моите мерки smile тук в магазинате, като пробвах всички рокли ми ставаха в стандартен размер. успех и дано всичко мине ОК.  give_rose
Активен
danon
Новак
*

« Отговор #324 -: февруари 09, 2012, 10:33:20 »

Мерси, irena_popova smile Ти на коя рокля си се спряла или още не си решила?
Активен
irena_popova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: февруари 09, 2012, 10:45:08 »

Избрах си тази рокля http://www.kissbrides.com/wedding-dresses/a-line-princess/free-shipping-high-quality-organza-wedding-dress.html
Веднага щом я видях исках да си я поръчам, тук обикалях, но нищо не открих.
Разрових се в темите преди това и видях различните мнения и резултатите съответно.
Активен
danon
Новак
*

« Отговор #326 -: февруари 09, 2012, 12:36:21 »

Роклята е разкошна!!! Толкова елегантна и женствена. Дано скоро да я имаш  girl_wink
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: февруари 09, 2012, 13:36:46 »

irena_popova, роклята е невероятна! Към нея предполагам, че има фуста, която прави такъв обем.
Активен
irena_popova
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: февруари 09, 2012, 18:39:52 »

Много благодаря момичета и на мен страшно много ми харесва smile да има фуста и съм избрала вече коя да бъде - ето тази http://www.kissbrides.com/wedding-accessories/wedding-petticoats/high-quality-wedding-petticoats-1774.html  Само трябва да си пусна поръчката.Вече нямам търпение, като дойде ще пусна снимки smile
Активен
emetoem
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1064

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: февруари 10, 2012, 19:59:17 »

Здравейте,
нова съм във форума, но бих искала да попитам някоя от вас дали случайно е поръчвала роклата си от този сайт http://www.weddingdressonlineshop.co.uk/9-wedding-dresses и дали е доволна от резултата. Много ще съм благодарна за мнения smile Wink
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: