Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 22, 2024, 04:19:34
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
>
ГОРЕЩ СТОЛ
(Модератори:
vanis
,
fiibi_bg
) > Тема:
Горещ стол за ina_lemon!
Страници: [
1
]
2
3
Всички
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Горещ стол за ina_lemon! (Прочетена 17456 пъти)
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
Горещ стол за ina_lemon!
«
-:
август 01, 2007, 21:00:20 »
Инче давай- ти си на стола!
Активен
ina_lemon
Заслужил майстор на спорта
Отг: Горещ стол за ina_lemon!
«
Отговор #1 -:
август 02, 2007, 07:26:13 »
Ами добре, седнала съм удобно вече и дори съм си кръстосала краченцата,запалила съм цигарка и съм готова за разговори
Активен
Ели .
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #2 -:
август 02, 2007, 08:11:39 »
ехоо май аз съм първа с въпросчетата !!!
1. има ли нещо, за което да съжаляваш че не се е случило или случило по време на сватбата?
2. мислите ли вече за бебе? и какво искате повече момче или момиче ?
3. какво не си реализирала все още в професионален аспект ?
4. ако можеше да развиваш собствен бизнес с какво би се занимавала ?
стига толкова !! още един път честито !! много сладка булка си била?
Активен
ina_lemon
«
Отговор #3 -:
август 02, 2007, 08:31:47 »
Цитат на: Ели . в август 02, 2007, 08:11:39
ехоо май аз съм първа с въпросчетата !!!
1. има ли нещо, за което да съжаляваш че не се е случило или случило по време на сватбата?
2. мислите ли вече за бебе? и какво искате повече момче или момиче ?
3. какво не си реализирала все още в професионален аспект ?
4. ако можеше да развиваш собствен бизнес с какво би се занимавала ?
ОТГОВОРИТЕ:
1. На сватбата се случи всичко, което исках по простата причина че след като сама си организирах всичко, нямаше начин нещо да пропусна.Купона беше страхотен,продължи в Караоке бар и в общи линии и да се напъвам не мога да се сетя за нещо,за което да съжалявам.
2. За бебе мислим дотолкова доколкото искаме,но не се невротизираме по темата,то ще си дойде.Аз лично искам повече момче да е първото,но ако не стане здраве да е, ще има второ, може и трето....
3. В професионален план не съм станала още психотерапевт,но устремено вървя натам с моето умене вече 12 години по професията.След година и нещо-две и това ще стане.В смисъл че се обучавам вече и е само въпрос на време.Иначе си обожавам професията на психолог,не си обожавам толкова работното място,но тези неща не променливи величини така че, всичко е наред.
4. Собственият бизнес ще стане факт до около 8-9 месеца и ще бъде частен кабинет в началото, а по-нататък плановете ми са да направя Център за психологичеса помощ и психотерапия,в който ще водя групи за личностно развитие и собствен опит,тренинги от всякакъв характер и всичко за което можеш да е сетиш и е свързано с психология и терапия.
«
Последна редакция: август 05, 2007, 20:59:26 от maria_lakova
»
Активен
ina_lemon
«
Отговор #4 -:
август 02, 2007, 08:33:06 »
Незнам защо ги написах отговорите в цитата на Ели, но да знаете че са от мен.Ама съм и аз една, а?
Активен
Natalia Borisova
«
Отговор #5 -:
август 02, 2007, 09:15:52 »
Здравей Ина, честито столче. Ето и моите въпроси:
1. Как се виждаш след 20 г. брачен живот?
2. Ревнувате ли се? Кой от двама ви е по-ревнив?
3. Има ли някакъв негов навик, който не ти допада или те дразни?
4. Суетна ли си?
5. За какво мечтаеш?
Активен
ina_lemon
«
Отговор #6 -:
август 02, 2007, 09:31:42 »
1. След 20 гд. брачен живот се надявам да не съм с 20кг отгоре и доколкото се познавам няма да го допусна.А иначе врачология още не съм завършила за да знам
, но ми се иска да съм си с моето момче и вярвам че ще успеем да го направим.С две деца поне и готина частна практика и на двамата.И все така тръпнещи един за друг.
2. Не, не сме ревниви,не си даваме поводи и изобщо връзката ни от самото начало е лишена от всякакви такива нерви и напрежения.Като се има впредвид,че първата година от връзката е най-важна а ние бяхме Бургас-Пловдив тогава какво да кажа повече.Не сме се усъмнили и за миг за 4-те години в оито сме заедно.Това спестява много проблеми и съм щастлива,че сме съумяли да се изолираме от подобни съмнения.Просто си вярваме.
3. Не ми допада единствено факта,че като се върне от работа и си стоварва портфейли, телефони, ключове и документи на масата в хоа, а сто пъти сме говорили да го прави на барплота.Дай боже всекиму обаче това да е нещото което го дразни в партньора,нали!
4. Суетна от гледна точка на това какви парцалки,маратонки и дънки ще си купя-да, държа на готините неща,с маратонките не правя компромиси от определени марки,с дънките също.Но мога от ставането ми от леглото до излизането ми навън да се спретна за 15 мин,вкл.душа.Не се гримирам освен в спец.случаи,не нося токчета,но никога няма да ме види някой с облекло, в което да не са съчетани цветове и материи.
5. Мечтата ми е една от детската градина-да отида до Австралия с кораб.А другите ми мечти в личен и проф.план ги описах по-горе.Те са вече дори на ниво планове, така че е въпрос на време.
4.
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #7 -:
август 02, 2007, 14:05:54 »
От мен
1.Има ли нещо екстремно,което искаш да направиш,но не ти стиска?
2.Ясно е че окло теб има много приятели мъже.За какво би те предал приятел мъж,според теб?
3.Най - незбравимият купон?С кого?Къде?Как?
Активен
ina_lemon
«
Отговор #8 -:
август 02, 2007, 14:52:03 »
1. Ами на мене всичко ми стиска, така че когато нещо ми мине през ума си го правя.Въпроса е да ми дойде идеята, друото е ледно.Не съм плашлива, даже според моето момче/вече съпруг, моля ти се/, съм на моменти безотговорна откъм собствената си сигурност, но това не е нещото което ще ме спре да направя това или онова ако съм решила.
2. Мъж приятел не ме е предавал, но предполагам че ако в приятелството се намеси секс или недай си боже влюбване , нещата ще станат сложни и то доста. Да видим, за какво може да ме предаде......нямам си на иея.Виж сега, мене ме приемат като поредното момче в компанията, така че всичко е 6 точки.И моето поведение и начин на разсъждаване е такова и наистина не се сещам за какво принципно казано двама приятели могат да се скрат.
3.Най-забавен купон ми е трудно да кажа. Имам своите незабравими забави с моите приятели,но също така когато сме навън на бар с Петър - моят човек- се забавляваме до полуда.Двамата си изкарваме страшно добре, дори и да сме сами, ходим си навсякъде, пием си по равно, няма припаднали и ядосани хора, купонясваме си повече от всяка друга двойка която е около нас.Така че всеки купон на мене ми е готин, ама то е въпро на нагласа и възприемане на нещата.Аз не чакам да се случи нещо, което да ме развесели, или да дойде някой, който да ми направи веселото.Така че, ако мога така да се изразя ,купона е там, където съм аз и където съм решила че ще ми е забавно тази вечер.Или ден, защо трябва да е само нощно време.Сега съм в отпуска и ела да видиш какво е случва от сутрин до друата сутрин. Ха ха ха.
Активен
mandarinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #9 -:
август 02, 2007, 19:37:08 »
1. как реши да се занимаваш с психология?
2. какво би те подразнило?
3. май като малка си била по-голяма пакостница от момчетата, не греша нали
?
Активен
ina_lemon
«
Отговор #10 -:
август 03, 2007, 12:10:20 »
1. Психологията ми е любима тема от ученичка още.После ме приеха да следвам това и така станаха нещата.За което съм доволна и щастлива.
2. Дразни ме когато говоря нещо на някой и той не ме гледа в лицето или когато трябва да повтярам нещо.
3. Мдааааа.На прав път си.
Активен
muhichka
Професор
«
Отговор #11 -:
август 04, 2007, 17:48:11 »
И аз да те поизпотя малко!!!
1.Как решихте че ще правите сватба?!
2.Как се разбираш със свекито?
3.С какво се занимаваш в свободното си време?
4.Какво най-много обичаш да правиш и защо?
5.А какво не обичаш да правиш и защо?
6.Горещичко ли е на стола?
Активен
ina_lemon
«
Отговор #12 -:
август 05, 2007, 10:52:56 »
1. Ами Петър ме попита дали ще се омъжа за него и след ато аз,естествено, отговорих положително решихме да започнем а си организираме събитието.Той нямаше никакви претенции каква ще е датата и затова аз като погледнах календара видях, че датата на която се запознахме - 14 юли - се пада събота е така решихме да е тогава.И след полунощ, вече на 15 юли отпразнувахме и 4 години от както сме заедно.Така де, няма да помня и да празнувам хиляда дати.
2. Ами майка му е супер готина, и баща му и нашите също и те помежду си се разбират също много добре и се чуват постоянно даже и без нас.А с нея аз се разбирам наистина много добре.Ние си живеем отделно, така че няма и какво да делим или за какво да се караме.Не ни се месят, даже помагат ако се наложи.Абе в това отношение съм късметлийка, както и във всички други де, ха ха ха.
3. Шматкам се.Рисувам едни абстракции, карам колело, вървя адски много, обожавам да го правя и разбира се чета книжкииииииииииии.Обожавам да чета.А, и да не забравя че съм в нета за щяло и нещяло.
4. Най-много обичам да се разхождам, както писах по-горе.И да се виждам с приятелите ми и да избухваме, точно както направихме снощи и предната вечер.
5.Не обичам да пускам прахосмукачка и да минавам пода с парцали и т.н.Това ми е едно от най-противните неща, поради която причина сме си разделили с Петър задачките вкъщи и това не е от моя ресор.А защо е така нямам представа.Няма проблеми с другите очистванки, но този под просто ме изкарва извън нерви.
6. Честно да си призная, на стола изобщо не е горещо, защото съм отговорила само на 2-3-4 форумки.Очаквах да са повече питанките, но както и да е.Така че отговорът ми е:хладничко е даже на този горещ стол.
Айде, мацки, сега се е паднало, любопитствайте!!!
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #13 -:
август 05, 2007, 15:53:02 »
ами хайде тогава аз да се пробвам да загрея положението
1: За какво и кога се карахте за последно с Петър?
2: Имало ли е някога момент на размисъл за връзката или по-точно мислела ли си за раздяла?
3: Плачеш ли и за какво най-често(има ли нещо за което като се сетиш не можеш да сдържиш сълзите си)?
4: Кое е онова нещо,което ще остане най-незабравимия ти(добър или лош)спомен?
Активен
ina_lemon
«
Отговор #14 -:
август 06, 2007, 07:42:02 »
1. Ха ха ха.Последният път когато си казахме нещо на въпреки,но в никакъв случа не беше скарване, беше преди 2-3 дена, вечерта в Караоке бара в Бургас,когато той припираше да и ходим,а аз исках да стоя още мноооооого.Но като се има впредвид,че този разговор го водихме в 4ч сутринта, може би човекът е имал право все пак, нали?
2. Не, не съм мислела за раздяла, и то поради простата причина, че нещата си вървят идеално между нас и всяко случайно появило се недоразумение е коментирано и обсъждано и не остава като напрежение, което би избило в най-неочакван момент.
3. Ами да, плача. Мога да се разплача много по-лесно от нещо маловажно и дребно, отколкото в някакъв кризисен и силен момент.Тогава се мобилизирам от само себе си и съм пич и половина.Но ела ме виж на някой филм как си подсмърчам на общо основание,ако момента е емоционален.
4. Честна дума, нямам представа.Незабравим е момента, в който сестра ми роди първото си дете и когато го видях, също така незабравимо беше и напиването вечерта по този повод ха ха ха, но за лош спомен нямам представа.Лошите спомени те променят и те правят такъв какъвто си сега, но защо е нужно да се връщаме към тях и да се потапяме в миналото.
Активен
Страници: [
1
]
2
3
Всички
Нагоре
Изпечатай
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче