Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 15, 2025, 16:08:03
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
"Покупки за бебето и детето" 13
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Покупки за бебето и детето" 13 (Прочетена 204647 пъти)
mimozka
Сватбен ГУРУ
Отг: "Покупки за бебето и детето" 13
«
Отговор #225 -:
февруари 03, 2011, 12:23:14 »
Цитат на: matsinka в февруари 02, 2011, 13:22:14
И при нас се оказа много полезна вещ,но аз почнах да го слагам там когато беше на 3 седмици още ,за по 5 -10 мин.На 4 тата седмица или 5 -тата май вече почна да вижда играчките .В началото му беше интересно,но само се оглеждаше.Eдвa по-късно почна да се опитва да ги хваща, а сега вече майка ми се притеснява да не събори цялата конструкция върху себе си,че се набира много яко и сам си ги откача,а не мога да кажа,че лесно се махат!Ние имаме тази.
И ние имаме тази гимнастика. Слагам Павел от около 2 седмици в нея, закачам и други играчки. Той маха ръце и крака и в началото ги закачаше без да иска, но сега вече пипа с ръце и му е по-интересно. Светкащите лампички и музиката много го впечатляват
.
Фиамче, наистина пробвай дудата дали ще и харесва и и закачи други играчки, които да са по-ниско до ръчичките и, за да и е по-лесно да ги хваща в началото.
Активен
doncheva07
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #226 -:
февруари 08, 2011, 20:33:50 »
Здравейте, може ли някой да ми даде м,алко повечеинфо за abc desain 3tec,аз много харесвам количката но немога да немяря много инфо за нея,моля ви споделете устойчива ли е маневрена ли е (това че заема място за мен не е проблем)летния кош удобен ли е за бебо и за вас?Много ли е малък багажника?Имам дъщеричка на 4 години ще успява ли да я бута без опасност да я обърне?
Много се извинявам за загубеното време и предварително благодаря!!!
Хубав ден!!!
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
«
Отговор #227 -:
февруари 12, 2011, 22:12:10 »
Doncheva07, за съжаление нямам идея. Аз също искам да ви питам за една количка. Имате ли отзиви за този модел?
http://www.bebence.com/index.php?main_page=product_info&cPath=2&products_id=832
И друго се сетих да питам? То не е точно за бебето, по-скоро за майката, но е свързано с бебето все пак
Наистина ли е необходим сутиена за кърмачки? Не може ли да се мине с някакви потничета, по-стегнати, с чашки, без банели примерно? Като се замисля за тези сутиени и се сещам за крава с виме и не предизвикват никак приятни асоциации. Харесвам си бельото и идеята да го сменя никак не ми допада... За това питам
«
Последна редакция: февруари 12, 2011, 22:16:25 от Капризче
»
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #228 -:
февруари 12, 2011, 22:29:06 »
Цитат на: Капризче в февруари 12, 2011, 22:12:10
Харесвам си бельото и идеята да го сменя никак не ми допада... За това питам
И аз си харесвах тялото, ама...
Извинявай, не можах да се вьздьржа
Сериозно - ако си намериш дреха, която много бьрзо да осигурява достьп до гьрдата и в сьщото време да можеш да пьхнеш вьтре подложка за кьрмене, която да стои стабилно и да не се разхожда насам-натам, не е нужно да имаш сутиен за кьрмене.
Имай предвид, че подложките са ти необходими постоянно, защото тече. С потник май няма да стане - тя ще пада надолу. А с обикновен сутиен, е трудно да оголиш виме...
Сутиени за кьрмене има и мног красиви, дето не си личи, че са такива. Потьрси, все ще намериш нещо, не е нужно като е за кьрмене да е бял, найлонов, сьс зиг-заг тегели
Иначе е тьпо да се дават сума ти пари, за кратко време, сьгласна сьм, ама аз сьм довлна, че си взех, макар да ме боля сьрцето като го плащах.
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #229 -:
февруари 12, 2011, 22:36:38 »
Цитат на: inaxastra в февруари 12, 2011, 22:29:06
И аз си харесвах тялото, ама...
Извинявай, не можах да се вьздьржа
Сериозно - ако си намериш дреха, която много бьрзо да осигурява достьп до гьрдата и в сьщото време да можеш да пьхнеш вьтре подложка за кьрмене, която да стои стабилно и да не се разхожда насам-натам, не е нужно да имаш сутиен за кьрмене.
Имай предвид, че подложките са ти необходими постоянно, защото тече. С потник май няма да стане - тя ще пада надолу. А с обикновен сутиен, е трудно да оголиш виме...
Сутиени за кьрмене има и мног красиви, дето не си личи, че са такива. Потьрси, все ще намериш нещо, не е нужно като е за кьрмене да е бял, найлонов, сьс зиг-заг тегели
Иначе е тьпо да се дават сума ти пари, за кратко време, сьгласна сьм, ама аз сьм довлна, че си взех, макар да ме боля сьрцето като го плащах.
Хахаха, много ме развесели
Права си, че колкото и да харесвам нещо, в даден момент се налага да се разделя с него по една или друга причина. Просто едва приех и преживях мисълта, че ще спра работа, после си смених прашките с бикини и сега и сутиена ми идва малко в повече... Не че не искам бебока, не ме разбирай погрешно, просто всичко се променя, а на мен промените не ми влияят много добре на психиката... Спирам, че съвсем
стана...
Активен
kali_gali
«
Отговор #230 -:
февруари 12, 2011, 22:54:24 »
Капризче,аз когато кърмех си купих безшевни потничета.Те са много стегнати в същото време са много еластични.Стягат бюста,може да се сложи подплънка за кърмачки,и понеже е ластичен много лесно дава достъп да "вимето"
-просто го разтягаш и вадиш.
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #231 -:
февруари 12, 2011, 22:57:44 »
И аз сега чета из нета, че безшевните потничета са алтернатива на сутиените за кърмачки. Сигурно ще купя такива за проба в началото. Иначе по другите форуми хвалят много един модел на Триумф. Доста е грозен, но какво да се прави...
Активен
sunray
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #232 -:
февруари 12, 2011, 22:59:03 »
Капризче
, това, което пише за количката ми харесва
Нямам други впечатления, но хубавото е че: 1. дръжката е цяла; 2. лека е; 3. става за всички сезони, въпреки че не са дали снимки;
Ако я намериш и видиш на живо, още по-добре
За сутиените за кърмене - мисля си, че са много удобно нещо
Е, моите не са някакви "джиджи биджи", ама аз ако ще се показвам пред таткото, или пък ще излизам сред цивилизацията, мисля да съм с друг, а с тези да съм си вкъщи, когато се храним. Просто удобството и бързината според мен са най-важни, пък и не е за постоянно
Аз въобще не можех да си представя да съм със сутиен без банели, защото бюста ми не е малък, ама като си сложих да пробвам един от тези специалните сутиени, осъзнах колко са удобни и мекички
Активен
kali_gali
«
Отговор #233 -:
февруари 12, 2011, 23:03:28 »
Ами когато родих Поли,никъде нямаше сутиени за кърмачки и по принуда ползвах тези безшевни потничета.Тогава ми свършиха невероятна работа.Сега когато родих Тео изобщо не съм търсила сутиен,направо си купих потничета,но се оказа че доста трудно ги намерих.Много съм доволна-стягат бюста и стоят добре,а и вършат работа по въпроса с кърменето.
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #234 -:
февруари 12, 2011, 23:05:02 »
sunray, аз в момента съм с чашка D, т.е. като родя и не знам кой размер ще съм... Твоя сутиен каква марка е? И според вас колко трябва да се вземат?
А за количката със сигурност ще искам да я видя на живо, само да разбера къде се продава тази марка
Активен
sunray
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #235 -:
февруари 12, 2011, 23:12:04 »
Ами марката не я помня, защото ги изпрах, а кутиите изхвърлих
Знам, че бяха турски и не са скъпи (не че съм държала на евтинийката, но така се случи). Просто влязох в магазин за бельо и попитах за сутиени за кърмене и те ми предложиха. Пробвах и купих
Аз засега си взех два, да мога поне да ги сменям и пера - един черен и един телесен цвят. Пък като почнем с кърменето, живот и здраве, ще видим дали ми трябват още.
Активен
Gergancheto
«
Отговор #236 -:
февруари 12, 2011, 23:25:27 »
E тоя е малко скъп, ама ако държиш на бельото си струва. Според мен повече от един на първо време не ти е необходим, все пак не една и две жени са се отказали от кърменето на първата седмица, а паричките не са малко
Общо взето можеш да си намериш и доста добре изглеждащи сутиени за кърмене, удобството е страшно, ще видиш как ще почнеш да си търсиш и блузи за кърмене и всичко, което да улеснява достъпа до млякото
И това е готино според мен:
Ето и в розовко :
«
Последна редакция: февруари 12, 2011, 23:35:13 от Капризче
»
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #237 -:
февруари 12, 2011, 23:29:27 »
Гери, нещо не ти е излязъл поста май. Но този сутиен е много симпатичен. Може ли да кажеш каква марка е?
Коригирам се, сега виждам всички снимки. А може ли линк към сайта, в който си ги видяла тези. Във всички бг сайтове е едно и също и доста грозно при това...
А иначе за блузите за кърмене, видях една такава случайно в нета, много удобна ми се стори.
http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=5435
«
Последна редакция: февруари 12, 2011, 23:38:26 от Капризче
»
Активен
Gergancheto
«
Отговор #238 -:
февруари 12, 2011, 23:34:56 »
Цитат на: Капризче в февруари 12, 2011, 23:29:27
Гери, нещо не ти е излязъл поста май. Но този сутиен е много симпатичен. Може ли да кажеш каква марка е?
Редактирах се
Между другото зависи и какви сутиени носиш, ако носиш с твърда чашка няма шанс да ги ползваш за кърмене, ако носиш обаче някакви памучни или нежни дантелени мисля че няма да имаш проблем с осигуряване на достъп
От този сайт изнамерих тези, който ти показах
http://www.3suisses.bg/bg/shop/belo/sutieni/7961-20474/?orderby=product_price&DescOrderBy=ASC&limit=24&limitstart=120
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #239 -:
февруари 12, 2011, 23:39:11 »
Цитат на: Gergancheto в февруари 12, 2011, 23:34:56
Редактирах се
Между другото зависи и какви сутиени носиш, ако носиш с твърда чашка няма шанс да ги ползваш за кърмене, ако носиш обаче някакви памучни или нежни дантелени мисля че няма да имаш проблем с осигуряване на достъп
От този сайт изнамерих тези, който ти показах
http://www.3suisses.bg/bg/shop/belo/sutieni/7961-20474/?orderby=product_price&DescOrderBy=ASC&limit=24&limitstart=120
Много мерси, ще разгледам
А иначе, нося сутиени с банели и относително твърда чашка. Казвам относително, защото няма подплънка, но си е твърда все пак
Активен
Страници:
1
...
14
15
[
16
]
17
18
...