Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 18:32:17
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на malinka_a - 16.07.2011
Страници:
1
2
3
...
5
[
Всички
]
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на malinka_a - 16.07.2011 (Прочетена 28482 пъти)
pinkbird
Професор
Публикации: 415
Сватбата на malinka_a - 16.07.2011
«
-:
юни 17, 2011, 09:12:57 »
malinka_a
, ето го и твоето местенце
Спокойна подготовка през оставащото време до най-мечтания ден! Много усмивки, настроение и само хубави емоции
Очакваме да ни разкажеш до къде стигнахте с подготовката - какво е готово и какво все още не сте свършили
Пожелавам ти приказна сватба и всичко да мине като по мед и масло
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ
Публикации: 850
Отг: Сватбата на malinka_a - 16.07.2011
«
Отговор #1 -:
юни 17, 2011, 09:16:22 »
ех..pinkbird изпревари ме
.
malinka_a
, Честита темичка мила. С теб заедно ще вървим в подготовката и май заедно ще преживяваме трепетните моменти. Пожелавам ти, една безоблачна и с много усмивки подготовка
. Очакваме снимки
Активен
malinka_a
Ентусиаст
Публикации: 144
Истински щастлива и обичана..
«
Отговор #2 -:
юни 17, 2011, 09:29:08 »
pinkbird, ellimink,
много ме изненадахте с темичака,благодаряяя.Изобщо не очаквах,понеже съм новичка във форума.
Ох,че се развълнувах
Така, с подготовката напредваме лека-полека.Вече си имам рокля,воал,който купих и сега не ми харесва и няма да го слагам,ще ходя за нов тези дни.Поканите вече са раздадени и до края на месеца чакаме потвържденията на гостите.Късметчетата за пред ритуалната,си ги направих самичка,сега на дневен ред са подаръчетата за гостите.Капарирали сме ресторанта, камерата, фотото, DJ, ритуална и черквата.В понеделник отиваме да си извадим медицинските и да ги занесем в ритуалната.Пак в понеделник ще ходя до агенцията,която ще прави украсата да уточним някои детаили и цени.Утре съм на пробна прическа и много се вълнувам.Проблема обаче е че не съм си избрала прическата.Също утре ще ходим да видя,колата с която ще сме-някакъв хамър/моля за съвети за украса на подобен тип возило,че с този тип украси не съм много наясно/.
Забравих да спомена,че роклята ми е бяла.Самата сватбата ще бъде в бяло и кафяво,акцент кафе с канела.
«
Последна редакция: юни 17, 2011, 09:32:02 от malinka_a
»
Активен
svekarva
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4023
«
Отговор #3 -:
юни 17, 2011, 09:57:33 »
Здравей кафеено- канелено момиче! Прекрасен избор, ухаеш страхотно! Много красиви и изискани ти са нещата от снимките, чак завиждам на гостите.... Пожелавам ти здраве, сили и вдъхновение
за довършителните нещица по подготовката на радостното събитие.
Не се съмнявам, че от форума ще ти дадат идеи за украса на хамъра, а и аз чувствам онзи "приятен творчески гъдел" отново. Най- често украсата на колата е в тон с букета и се внася след церемониите в ресторанта, като се оставя да краси масата на младоженците /тя е част от общата украса на ресторанта/. Така е много практично, а и можеш да се радваш на цветята по- дълго време. Ако избереш този вариант, флористът на букета или агенцията за украсата ще ти помогнат най- добре. Кажи ни какъв е цвета на хамъра, даже ако позволят го снимай и с удоволствие ще се развихрим....
Активен
malinka_a
Ентусиаст
«
Отговор #4 -:
юни 17, 2011, 10:15:00 »
Благодаря ти svekarva
Ще снимам и хамъра и пробните прически.След това с ваша помощ съм сигурна ,че ще изберем най-доброто.
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421
«
Отговор #5 -:
юни 17, 2011, 10:21:37 »
Малко
svekarva
, четейки те, си пожелавам да имам такава свекърва! Адмирации за теб, мисленето и подкрепата ти - към децата ти и към всички нас
Моята бъдеща свекърва прилича на теб, де, не мога и не искам да се оплача и се надявам и тя да мисли за мен така, но искам да пожелая това на всички бъдещи булки!
Малинка, съветът ми е да се довериш на фризьорката - да й кажеш да прецени по формата на лицето ти, по модела на роклята каква точно прическа ще ти отива и задължително да й занесеш снимка на облечената от теб рокля, за да си представите заедно цялата визия
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #6 -:
юни 17, 2011, 11:09:53 »
Malinka_a, честита темичка и от мен! Желая ти безпроблемна подготовка, много положителни емоции и усмивки
. А да те попитам само с обувките какво стана, че аз съм изпуснала
или не си писала
За Хамъра - звучи супер, и ние може би ще сме с джип. Много е готино според мен, но определено трябва да малко е по-пищна окраса, защото на такава машина малка окраса ще се губи
Ееееххх, една по една всички се изнизвате, а аз имам още цели 3 месеца
Активен
svekarva
«
Отговор #7 -:
юни 17, 2011, 11:20:07 »
malinka_a, качих няколко снимки, ние имахме гореописания вариан. В началото имахме други представи /снимката с рози и завъртулки/, дори почти направих украсата. Отказахме се, защото закрепването върху колата щеше да отнеме доста време, а и трябваше да търсим специално помещение, ако вали. Ще споделя какво трябва да имаш предвид, при положение, че решиш да правиш нещо различно.
once_upon_a_time, не се съмнявай, че всички родители /свекърви и тъщи/ мислят най- доброто за децата си, само дето не е сигурно, че и децата им го виждат така
. Аз се "провалих" много яко на изпита "сватба" ,
но се старая и се надявам да си подобря комуникациите.
Активен
malinka_a
Ентусиаст
«
Отговор #8 -:
юни 17, 2011, 11:31:50 »
Снимките са супер.
Много ми хареса букета.Как се казват тези малките зелените цветчета в него?Ама и аз как го обясних
Понеже поставката ни за халки искам да бъде от такива цветя и затова питам за името.Да не се излагам при флористката
Приемам съвети за букети,защото още не съм си избрала.Първоначалто исках бели рози,алстомерия и кафява пеперудка,но това беше на първо четене.Приемам предложения за букет за бяло-кафява сватба.
«
Последна редакция: юни 17, 2011, 11:34:50 от malinka_a
»
Активен
svekarva
«
Отговор #9 -:
юни 17, 2011, 14:08:23 »
Зелени хризантеми - много са трайни, евтини и ги има през цялата година. Видях стойката за пръстените, аз също мислех за такава в началото. Не искам да те разочаровам, но в ритуалните зали изобщо не ползват подобни красоти- те се за изнесени церемонии. Вземат само халките в "малката стаичка" и връщат всичко останало. В една от темите по подготовка на сватбата, съфорумка ми каза, че тяхната кутийка, понеже била малка /отворена мида/, я приели и останала на масата. И при нас този трик за малка кутийка мина - стоя си до венчетата за радост на кума, защото той я подари на младоженците. Даже качих снимката специално за теб, в случай, че стане въпрос за този аксесоар. Направи я възможно най- малка и дано имаш късмет да и се порадваш и на подписването.
Активен
svekarva
«
Отговор #10 -:
юни 17, 2011, 14:22:44 »
Виж букетите на МОНИКАмАрИА, темата е заключена, но снимките са активни. Нейните цветове са два тона екрю, но спокойно стават бяло и кафяво. Има богат избор на кафяви перли и панделки с привкус на кафе и канела. Ох, чак ми се допи кафе с топка сметана, поръсена с канела
!
Активен
malinka_a
Ентусиаст
«
Отговор #11 -:
юни 17, 2011, 14:48:05 »
Свекърва,това е специално за теб:
images.jpeg
(5.89 KB, 160x240 - видяно 3494 пъти.)
Активен
malinka_a
Ентусиаст
«
Отговор #12 -:
юни 17, 2011, 14:53:22 »
А относно поставката за халките идеята ми е следната. Да е сложена в една малка кошничка самата "възглавничка" и шаферката да я носи и държи докато трае церемонията.Ще имам много сладка шаферка на 4г.на която мисля да доверя тази задачка.
Благодаря и за снимките
Активен
svekarva
«
Отговор #13 -:
юни 17, 2011, 15:08:36 »
Благодаря за кфето
, тъкмо му е време. Идеята е много добра, никой не може да откаже на сладко малко момиченце....И нашата шаферка беше най- хубавата украса на сватбата. Ето и линк към бутика, от който е букета - може да харесаш някоя идея, като избереш цветя в твоята гама.
http://www.liziantus.com/index.php?id=3&sid=aa1320ba72a05f1008d7a80f4be89ae9
Ние със снахата харесахме флористката заради нестандартните места, на които е снимала букетите.
Активен
malinka_a
Ентусиаст
«
Отговор #14 -:
юни 21, 2011, 10:21:29 »
Добро утро. Да дам отчет за свършеното тези дни.
Извадихме си медицински и оправихме документите с кумовете за ритуалната зала.
Колата,която ще вземем не стигнах да я видя,че изникнаха разни задачки-закачки.
Ходихме да си изберем чашите,шампанското,свещите,бутониерите,жартиера и украсата за ресторанта.
Не съм ги снимала,защото не бяха в наще цветове, след 10-тина дни ще си ги вземамем и ще ви ги покажа и те са бяло с кафяво. Ходих и на пробна прическа,но нещо не се харесах особено и май ще ходя на втора.Снимков материал в галерията.
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #15 -:
юни 21, 2011, 10:32:42 »
Браво на вас, много сте оправни
И ние така поръчахме всичко накуп. Прическата много ми харесва, буклите са много сладки, но може още малко да са по-навити кичурите. Не знам какво целиш точно......... защото пък, ако ги навиеш още, ще се скъси малко
Питах те в предия ми пост, но не ми отговори - какво стана с обувките?
Активен
malinka_a
Ентусиаст
«
Отговор #16 -:
юни 21, 2011, 10:50:25 »
За прическата да ти кажа честно и аз незнам какво искам.Чудя се между това дето показах и леко вдигната, защото смятам, че повдигната ще стои по-добре на роклята.Ще имам и воал и затова нещо немога да преценя как ще е по-добре.
А за обувките нищо още.Отказах се от поръчка от онзи сайт.Ще обикалям по магазините тук.
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #17 -:
юни 21, 2011, 10:59:18 »
Аха, ясно.
Е, за прическата аз съм "ЗА" да е по-повдигната, защото така няма и да ти е толкова топло на вратлето
, а и щом ще си воал, като е по-високо ще е по-добре, може би
Може да е същата прическа, но просто всичко да е изместено по-нагоре малко
Активен
malinka_a
Ентусиаст
«
Отговор #18 -:
юни 21, 2011, 11:17:50 »
Да определено ще искам да се видя и с леко вдигната.Защото така нещо не се харесах особено.Много искам да имам естествено цвете в косата/спряла съм се на орхидея/.Воала ще бъде само за церемонията,за ресторанта ще съм без него.хем удължение, хем да не ми се виждат много голяма част от ушите, хем да има воал и цвете, пък и да е леко вдигната.
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #19 -:
юни 21, 2011, 12:24:28 »
Ето няколко идеи:
Според мен на всяка от тях може да се сложи цвете и воал
Особено на втората снимка - съвсем спокойно може да се закрапи воала с такива фибички, като на снимката и после да се махне.
А даже и цветето е твоето
Активен
malinka_a
Ентусиаст
«
Отговор #20 -:
юни 21, 2011, 13:00:39 »
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #21 -:
юни 22, 2011, 20:07:05 »
malinka_a Честита темичка ,как не съм видяла по-рано не знам
Желая ти много прекрасни моменти ,около подготовката за сватбата .
Активен
malinka_a
Ентусиаст
«
Отговор #22 -:
юни 23, 2011, 08:47:06 »
panteryx
Много се радвам,че си имам темичка.
На теб също желая много положителни емоции и прекрасна сватбата.
Активен
malinka_a
Ентусиаст
«
Отговор #23 -:
юни 29, 2011, 08:57:48 »
Момичета, имам едно питане относно роклята. Когато я поръчвах исках да има малко копченце отзад за да мога да вдигам шлейфа, защото е около 30см.Мацката от ателието ме убеди,че нямало нужда.Сега обаче аз държа да сложа нещо.Презрамката,която пада назад като шал,ще скрива копчето/ако е някакво копченце/ и то няма да се вижда,но се чудя как да го направя.
Според вас как е по-добре -да я оставя така или да има опция за вдигане.През повечето време ще е пусната,но за всеки случай.
Горе-долу така изглежда отзад.
index.php.jpeg
(10.29 KB, 236x320 - видяно 4726 пъти.)
Активен
fabolous
Сватбар
«
Отговор #24 -:
юни 29, 2011, 11:38:56 »
С малко закъснение, честита темичка
желая ти леки финални приготовления
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
"Do you think that our love can create miracles?"
«
Отговор #25 -:
юни 29, 2011, 12:59:54 »
С малко закъснение и от мен, но пък с много пожелания за незабравим сватбен ден и безпроблемна подготовка! Опитай се да не се ядосваш за нищо, защото всичко минава като миг и после остават само хубавите спомени
Относно роклята - задължително си сложи нещо, защото роклята на колежката ми беше с малък шлейф и тя се измъчи цяла вечер да я държи, изобщо не й беше удобно.
Активен
malinka_a
Ентусиаст
«
Отговор #26 -:
юни 29, 2011, 13:09:20 »
Благодаря ви
Със сигурност ще видя какво да сложа за да има опция за повдигане.
Активен
malinka_a
Ентусиаст
«
Отговор #27 -:
юни 30, 2011, 10:05:16 »
Добро утро,
искам да споделя с вас една идея.Смятам след ритуала на излизане от черквата, да подготвя балони с хелий,който да пуснем заедно с гостите.Мисля,че ще се получи добре и ще е забавно като за нас,така и за гостите, и най-вече за децата.
Първоночално идеята ми беше да пускаме с милото от онези светещите фенери /тъй като сватбата е вечерна и ще стане добре/, но ще ако поръчам и за госите ще излезе доста скъпо.А от друга страна ако са само два смятам,че няма да е голям ефекта. Много се чудя?!
Активен
fabolous
Сватбар
«
Отговор #28 -:
юни 30, 2011, 10:15:14 »
Лично на мен идеята ми харесва (даже си го представям как ти и младоженецът пускате сърце от балони, а другите ги пускат поотделно), но това след ритуалната зала. Някак си не свързвам черква с балони, ти разбира се може да не ме слушаш
, че това са си моите разбирания
Активен
malinka_a
Ентусиаст
«
Отговор #29 -:
юни 30, 2011, 10:46:30 »
По принцип след ритуалната ще хвърляме късметчетата.Искаше ми се обаче и нещо за черквата да има.Още повече черквата е на много хубаво място и с огромен двор.Как да не го използваме за нещо и за някоя друга снимчица.
fabolous
радвам се,че идеята ти харесва.
Относно балоните, аз си го представям така: ние пускаме червени балони във формата на сърце,а гостите бели и кафяви /защото сватабта е в тези цветове/.Но много се чудя още.Затова се радвам на всякакви съвети и идеи.
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
Мама на прекрасен син :)
«
Отговор #30 -:
юни 30, 2011, 13:48:19 »
Честито и от мен със закъснение
и леки приготовления
Активен
svekarva
«
Отговор #31 -:
юли 01, 2011, 08:29:16 »
Класиката е хвърляне на жито, бонбони и стотинки на прага на църквата. В повечето църкви има гълъби и те идват да кълвят жито. Стават хубави снимки. Преди няколко години беше мода да се пускат гълъби от младоженците, сега си спомних.
Активен
malinka_a
Ентусиаст
«
Отговор #32 -:
юли 01, 2011, 08:51:28 »
Ще има и жито пред черквата задължително.Балоните мислех да са след житото,ама май ще отпадне.
Да ви се похваля вече завърших подаръчетата за гостите.Остават ми само детските, които в събота смятам да направя.
Утре ще обиколим за костюм на милото, обувки,бельо и нов воал за мен.
А другата седмица ще ходиме да поръчаме тортата и цветята.
Активен
babyboopk
Ентусиаст
Публикации: 128
«
Отговор #33 -:
юли 03, 2011, 18:05:50 »
Честита темичка и от мен
Нямам търпение да видя крайният рвзултат от подготовката
И ако имаш нужда от съдействие обаждай се, аз идната седмица ще се мотая и аз в града да организирам някой неща около сватбата
Активен
malinka_a
Ентусиаст
«
Отговор #34 -:
юли 04, 2011, 09:12:30 »
babyboopk
,благодаря!
В събота купихме костюма на милото, ризата, врътовръзката, обувките и воала ми.
Обувки обаче не успях да си харесам и тази събота продължавам да обикалям.
Тези дни трябва да изберем и поръчаме тортата.Уж я бяхме избрали,но след като ни направиха пробна тортичка се отказахме от избрания модел
.Сега трябва да изберем нова торта
Активен
malinka_a
Ентусиаст
«
Отговор #35 -:
юли 08, 2011, 08:53:47 »
Момичета вече започвам да се вълнувам,защото остава още малко
Вчера ходихме и поръчахме тортата.Днес ще уточнямам букетите и бутониерите, за милото и кумовете,които ще бъдат от естествени цветя.Видях и сватбеният автомобил-черен Хамър,за който също ще избера днес украсата.Но има още доста неща за пазаруване и уточнение, аз все още нямам обувки и бижута. Днес ми е последен ден на работа и от утре съм в отпуска и се надявам да се справя с всичко
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #36 -:
юли 09, 2011, 14:40:38 »
Честита темичка!!!
Напълни я с много красота и радост!
Активен
malinka_a
Ентусиаст
«
Отговор #37 -:
юли 16, 2011, 07:39:43 »
Добро утро, днес е нашият ден,ндавям се всичко да мине добре. :svatba:Тези дни много тичане напред-назад и нямах грам временце да надникна във форума.
Станах пих кафенце,взех си душ и след малко отивам на фризьор.Официално госпожа ще стана в 16ч.
Утре отиваме на почивка и незнам дали ще имам време да пиша,но обещавам след това да разкажа и да пусна снимки.Вече май започвам да се вълнувам,защото тези дни от бързане нямах време
Активен
svekarva
«
Отговор #38 -:
юли 16, 2011, 09:43:08 »
Не се съмнявам, че ще е прекрасен ден! Много приятни изживявания днес и после добре да си починете!
Активен
tsvetenceto
Ентусиаст
«
Отговор #39 -:
юли 16, 2011, 09:58:56 »
malinka_a желая ти незабравим сватбен ден и много хубави емоции *INLOVE*Чакаме с нетърпение разказчетооо
Активен
mimi1809
Професор
Публикации: 481
«
Отговор #40 -:
юли 16, 2011, 10:04:39 »
желая ви един незабравим ден изпълнен с много емоции всичко ще е прекрасно чакаме снимки и разказче
Активен
babyboopk
Ентусиаст
Публикации: 128
«
Отговор #41 -:
юли 16, 2011, 19:57:35 »
много красива и весела сватба ти пожелавам днес
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #42 -:
юли 19, 2011, 16:30:26 »
malinka_a
, честито!!!
Бъдете безкрайно щастливи и се обичайте вечно!
Активен
Ивето
Сватбен ГУРУ
Мама на прекрасен син :)
«
Отговор #43 -:
юли 20, 2011, 13:01:31 »
Честито и от мен
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #44 -:
юли 20, 2011, 14:58:37 »
Малинка, честито и от мен. извинявам се за закъснението, не не бях в София и нямах компютър
Както и да е.........бъдете безкрайно щастливи и все така влюбени! Чакаме снимки!
Активен
Morning_Flower
Сватбар
Love is in the air!!! ...
«
Отговор #45 -:
юли 21, 2011, 15:51:30 »
честито и от мен, със закъснение
пожелавам ви прекрасен семеен живот, да сте много щастливи и да се обичате все повече
чакаме разказче и снимки
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #46 -:
юли 22, 2011, 13:30:31 »
С малко закъснение, ЧЕСТИТО! Бъдете винаги влюбени, усмихнати, щастливи и всеки ден си показвайте колко много значите един за друг
Активен
malinka_a
Ентусиаст
«
Отговор #47 -:
юли 25, 2011, 09:06:39 »
Здравейте, ето ме вече госпожа Панчева, спокойна, безкрайно щастлива и отпочинала.
Неможах да пиша веднага,защото бяхме на медена седмичка,която беше невероятна
Сега разказчето за самата сватба,която беше невероятна...
Вечерта преди сватбата ходихме да си вземем тортата и цветята.Отидохме и до ресторанта да ги закараме и за последни доуточнения с персонала.Милото ме прибра в дома на родителите ми към 23ч,а той си отиде в тях.Решихме да спим разделени,нали така било редно.Неможах да спя много добре,будих се два пъти,но като цяло дремнах.Сутринта станах в 7:30,за да имам време да си взема душ и да пия последното кафе като госпожица. В 9:30ч отидох на фризьор,а на домашните поставих задачката да надуят балони и да украсят вкъщи. При фризьорката бях много спокойна и дори тя се пошегува,че май се вълнува повече от мен.Аз обаче вътрешно се радвах и то много,много.Първият разговор с милото беше докато бях на прическата,някъде към 11ч.Обади се да ме чуе и да каже,че всичко е наред при него и да го чакам след има-няма 3 часа. В 12ч си тръгнах от прическа,видимо доволна.Докато стигна до вкъщи гримьорката вече ме чакаше пред блока. Качихме се и започна да ме гримира,отне й около час.Към 13:30ч бях готова с грим и прическа,оставаше роклята но беше раничко.Щяха да ме вземат към 14:30ч.През това време обаче милото се обади да ми вкара малко напрежение,като каза,че сватбената кола е с малко закъснение.Незнам защото обаче не се притесних, знаех си че няма страшно ще се оженим,хехехеее.
През това време започната да идват шаферките и малка част от най-близките роднини.Аз чаках милото да тръгне към кумовеме за да се облека,защото беше много горещо и не ми се стоеше с роклята.
Следва продължение...
Активен
malinka_a
Ентусиаст
«
Отговор #48 -:
юли 25, 2011, 09:50:36 »
Такаа...
Дойде време да облека роклята,щях да изпръсна от кеф.Милото вече е при кумовете.В нас всички са по местата си,тръпнещи в очакване.Между другото бяхме с леко закъснение от 20мин.
Чух клаксоните и вече истински се развълнувах.Беше адска жега.Дойдоха.Нашите ги посрещнаха и настаниха за наздравица,а аз през това време вече нямах търпение да зърна милото ми мъжле.Не се забави много и тръгна да ме търси.Не е много голям апартамента,тай че бързо се ориентира.Обаче барикадата беше много сериозна-4 шаферки,братлето ми, и две братовчедки.Брат ми започна пазаденето и покупко-продажбата.Сделката стана и милото нахлу в стаята.Много беше хубав
Много ме хареса,неможеше да ми се нарадва и само ме гушкашеи целуваше,почувствах се вълшебно.Кумата и кумът бяха също много хубави,харесах си много и бекутчето.Милото ми обу обувчицата,поснимахме се и отидохме при гостите.Всички ръкопляскаха и се радваха.Закичих бизките с ботуниерките и тръгнахме,че нали малко закъсняхме.Пред блока имаше още от роднините, тропнахме едно хорце и ме качиха в джипа.Е сега вече съм като принцеса.В 16ч бахме пред ритуалната зала,където бяха дошли почти всички гости.Много,много ни се радвха.А ние тръгнахме гордо напред да влезем вътре и да си кажем мечтаното "Да". Този момент също беше много силен и за двамата. Сложихме си подписите и станахме "семейство Панчеви".Милото много нежно и сладко ме настъпи,аз съвсем бях забравила.Шампанското май го изпихме едновременно,това ще стане ясно на видеото.И... първата и най-сладка целувка...вълшебна.След това ме взе на ръце и отидохме в залата за поздравления.Там всички минаха да ни поздравят,имаше снимки и мнооооого букети.На излизане кумата хвърли късметчетана и ни заля с жито,беше яко.
Тръгнахме към черквата.Там беше адска жега,но пък беше хубаво,врякохме се и пред Бог.Вече едва ли имаше по-щастливи хора от нас...
На излизане от черквата шаферките бяха раздали балони с хелий на всички гости/за гостите кафяви за нас бели/.Когато излязохме всички се събраха около нас,броихме до три и ги пуснахме.Стана много красиво и различно.Докато гостите отидат в ресторанта и се настанят ние отидохме на фотосесийка.
«
Последна редакция: юли 25, 2011, 09:53:45 от malinka_a
»
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #49 -:
юли 25, 2011, 10:14:46 »
Чудесно разказче, малинка! Направо се пренесох в сватбения ви ден! А идеята с балоните е страхотна, представям си колко е било красиво
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #50 -:
юли 25, 2011, 10:17:15 »
Хей, госпожо Панчева.......споделете някоя снимка! Много е вълнуващ разказа, а подплатен със снимки, ще бъде още по-интересен
Активен
malinka_a
Ентусиаст
«
Отговор #51 -:
юли 25, 2011, 10:53:01 »
Поснимахме се, поцелувахме се, нагушкахме се и тръгнахме към ресторанта.
В лоби бара взехме глъдка въздух и бяхме готови за купон.Влязохме под звуците на Менделсон,гостите бяха на крака,гледаха ни,радваха се и ръкопляскаха.Първия ритуал беше захранването с питката с мед и сол,от мама и свеки.След него дойде ред на менчето,там обаче се поизложих.Беше бая тежичко,аз с босички пръстенца и не го ритнах много силно.Идвете цветчета останаха отдолу под менчето,което само успя да се обърне.DJ предсказа близнаци,пък живи и здрави ще видим.Последва първата наздравица с кумовете,тук вече милото видимо първи си изпи шампанското.Настанихме се на младоженската маса,която беше добре декорирана,стилна и семпла.Като цяло украсата на ресторанта много ми хареса,бялото в комбинация с кафяво беше супер.След като се настанихме кумът стана да поздрави гостите и нас,словото му беше супер. Имахме малко време да отдъхнем и последва първият ни семеен танц - celine dion - the power of love,много силна и нежна песен,на милото ми мъжле му се насълзиха очите.Като го видях и аз много се развълнувах,бяхме много щастливи.Започна як купон,всички гости танцуваха и се забавляваха,обаче милото беше върхът най-танцувалният и щастлив младоженец.Ние двамата заедно с кумовете не се спряхме цяла вечер,а с нашите танци и настроение нямаше как да не се заразят и гостите.Стана мноого голям купон.Някъде из между многото танци разчупихме и кумската пита, тук обаче на мен се падна голямото парче/мъжлето доволно потри ръчички/.Имаше изненада от сестрата на милото,специален подърък за него.Вързаха му очите и го сложиха на един стол,а на една количка вкараха нещо голямо и закрито със завеса.Изненадата беше кючекиня,отвързаха очите на милото и той в началото се постресна,нооо после...Стана много забавно защото той шашна всички и направо надтанцува момичето.Получи се супер и всички гости се събраха около него на дансинга и танцуваха.
Тортата беше много хубава, милото беше много нежен и почти не ме намаца.Аз обаче бях малко по-грубичка и го понацапах,съответно това беше с цел и после си го почистих с много целувки.Имаше състезание коя неомъжена двойка ще си изяде парчето от торатата най-бързо и без прибори,стана голям смях. За букета имаше доста кандидатки,лошото е че беше бая нисичко тавана и пак се поизложих като неможах да го хвърля много добре.Падна на земята пред братовчедка ми и тя беше късметлийката.Със жартиера същата работа,пак бая кандидати и пак веселба.Много беше забавно дакото ми го свали милото,защото разигра цял театър.Пак с идеята да е по-разчупено и да се забавляват гостите.Имаше около 7 дечица с тях беше весело защото внасяха много свежест и непринеденост.Подаръчетата за тях бяха бурканчета за сапунени балончета.Стана страхотно,всичко беше в балончета по едно време,получиха се и хубави снимки.Купона беше страхотнен продължи до 2ч,после отидохме в дома на милото/вече и мой дом/ и продължиха танците до 6ч сутринта.
Родителите бяха много хубави и щастлви,притеснението им беше само в нечалото после вече всички се отпуснаха и забавляваха.
Всичко мина много,много добре.Стана страхотна сватба,нямам търпение да си вземем до седмица снимките и видеото.Тогава задължително ще ви ги покажа.
Вече мога да кажа,че съм много, много щастлива, влюбена и спокойна госпожа Панчева.
Активен
malinka_a
Ентусиаст
«
Отговор #52 -:
юли 25, 2011, 11:11:00 »
Благодаря на всички за милите пожелания,страхотни сте.
Снимки се надявам много скоро да ви покажа.
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #53 -:
юли 25, 2011, 20:02:38 »
Ех ,че хубавооооо malinka_a невероятен разказ изпълнен с много емоции и усмивки.
Чакаме снимчици
Активен
svekarva
«
Отговор #54 -:
юли 26, 2011, 09:22:49 »
Браво на теб, че не се отказа от пускането на балони! Бъдете много щастливи!
Активен
malinka_a
Ентусиаст
«
Отговор #55 -:
август 01, 2011, 10:02:38 »
Здравейте момичета,
най-после си взехме снимките
Сега искам да ви пусна някоя снимчица.Вчера си направих албум, но немога да кача снимки нещо =]Моля за малко помощ
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #56 -:
август 01, 2011, 15:14:15 »
Аз видях само една снимка в галерията и си прекрасна!!! Чакам с нетърпение останалите
Ако още не можеш да се справиш с албума, пиши едно ЛС на Тео, за да ти помогне.
Активен
malinka_a
Ентусиаст
«
Отговор #57 -:
август 01, 2011, 16:14:47 »
Tiama,страхотна си както винаги.
Много се радвам,че сме ти харесали и ти благодаря.
Сега ще пиша на Тео за да мога да ви пусна още снимки.
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421
«
Отговор #58 -:
август 01, 2011, 17:35:24 »
Много, много сте хубави, запазете винаги този поглед в очите си и чувствата в сърцата си!
Активен
malinka_a
Ентусиаст
«
Отговор #59 -:
август 01, 2011, 19:46:36 »
Мерсииии мнооого
Само дето неможах да си ги подредя снимките
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #60 -:
август 01, 2011, 20:19:14 »
Много, много ми харесвате! Бъдете все така усмихнати и влюбени
Ама госпожо, вие на този младоженец не сте му оставили изобщо от питката
Много пари ще трябва да носиш у дома, хихихи
Страхотно настроение се усеща от снимките, а любимата ми е тази, на която си показала едно сгънато краче изпод роклята
Активен
malinka_a
Ентусиаст
«
Отговор #61 -:
август 02, 2011, 10:35:55 »
Благодаряяя!
Ами той умишлено избута по-голямото парче в мен,за да нося аз паричките
.
Много се радвам,че сме ви харесали,само неможах да си подредя албумчето ама... хайде, надявам се да ми простите
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #62 -:
август 02, 2011, 10:44:12 »
Леле, прекрасни сте! И двамата сте големи симпатяги, едни такива усмихнати, щастливи, влюбени.......Все така да се обичате!
Активен
svekarva
«
Отговор #63 -:
август 02, 2011, 11:09:14 »
Не се притеснявай за подредбата на снимките, нали има надписи - всичко е ясно! Букетът е страхотен, а малката шаферка е направо шоколадов бонбон
За вас нямам думи, толкова сте хубави и усмихнати.....Много щастие и късмет още един път!
Активен
malinka_a
Ентусиаст
«
Отговор #64 -:
август 02, 2011, 11:19:09 »
Страхотни сте и ви благодаря от сърце за милите думи!
Активен
plesure
Професор
«
Отговор #65 -:
август 02, 2011, 13:08:52 »
супер снимчици, много красива двойка сте двамката. Явно е било много забавно и весело на сватбата ви. Нека така да е и в ежедневието - само праздници
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #66 -:
август 05, 2011, 19:08:40 »
Аз пък обаче не можах да видя снимчици ,защото са заключени
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #67 -:
август 06, 2011, 22:35:15 »
Ами и аз не мога да ги видя.
Но така като ви гледам от главната снимка мога да кажа, че си била много хубава булка!!!
Активен
malinka_a
Ентусиаст
«
Отговор #68 -:
август 08, 2011, 10:28:29 »
Извинявам се, че съм ги заключила преди да сте ги разгледали.Помислих,че вече всички сте ги видяли
Ето това мисля,че е кода
6A84DA
за желаещите да ни видят
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #69 -:
август 09, 2011, 13:49:33 »
Ми, аз все така не мога да ги видя.
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #70 -:
август 09, 2011, 20:11:20 »
Прекрасни стеееее malinka_a и двамата сте много хубави
Желая ви много щастие и да бъдете все така влюбени
Активен
sweet_miminka
Любопитен
«
Отговор #71 -:
август 10, 2011, 08:06:49 »
Страхотни сте! Много щастие и вечна любов ти пожелавам!
Активен
malinka_a
Ентусиаст
«
Отговор #72 -:
август 10, 2011, 10:09:08 »
Благодаря още веднъж, много сте милички всички!
Активен
Страници:
1
2
3
...
5
[
Всички
]
Нагоре
Изпечатай