Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 10, 2024, 19:47:53
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
А прическата? - 5-та част
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
37
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: А прическата? - 5-та част (Прочетена 274643 пъти)
mur_fee
Ентусиаст
Публикации: 89
Отг: А прическата? - 5-та част
«
Отговор #255 -:
юли 25, 2011, 16:48:20 »
V_e_S_i браво прическата е чудесна и е в пълен унисон със стила на роклятата ти ще си прекрасна
valtsvet това е строго индивидуално зависи как сте се разбрали с фризьора моята поиска поне месец по-рано и аз ходих в петък но е желателно да си отидеш със всички аксесуари аз си носех и тиарата и воала все пак за това се прави пробата да се нагласи да се види и да се коригира ако нещо не е както трябва
«
Последна редакция: юли 25, 2011, 16:53:55 от mur_fee
»
Активен
dany_87
Професор
«
Отговор #256 -:
юли 26, 2011, 07:15:37 »
Веси
поздравления за избора прическата наитина е много хубава,
valtsvet
и според мен месец някъде преди сватбата е хубаво да се отиде на пробна
Активен
valtsvet
Ентусиаст
♣♣♣♣♣
«
Отговор #257 -:
юли 26, 2011, 08:08:41 »
Благодаря момичета
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #258 -:
юли 26, 2011, 10:26:24 »
Благодаря ви, момичета
Най-после успях да намеря снимка (и то случайно) на прическата, която искам, а не да се чудя как да обяснявам на фризьорката какво точно искам
Сега имам друг въпрос......
:HELP:Сестра ми е решила да си слага допълнителна коса за прическата, която си е избрала и понеже и двете с нея сме "боси" в тази област на екстеншъните, та да ви питам вас
Тя е с права коса на етажи, дълга до раменете и иска да си сложи например 2 реда коса, която да се навие на едри къдрици, заедно с другата коса. Аз обаче, понеже не съм много ориентирана исках да ви питам какво точно трябва да си купи - предполагам готова коса с шипки, защото едва ли ще се оправим с онази другата, която не е с щипките и се пришива или там нещо подобно се прави
Мислех си дали няма да й излезе по-евтино да си купи тази коса, вместо да даде 50-60 или повече лева за наем на коса. Има време до сватбата и дори и да поръча от ибей смятам, че ще дойде до тогава
Моля ви помогнете със съвет или дори линк от къде може да се купи такава коса. Знам,че момичетата, които слагат екстеншън знаят за какво говоря, защото аз не знам много добре
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779
«
Отговор #259 -:
юли 26, 2011, 12:57:01 »
Аз също ще съм с удължена коса, даже утре трябва да си я взема
но за това се погрижи моята фризьорка, защото косата ми е светло кестенява на руси кичури и е малко трудно да се намери. Излезна ми 250 лв. Ще ми я прикачи с клипси, защото е най-добрия метод. Всички други методи- като лепене, шиене и прочие увреждат косъма, а са и по-скъпи, защото искат подръжка. Косата, която съм поръчала е сто процента естествена, но е сравнително евтина, защото я фризьорката ми я взема директно от някакъв склад. Иначе, има и доста по-скъпи. Най-важното е косата да е естествена, защото изкуствената не може нито да се навива, нито да се изправя- просто ще изгори! Ако сте решили сами да си ги купувате косите, най-добре е да намерите специализирани магазини, в който продават само това и заедно с клипсите за прикачване да си ги закупите оттам. За поръчването от интернет, не мога да коментирам, защото не съм привърженик, а и мисля, че за коса е малко рисковано. В гр.Пловдив има два магазина само за естествени коси и аксесоари за тях, като цените са между 150-300 лв. зависи колко реда ще си поръчаш. В салоните цените са доста по-високи. Успех!
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #260 -:
юли 26, 2011, 13:41:49 »
lawyer, благодаря за инфото, но при сестра ми става въпрос само за 2 реда, коса, които се слагат допълнително за прическата и после се махат, а не коса, с която тя да си стои постоянно. Порових из ибей и намерих ето това:
http://www.ebay.co.uk/itm/15-7PCS-CLIP-HUMAN-HAIR-EXTENSIONS-17-COLORS-CHOOSE-/330543635904?_trksid=p4340.m8&_trkparms=algo%3DMW%26its%3DC%26itu%3DUCC%26otn%3D6%26ps%3D63%26clkid%3D1592422097625249891&_qi=RTM925182
дали това е, което ми трябва?
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #261 -:
юли 26, 2011, 16:30:55 »
Това определено ще ти свърши работа, но тук са повече от два реда и така като гледам с един такъв комплект ще си удължиш цялата коса. Виждам, че има странични редове
Като цяло на метода на прикачването с клипси това му е хубавото, че можеш да махаш и слагаш косата, когато поискаш и така да я ползваш само за определени поводи, а не за постоянно. Не знам обаче, дали на сестра ти само два реда ще и свършат работа, много зависи от прическата, от това каква е нейната коса и какви са самите редове- колко са дълги и широки. Най-добре е да намерите магазин, в който продават коса и да пробвате на живо как ще изглежда с два реда, а след това да поръчвате от интернет. Въпреки,че като гледам цената в този сайт, нищо не губиш дори да поръчаш всички редове, а да ползваш само част от тях
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #262 -:
юли 26, 2011, 18:10:11 »
Аз го намерих това съвсем случайно, но като се има предвид,че в салон ще ти вземат дори повече пари за наема само, по-добре да си поръча сестра ми тази. Така хем, ще има повече, ако и е нужна или пък за друг повод, може би
Виждам, че пише естествена, но ми се вижда евтино за естествена коса *crazy*Възможно ли е да лъжат
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #263 -:
юли 26, 2011, 19:39:46 »
Ами не знам дали е естествена за тези пари, като се има предвид, тук за колко пари продават такава коса
но пък е възможно и да е
както казах за мен всяко пазаруване по интернет си е на риск, но пък има хора, които са доволни. Monikamaria мисля, че си беше поръчала коса точно по този начин, така че тя може да сподели дали е доволна, защото е много важно да е естествена, за да се поддава на обработка.
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #264 -:
юли 26, 2011, 21:29:42 »
Ето ме и мен в дискусията.
Лойър правилно си спомня, че аз си купих коса от ибей.
Веси
, направо поръчвайте от там, мен ако питаш. Косата, която поръчах ми беше първата, купена така и сега ме е яд, че съм давала години наред по толкова пари. Тукашните цени са завишени адски много и всъщност затова има такава разлика. И аз се притесних от ниската цена, но ето че ми пристигна същата коса, която съм купувала и преди от тук на тройно по-висока цена.
Мога да ти дам линк с продавача, от когото аз си купих косата, защото за него мога да ти гарантирам. Ето:
http://myworld.ebay.co.uk/purple890512/
Пристигна за 12 дена.
А относно количеството коса, два реда мисля, че са недостатъчни, но зависи и от колко треси ще направите един ред. Относно зашиването на клипсите- елементарно е и със сигурност ще се справите!
Активен
dany_87
Професор
«
Отговор #265 -:
юли 27, 2011, 06:35:41 »
хайде и аз да се включа тук,и аз си поръчах от интернет няма смисъл да давате толкова пари да поръчвате от някой салон,и аз като Monikamaria,първо си я поръчах от салон и се изръсих адската сума за коса,така поръчвайте смело
Активен
pink_panther
Професор
«
Отговор #266 -:
юли 27, 2011, 20:20:53 »
Да ви кажа сега и аз какво си мисля за косата. Искам да е нещо такова, като на снимката - назад с много обем и леки къдрици. По някое време като ми падне обема и почнат да се изправят къдриците, ще я прихвана настрани в отпуснят кок и ще и сложа цветя. Това, което ме притеснява обаче е, че искам булото да ми е отгоре и да е много дълго. Та си мисля, че ще ми смачка прическата и ще ми развали обема
.
Uploaded with
ImageShack.us
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #267 -:
юли 28, 2011, 02:11:15 »
pink_panther
, прическата е страхотна, обаче и аз мисля, че булото може да я смачка. Аз всъщност се чудя и къде ще го закачиш. Може би, ако хванеш отзад с някаква шнола част от косата ще стане. Но така ще се попромени фасона.
Фризьорката пита ли я?
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #268 -:
юли 28, 2011, 08:36:30 »
Monikamaria
,
dany_87
, благодаря ви много за бързата реакция и изчерпателните отговори.
Казах на сестричката и тя се нави да си поръча. Сега ще проучвам въпроса, защото до сега не съм поръчвала нищо от интернет и дано да се справя, но ако срещна трудности ще ви тормозя пак с моите въпроси
pink_panther
, много е хубава прическата, но и аз се чудя как ще закрепиш булото
Активен
pink_panther
Професор
«
Отговор #269 -:
юли 28, 2011, 12:13:35 »
Оффф, ми то и аз се чудя....
Мислех си просто така отгоре да го пльосна, най-вероятно ще прибера част от горната коса с фиби, но не съм много сигурна, че ще стане. Още не съм говорила с фризьорката и предполагам, че тя най-добре ще ми каже. Просто така се опивам да си го представя някак си ...
Момичета, не знам дали на вас ви се случва, но аз така като се опитам да си се представя като булка и не мога... предполагам и за мен ще е изненада как ще изглеждам на сватбения ден!
Активен
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...