Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 08:56:17

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Покупка на булчинска рокля по интернет - 3 "  (Прочетена 192929 пъти)

Josephine®
Сватбен ГУРУ
Публикации: 640

Come Josephine in my flying machine

« Отговор #285 -: януари 30, 2012, 21:31:23 »

Съхранявам я на закачалка ама не в гардероба, защото нямам място. Острани на гардероба зачуках пирон и на него закачам закачалката с роклята. А иначе роклята е опакована в найлон, и обърната наопаки, за да не се нацапа или скъса най-горния пласт...

Vivid, по-добре я извади от найлона - може да пожълтее, защото плата се спарва (особено, ако е от естествени материали, както предполагам) По-добре тропосай един стар чаршаф и го използвай за калъф.

P.S. От личен и горчив опит пиша и извинявайте за оффтопика
Активен
cvetina84
Ентусиаст
**
Публикации: 60

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: януари 31, 2012, 14:06:21 »

http://www.kissbrides.com/wedding-dresses/trumprt-mermaid/free-shipping-high-quality-chiffon-satin-lace-wedding-dress.html
Cveteb това е линка, който искаше. Извинявам се, че не ти го пращам на лични, но има някакъв проблем и отказва да изпрати съобщението.
Активен
Vivid
Професор
Публикации: 396

Моят сватбен албум

« Отговор #287 -: януари 31, 2012, 14:26:18 »

Снимах роклята, както ме помолихте. Снимката не е много хубава, наживо роклята е много по-красива, но поне дава някаква представа.

* dress1.jpg (32.68 KB, 558x992 - видяно 321 пъти.)
Активен
Мариелка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1067

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: януари 31, 2012, 14:39:07 »

Vivid , роклята е супееееееееер  yahoo
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #289 -: януари 31, 2012, 14:41:24 »

вивид, вижда се че е ефирна и нежна! Bravo
А ето една за зимните булки :
http://www.9lover.com/shop/wedding-dress-bridal-gown-7815.html
Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #290 -: януари 31, 2012, 14:56:59 »

Vivid, много е хубава наистина, но не знам защо роклите на закачалка никак не ми изглеждат, как да кажа, вълнуващи. smile Ако не бях видяла снимката на моделът с нея, никога нямаше да ми направи впечатление. Явно като се облече се одухотворява. smile
Активен
Vivid
Професор
Публикации: 396

Моят сватбен албум

« Отговор #291 -: януари 31, 2012, 15:00:51 »

Винаги, когато е облечена, създава съвсем различно впечатление. Предполагам затова сватбените центрове и магазините за булчински рокли, показват моделите предимно облечени на манекен - за да се добие представа как изглежда на тялото. А освен това роклята ми е малко широка в талията и в горната част и на снимката се създава усещането, че е малко безформена.
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #292 -: януари 31, 2012, 16:36:52 »

а аз почвам да захитрявам - сега гледам само сайтове, където има и реална снимка на роклята в повечето случаи поне...
ето пример :
http://www.dhgate.com/new-design-applique-long-sleeve-full-length/p-ff80808134d62a1a01352d9837a62457.html
Активен
tory
Любопитен
*
Публикации: 25

« Отговор #293 -: януари 31, 2012, 17:52:40 »

Леле майко, в този сайт има роклята по чийто модел смятахда шия моята. Разлопа ми се сърцето. star Какво да правя сега, да я поръчам ли? Колко ще излезе с митото и шипинга? Дали ще я получа изобщо, риск си е? Помощ!  Eeager
Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #294 -: януари 31, 2012, 18:12:20 »

emmmmmy, ще обясниш ли по-подробно как стават нещата с посредника? Каква е процедурата?
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #295 -: януари 31, 2012, 18:18:22 »

ее покажи я де smile
аз да ти кажа, ще поръчвам с посредник изпробван вече за други  покупки, защото не ми се занимава. е, ще дам там 80 -100 лв повече, ама достатъчно нерви хабя за други неща, нямам време да се кося.
сега само премислям последния си избор внимателно, после да не харесам друго изведнъж... smile
 има доста сайтове на посредници, пусни запитване с конкретния модел като линк в формата за запитване и ще ти кажат. ти ще си прецениш дали си струва после Wink

п.с
Значи -преглеждам от гугъл няколко сайта, избирам този посредник  с процент който ме задоволява като цена ( някои зимат 25 % , други 30 % и т.н ), а и аз лично гледах да съм поръчвала преди това от него и да ми е наблизо, разбира се последното си е мое решение smile ; пращам в формата за запитване на сайта линка с роклята , да микажат крайна цена до офиса им в софия им пиша. после  ще ида на място, предварително казаха че ще ми искат цената на самата рокля, техния процент ( който включва мита освобождаване от митница ) го искат като дойде роклята. КЪм него има отделно и 10 долара шипинг такса на килограм.
 казаха да дойда поне 2 месеца преди сватбата. после когато поръчаш, те си ти звънят като е дошла да си я вземеш, или ако нещо си нетърпелива може ти да ги тормозиш и по-рано smile
« Последна редакция: януари 31, 2012, 18:31:30 от emmmmmy » Активен
tory
Любопитен
*
Публикации: 25

« Отговор #296 -: януари 31, 2012, 18:19:58 »

Да, искам и аз да зная, защото преди година пазарувах от един американски сайт обувки. Първият път дойдоха и нямаше проблеми, но втория път пристигнаха грешни обувки, върнах ги и се започна една олелия, която завърши така че хем обувки не получих, хем парите не ми върнаха. Не искам да рискувам с точно сватбената си рокля.
Иначе това е роклята http://www.dhgate.com/new-white-ivory-bridal-wedding-dresses-sz/p-ff808081321fe90001323ee5d9086658.html
На снимката са показани 2 рокли на практика, аз искам горната. Влюбена съм в нея или в някой много подобен модел. Пише, че с шипинга ще ми излезе 173 долара. Не зная ако се поръча като подарък дали мога да си спестя митото.

Едит: Еми дай координати на този твой посредник, че тука сме все босички в тая сфера като гледам...
Активен
cherry_dream
Сватбар
Публикации: 280

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: януари 31, 2012, 18:20:56 »

А защо ви е нужен посредник, той само допълнително оскъпява нещата, това са си над 100 лв отгоре
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: януари 31, 2012, 18:29:53 »

много е хубава  LOVING и има по-надолу реални снимки . Което е важно , за да не падаме от високо после  tease
Активен
abrakadabra
Ентусиаст
**
Публикации: 96

« Отговор #299 -: януари 31, 2012, 19:23:26 »

На мен модела ми изглежда чудесен на снимките в началото, но после видях тези, на които е снимана реална булка, и честно да си кажа малко лъскава ми изглежда.
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: