Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 07:44:37

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Разположение на гостите по масите - 2  (Прочетена 65760 пъти)

sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: април 26, 2012, 08:34:59 »

Аз също мисля, че тейбълките са много задължаващи, но разпределение по маси е хубаво да има, защото все пак това вкарва някакъв ред.
Активен
MaHu
Сватбен ГУРУ
Публикации: 541

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: април 26, 2012, 09:05:54 »

Аз мисля, че тейбълките са удобство за гостите и особено, ако сватбата е голяма създават ред. Оределено ще имам, само че сега се започват претенциите на гостите - някой ми заявяват къде и до кого искали да седнат и тотално ми объркват разпределението, но какво да правя ще се съобразявам smile
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: април 26, 2012, 09:26:43 »

това е защото си мила и любезно  уведомяваш...
аз на никого не давам инфо за нищо, и спряха с претенциите... diablo . Даже си мисля да направя само ориентировъчни тейбълки по една на маса- и то не на всички маси, ами само за тези на родителското тяло и младоженската. Просто за да не взема да вдигам някой седнал на мястото на младоженеца, да речем crazy
Активен
Josephine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1053

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: април 26, 2012, 10:11:59 »

момичета намерихте ли крак или кейген за тази програма за подреждането на масите?
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

« Отговор #64 -: април 27, 2012, 14:17:01 »

Ние ще имаме тейбъли - така всеки ще си знае къде да седне. Всяка маса има номер. Една приятелка е назначена за разпределител  blum така ми се струва най-добре  blum
Активен
Vivid
Професор
Публикации: 396

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: април 27, 2012, 20:27:44 »

Ние май ще имаме номера на масите и всеки ще знае на коя маса е (ще го пише в картичките, които ще им раздаваме, а и от ресторанта ще има разпоредител). Но няма да има конкретно място за всеки човек - нка хората сами се настанят около масата, както преценят...
Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: април 27, 2012, 20:50:58 »

И ние няма да имаме тейбълки за всеки. Само за масите.
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: април 27, 2012, 21:37:59 »

аз днес се заиграх да избирам моделче за тейбълките, реших че в крайна сметка категорично- по една на маса, ето го моделът, аз ще добавям текста. girl_wink

* CA40_ss079.jpg (30.56 KB, 388x265 - видяно 4010 пъти.)
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: април 28, 2012, 06:21:43 »

И  ние  бяхме  като  Цуцу.2  от  шаферките  бяха на  входа  преди  ресторанта(  градината)  и  след  поздравленията  го ги  насочваха кой къде да  седне.Ние  също имахем  тейбълки  за  всеки.После  гостите  си  ги  взеха,по едно  време  ги използваха  за  баджове  в танците tease.

Нещо  ,което ни казаха когато редихме  масите - гледайте  гостите  ви да  не  са  с  гръб към  вас.Наистина  нямаше  такива,които да с е  извъртат и да  си  чепат  вратовете,защото  не ни  виждат.
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 624

« Отговор #69 -: април 28, 2012, 07:50:15 »

Нашите тейбълки са макло саксийки ( съвсем миниатюрни) с посаден в тях райграс, с кръгла табелка с името на госта, сложена на дървена пръчка с щипчица.
Подобно на това -
Всяка маса си има и номер. Гостите ще ги разпределим по-следният начин - от едната страна роднините, от другата страна приятелите. За съжаление понеже са пейки, все ще има някой с гръб към нас. Но пък колкото повече седи на дансинга, толкова повече ще ни вижда  Party time
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: април 29, 2012, 09:54:08 »

Аз също смятам да сложа индивидуални тейбълки, най-малко защото ще са ми украса на масите. Друг е въпроса дали всеки ще седне там, където му е името. На сватбата на сестра ми аз нареждах тейбълките, а гостите като идваха и виждаха къде съм ги сложила си сменяха местата. Накрая не издържах и се развиках на едни нейни колеги, защото кардинално си смениха масите  Oh my ... И ги вдигнах. Набутаха всички приятели и най-близки роднини в дъното на залата, а те седнаха на другите места. На сестра ми й стана неприятно и ме помоли да ги разместя по първоначалния план, независимо че са й колеги. Та се чудя как да намекна "помоля" всеки да си спази отреденото място.  pardon
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: април 29, 2012, 10:07:20 »

леле инлове, ти ми говориш за някакви мега невъзпитани хора shok !
Направо се стреснах! Не съм и помисляла ако мястото ми е другаде на сватба, да си го сменя.
Според мен няма начин освен този  който си приложила ти  beating .
Преди самото тържество и да им го напишеш, и да им го кажеш по тел, пак ще има сърдити или незапомнили.... Затова казвам на всички тепърва организиращи- канете най-близките си хора и най-верните си приятели, които са изпитани в екстремни ситуации как се държат !
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: април 29, 2012, 10:13:26 »

Ами Еми, аз за приятелите и роднините съм сигурна на 100%, но колегите на милото са друга работа. Те се канят едни други на сватби, та нямаше начин и ние да не ги поканим, обааааче...не съм особено убедена как ще се държат. Дано всичко да е наред и да няма изпълнения като тези, за които ви споменах. Само да добавя, че в посочения случай не ставаше дума за някакви абсолютни неандерталци и хора, които не знаят как да се държат, а за банкери - всичките шефове на клонове и разни такива.  Oh my ... Сега като се сетя и пак се вбесявам. Пожелавам на всички да не им се случва такова нещо!
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: април 29, 2012, 10:18:33 »

ами явно са свикнали да командват и да се налагат- то обикновено най-властните хора, свикнали на това, правят проблеми на подобни събития, не само неандерталците  sarcastic focus
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967

dream on....

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: април 29, 2012, 14:22:38 »

определено и  аз смятам,че такива  хора  се опитват  само да  се  налата,но и  че  трябва  накой  да  им  скъцне.
На  нашата  сватба не  съм имала  такъв  проблем,Кой където си  го  сложих,там  си  седна.Бях  ги наредила  така,че да  са  си  близки и да им е приятно  на масата,така че да  не трябва да с е местят.
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: