Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 15, 2025, 14:46:11
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
"Покупки за бебето и детето" 13
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Покупки за бебето и детето" 13 (Прочетена 204558 пъти)
svetli
Баш Майстор
Отг: "Покупки за бебето и детето" 13
«
Отговор #180 -:
януари 24, 2011, 15:47:01 »
monikabiri
благодаря ти за мнението за чашката. И при нас се ползва с удоволствие, но мембранката съм я дръпнала настрани. То всъщност и така не се разлива особено. Само може би малко количество, което е останало в сламката.
Относно ваничките аз вече си казах мнението предишния път и подкрепям, че си е въпрос на лично мнение и практика
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Г-жа Ангелова
«
Отговор #181 -:
януари 24, 2011, 16:41:23 »
Мами, днес се обурудвах с количка
модела е Chicco S3 top, някакви наблюдения за моделчето има ли някой?
chicco.jpg
(20.85 KB, 350x486 - видяно 303 пъти.)
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
«
Отговор #182 -:
януари 24, 2011, 16:51:39 »
Аз мнение за съжаление не мога да кажа, но много ми харесва визуално. Има ли кош за новородено или този става и в съвсем легнало положение?
Активен
dodo23
«
Отговор #183 -:
януари 24, 2011, 16:55:54 »
Вени,количката изглежда страхотно.Да ти е честита и с удоволствие да си я ползвате с бебо.
Аз съм "влюбена" в триколките!
Дай малко инфо-колко струва,какво се включва в цената?
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Г-жа Ангелова
«
Отговор #184 -:
януари 24, 2011, 17:40:30 »
За цена Диде, не мога да ти кажа подарък ми е
можеш да видиш тук
http://www.momentofpeace.net/2008/3_wheel_over450.
Към нея имам и столче Disney
Капризче, мисля че става за новородено, гледахме, опъвахме , разтягахме с таткото количката, голяма борба падна де
доакто я разучим.А на снимката е коша за кола нещо от сорта е пише 0-25кг. така,че предполагам че и той влиза в "опцията" за новородено.Това е остава само да си купя допълнителните неща, чанта, дъждобранче, и др анджаклами
63251.europe.jpg
(64.96 KB, 402x402 - видяно 4964 пъти.)
Активен
BASTET
Сватбен ГУРУ
Публикации: 699
пак съм се размечтала..
«
Отговор #185 -:
януари 25, 2011, 10:50:30 »
♥_Veni_♥, количката е супер, според мен. Със здраве да си я ползвате! Беше ми сред фаворитите когато аз купувах, заедно с Quiny Speedy, Classic-a на Phil&Teds и HighTreck-а на BebeConfort. Ех, защо на нас няма кой да ни подари нещо толкова готино
Между другото, който избира колички, защо не погледне Phil&Teds? Много е лека, 11 кг, а и ако сте забелязали по филми и реклами я снимат толкова често из разни паркове и горички.. Според мен е много стилна. Виждала съм я из София, макар и не много често, и на живо е също толкова готина, като на снимките
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Г-жа Ангелова
«
Отговор #186 -:
януари 25, 2011, 16:14:05 »
Благодря ти BASTET, дано се окаже найстина едно мн добра придобивка
само едно ме притеснява, дали става за новородено.Уж има легнало положение, ама като и аз не съм запозната...
Активен
monikabiri
Ентусиаст
Публикации: 134
«
Отговор #187 -:
януари 25, 2011, 22:37:50 »
Тази количка на Phil and Ted's е много подходяща за две деца - слага се допълнителна седалка отзад и така хем е компактна, хем вози двама. Аз я обмислях, защото лятото чакам второ бебе, а дъщеря ми е на годинка, но ми е много грозна:( По принцип не съм почитател на триколките, но ще видим - алтернативата е обикновена двойна и обикновена единична и да ги сменям в зависимост от това с колко деца съм в момента:)
Активен
summer.
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #188 -:
януари 26, 2011, 10:37:16 »
Здравейте, момичета!
Виждам, че сте на вълна колички..., на каквато съм и аз
Някой има ли отзиви за колички ABC design? Влюбих се в модела 3 tec, но харесвам също и друг модел с големи колела - Cobra и да си призная малко се колебая. В техническите характеристики пише, че теглото е максимум 15 кг., но от моя приятелка която има такава, знам че е 11 кг. Не е тежка и ми изглежда много маневрена. Предното колело се върти на 360 градуса.
Ето линкче към сайта на български, в който има и видео, в което представят модела 3 tec:
http://www.abc-design.de/bg/nachalo.html
Активен
♥_Veni_♥
Сватбен ГУРУ
Г-жа Ангелова
«
Отговор #189 -:
януари 26, 2011, 11:02:33 »
summer. , количките на ABC design винаги са ми били слабост и доста мами ги хвалят.За съжаление аз не мога да изкажа мнение за качеството, но за външният им вид съм с две ръце
.
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
www.pukamuka.com
«
Отговор #190 -:
януари 26, 2011, 13:52:29 »
Цитат на: summer. в януари 26, 2011, 10:37:16
Здравейте, момичета!
Виждам, че сте на вълна колички..., на каквато съм и аз
Някой има ли отзиви за колички ABC design? Влюбих се в модела 3 tec, но харесвам също и друг модел с големи колела - Cobra и да си призная малко се колебая. В техническите характеристики пише, че теглото е максимум 15 кг., но от моя приятелка която има такава, знам че е 11 кг. Не е тежка и ми изглежда много маневрена. Предното колело се върти на 360 градуса.
Ето линкче към сайта на български, в който има и видео, в което представят модела 3 tec:
Ние сме с Cobra-та
като дизайн е издържана, маневреност също, но да си призная мисля, че не е от най-удачните като стабилност, понякога предното голело забива като е на място. На мен лично не ми е мн удобна при изкачването на стълби, наклони. В сгънато положение заема бая голяма част от багажника на колата, а също и летния кош не е в пълно легнало положение и бебечето винаги е под наклон.
Скоро гледах Mambata -мисля, че е по-добрия вариант
«
Последна редакция: януари 26, 2011, 14:03:15 от fiamaa
»
Активен
borovinka
Новак
«
Отговор #191 -:
януари 26, 2011, 14:17:04 »
Цитат
Здравейте, момичета!
Виждам, че сте на вълна колички..., на каквато съм и аз girl_wink Някой има ли отзиви за колички ABC design? Влюбих се в модела 3 tec, но харесвам също и друг модел с големи колела - Cobra и да си призная малко се колебая. В техническите характеристики пише, че теглото е максимум 15 кг., но от моя приятелка която има такава, знам че е 11 кг. Не е тежка и ми изглежда много маневрена. Предното колело се върти на 360 градуса.
Страхотна е ! Съседката ми е 3 tec, взела си е и кошница за новородено на BeSafe, която е съвместима с шаситата на ABC design и изглежда много атрактивно! И тя казва, че е много доволна от изборът си!
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #192 -:
януари 26, 2011, 14:45:56 »
Ние сме с тази -
Преди нея си бяхме купили Теутония,но после я продадохме,защото тази ми хареса повече,а и ми се стори по -лека и най-вече ,че коша се отделя от шасито,т.е. може лесно да си я кача до 2-рия етаж на два пъти! Незнам точно колко кг е,но дори и 11 да е,с бебето и всички дрешки и завивки минава 20 кг!!Но ако на човеk не му се налага да я носи и вдига,няма проблем.Но найстина си заема място в багажника,не колкото Теутонията,но пак не малко място. За в началото ни беше супер! Макси козито стоеше също на нея много добре,коша е много удобен,но сега малчо искада гледа на вън,а за мен е оше рано за другия летен кош,а зинмия няма никакви положения (cамо легнало) и на него скоро ще му е тясно вътре!А и таванът на коша не е прозрачен и малчо нищо не вижда от вътре или почти нищо. Според мен не е лоша,маневрена ми е,но има и минуси,но сигурно с всяка е така..незнам.За по-дълги пътувания и за самолет,коша се сгъва и става много компактна!Предното колело лично аз съм си го застопорила на едно място да не ми се върти,но на нас така ни е по-удобно.
Активен
dodo23
«
Отговор #193 -:
януари 29, 2011, 21:14:20 »
Мами какви термометри ползвате за бебето?
Тези,които са вградени в залъгалка практични ли са?
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #194 -:
януари 29, 2011, 21:19:06 »
На мен за болницата ми искат обикновен цифров. Взех такьв с меко вьрхче, за да не му убие дупенцето:
Активен
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...