Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 07:45:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 9 част  (Прочетена 142948 пъти)

AnGeL oF lOvE
Сватбар
Публикации: 155

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: април 13, 2011, 23:54:59 »

LoLi  Welcome
 Не се панирай толкова, разбира се, че е възможно, стига да имаш желание  blum ние помагаме с каквото можем  Girl_hide
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415

« Отговор #91 -: април 14, 2011, 06:58:40 »

LoLi, добре дошла welcome-2 Повечето от нас организират като теб сватба от разстояние така че няма място за притеснение, а пък и ние ще помагаме smile
Активен
SaM4u
Ентусиаст
**
Публикации: 98

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: април 14, 2011, 07:50:30 »

Loli, най-важното е да си запазиш ресторант и час в ритуална и евентуално в църквата smile
После са DJ и фотограф ( самите агенции работят с някои от тях)
Другите неща са леснииии smile Я сватбена агенция, я ти самата ще си ги потърсиш. Така,че споко smile

Междудругото и форума доста помага за тази цел  good
Активен
silikonka
Ентусиаст
**
Публикации: 142

Моят сватбен албум

« Отговор #93 -: април 14, 2011, 09:32:41 »

Loli ,здравей и от мен и добре дошла  butterfly
Тук има много инфо за всичко което те интересува,а ако няма нещо -попитай и ще ти бъде отговорено на това което те интересува.  Bravo
Лоли, на коя дата е сватбата? Имаш ли резервирано вече нещо ?
Ти от каде си ,дай малко инфо за теб и денят който всички очакваме с нетърпение  drum
Активен
LoLit
Ентусиаст
**
Публикации: 63

« Отговор #94 -: април 14, 2011, 13:33:45 »

Вие всички сте много милички и доста неща попрочетох. Аз съм в София, милия е от Ст.З и затова сватбата там - а е и по-красиво според мен. Сватбата е септември. Имам ресторант и DJ  danceg
В фотото и видеото - исках Светла по препоръки, но била заета sad и сега търся други контакти. Проблем е, че като не си на място и не познаваш града много по-трудно се ориентираш... ама аз съм си такава, не си ли направя нещата както искам и когато искам не мирясвам  crazy
Активен
dany_87
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #95 -: април 14, 2011, 13:41:04 »

Здравей и от мен LoLi
В кой ресторант ще сте,и кой сте избрали за дж
Светла я запазват от много отрано аз замаалко да я изпусна за август януари месец,мисля че вече дори тогава имаше запазени и за септември,кофти е че ще трябва да търсиш някой друг,знам че дукса са добри но и те взимат бая парички май
Активен
LoLit
Ентусиаст
**

« Отговор #96 -: април 14, 2011, 14:33:23 »

Ресторанта е Сити, а DJ Ники Колев - пропуснах да напиша  pardon . Дукса нещо не ми харесва като отзиви... а и да парички си е, доколкото чух оферти от тук-от там. Някой има ли мнение за Илия Дечев?
Активен
LoLit
Ентусиаст
**

« Отговор #97 -: април 14, 2011, 14:36:45 »

а за Светла - каза, че все пак може да снима, ако не си намерим никой... но нямало да бъде в особена кондиция lacnl8
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: април 14, 2011, 15:28:41 »

Момичета аз съм Пловдивска булка, но реших да се включа за малко във вашата тема, защото съм родена и израснала в Стара Загора smile Имам няколко приятелки, които се омъжиха наскоро и които си избраха за фото Дукс. Виждам, че е коментирано и от Вас. Аз останах много учудена, че такъв тип сватбени снимки все още съществуват, защото за мен са на светлинни години- отдавна вече никой не прави снимки в самото фото студио пред паравани, имитиращи къщички и тем подобни. Моите уважения към тези хора, нищо лично, но аз не видях една снимка, която да е качествено направена, та даже, ако щете и да са обработени с фотошоп. Всички снимки са или студиини, или от градската градина, където всички хора са строени точно само за снимка. Тук, в Пловдив има няколко добри фотографи, на които съм убедена, че ако им разгледате произведенията ще видите огромната разлика- качеството е невероятно, има разни ефекти, които не са розички и сърчица по снимката, а примерно се използва фотошоп и т.н., снимките са разчупени, идейни, все едно са от някакво модно списание smile и колкото и да не са фотогенични двама души, те така ги правят и така улавят моментите, че просто нямам думи... С този пост не целя да обидя някой, просто реших да споделя мнение и впечатления, защото честно да ви кажа, все си мисля, че за толкова години на пазара Дукс е трябвало малко или много да се развият- това, което виждам е обаче точно обратното и се надявам да има и фотографи, които са по-добри, защото иначе...
Активен
villa
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #99 -: април 14, 2011, 15:38:46 »

И аз си търся фотограф ! Чух за човек от Казанлък чиито снимки били много различни.Някаква идея да има някой как да го намеря ?
Активен
shatell
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #100 -: април 14, 2011, 15:45:15 »

Добре дошла и от мен!
 За фотограф много зависи до колко пари и аз лично мисля, че определено има разлика при по-скъпо платените, заради техниката ,която използват и просто си заслужават парите!!!
 Аз лично си имам няколко любимци, но не са от Ст. Загора! Просто като им гледам сайтовете и снимките , които са направели и  Oh my ... си умирам от кеф! Искам и аз такива!!!!  heart Може и този вариант да обмислите!

Активен
villa
Регистриран

« Отговор #101 -: април 14, 2011, 15:50:55 »

Ами смятаме с моя ,че е по добре да платим повече за фотограф отколкото за видеото! Мислим че снимките са по ценни и ще се гледат в пъти повече от филма ! А и цената май май много не ни притеснява. Особено ако си заслужава.
Активен
bridezilla
Ентусиаст
**
Публикации: 51

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: април 14, 2011, 15:52:40 »

Фотографът от Казанлък е Йонко Русев! Препоръчвам го с две ръце!!  good
Активен
villa
Регистриран

« Отговор #103 -: април 14, 2011, 16:25:42 »

Уау  Oh my ... Oh my ... Oh my ...  сайт има.
Активен
baby0810
Любопитен
*
Публикации: 21

« Отговор #104 -: април 14, 2011, 18:39:02 »

здравейте момичета аз от доста време чета какво пишете но сега се реших и аз да пиша.И мойта сватба е в Стара Загора и вече почти време не остана.Искам да споделя че сам избрала за фотограф Йонко много са му добри снимките а и той като човек е много готин и точен. Взима малко по-скопо но поне си заслужава.Препорачвам ви го няма да сбърката с него.В някои неща много ми помогнахте от споделената информация.
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: