Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 09:56:49

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 9 част  (Прочетена 143026 пъти)

dany_87
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: април 10, 2011, 16:53:36 »

silikonka
влизаш пак за отговор на публикацията и под текста има един бутон,допълнителни опции натискаш го и там имаш прикачи...
Дано съм обяснила правилно
Активен
silikonka
Ентусиаст
**
Публикации: 142

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: април 10, 2011, 19:07:14 »

Офф както си и мислех...снимката ми е прекалено голяма...
По дръгите начини не мога ... жалкооо......
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 700

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: април 10, 2011, 20:58:07 »

дам, дам, дам Иво Чуков и Жеко Иванов бяха ди-джеите на нашата сватба и просто една думичка на криво не мога да кажа за тях, а за да не излиза, че е реклама, ще кажа само, че бяха повече от чудесни blush Синдърела ще се разровя из всички визитки и бележки, които събрах за нашата сватба и ще ти дам номера с лично съобщение smile между другото Джими беше ди-джей на сватбата на първия ми братовчед и мога също да изкажа само добри отзиви за него, справи се чудесно, макар че с всичко по воденето на тържеството се занимава той
Активен
silikonka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: април 10, 2011, 21:25:54 »

Най-накрая успях да кача снимки на роклята ми  в галерията .. Който има интерес да види за какво става въпрос pardon Така закачена само да кажа че си губи час от чара който има...  beating
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415

« Отговор #64 -: април 10, 2011, 21:47:41 »

silikonka, много е красива роклята  Bravo Розичките са прекрасни, а дантелата - нямам думи, изглежда много фина и нежна. Ще бъдеш прекрасна булка  good
Активен
tinkarbell
Ентусиаст
**
Публикации: 74

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: април 10, 2011, 22:09:14 »

silikonka честито за роклята  smile
Активен
dany_87
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: април 10, 2011, 22:33:34 »

silikonka ~
Честито и от мен,роклята е много красива изчистена е СУПЕР,сигурна съм че ще изглеждаш прелестно  smile
Активен
SaM4u
Ентусиаст
**
Публикации: 98

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: април 11, 2011, 08:08:48 »

silikonka Честито за роклята.

Ами аз в събота обиколих 10-тина магазина за злато и всички бяха дистрибутори на САРА ТРЕЙД. Цените варираха между 50-54 лв.
До телевизионния сервиз има едно магазинче. Иначе по главната където и да отидехме беше така едно и също. Ценовата разлика беше минимална. Има обаче един магазин срещу универсалния магазин, в който ме изумиха и от там ще си ги поръчам.
Първо- 50 лв грама.
Второ- човека ги изработва лично, ужким по каталога на Сара Трейд. Няма допълнителна цена за изработка. Заплаща се само златото.
Трето- Имаш доживотна гаранция, ако нещо ти стане голяма или отеснее безплатно ще ти я коригират. И не си заплащаш и гаранцията, защото някъде казаха, че се заплащало...
Четвърто-Безплатно гравиране. По принцип взимат по 10 лв на халка.
ПЕТО - И най-важното за 24 часа до 2-3 дни в зависимост от сложността на модела, който искате.

http://www.sara-trade.bg/shop/customer/product.php?productid=246105&cat=3&page=3

ние това се ориентирахме и вече, може да е матирано, полирано, може да е само жълто и т.н.
И ни увери,че ако ги искаме може да ги имаме утре.

Това беше най-изчерпателния продавач-златар от всички магазини и беше много мил, докато в другите магазини всички бяха доста сърдити  NO
Та препоръчвам ви го smile
В магазинчето имаше и доста чаши, които може да си ги ползвате за ритуалната зала и т.н. проверето го това магазинче, силно ви го препоръчвам Bravo good
« Последна редакция: април 11, 2011, 08:13:13 от SaMoDeLiA » Активен
dany_87
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: април 11, 2011, 08:17:03 »

Samodelia 
определено сте намерили супер цена,браво.....
Активен
SaM4u
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: април 11, 2011, 08:18:42 »

Ами ще си ги поръчаме може би Юни-Юли ще видим, но определено е в пъти по евтино то София smile

Тук ни искат около 800-900 лв за нещо, което сме си харесали за изработка, докато там идва около 600 някъде... Е как да не си ги поръчаш,а ?smile
Активен
AnGeL oF lOvE
Сватбар
Публикации: 155

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: април 11, 2011, 08:38:28 »

SaMoDeLiA обясни ми моля те къде точно се намира ателието! Голям зор са ми тия халки, а офертата, която си намерила не е за изпускане  Bravo
Активен
alek_stz
Любопитен
*
Публикации: 48

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: април 11, 2011, 11:05:57 »

Да се намеся и аз като един пълен нвобранец по темата за халките smile ако не ви е проблем разходете се до Хасково.Там златото почва от 45лв на грам с изработката и има доста различни модели.Нашите халки са около 10гр и с гравирането ни излизат към 480лв което си мисля е доста дбра цена smile
Активен
SaM4u
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: април 11, 2011, 12:00:33 »

AnGeL oF lOvE
Като застанеш с лице към универсалния магазин зад гърба ти се пада магазинчето. Леко е невзрачно, но се виждат разни чаши кристални и пише и злато.
Човека изработва всичко сам на място и е българско злато.
Трябва да се разходиш и да питаш, иначе няма нещо изложено. Но извади нещо като мостри и си показа.

Ние лично мислим там да ги поръчаме smile
Активен
silikonka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: април 11, 2011, 12:29:14 »

Благодаря момичета за милите думи ,радвам се че ви е харесала роклята ми ..Благодаря и на мацката която ми помогна да се оправя с направата на собствена галерия с снимки  Flower Flower 
Относно халките - много зависи към колко грама сте се орентирали да са халките...нашите например  са 19 гр. Ако са малко грамажите,няма смисъл поне според мен да се ходи до Хасково  Hide
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 700

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: април 11, 2011, 12:33:05 »

това магазинче, за което говори Самоделия го отвориха преди 2-3 седмици, така че не се шашкайте, че не се сещате за него, то и аз трудно се сетих, нищо че минавам от там всеки божи ден .. точно до магазинчето за фибички, ластички и тем подобни джунджурийки
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: