Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 13:25:01

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 11   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Milataaа - 22.08.10  (Прочетена 49367 пъти)

Milataaa
Професор
Публикации: 338

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: август 04, 2010, 21:29:43 »

lionelsa , можеш ли да ми дадеш малко повече информация за медицинските, понеже това вече е на дневен ред и се чудя къде ще мине по-бързо и не толкова кожодерско? Спомена мц младост, коя съфорумка го е препоръчала?
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: август 05, 2010, 13:26:18 »

Уви, не мога да немеря поста. Ето ти телефона им за информация 052 555551.

Ние бяхме в МЦ Надежда. Става бързо но е 110 лв.
Активен
Rossito
Сватбар
Публикации: 212

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: август 05, 2010, 13:46:04 »

Здравей Milataaa,
честита темичка и слънчеви и безпоблемни дни по подготовката  Good luck

Ето и поста на liony2000 относно медицинските:
Днес направихме медицинските. :girl_wink:Излязоха ни 63 лв по касата ,а не 110 колкото е в Надежда.
И станаха за 1 час.
Активен
Milataaa
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: август 05, 2010, 19:38:48 »

Благодаря, lionelsa  и Rossito:)) В понеделник и вторник май само с това ще се занимавам:) Медицински и срещи с агенцията. Днес бях на четвърта проба за роклята - вече е абсолютно готова, само я оставих да ми коригират презрамката около врата, че не беше зашита където трябва. Иначе съм влюбена в роклята си... Даже днес малката шаферка с майка си бяха с мен. Майката каза, че била най-хубавата рокля, която е виждала и много различна /естествено, че е и малко пристрастна:), та надявам се да е истински искрена, а не да го казва, за да не ме обиди/. Малката като ме гледа как се въртя на платформата и пожела да я облечем и нея и да се качи на платформата. Така взе да се върти и гледа в огледалото, беше страшно сладка:) И като видя, че имам камъчета , поиска и тя, та сега ще и правят в ателието фиба за косата с бяло цвете от плат и камъче в средата, както и коланче в пепел от рози. Като се наредихме една до друга с роклите бяхме много съчетанани:) Ще и слагат и облечени копченца от плата на роклята ми отпред на рокличката, въобще ще е жестока кукла:)
С младоженеца май ще имам повече притеснения - отиде и си поръча при негова позната да му шият костюм /а има 2 седмици до сватбата!/, без да е влязъл в един магазин, и уж каза, че специално избирал платовете да сме съчетани, аз видях само плата за фишуто и за елека и малко ми стана притеснено , понеже не мога да си представя как ще изглеждаме един до друг така. Фишуто е много тъмно бордо, кърпичката за елека ще е такава, елекът в един неопределен екрю цвят на някакви по-тъмни форми с ......златисти нишки/които още не мога да преживея:), а той твърди че на голямо парче от плата не се виждали/. Плата за панталона и сакото не съм го виждала и съм силно озадачена какъв ще е резултата. По принцип аз харесвам вкуса му, но....така само по плат ми е доста трудно да си представя, тръгнахме от идеята за нещо подобно...като на снимката долу..И се бях настроила за по-студени цветове, а разбирам, че костюмът ще е в някакво кафеникаво-бежево неопределено, елекът някакво екрю златисто...Но ме предупреди, че много му харесвала комбинацията и това ще е...
Иначе дойде новата ми халка-вече ми е точен размер и е малко по-различна от предната-по-масивна и широка, но понеже е мой размер ми стои много добре и вече и за халката ми олекна, сменихме я и всичко е ок:)))

* _H8M0866_2.jpg (30.61 KB, 330x430 - видяно 3662 пъти.)
« Последна редакция: август 05, 2010, 19:46:11 от Milataaa » Активен
_Roxy_
Ентусиаст
**
Публикации: 114

Love is in the air...

« Отговор #34 -: август 05, 2010, 19:48:24 »

Milataaa сигурна ли си, че ще издържи с риза, елек и сако в тези жеги??
Като знам мъжете какви са спарени и постоянно им е топло взех да се притеснявам как ще ги обличаме нашите.
По повод медицинските живо се интересувам за този МЦ Младост, дори не знам къде точно се намира, но ми се иска и ние да отидем там.
Аз днес бях в Ритуална зала. Казаха ми задължително трябва да има заверка за:
1. туб диспансер (изследване за бели дробове)
2. психодиспансер
3. кръв за васерман
Продавали и бланки там, но не взех. Ще чакам да кажеш в понеделник какво сте направили. Честно да си кажа въобще не ми се дават 100 лв в Надежда, все пак това са 3 печата.  beating
Активен
Milataaa
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: август 05, 2010, 19:59:17 »

_Roxy_ , сакото го шие просто да има - за това се спряхме на варианта с елек и фишу, за да е с къс ръкав риза и да избегнем сакото, а пак да изглежда официално.. ..Понеже август го дават големи горещини...Не знам до колко ще се получи, но това е идеята. Да, ще опитам утре да се свържа с мц Младост и да питам каква е процедурата. Благодаря и за изброените изследвания, не бях толкова досетлива да питам на място...Та като звънна и получа информация ще пиша веднага..  smile
 И ви поздравявам с песен, която годеникът ми записа един ден в студиото, след като се бяхме сдърпали и ме изненада с нея, много ми харесва самата песен...smile
http://soundcloud.com/visiondann/after-the-rain-unplugged-fingerstyle
« Последна редакция: август 06, 2010, 00:42:20 от Milataaa » Активен
bubu_123
Сватбар
Публикации: 227

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: август 06, 2010, 11:39:27 »

Песента много ми хареса. Браво на твоя човек!  Bravo
Активен
Milataaa
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: август 06, 2010, 19:15:11 »

Много се радвам, bubu_123  smile give_rose
А сега малко инфо за медицинските:
обадих се в МЦ Младост - казаха ми :
около 32 лева излизат медицинските на човек, обикалят се кабинети там на психиатър, кожен и третия не го запомних:), последно рентген и васерман. Като психиатъра един ден е сутрин, един ден е следобед и трябва да се пита кога точно е това.
В Надежда - 56 на човек, не се обикалят кабинети, правят изследванията за васерман, преглежда те лекар и ако отидеш към 9-9.30 до 10.30 някъде трябва да си готов. Ние май ще отидем в Надежда, че звучи по-бързо, а и е до нас. Разликата си е почти двойна, но май и времето изглежда повече в МЦ Младост...
А благодарение на попадението на Ariel и Lunno momiche за сватбена книга, аз се свързах с магазина, който ги изработва/100-те овце:)/, страшно мили и любезни, цял ден си пишем и-мейли. И ще ни нарисуват - годеника ми нали е с дълга кафява коса и ще свири на китара, а булката ще смята нещо на калкулатор, докато й свири, нещо такова комедийно ще го направят. И щях да падна като разбрах, че годеникът ми имал претенции да не е нарисуван с вързана коса funnytooth
Активен
Milataaa
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: август 07, 2010, 21:06:11 »

Днес цял ден бях по задачи - започнах с пробна прическа и малко ми стана лошо като видях, че едрите ми къдрици, които твори фризьорката ми 2 часа след 1 вече почти ги нямаше...Тя ме убеждава, че в тези жеги няма да издържат до ритуала... А аз много държа да съм с пусната коса и не искам прибрана прическа... Накрая стигнахме до извода с ретро вълни, само че в малко по-сватбен вариант. Понеже ме е правила така, аз много се харесвам, издържа страшно дълго тази прическа, но малко ме тревожи факта как ще стои като за сватбен вариант, ние ще захванем тук там с фуркети, но...Ще кача снимки как изглежда самия тип навиване на косата, ще се радвам да чуя мнения. Но алтернативите ми са или това, или права пусната коса, което си е без прическа, ако държа да е пусната или прибрана, което не ми допада въобще за мен...Харесвам по принцип такъв тип прическа, нанякои момичета им стои страхотно...но аз не се харесвам...
Иначе отметнах повечето малко дреболийки и им качих снимки в галерията...Ужасих се днес какъв кич цари в сватбените магазини - ама едни ужасно натруфени украси, започнах да мисля, че след като е масово, на мен нещо не ми е наред, че не ми харесват. Та в един магазин като влязох и ги карах да махат, да слагат, докато стане нещо уж по-смепло. Не мога да преценя до колко се получи, но годеникът ми ги хареса...Купих си и обеци за сватбата - видях едни , но започваха с грамаден камък-помолих ги да го махнат и да станат по-семпли, понеже презрамката ми около врата е много тънка и покрита с дребни камъчета, имам и бродерия под бюста с кристали, та реших че мога да си позволя едни семпли обеци и нищо друго.. Обикалях от 3 седмици за рокля за подписването, но вси1ко е обрано и си купих една в нещо между пепел от рози и бледо лилаво... Искаше ми се да е бяла, но нямаше нищо подходящо... Та беше дълъг ден -от 10 до 18 по фризьори и магазини и съм просто повече от изморена...
Активен
ina0208
Ентусиаст
**
Публикации: 76

« Отговор #39 -: август 08, 2010, 12:15:19 »

Ретро къдриците ти стоят добре,до колкото може да се види.Аз мисля,че можеш да избереш и още по-небрежна прическа,http://coolhairstyles.info/hairstyle%20ideas%20for%20curly%20hair.jpg,нещо такова или таова http://coolhairstyles.info/Curly%20Hairstyle%201.jpg,пробвай,но и в твоят вариант ще си хубава(и с права си много хубава)Роклята е много красива,браво страхотен избор!чашите и шампанското са много хубави Bravo
Активен
Milataaa
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: август 08, 2010, 17:34:19 »

Благодаря, ina0208  smile За предложените прически - точно нещо подобно исках, но тези едри къдрици изчезват някъде след час жега...И за това отпаднаха като вариант.
Активен
roxanne
Професор
Публикации: 329

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: август 08, 2010, 19:16:14 »

Milataa, страхотна ти е роклята за подписването!  give_rose Искам и ааааз  cray
На мен ми трябва нещо такова за моминското ми парти, но усилията ми да открия подобна рокля в Сф удрят на камък sad. Казвам им, че търся рокля до коляното и ми вадят едни нещица, от които не издържах и в последния магазин си изпуснах нервите с едно тихичко: "Разберете, трябва ми рокля, не туника!" Така че направо ти завиждам за попадението   give_rose
За къдриците нищо не мога да кажа - аз цял живот водя люта битка, без определен превес, с моите. И естествено, кой каквото си няма, на сватбата ще съм с прибрана и изправена коса  Wink
Украсата на дреболийките е много стилна  Bravo Нашите чаши са малко по-натруфени от вашите, но украсата ни е горе-долу същата smile Аз си я правих, защото не ми се занимаваше да повтарям, потретвам и т.н в магазините "Искам нещо семпло, семпло, семпло, казах! Уффф, я махнете тия листенца"  blum Даже си взех и същата като твоята панделка от органза, но все пак направих украсата от сатенена панеделка, защото шампанското го "бинтовах" с такава сатенена. Но не съм сигурна дали в последния момент няма да размисля и да ги овържа в органза smile
Спирам, защото пак написах цял ферман smile. Най-важното го казах - нещата ви са страхотни!  give_rose
Активен
Milataaa
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: август 08, 2010, 20:37:54 »

Благодаря, roxanne  smile Радвам се, че ти допадат находките ми - така да се изразя smile Понеже понякога си мисля, че ходенето по магазините да си търся нещо се равнява  на експедиция за загубеното съкровище.. smile Конкретно за роклята - много е трудно човек да си намери нещо по-стилно, без да е прекалено официално и кичозно. Моите приятелки и те лудват - нищо няма по магазините и се чудят какво да си купуват за сватбата..
А ми стана весело като прочетох за украсата - че си предпочела да я правиш сама, без да се налага да обясняваш на продавачките, понеже на мен ми казаха - младоженецът да му мисли какво трябва да си маха, с две думи като съм била толкова капризна...Аз им казах - не мога да разбера защо всичко е толкова кичозно като стане дума за сватба? И те - на нас ни е странно, че последните години взеха да се търсят по-семпли неща... Даже и фризьорката ми каза - ти харесваш твърде семпли неща, ще кажеш че това е някаква лоша болест...Направо се изумих smile Завиждам ти на уменията да украсяваш сама така сполучливо, аз нямам нерви, въпреки че красивите украси, букети са ми ужасна слабост и съм си мечтала да имам магазинче за подобни красоти :)Но просто да си седя и да ги гледам как ги правят:)
Та благодаря за милите думи, ще понаглеждам и аз твоята темичка докъде е подготовката  smile А за косите - да, кой каквото си няма, винаги иска това smile Може би защото се виждаме всеки ден едни и същи и в този ден искаш да си малко по-различен с надеждата това да е добро попадение и да не бягаш от собствената си същност smile
Активен
reni_vn
Ентусиаст
**
Публикации: 105

Булчица

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: август 08, 2010, 21:30:48 »

Здравей, Milataaa
Виждам,че много си напреднала. И аз имам същия проблем с натруфеността---поръчах си да ми изработят чаши, защото не намерих нищо семло, избрах си най-леката булчинска рокля..а за украсата за шампанско и т.н. да не говорим..още са ми проблем. По въпроса с косата ти--на мен ми изглеждат много добре тези ретро вълни--мисля, че си страхотна smile
П.С. Кутийката за халките е невероятна, не съм виждала такава..ако не е проблем, би ли споделила от къде е..ако мога и аз да се уредя с такава smile

Поздрави от мен и лека седмица
Активен
Milataaa
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: август 08, 2010, 21:49:09 »

Благодаря ти, Reni_vn  :)Много си мила, с радост ще ти изпратя на лични името на магазина. Аз когато бях обиколила всички булчински магазини, на които попаднах се бях втрещила при питането ми за поставка за пръстени как всички изваждаха едни кичозни истории, бях луднала и в магазина, където вече се бях предала да ми надписват чашите и т.н. ми показаха същите ужасии . И докато чаках се загледах във витрината и какво да видят очите ми - тази мидичка и питам - ама това не е ли за пръстени и те, да, забравихме само нея да я покажем smile Та голяма находка беше на фона на всички накъдрени нещица smile
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 11   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: