Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 02, 2024, 01:29:17

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Очаквани Бебчета ЯНУАРИ-ФЕВРУАРИ-МАРТ" 2011  (Прочетена 131168 пъти)

alben4ik
Сватбен ГУРУ
Публикации: 916

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: декември 30, 2010, 14:19:03 »

Здравейте коремчета!!

Мири мила, това с грипа е ужасно и напълно те разбирам, защото аз вече  втора седмица не мога да се оправя - първо ме боляха гърдите като кашлям и се чувствах като парцал, после това ми мина, но пък гърлото така ме заболя, че не можех даже да преглъщам. Сега вече не кашлям толкова много, но пък за сметка на това, дори само 3 пъти за целия ден да се случи и като се закашлям и 10 минути не мога да спра, а пък носа ми е задръстен от сополи и не стига, че и без друго ми е трудно с дишането заради бебока, сега и тази хрема......... доста по-добре се чувствам, отколкото първите дни, когато се разболях, но чак се чудя край няма ли вече.......
Аз пиех разтворими прахчета, които са на основата на парацетамол, смучех нео-ангин, а за кашлицата - мукосолван - естествено не ми бяха предписани от лекарите тук, защото тук те оставят да се мъчиш до последно и чак когато нещата станат сериозни се намесват, а пък аз точно това исках да избегна!!!
Наливам се и досега с чайчета с мед по цял ден и ям много  плодове, хайде, дано и ти да се оправиш скоро!!!
Додо и на нас ни казаха същото за тръгването към болницата, същите три случая, при които да потегляме натам, с изключение на това, че интервалите при нас трябва да станат на 5-10 минути!
Sunray аз ви видях количката в другата темичка, много е яка  good и изглежда супер здрава и удобна!!!
Армани аз за кремчета нищо не мога да помогна, но също съм чувала, че топлите вани помагат, както и когато ходиш до тоалетна да не използваш тоалетна хартия, която наранява кожата, а всеки път да се измиваш с топла водичка вместо това.

Сиси май ще има изненадка при вас скоро, с това паднало коремче!!! Моето също се е смъкнало лекичко надолу, но цяла педяяяяяя  Oh my ...  good good

Сигурно, за да навакса за дните, през които се разхождахме непрекьснато и от люлеенето спеше.

Инка и аз като се движа по-малко мърда бебка, не се бях замисляла, че е от люшкането, докато ходя  smile smile
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: декември 30, 2010, 21:24:52 »

Инка и аз като се движа по-малко мърда бебка, не се бях замисляла, че е от люшкането, докато ходя  smile smile

И при нас е така smile Даже, докато вървя или правя нещо из къщи, почти никога не шава малката. Но легна ли, тогава се почва. И аз си го обяснявам с полюшването blum

Албенчик, Мири, лекувайте се и дано скоро сте здравички Friend Аз засега не мога да се оплача - вируси не са ме хващали. Дано изкарам така до края...

Додо, мерси за инфото! give_rose Просто има случаи, в които не се пука околоплодния мехур първо, както си трябва, та затова и някои не отиват бързо в болницата. Там го пукат. А имам и познати, които умишлено си стоят вкъщи с контракции, докато не зачестят съвсем. Така една позната отиде и роди сигурно за половин час, с 2-3 напъна smile Но аз мисля, че едва ли ще ми стиска да си стоя у дома, без наблюдение. Особено пък като искам епидурална. Най-вероятно при първи симптоми ще отидем. Пък там може и да ме върнат и да ми кажат да се разхождам - ако нямам почти никакво разкритие smile

Аз вече се запасих и с нощница за кърмене, за в болницата, както и с много ластични, мекички бикини за родилки. Те са вторите, които купувам, защото първият пакет ми се сториха доста твърди. Тези са супер ластични и много мекички. А и се перат, не са еднократни smile Взела съм си и превръзки за родилки, както и едни други, които просто са нощни, много дълги, с крилца. Нека имам, че много го мисля това кървене и искам да ми е спокойно поне в това отношение smile

И тъй като не знам дали утре ще успея да пиша, ви пожелавам весело и оптимистично посрещане на 2011, която за всички нас ще е много специална give_rose Забавлявайте се, но и се пазете от пиратки и т.н.
До скоро, мамчета! smile
Активен
elen4e13
Ентусиаст
**
Публикации: 139

Нашето слънце

« Отговор #272 -: декември 31, 2010, 11:11:16 »

Здравейте мамчета!
Привет и от нас, искам да споделя някои неща с Вас в старата година и да вляза в новата с чиста съвест sarcastic.
Много време измина smile една цяла година и през нея се случиха много неща с Вас и с мен, но заедно успяхме да се справим с всички неволи и болежки покрай бременноста. Извинявам се, че не бях толкова активна сред Вас, но независеше през цялото време от мен.  Wink Много се радвам за всяка една от нас, че беше храбра бъдеща мама и дано с влизането и в новата година бъдем все такива. Пожелавам на всяка една  много здраве, щастие и късмет както на нея, така и на семействата Ви. Целувам всички и пожелавам много бързо и беспроблемно раждане на всички и дано всяка една минута с вашите малки бебчовци бъде все по- щастлива и запомняща се.Пожелавам Ви още от сега Честита Нова Година! girl_in_love girl_in_love girl_in_love
« Последна редакция: декември 31, 2010, 11:14:31 от elen4e13 » Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 873

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: декември 31, 2010, 12:12:56 »

Здравейте милички бъдещи мамчета с коремчета. Ние също ще си бъдем в къщи, но аз мисля че това е напълно нормално, защото все пак в това състояние трудно ходим, задъхваме се, полягва ни се повече, имаме разни болежки и т.н. Най - удобно ще се чустваме в домашна обстановка  smile
   На нашата консултация не се случи нищо съществено, освен разбирасе, че слушахме сърчицето на бебо и всичко е наред и постоянно риташе акушерката. Трябваше да говорим за раждането, но тя (акушерката) каза, че на 8.01 и 11.01 ще правят курс и там ще ни обяснат по - подробно за всичко. Та аз се записах и ще ходя с мъжа ми и сестра ми ( с хората, който ще присъстват на раждането ).
   Дано да се оравяте вече от тези вируси, че е много гадно.
Желая на всички ви хубаво посрещане на новато година и неабравяйте, че със сигурност тя ще е по - добра и щастлива за нас от старата (все още настояща). Наздраве! Все пак може да си пийнем по една чаша вино  blum
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 634

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: януари 01, 2011, 11:06:25 »

Здравейте и да Ви е Честита Новата Година!!!  danceg
Здраве в изобилие пожелавам на всички и по едно хубаво и послушно бебче! Girl_hide
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425

« Отговор #275 -: януари 01, 2011, 14:24:46 »

МИЛИ МОМИЧЕТА,
ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ И ЛЕКО РАЖДАНЕ
НЕКА НОВАТА 2011 БЪДЕ МНОГО ЩАСТЛИВА И КЪСМЕТЛИЙСКА
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: януари 01, 2011, 16:24:52 »

Момичета,януари дойде,т.е. вашата темичка влиза в действие.Пожелавам на всички ви леко раждане и едни здрави и прекрасни бебета  през това тримесечие.
Аз бях в предишните януари-мартенски мами и знам как се чувствате за което много ви завиждам.Успех. good
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
Публикации: 916

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: януари 03, 2011, 13:16:20 »

Хайде, мами, Честита Нова Година и от нас  give_rose give_rose give_rose
На вас пожелавам същото, което пожелавам и за себе си - леки финални метри, никакви проблеми с раждането на бебоците ни, а от там насетне - много радост, щастие, усмивки и безкрайна любов -всичко това ще компенсира безброй пъти безсънните нощи и притесненията покрай малките ни съкровища !!!

Пуснала съм снимчици в моята темичка, там можете да видите ние как изглеждаме, може би броени дни преди раждането, нищо не се знае вече  Wink Wink Wink много ни наближи термина  smile
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1037

ЩАСТЛИВИ!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: януари 03, 2011, 15:10:40 »

Сладки мамчета, честита нова година  yahoo yahoo  yahoo
Мирна и щастлива! Нека 2011 да е красива, като пролетта, топла като лятото, благодатна, като есента и силна и непреклонна, като морето през зимата.
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Публикации: 873

Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!

Моят сватбен албум

« Отговор #279 -: януари 04, 2011, 13:03:37 »

ЗА МНОГО ГОДИНИ, момичета!!!
   Желая ви много здраве и късмет на вас и на вашите семейства. Леки финални метри и още по - леко раждане на всички бъдещи мами! Още малко остава до срещата с малките ни съкровища  yahoo

Как посрещнахте Нова Година? При нас се случиха някой неща и този празник някак си го пропуснахме, но вече всичко е наред.
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: януари 04, 2011, 13:10:01 »

Armani_code и аз незнаех какво е това хемороид преди да родя.Та от болницата си тръгнах и с този бонус.Аз правих промивка със смрадлика.Така или иначе тези промивки са благодатни за шевовете, но определено махнаха и хемороида.Нищо не ти пречи да пробваш, знам колко е гадно, дано бързо го разкараш!
Активен
Armanii
Сватбар
Публикации: 181

« Отговор #281 -: януари 05, 2011, 09:51:16 »

valka27 Благодаря ти, че се включваш и ти по моя проблем, но слава Богу успях да го уморя този хемороид  tease
Ще споделя с две думи как, за да може да съм и аз от полза евентуално на някоя мама, която може би тепърва й предстои това.. Ако са външни хемороиди - много добре действат компресите с Риванол или промивка както и ти си писала със Смрадлика. За вътрешни - ако не са кървящи се правят малки топчета от пчелен клей и се поставят в ануса, а ака са кървящи - обелена скилидка чесън - но да не е наранена - това било много важно.. Бабини илачи са, но пък при мен подействаха, така че ние в това състояние и без това нямаме голям избор..
Мами, аз не съм се включвала с отчет през Новата година.. Да ни е честита, да сме живи  и здрави и дано срещите ни с нашите бебоци бъдат безпроблемни и да преживеем само приятни емоции, всяка да има леко раждане  give_rose
Аз бях на ЖК в понеделник, гледахме се на ехограф, бебо постоянно мърдаше и шаваше с ръчички и краченца  heart Слушахме тонове, пуснаха ми изследвания, рутинните за кръв и урина. Резултатите са добри и засега няма нищо притеснително. Иначе на въпроса ми колко сме пораснали получих отговор - добре сте си, растете  diablo А аз исках да знам кг/гр, но док каза че това са били едни изчисления на база замервания които не били много точни... Както и да е..
Вече започнах покупките на по-дребните неща като дрешки и аксесоари за бебето, не ходя на работа и съм си много добре вкъщи  blum
Пожелавам ви лек ден и се разписвайте по-често, че иначе скука  pleasantry
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #282 -: януари 05, 2011, 16:11:52 »

честита нова година коремчета!
аз тия дни ходих на ЖК и се бях настроила да се гледаме с бебка, но уви. видяло се е че гледането ще стане другата седмица като ходя на частно. днес си видях резултатите от изследванията, малко хемоглобина и желязото са ми под нормата, но ще дочакам другата седмица да видим док какво ще каже.
иначе аз усетих първата си контракция, не беше болезнена, но беше странно чувство. все по-тежко ми става. почнаха ме киселини, трудното спане, абе всички екстри smile бебка е все по-активна, а аз не спирам да и говоря да се завърти, че ако остане седалищно ще трябва да се ражда секцио, а аз не съм си избрала още къде да раждам и при кого.
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #283 -: януари 05, 2011, 16:20:11 »

Ечи, колко ти е хемоглобина?
Активен
kokiche
Професор
Публикации: 312

« Отговор #284 -: януари 05, 2011, 18:10:05 »

Здравейте слади мамчета и вече големи коремчета
За много години!!!
Да сте живи и здрави вие и семействата ви и най-чвече малките бебчета, които предстои да дойдат на бял свят. Пожелавам на всяка от нас всичко да мине по естествен начин и да се радваме на дългоочваните си рожби.
Аз също имам леки болки в гърлото и кашлям от два дни. От днес пия Студал - сироп за кашлица.
Освен това ми излезна и херпес  angry.на устата
 Утре трябва да отида да на женска консултация за първи път при новия доктор. Дано всичко да не наред.
Преди няколко страници коментирахте -дали имате желание за секс. Аз определено не мога да се похваля с мерак, а дори и когато съм имала моменти на пролясъщи - мъжът ми не е откликвал  crazy. Той е по-страхлив и от мен.

Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: