Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 17:22:37

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В БУРГАС - 10 част  (Прочетена 143645 пъти)

irkaaa
Сватбар
Публикации: 214

« Отговор #90 -: април 15, 2011, 11:47:23 »

CabuHka, честито  good Ще чакаме снимки  blum Видях че са отворили някакво ново магазинче и мислех да го посетя, че и аз не съм си купила...
Активен
CabuHka
Професор
Публикации: 378

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: април 15, 2011, 12:02:41 »

Бижу Бригите се казва и има страшно много неща - всякакви  blush. Аз вчера се замаях, но пък си намерих точно това, което си представях. Не съм очаквала да си намеря ей така бижутата. Уж ходихме за едно, а то....
Активен
irkaaa
Сватбар

« Отговор #92 -: април 15, 2011, 13:03:36 »

Оооо още утре отивам, дано и моите ме чакат там Girl_sing CabuHka, а имаше ли и цветя за косата?
Активен
myxito
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #93 -: април 15, 2011, 13:44:19 »

Здравейте момичета. Надявам се приемате нови попълнения...?
Предстои ми приготовление за най-важния и вълнуващия ден, сватбата. Спряла съм се на две сватбени агенции:  Зоза декор и Магнетик? Можете ли да ми кажете коя е по-добрата като изпълнение. Някакви впечатления....Благодаря ви предварително
Активен
irkaaa
Сватбар

« Отговор #94 -: април 15, 2011, 13:50:12 »

Здравей, myxito Welcome Ще помагаме с каквото можем  Wink Първата агенция дори не съм я чувала  blush Сподели за кога сте планували големия ден.
« Последна редакция: април 15, 2011, 13:52:11 от irkaaa » Активен
myxito
Регистриран

Публикации: 2

« Отговор #95 -: април 15, 2011, 13:56:45 »

Здравей, Ирка. Големият ден е 22.10...Агенциите ми ги препоръчаха познати, които са им ползвали услугите, но мненията са 50/50. Затова ми се искаше да чуя още мнения и коментари..И открих вашата тема, за което се радвам.  smile smile smile give_rose
Активен
irkaaa
Сватбар

« Отговор #96 -: април 15, 2011, 14:06:18 »

myxito,имате още много време good,  форума ще ти е от голяма полза. Има информация за всичко, от което ще се нуждаете от/до smile
Активен
CabuHka
Професор
Публикации: 378

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: април 15, 2011, 14:59:18 »

Да Ирка има всякакви неща - цветя, диадеми с цвета, фибички абе женски рай smile. Myxito здравей и от мен - аз не мога да ти дам съвет относно тези 2 агенции, но за друго, с което може ще помагам. Моето мнение е да отидеш и при едната и при другата агенция и сама да решиш. Просто личния контакт според мен е решаващ.
Активен
lina_bs
Сватбар
Публикации: 210

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: април 15, 2011, 16:56:42 »

Myxito здравей  give_rose  За съжаления не мога да ти дам мнение за агенциите. Но тази -Зоза декор не съм я чувала,което разбира се не е гаранция , че няма да е най-добрия избор.
Освен датата, нещо друго избрали ли сте?
Активен
lola_bunny
Ентусиаст
**
Публикации: 122

Моят сватбен албум

« Отговор #99 -: април 15, 2011, 17:52:03 »

myxito, здравей! Ние  ще  сме  с  Магнетик. Не мога  да  кажа много за  тях  тъй  като  все  още сме  в  начален  стадии, а  и  общо  взето  от агенцията  ще  ползваме  украсата  само, но щом съм се  спряла на  тях значи  нещо  ме е грабнало. А и ако  знаеш какво  искаш навсякъде ще  ти  го  направят. Както  каза  Сабинка,  хубаво  е  да отидеш  и  в  двете  и тогава  да  се  спреш на  нещо. Аз  така процедирах. Обиколих  няколко  агенции и  след  разговори  с  агентките прецених  за  себе  си  кое  ми  допада и  кое  не. Защото  всички  сме  различни и всеки си  има  някъква представа  как  иска  да  изглежда  всичко, всеки  си  има  някъкви  виждания  за  нещата. Затова обиколи и със  сигурност  ще  се  спреш на  най-доброто з а теб smile
Активен
drazena
Ентусиаст
**
Публикации: 84

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: април 16, 2011, 10:01:53 »

Плануваме малка сватба през юни и освен, че искаме да е в Бургас или Поморие нищо  не сме подготвили, не намерих тема за Поморие и за това ако някой може да ми даде насоки за сватба там,за хотел и ресторант, ще ви бъда благодарна smile
Активен
lina_bs
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: април 16, 2011, 10:17:52 »

За юни тази година ли?
Активен
drazena
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #102 -: април 16, 2011, 11:18:17 »

Колкото и странно да е да за юни тази година, сватбата ще бъде ритуал и почерпка в ресторант, с около 15 души, без никакви страндартните неща за сватба, просто сключване на брак с най-близките, след което меден месец в Париж smile
Активен
lina_bs
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: април 16, 2011, 13:27:10 »

За Поморие не мога да ти помогна, сори. Но за Бургас се сещам за р-т Амор, за Дилайт, защо не и малката зала на България( най малката ), Миража не го знам как е, ние сме в Авеню-там разгледай, в Сарафово Атлантис или Плаза. Това е което се сещам. Дано да съм била полезна
Активен
drazena
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: април 16, 2011, 14:38:47 »

Благодаря!
Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: