Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 21:38:20
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
" Очаквани Бебчета ЯНУАРИ-ФЕВРУАРИ-МАРТ" 2011
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: " Очаквани Бебчета ЯНУАРИ-ФЕВРУАРИ-МАРТ" 2011 (Прочетена 131081 пъти)
mgoranova
Ентусиаст
Отг: " Очаквани Бебчета ЯНУАРИ-ФЕВРУАРИ-МАРТ 8 "
«
Отговор #195 -:
декември 17, 2010, 19:55:47 »
О, Ина я не им се връзвай.
Ти си почти накрая, малко ти остава. Защо трябва да се чувстваш виновна, вместо да се наслаждаваш на бременността си. Да не би девойките - французойки да са слаби като вейки или като са бременни да са като супермодели. Те и с мен опитаха. Ходихме на ФМ и лекарката изтърси: "С това шкембе, пулс - тонове, едва ли ще чуем!"
Ей, идеше ми на място да я...Преди мен на преглед беше една австрийка, която беше поне два пъти по-дебела от мен, смееха се вътре, явно пред нея не смеят да коментират, а?!
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #196 -:
декември 17, 2010, 20:47:35 »
Ина
,давай,оплаквай се!Ние ако не друго ще ти укажем морална подкрепа.
Аз като чета за твоето меню се успокоявам,че не съм единствената с прегрешенията.Днес съм изяла близо 150гр какаови сладки.Обяда и закуската не бяха по-здравословни,май и вечерята няма да бъде.
Ама какъв е проблема с мандарините-нали все пак са плодове....
Бих ти казала да не й се връзваш на акушерката.Още малко ти остава,пък си и права,че през твоя ... ще се ражда.
Кокиче
за мен твоето състояние не е съвсем нормално.Потърси консултация с лекар-може би имаш нужда от още изследвания.Дали някаква анемия не те гони?Стискам палци да се намери бързо разрешение на проблемите ти и да се почувстваш по-добре.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #197 -:
декември 17, 2010, 20:59:08 »
Да ви кажа, оказа се, че зле сьм си взела мярката за сутиена и всьщност сьм 100 Е/F. Най-големия номер
(сигурно е истина, че сьм огромна). Ама не са ми толкова големи гьрдите
Преди забременяване ми бяха сьвсем нормални, даже подпльнки си носех за повдигане на самочувствието.
Момичетата с големи гьрди, вие как сте в сегашното положение? Кьде си намирате сутиени за кьрмене?
Диде,
плодове били ама все пак били пьлни сьс захар и трябвало да ги избягвам, а ако ям да е в малки количества. Луди !!
Що да не й е нормално сьстоянието Кокиче ? То и аз сьм така и си мисля, че си е сьвсем нормално...
mgoranova
стига бе.. И на тебе ли?
Аз викам на Фабио да ходим да живеем в Щатите, кьдето всички са дебели, аз ще сьм най-слабата и като кача 20 кг ще ми кажат браво
Активен
mgoranova
Ентусиаст
«
Отговор #198 -:
декември 17, 2010, 21:37:17 »
Ина, ами аз и преди не бях фиданка, но това никога не ми е пречело, нито съм получавала някакви коментари. Тая лекарка беше първата, която си позволи да направи това изказване и страшно ме заболя. Все едно съм втора категория човек, за нея, които няма чувства или не разбира. Ама аз съм глупава, на прегледите винаги казвам: "Извинявайте, чужденка съм, отскоро уча немски, ако нещо не отреагирам правилно." и те си мислят тая е балама, дай да й де гаврим.
Аз съм от надарените мадами 75D
. Всички сутиени ме стискат, банелите ме прерязват. Купих си спортен сутиен, направо се родих. Имам, приятелка наскоро роди, в момента е на FF и си ги поръчва от специален сайт.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #199 -:
декември 17, 2010, 21:58:01 »
Аз те видях на снимките
Ама вьобще не мога да се меря с теб по "женствености" На тея франсета и сутиените не са им като хората
75D отговаря на френско 90D. Аз преди бременността носех 90Б т.е по Бг размерите 75Б. Та затова така се шокирах. Нормално го дават да се качва една чашка и една обиколка, ама явно грьдният ми кош се е разпрал
Сега се мерих през гьрдите сьм 109 см, под гьрдите 95 см
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1425
«
Отговор #200 -:
декември 17, 2010, 22:12:31 »
Ох,Ина и Горанова така съм се смяла с вашите постове.Направо ми оправихте настроението.Горанова и за съм забелязала ,че като видят ,че не говориш техния език много добре или директно те игнорират или започват да се държат с човек като с малоумен.А тая нашата педиатърка като разбра ,че съм чужденка се опита да ме претупа много бързо ,обаче аз бях подготвени със един дълъг списък с въпроси извиних се и започнах хем си и записвах отговорите и
,ми няма да се дам я.Ина ,иначе и на мен като ми правиха изследване за диабета и нали ми беше едната от стойностите завишена ,та аз обясних ,че само на диня карам ,а доки каза да внимавам в плодовете имало захари..........ееее какво да ядем бре хора.
Ина аз много се радвам ,че си с такова чувство за хумор и така приятно разказваш преживелиците си :funny:обаче още не виждам лентичката ти и не знам кога ти е термина и кога да чакам новината ,имаш ли си темичка вече ?За килограмите хич да не се косите момичета,свалят се.Аз първите дни забравях и да ям.А свеки като ми гостува я уморих от глад жената като се юрнех с Марти на вън и тя хем от ходене се уморяваше ,хем гладна горката
,добре ,че по едно време се усетих
.Хайде стискам палци всичко да е наред с вас и бебчовците
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #201 -:
декември 17, 2010, 23:20:03 »
Мдам,
Сиси
съвсем зачезна. Дано просто да е отишла някъде и да няма нет...
Ина
, станах да се меря и аз, да видя дали съм от едрогърдите. Подгръдна - 90, гръдна -100см. Преди носех сутиени 75С, които все още си ми стават. Не мога да си представя да нося без банели (макар да знам, че не е желателно през бременността), защото гърдите ми са тежки
Купих си скоро два сутиена за кърмене - телесен цвят и черен, размер 90Б. Ама то всеки производител си има май собствена система за мерките
Относно плодовете - за мен е пълна глупост да ограничаваш точно пък тях
Те съдържат захар, но фруктова, а тя се разгражда напълно от организма. Аз също ям много плодове. Освен това пък едни от най-сладките плодове са грозде и банани, другите имат толкова много вода в тях, че е смешно да се ограничава човек.
Аз също имам дни, в които ям най-непрепоръчителните неща. По един шоколад например, или пък нещо друго. А до края кой знае колко имам да качвам още...Хич не го казвам за утеха просто. Но игнорирай гадното и отношение на тази сестра
Може би ако ти го казваше по по-нормален начин, щеше да има и ефект
Не се депресирай
Опитай се да внимаваш с наистина вредните храни (не плодовете) и това е. Гуш от мен!
Аз днес продължих търсенето на палтенце, ама такъв модел не намерих. Дано открия някъде през другата седмица, че в следващите два месеца със сигурност няма да мога да закопчавам това, което нося в момента.
Активен
kokiche
Професор
«
Отговор #202 -:
декември 18, 2010, 11:32:59 »
Здравейте в съботното утро,
Ина - много ти благодаря за идеята за хомеопатията
. Не се бях сещала.
Относно лошото отношение на медицинския персонал - напълно ви разбирам. Моята докторка също е мноого сопната и начумерена - винаги отивам с кофти чувство там. Тези хора са си сбъркали професията. Та те не са чиновници да му се невиди. И на мен все намира повод да ми се скара- защо се притеснявам, защо не знам кога ми изтича болничния и т.н. /Вече няма да ходя там - дано не се налага. Сменям си доктора- за Коледа отивам в София и няма да се връщам/
Що се отнася до килограмите 20-ина кг към края на 8-ми месец не са чак толкова необичайно явления тук./Едва ли ще качиш повече от 2-3кг., а може и по-малко./ Вече над 30 кг са множко и може да се приема, че са проблем. Но 20-сет са само 5 повече от нормалните 15 кг. Наистина не е права да ти говори така. Само между другото ще спомена, че в едно интервю Алиса Софиянска сподели че с третото си дете е стигнала до 125кг!!!, а тя не е едра жена.
И няпълно подкрепям мнението на Sunray - да се хапва плодове е полезно /освен ако не са банани/
За сутиените е много относително. Преди аз носех - 75 / 80 С, а сега единият ми е с чашка Д, а другият с чашка С. Още ми става и един с меки чашки от преди - е попрепълвам го
, но неговата кройка позволява.
А сега ме подсетихте да се прмемеря тумбачето - 100 см.
подгръдна 84 см
гръдна -102 см
Целувки
Активен
♥Сиси♥
Сватбен ШАМАН
ЩАСТЛИВИ!!!
«
Отговор #203 -:
декември 19, 2010, 11:48:06 »
здравейте мамчета
толкова много ми липсвахте всички. Благодаря че сте се сетили за мен, много мило ми стана.
Ние сме добре, ходихме на консултация на 16-ти бебка е заела стартова позиция и няма намерение да се обръща
тежим над 2.500 кг. и сме с много добра сърдечна дейност
приключихме с подготовката. Татито има вече направен списък с нещата. Купихме гардеробчето и съм подредила всичко от до! Надявам се, че сте добре. Много са ви сладки пупите
Ще се върна да изчета.
Страшни болки имам в слабините и кръста, но това е защото коремчо е паднал вече и бебка е нииско долу.
Много ви гушкам всички. Целувки от нас с бебка. Ще пиша пак. Нямаме нет, само на уаерлесс съм в момента, но през седмицата ще се включим към БТК и ще съм с вас.
Хайде чао за сега.
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #204 -:
декември 19, 2010, 13:47:57 »
Сиси,
супер, че се появи !! Много се бяхме притеснили. Радвам се, че сте добре
Браво на вас за подготовката, остава ви само да изкарате много весели празници, в последната година, в която сте само двама.
Почивай повече, целувам те силно
Активен
elen4e13
Ентусиаст
Нашето слънце
«
Отговор #205 -:
декември 20, 2010, 15:14:28 »
Здравейте мами......
От много време ни нямаше, но все ангажименти и препятсвия при нас
Ние сме добре, вече сме се обърнали, а и на мен почна да ми тежи... Тези дни ми е отпаднало и нервно.
Относно килограмите, при мен стана системно да качвам по 4кг на месец, но забележка не ми направиха, даже АГ-то ми се чуди, къде ги трупам. При мен качването започна от 5 месец и до сега 11кг общо, а ям главно плодове....е и повечко шоколад, ама ми се папка сладко какво да правя
Така, че мами всичко е до натура, папкайте ...е непрекалявайте, ама тея лекари дето ви мъмрят, не са в час нещо....ще сваляме килцата после най-вайното е на бебчетата и на вас да не липсва нищо.Много хубави пупи вече сте очертали всички, а за покупките нямам думи и при нас всичко е готово, останаха само дрешките...
Почивайте повечко особенно накрая и Весели празници и не забравяйте, че на Коледа стават чудеса, тъй че все хубави мисли и сладки сънища да имате.....
«
Последна редакция: декември 20, 2010, 15:16:32 от elen4e13
»
Активен
preslava_82
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #206 -:
декември 20, 2010, 15:15:24 »
Момичета ,да ви питам знаете ли нещо за ентерококите,опасни ли са?
След лечение на гадни гъби и бактерии си направих една контролна микробиология,всичко точно,излекувала съм ги,но сега пък имам ентерококи...
в сряда съм на ЖК,но дотогава...абе знаете ли нещо по въпроса?
Активен
elen4e13
Ентусиаст
Нашето слънце
«
Отговор #207 -:
декември 20, 2010, 15:24:13 »
Преси, съжалявам, но нямам информация за тях...ама те съветвам да не опираш на чичко гугъл и да почакаш съвет и информация от АГ-то ти, че иначе рискуваш да влезеш в някакъв филм от разните писаници там.На всеки симптомите са различни, както и причините...така че спокойно и чакай прегледа.
Активен
*mama Eli*
Сватбен ГУРУ
Любов има навсякъде! Само трябва да се огледаме!
«
Отговор #208 -:
декември 20, 2010, 18:08:17 »
Здравейте на всички! Ние с бебчо сме горе долу добре, последно време ми се лижи повече от обикновенното, и го правя де
. Радвам се за всички, който сте били на преглед и всичко е шест.
preslava_82
, съжалявам, но и аз не мога да ти помогна. За първи път даже чувам този термин.
elen4e13
, радвам се че се появи и си добре (до колкото е възможно). Ти си качила много малко килограми засега, защо се притесняваш?! Ние ако бяхме качили само толкова въобще нямаше да ни пука.
♥Сиси♥
, най - накрая се появи.
на вашата госпожица
Много е пораснала и наддала. Благородно ти завиждам, че знаеш как върви разтежа на бебка. Аз не съм виждала нашия младеш от 21седмица, тогава тежеше между 400 и 500 гр. не си спомням точно (защото ми го пише в документите и не съм си направила труда да запомня
). И честно казано се притесняваам за това
. Дано по - скоро решиш проблема с нета, че ни липсваш
.
че си готова вече за голямото събитие и сега само ще се наслаждаваш на коремчето си докрая, че то не остана много време с него.
inaxastra
, нищо не каза за вас, добре ли сте? То и ти май си готова за бебка, браво на вас. Ние сме още в ремонти
, а корема ми пада все повече и повече и ....
Дано да не бърза бебчо!
ПП: Що се отнася за мерките ... май съм като трупче
Почти по 100см. съм на всякъде плюс минус няколко см. на разни места. Доста си се смях самичка като видях шивашкия метър какво показва.
Хубава седмица на всички и галки по коремчетата!
Активен
alben4ik
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #209 -:
декември 21, 2010, 12:36:24 »
Добро утро, мамчета!!!
Доста неща имам да наваксвам май, но ви изчетох на един дъх, много сте сладки
Първо да кажа, че такова нещо като стрептококи, ентерококи, зрялост на плацента и тн и тн - всичко това съм го чувала, но само като си чета разни неща из интернет, иначе тук не ни правят изследвания за такива неща, нито пък се следи зрялост на плацентата. Аз вече съм свикнала с всичко това и гледам да не обръщам много внимание, защото и без друго нищо не мога да променя. Явно всичко това тук не се смята за чак толкова важно, знам ли
Ина
за пръв път чувам, че можело от 5 мандарини на ден да се качат килограми
Че аз изяждам сигурно по 2 кг плодове на ден, най-различни - ябълки, банани, круши, портокали, мандаринки. И това ми е само като допълнение към другите хранения, аз общо взето яденето на плодове не го смятам за някакво особено хранене. Не знам, може да има различни организми, но за себе си мога да кажа, че ми е невъзможно да напълнея от плодове!!! От шоколад - да, но от плодове
Стига са ти се карали тези, че чак аз започнах да им се ядосвам
А, добре че си ти, иначе съвсем щях да забравя, че трябва да си купувам сутиени за кърмене
Уж все се замислям какво още ми е останало да купувам и все по нещо забравям.
При мен стана така, че уж ми понаедряха гърдите, повечето от старите ми сутиени 75В започнаха да не ми стават, но може би защото повечето от тях бяха с твърда чашка, защото после си взех няколко с мека чашка и те са си същия номер, но ми стават. Иначе с твърдата чашка минах са 75С.
А сега ще си премеря и кормчето набързо, че ми стана много интересно като чета вашите мерки, пък и на мен обиколка досега никой не ми е мерил.
Резултатът - коремчето ми е 98 см, ханшът - 96см, гърдната обиколка - 93см
Цитат на: juji в декември 17, 2010, 22:12:31
обаче аз бях подготвени със един дълъг списък с въпроси извиних се и започнах хем си и записвах отговорите и
,ми няма да се дам я.
Аз съм същата - задавам по хиляда въпроса и докато не ми стане всичко ясно, не ги оставям на мира!!!
Сиси
, радвам се, че вече имаме новинки от вас, дано скоро да ви оправят интернета, че да се включваш по-честичко
Моето коремче още не е започнало да пада (или поне аз не мога да забележа), но пък болките в слабините си ги има, явно се подготвяме вече
Sunray
ще стискам палци скоро да се похвалиш, че си си намерила хубава и удобна връхна дрешка!
Еленче
и на мен ми е отпаднало, май и на повечето мами..... който има време нека си почива сега, че после ще ни трябва много енергия.
Сега мъничко и за нас - от 3 дни съм болна, грип ли е или нещо друго не знам, но гърлото много ме боли и съвсем си изгубих силите и енергията. Не ми се яде нищо и ям насила, за да има сили организма ми да се справи. Тази сутрин сякаш съм малко по-добре, което много ме радва, но ме е страх да кажа голяма дума.
Хайде, мамчета, хубав ден на всички
Активен
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16