Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 15:37:11

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 9 част  (Прочетена 142755 пъти)

pinkbird
Професор
Публикации: 415

« Отговор #330 -: май 18, 2011, 07:19:47 »

Може, аз да съм нещо в грешка smile  pardon Ще видим как ще го направим. В седмицата преди сватбата така или иначе ще се допитвам до една позната кое как се прави.
Бях безкрайно учудена, когато питах за торта и пиле в една сладкарница, от там ми казаха, че трябвало да има сладка баница за изрязване на ръката на младоженеца blum, но това ще го пропуснем blum
Активен
silikonka
Ентусиаст
**
Публикации: 142

Моят сватбен албум

« Отговор #331 -: май 18, 2011, 08:36:03 »

и ние мислим да пропуснем сладката баница. Някак си не ми харесва. Също не мисля и да  ме закичват в нас с пари,някак си изтъркано ми е .
Мъжа ми ще ми пълни обувката с пари ,ще ме купува на вратата пак с пари ...
Майка ще ни захранва с сол и мед ...
Татко ще ни извежда....
Момичета ще надписвате ли своята обувка? Незная дали ме разбирате за какво става въпрос...значи аз гледах една сватба и булкта надписваше по подметката ...имената на неженените моми...зада върви на имената им, и да се омъжат след нея.. На мен  ми харесва като идея  и мисля да я осъществя.
Активен
SaM4u
Ентусиаст
**
Публикации: 98

Моят сватбен албум

« Отговор #332 -: май 18, 2011, 09:45:06 »

LoLi там всички рокли се шият задължително по поръчка!
Ориентировъчно срока на доставка е 1 месец.
Роклята ми е от  модна къща Милениум  http://www.millenium-fashion.com/ от София, но е в цвят екрю-420 лв.
По принцип повечето рокли са на смолянска фирма- "Аз и ти".
Предишната ми рокля за абитуриентския бал беше от там:синя с ръчно рисувана рисунка по цялата дължина ( и беше много качествена 2 дни пиене, танци и забавление.Бях очарована, нищо от нея не се разпадна, скъса и т.н.)  ... Всичко ти се прави по твои размери и желание.
Страхотна фирма и отношение имат като цяло, а цените им са доста конкурентни и прилични, особенно за София (дори бих казала,че са евтини)!
Имат уникални модели наистина! Имат и магазини в Асеновград...

Горещо ги препоръчвам!

LoLi ти не си ли готова с роклята ?
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 700

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #333 -: май 18, 2011, 12:37:37 »

Пинкче аз седнах една вечер и надрасках сватбен сценарий, който разпечатах и раздадох на всички "замесени" biggrin спести ми безкрайно много обяснения, а пък вечерта преди сватбата отбор юнаци надувахме и връзвахме балони - както за украса в къщи, така и за украса на колите smile

между другото рових да видя дали имаме снимка на кърпичката с която татко ни извежда, обаче сме пропуснали да я снимаме nea
Активен
silikonka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #334 -: май 18, 2011, 13:02:20 »

Rafaela, Би ли казала какво се състоеше списъка. Ако може буквално да ми напишеш сватбения сценарии,които да раздам и аз ..
Момичета,аз забравих да ви кажа че на 28 май когато е моята сватба , е работен ден. Егати и тъпотията. Много ме е яд,доста хора от гостите ми са наработа...но все пак ще дойдат .  diablo
Активен
tinkarbell
Ентусиаст
**
Публикации: 74

Моят сватбен албум

« Отговор #335 -: май 18, 2011, 15:00:12 »

silikonka  не разбрах точно табелките с номерата /роклите/ или табелките за имената на гостите/столчетата/ те интересуват, но и двете съм си ги правила аз  smile. Лентите за колите както вече са ти споменали момичетата се слагат или на антените или по огледалата за украса, а за кърпичката - баща ми ще ме изведе с нея. Може би не си чувала защото по магазините не ги и предлагат вече има само от лентите, но аз си исках да е кърпичка и затова я ушихме  smile Как върви твоята подготовка сигурно вече приключваш, че то не остана  smile
Активен
silikonka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #336 -: май 18, 2011, 16:19:58 »

Tinkarbell,
Интересуват ме рокличките?
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415

« Отговор #337 -: май 18, 2011, 18:29:08 »

