Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 29, 2024, 08:51:28
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Украса на ресторанта - 8
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Украса на ресторанта - 8 (Прочетена 222330 пъти)
plamen4eto_f
Новак
Публикации: 17
Отг: Украса на ресторанта - 8
«
Отговор #105 -:
април 19, 2011, 14:10:07 »
lawyer миличка наистина за тази работа трябват много време и енергия,но за мен е истинско удоволствие. На мен ми се е случвало да подготвям дадена сватба по цели нощи,но след това като видиш булката колко е щастлива ти се иска още и още
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #106 -:
април 19, 2011, 14:17:23 »
Абсолютно съм съгласна с lawyer, че не случайно за всичко си има професионалисти!
Но какво да ви кажа, много ми се иска аз да си направя всичко, което мога!
Някак да съм вложила от себе си и после с гордост да кажа:"Аз това си го направих сама". Украсата е точно от тези неща. Разбира се не цялата, но поне малка част да си е от мен. С каквото се справя добре ще е супер! Иначе съм решила един месец преди сватбата да пробвам с няколко икебани. Изчетох доста, но все пак на практика си е друго!
Ако не се справя съм се уговорила с агентката тяхната флористка да е на разположение. Оптимален вариант!
А сега една хитринка, за която се сетих- пиафлорите, преди да се ползват, се потапят около два дена във вода, за да се напоят, това предполагам го знаете. Но аз ще ги потопя във вода с разтворена храна за рязан цвят вътре, за да поемат розите от препарата не само предварително, а и докато са в икебаната.
Активен
nonnita
Сватбар
I'll be there till the end...
«
Отговор #107 -:
април 19, 2011, 14:21:13 »
И аз мисля, че освен, че ще е предизвикателспво, ще бъде и много забавно
Освен това една от гостенките на сватбата ми е флористка и след няколко дни ще се срещна с нея за съвети и препоръки. Ще пиша пак какво ново съм научила за момчетата,които като мен са решили сами да подготвят икебаните
Активен
gerry13
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #108 -:
април 25, 2011, 13:17:36 »
Момичета моля за помощ, ако някой знаек от къде може да се купи бяла пътека за сватбения ден. Има едни пътеки, които са на ролка и са дълги около 20 - 30 метра на английски се казва Aisle runner - не намирам никъде в БГ да се продават.
bevfabriccrafts_2151_1170079351.jpg
(60.03 KB, 420x420 - видяно 4063 пъти.)
Активен
Barborana
Сватбар
Публикации: 251
«
Отговор #109 -:
април 27, 2011, 13:46:58 »
Момичета, и на мен ми се иска да правя голяляма част от украсата си сама. Все още обаче, дори концепцията не съм изградила.
Иска ми се да започна от цветовете, които ще използвам и се чудя какви цветя ще има по борсите и магазините края на август, началото на септември (датата ми е 03.09.)? Някакви идеи и предложения?
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #110 -:
април 27, 2011, 15:34:28 »
И ние избрахме украсата
На нашата маса ше сложа тъмно шоколадов тюл с ужасно мн свеши украсени с канелени пръчици
На останалите вероятно ще има само свеши и сухи цветчета / което някак си мн мн не ми се допада но съм в процес на доусъвършенстване /
32200_126708854020884_100000453111363_227440_3886747_n.jpg
(56.76 KB, 480x720 - видяно 398 пъти.)
Активен
yl
Професор
Публикации: 319
«
Отговор #111 -:
април 27, 2011, 17:06:56 »
Barborana
кажи поне какво си представяш - нещо изискано или младежко? по-"тежко" или семпло? роклята ти в какъв стил ще е?
Активен
Barborana
Сватбар
«
Отговор #112 -:
април 28, 2011, 09:04:08 »
Ylith, добра насока за размисъл ми даваш
Честно да си кажа от вчера съм прочела коментара ти и няколко пъти започвам да отговарям, но ми е трудно са дам конкретен отговор.
Иска ми се да е нещо модерно, младежко и интересно. Като цвят много харесвам лилавото, но не знам дали не е вече доста използвано.
Все пак си мислех за нещо в тъмно лилаво (синкаво лилаво), като теменужка, а не люляково
Но пък какви лилави цветя ще има началото на септември, не знам?!?!?
phoca_thumb_l_CustomName004.jpg
(64.63 KB, 640x480 - видяно 370 пъти.)
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779
«
Отговор #113 -:
април 28, 2011, 12:47:15 »
Barborana, моята идея е същата за сватбата
тъй като ресторанта е в бяло и лилаво и украсата ми ще е в тези цветове, като искам лилавото да не е бледо, а по-тъмно, както е на снимката! Ще следя с интерес на какво си се спряла
Активен
Devora
Ентусиаст
Публикации: 59
«
Отговор #114 -:
април 28, 2011, 15:26:42 »
До колкото знам тогава можете да намерите хризантеми, гербери, лилиуми, гладиоли. Розите също винаги ги има. Въпросът е дали ще намерите точно това лилаво, което търсите. Другият вариант е да ги боядисате със спрей за цветя.
Снимките са мн. големи, но не знам как да ги намаля, извинете ме.
Активен
Barborana
Сватбар
«
Отговор #115 -:
април 28, 2011, 15:30:58 »
lawyer, това че и ресторантът ти е в същите цветове е направо страхотно.
Нашият ресторант е в резида и си мислех към украсата да добавя и някакви такива акценти... Обаче, днес като го гледах на снимка ми се стори, че светлините са леко жълтеещи и това, което първоначално обмислях, може да се окаже неподхоящо
Devora, много ти благодаря за идеите. Лилиумите и гладиолите са много красиви като цветя. Със сигурност ще ги имам предвид при украсата
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421
«
Отговор #116 -:
април 28, 2011, 16:11:15 »
Barborana, няма ли откъде да видиш снимки на други сватби, провеждани в ресторанта ви - така ще можеш да се ориентираш какви цветове и украси са били използвани, как са седяли и т.н. Обикновено салонните управители имат подобни снимки. Аз, както исках всякаква друга сватба, но не и лилава, защото напоследък само на лилави такива ходим, така и ресторантът ми е в лилаво и бордо, да се чудя какво да го правя
Активен
nonnita
Сватбар
«
Отговор #117 -:
април 28, 2011, 19:12:34 »
Лилаво и бордо звучи много добре! Според мен няма от какво да се притесняваш. Като прибавиш и бордо към лилавото в украсата ще се получи различно
А защо просто не наблегнеш на бордото и лилавото да се появява само тук-там?! И това е вариант според мен
Активен
Barborana
Сватбар
«
Отговор #118 -:
април 29, 2011, 23:13:10 »
Цитат на: once_upon_a_time в април 28, 2011, 16:11:15
Barborana, няма ли откъде да видиш снимки на други сватби, провеждани в ресторанта ви - така ще можеш да се ориентираш какви цветове и украси са били използвани, как са седяли и т.н. Обикновено салонните управители имат подобни снимки. Аз, както исках всякаква друга сватба, но не и лилава, защото напоследък само на лилави такива ходим, така и ресторантът ми е в лилаво и бордо, да се чудя какво да го правя
За съжаление ресторантът е относително нов и съм го виждала украсен само в два варианта - в праскова и резида... И колкото повече мисля....... прасковата не е лошо като идея, но и то е силно разпространено
А относно твоя ресторант, какво е съотношението на цветовете?
Идеята на nonnita ми допада
Украса в бордо с лилави акценти цвучи доста интересно
Активен
nonnita
Сватбар
«
Отговор #119 -:
април 29, 2011, 23:36:37 »
Ами да, ако не искаш сватбеният ти ден да бъде в лилаво съвсем спокойно можеш просто да го направиш в бордо и да включиш лилавото, за да не е бъде съвсем в страни от тематиката на ресторанта
Ако попадна на нещо подходящо като цветова комбинация, ще публикувам със сигурност
Активен
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...