Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 25, 2024, 19:39:29
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Видеооператори
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Видеооператори (Прочетена 206417 пъти)
alegrita88
Регистриран
Публикации: 2
Отг: Видеооператори
«
Отговор #30 -:
юни 16, 2011, 11:56:55 »
Аз мога да ви препоръчам моите видео оператори. Аз лично съм много доволна. Когато ми ги препоръчаха бях малко скептична защото те снимат видеоклипове, документални филми и реклами, но наистина установих и че могат да направят наистина незабравим спомен от моето събитие. Много съм доволна от моята сватбена агентка, която ми ги препоръча.
Ако някои иска повече информация да ми пише на '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Модератор : С две мнения и вече реклама !
«
Последна редакция: юни 16, 2011, 21:38:54 от fiibi_bg
»
Активен
Hrisity
Регистриран
«
Отговор #31 -:
юли 01, 2011, 23:12:46 »
Lovly е питала за оператора Димитър Димитров в темата за сватбени фотографи. Щях да отговоря там за него, но видях най-горе, че темата е разделена на три (ди джей, фотограф, видеооператор) и си има отделна тема за видеооператорите.
Димитър Димитров прави уникални много интересни неща и ние за това си избрахме него. Той ни снима нашата сватба и диска е страхотен! Всичко е изпипал а качеството и звука са брилянтни. Препоръчвам го гарантирано на всички, които държат на супер качество.
Активен
Lovly
Любопитен
Публикации: 46
«
Отговор #32 -:
юли 01, 2011, 23:31:30 »
Цитат на: Hrisity в юли 01, 2011, 23:12:46
Lovly е питала за оператора Димитър Димитров в темата за сватбени фотографи. Щях да отговоря там за него, но видях най-горе, че темата е разделена на три (ди джей, фотограф, видеооператор) и си има отделна тема за видеооператорите.
Димитър Димитров прави уникални много интересни неща и ние за това си избрахме него. Той ни снима нашата сватба и диска е страхотен! Всичко е изпипал а качеството и звука са брилянтни. Препоръчвам го гарантирано на всички, които държат на супер качество.
Благодаря ти много, записала съм го за проверка. Просто ми го дадоха за фотограф и за това писах там, не знаех, че е видеооператор
Активен
JANET_1
Професор
Публикации: 314
«
Отговор #33 -:
август 19, 2011, 21:14:03 »
На сестра ми сватбата беше май месец тази година и видео оператор беше Димитър Димитров,много хубаво видео им направи
и ние се замисляме за него
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421
«
Отговор #34 -:
август 22, 2011, 22:18:46 »
Между другото, Димитър Димитров е видео-оператор, а не диджей. Темата е за видео-оператори, все пак.
Активен
eliivanovaa
Новак
Ленчи-Бенчи
«
Отговор #35 -:
август 31, 2011, 01:14:35 »
Ние много си харесахме видео "ЗАНИ" и вече само хубави неща чувам за тях
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #36 -:
октомври 12, 2011, 13:12:51 »
Няма как да пропусна и тази тема! Вчера си взехме видеото и очакванията ни са напълно удовлетворени!
Както доста по-рано бях писала видеооператора ни го препоръча мой колега, на който също е снимал сватбата. Тук съм прочела всичко на всичко 2 мнения за него и то само положителни. Това не е човек, чието име се спряга непрекъснато във форумите и все пак е страшен професионалист и сме изключително доволни от филма, който ни е направил! Отношението му е страхотно, помагаше и ни напътстваше през цялото време! На самото тържество така се сля с гостите, че не се забелязваше, не се натрапваше и не притесняваше хората с камерата си.
Става въпрос за Иво Кирилов (този, който работи в БНТ - това може би ще ви говори нещо) - много положителен човек, голям професионалист
Той ни препоръча и фотографката, която ние видяхме едва на сватбата и въпреки, че изборът ни беше "на сляпо", резултата е повече от прекрасен!
Той едва ли влиза в този форум, но все пак:
Благодаря, Иво за филма - това е един спомен, който ти сътвори за нас и ще ни напомня колко хубава сватба имахме и колко щастливи бяхме на този ден!
Активен
theone
Професор
Публикации: 482
«
Отговор #37 -:
октомври 21, 2011, 15:10:38 »
Търся оператор заснемащ тържеството в HD. Ако познавате такъв моля пишете ми на лични. Благодаря предварително.
Активен
djdimi
Професор
dimifoto.weebly.com
«
Отговор #38 -:
октомври 22, 2011, 13:56:18 »
Цитат на: theone в октомври 21, 2011, 15:10:38
Търся оператор заснемащ тържеството в HD. Ако познавате такъв моля пишете ми на лични. Благодаря предварително.
Уважаема theone, всички модерни КАМКОРДЕРИ снимат в HD,a всеки уважаващ себе си и работата си видеооператор притежава такъв.Уточнете годината, датата, часовете на церемониите и ритуалите, градът в който се провежда тържеството...
, ще получите изчерпателна информация и много оферти.
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #39 -:
октомври 22, 2011, 20:35:50 »
Нека да не подхващаме темата за HD, че ще стане страшно, по-точно смешно с цените на които се работи и специалистите компетентни по въпроса.
theone в твоя случай е важно да попаднеж на субект или фирма, която притежава професионална техника , за да се справи с поставеното от теб изискване. Как ще се получи не знам ? В момента сериозна техника има във фирми, които не се занимават със заснемането на сватби с много малки изключения.
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779
«
Отговор #40 -:
декември 03, 2011, 17:24:22 »
Pachoran е прав в този случай! Доколкото аз съм запозната от проучванията, които правих, почти никой не снима в HD, защото цената двойна-тройна, да не говорим, че трябва да имаш след това не два-три диска, а сигурно 6 бр., защото става изключително тежък филма. Не съм много навътре в нещата, но ако оператора, на който сте се спрели е добър ще ви обясни разликата и ще бъде достатъчно честен, за да не ви излъже, че снима HD! Освен това, аз съм гледала и единия и другия вариант и трябва да си призная, че не успях да направя разлика, може би някой, който разбира от тези неща ще забележи кое е HD и кое не е, но този, който няма и грам познание- трудно.
Активен
Денито
Професор
«
Отговор #41 -:
декември 03, 2011, 18:15:26 »
Много рядко, да не кажа никога, си позволявам да се включвам с мнения в подобни теми, най-вече за да избегна задължителните нападки, заяждания, конфронтации, с които неизбежно са свързани рано или късно. Но този път ще си позволя да напиша нещичко. Със сигурност и непрофесионалист може да направи разлика между HD и обикновено заснемане - стига да ги изгледа едно след друго. Разликата в картината е доста голяма. Видеооператора с който работим най-често предлага и "обикновения" и HD вариянта на заснемане - разликата в цената е 300лв (не е никак малко, но не е 2-3 пъти по-скъпо както казваш), освен това готовия продукт се получава на Blue-Ray диск и два DVD диска (от тези двустранните, които обръщаш като касетките едно време, ако плеъра ти не го прави сам), като DVD-комплекта обикновено е за родителите, защото са по-изостанали с новите техники и обикновено нямат Blue-Ray плеъри. Не зная Lawyer от кой град си, но определено е тъжно "професионалисти" да лъжат по описания от теб начин клиентите си. Да, инвестицията в техника която операторите трябва да направят не е никак малка, но качествената работа винаги се отплаща доволно. Явно е до желание на конкретния "професионалист" как да си изкарва прехраната - с бързо и нечестно печелбарство, но за кратко, или да вложи повече в техника, а тя да му се отплаща също толкова добре, но за дълго време. Защото хората не са глупави.
Активен
heruvimche
Сватбар
«
Отговор #42 -:
декември 04, 2011, 22:29:46 »
Аз също искам да се похваля, ние бяхме с "Аз и Ти". Снимките са върха, а видеото - наложиха се малко корекции, но оператора е хванал страхотно най-важните моменти (особено впечатлена съм, когато ритам менчето, водата, която се разпръсква, е хваната в кадър, която на видеото е в забавен кадър), имахме си и трейлър върху цялата сватба в края на видеото. Щях да пропусна, след като ни е снимал заедно с фотографа по време на фотосесията, е вмъкнал много забавно клипче с "гафчета" от сватбата до момента, залитания, подскачания, на фона на много закачлива песничка, тип "Чарли Чаплин" и в черно-бял кадър. От момчетата съм доволна също, че през цялото време ме отпускаха, тъй като по принцип се притеснявам да се снимам, а на сватбата ми усмивката не ми слезе от лицето!
Препоръчвам на всички да поискат оригиналния материал на дискове и оригиналните малки касетки, хубаво е да си ги пазите. Ние също така качихме сватбата на различни дялове в компютъра, както и на лаптопа, не зная дали не преувеличаваме, но за всеки случай...
Активен
MaryM
Любопитен
Публикации: 25
«
Отговор #43 -:
декември 07, 2011, 14:01:08 »
Цитат на: ellimink в април 22, 2011, 06:04:55
Здравейте, Моля Ви които е ползвал услугите на Volk Vision, нека каже мнението си?
Аз, и съм наистина много доволна, просто няма как да кажа друго. Клипчето е страхотно, сестра ми като го гледа след сватбата каза че пак би се оженила ако този оператор я снима
Освен това, малко на шега, всичките ми прителки казаха че е "уникален сладур"... Горещо ги препоръчвам!
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189
«
Отговор #44 -:
януари 06, 2012, 17:10:36 »
Моля, дайте някакви актуални цени за видеозаснемяне от добър професионалист.
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
30
Нагоре