Рафи и аз съм планирала писане на сценарий или по-скоро кой какво трябва да върши в сватбения ден, но незнам кога ще стигна до него pardon Дано да е скоро, а не след сватбата  Wink
silikonka, мислех, че знаеш, че 28-ми е работен ден. blush Малко е неприятно, но който иска да ви уважи би направил всичко по силите си, за да присъства на сватбения ви ден така че "горе главата". Пожелавам ти невероятен купон Party time Аз мисля да си надпиша обувката, че много хора чакам да минат по моя път  LAUGHTER
Активен
dany_87
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #338 -: май 18, 2011, 18:46:51 »

И аз моите ще ги надпиша,доста интересно е,коя ще е  smile
Активен
dany_87
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #339 -: май 18, 2011, 19:27:58 »

Момичета къде ще си правите грим и прическа,дайте инфо кой е добър тук че мислех в мола да ходя ама то имаше,две готини мацки дето работеха там,ама се махнали и сега нз къде да ходя
Активен
LoLit
Ентусиаст
**
Публикации: 63

« Отговор #340 -: май 18, 2011, 21:54:26 »

SaMoDeLiA все още нямам рокля, но все пак съм чак септември... търся я, защото явно тя няма да ме намери  Reading А твоята е на супер цена! Събота ще отскоча до Асеновград да разледам, но вече съм мерила на няколко места и знам горе-долу какво се търси.

silikonka не се притеснявай за гостите, ще дойдат и ще стане забава.

Идейката с надписването на обувката ми харесва, ама при мен не останаха неженени приятелки... дори се чудя колко ще се борят за букета, но пък ергени бол - може да пратите малко неженени дружки да вземем да сватосаме някой  laugh
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 700

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #341 -: май 18, 2011, 22:38:21 »

Силиконка моля те сподели ми един и-мейл с лично съобщение да ти пратя директно файлчето със сватбения сценарий, че то е доста дълго и няма да мога да го пусна тук в темата, иначе с удоволствие ще ти помогна! give_rose
Пинки споко, аз моя го написах 4 дена преди сватбата, първо щото тогава бях достатъчно наясно с това, от кого какво искам, пък и тогава ми остана време blush biggrin
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар
Публикации: 155

Моят сватбен албум

« Отговор #342 -: май 18, 2011, 22:57:44 »

Това с надписването на обувката наистина е интересно, но нямам толкова голям крак  kezz такаче ще го пропусна. Аз за грим ще се доверя  на Пене. Приятелка ми е, а и знам как работи smile Прическата ще си я правя в салон "ШОГИ", не знам дали е известен, но ми е наблизо и ми харесва как работи smile Със сценария за сега няма да се занимавам, понеже сама аз не знам точно какво ще се случва... pardon
С нетърпения чакам да ми пристигнат обувките  yahoo (на 25-и)
Активен
silikonka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: май 19, 2011, 07:59:24 »

Това с надписването на обувката наистина е интересно, но нямам толкова голям крак  kezz такаче ще го пропусна. Аз за грим ще се доверя  на Пене. Приятелка ми е, а и знам как работи smile Прическата ще си я правя в салон "ШОГИ", не знам дали е известен, но ми е наблизо и ми харесва как работи smile Със сценария за сега няма да се занимавам, понеже сама аз не знам точно какво ще се случва... pardon
С нетърпения чакам да ми пристигнат обувките  yahoo (на 25-и)
Мила, и аз съм с 36 номер, но все ще събера поне 6 имена, а и имаме по 2 обувки , с 2 подметки . Само желание да имаш всичко ще събреш според мен  smile 
Сега се сетих да проверя подметките на сандалките ми какъв цвят е , светло бежови са моите ..и с черен маркер ще стане идеално. Офф момичета вече взех да не спя вечер и да се притеснявам доста ,нямам  търпение вече да идва ,че после ме очаква почивка ....а ми се ходи ужано на почивка!
Активен
LoLit
Ентусиаст
**
Публикации: 63

« Отговор #344 -: май 19, 2011, 18:37:34 »

silikonka  ако си поприключила с организационните задачки, то трябва да се поуспокоиш и отпуснеш. Има неща, които колкото и да ги мислиш, няма как да ги контролираш и в този случай каквото стане  pardon
Аз съм сигурна, че всяка една от нас иска всичко да е идеално, но мога да ти кажа че има много неща, които в последствие гостите дори няма да забележат колко си се погрижила. Важното е веселба да има и всички да се забавляват и танцуват  Party time... а най-важното е - забравяш за всичко и това е твоят ден, трябва да си го изживееш!!!
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: