Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 07:23:55

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 9   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Разположение на гостите по масите - 2  (Прочетена 65746 пъти)

cveta_d86
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1290

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: февруари 08, 2012, 14:09:52 »

Охх аз за сега имам време, сватбата е още далече, но определено това ще си е тежка задача... crazy
Активен
MaHu
Сватбен ГУРУ
Публикации: 541

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: февруари 09, 2012, 12:17:56 »

Здравейте момичета. Аз не мисля да се съобразявам с "мои" и "твои" гости, а да ги подреждам според това дали се познават, подхождат и възраст. Тъй като не всички "мои" гости се познават и мисля, че ще се чувстват по-добре на маса с гости на милото. Даже така ще ми е и по-лесно да ги групирам.
Какво ще кажете?
Имам и още един въпрос. Моят ресторант е доста голям и широк, без колони и чупки в залата. Смятам да подредя масите на рибя кост,а не в редици, но се чудя дали да са с еднакъв брой места или не?
И спазвате ли някакво съотношение мъже-жени на една маса? Бях на една сватба, където на 2 маси бяха наредени само момчета, с една-две девойки, които се губеха в мъжката компания.
Активен
Iztre6tqlka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 508

Моят сватбен албум

« Отговор #32 -: февруари 09, 2012, 12:27:33 »

Здравейте момичета. Аз не мисля да се съобразявам с "мои" и "твои" гости, а да ги подреждам според това дали се познават, подхождат и възраст. Тъй като не всички "мои" гости се познават и мисля, че ще се чувстват по-добре на маса с гости на милото. Даже така ще ми е и по-лесно да ги групирам.
Какво ще кажете?
Имам и още един въпрос. Моят ресторант е доста голям и широк, без колони и чупки в залата. Смятам да подредя масите на рибя кост,а не в редици, но се чудя дали да са с еднакъв брой места или не?
И спазвате ли някакво съотношение мъже-жени на една маса? Бях на една сватба, където на 2 маси бяха наредени само момчета, с една-две девойки, които се губеха в мъжката компания.

И аз смятам така да ги групирам ;)За мен е много важно всички да се чувставт добре и да се забавляват.Аз лично няма се стремя да има съотношение между мъже и жени.....
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: февруари 09, 2012, 13:06:41 »

Може би наистина е най-редно гостите да се групират по общи интереси или теми на разговор.Дори и булката да не познава някои от гостите на младоженеца ,то когато седнат двамата и обсъдят всичките си гости може би ще намерят най-добрите комбинации.Между другото за нас със съпруга ми това беше една от най-забавните части по подготовката ,както и изчислението на възможната консумация на алкохол  tease
Активен
theone
Професор
Публикации: 482

« Отговор #34 -: февруари 10, 2012, 18:08:54 »

при нас масите ще са малки, около 8 души на маса. вече съм направила предварителен списък на разпределението на групите по маси, няма да ангажираме присъстващите да сядат на определени места на дадената маса. групирах ги по критерий познанство и общи интереси.
Активен
emocia_wa
Професор
Публикации: 399

« Отговор #35 -: февруари 10, 2012, 19:20:35 »

най-добрия вариант е гостите а се настанят по интереси-т.е. на масата да са хора, които ще има какво да си кажат, да им е интересно, да не се чувстват изолирани.  pardon важното е всички да изкарат добре, да се забавляват.. оптималното е 8-10-12 човека на маса, за да могат да си приказват, да не са прекалено дълги маси.
Активен
emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: февруари 10, 2012, 19:27:39 »

да права си, именно затова и ги разделям на маси с роднини ( разбират се двата рода за момента blum ), маса с приятели ( защото са ни общи ) и на друга кръгла малка маса ще има възрастни хора, наши роднини пак- те има за какво да си говорят също.  good
Активен
yl
Професор
Публикации: 319

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: февруари 10, 2012, 19:42:11 »

...Бях на една сватба, където на 2 маси бяха наредени само момчета, с една-две девойки, които се губеха в мъжката компания...
От години съм все самичка в мъжка компания, рядко има по още някоя девойка, ама какво да се прави, като мъжО е първият "престрашил" се да е със сериозна половинка. Не се притеснявай и за това, не е толкова лошо  blum
Аз обмислям гостите да са по интереси - младите близки роднини да са мои + негови на една маса. Приятелите са по познанства и т.н. Само масите с родителите се получават по роднински и се чудя как да ги сложа... Нашата маса се получава по средата, иска ми се от едната страна да са млади, а от другата с по-възрастни, но така едните родители все ще са по-близо от другите и ще има нацупени...
Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: февруари 10, 2012, 19:44:59 »

Защо не сложиш родителите на една маса? Ние ще направим така. Но се чудим още кай да е на тази маса, тъй като на милото баща му е починал и остават само трима. Дали да са там бабите и дядовците или други хора?
Активен
yl
Професор
Публикации: 319

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: февруари 10, 2012, 19:54:15 »

Защото са горе-долу 10 възрастни гости от моя страна и 10 от негова. Ако сложа родителите заедно стават 4 на една маса и 2 маси с по 6 човека. Няма как да омешам и другите, защото не се познават и няма да си допаднат чак толкова -> ще им е некомфортно и тегаво...
Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #40 -: февруари 10, 2012, 20:05:10 »

То и аз точно затова се чудя, ама някак ми се струва редно да са заедно едните и другите родители.
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: февруари 14, 2012, 18:08:15 »

При нас на всяка маса ще има по дванадесет души. Поименни картички няма да слагаме и всеки ще е свободен да избере къде да седне на определената за него маса. Още не сме мислили как да подреждаме гостите. Ще изчакаме да разберем първо кои ще дойдат и ще направим разпределението около две седмици преди сватбата.
Ние ще сложим родителите и по- близките роднини на една маса.
« Последна редакция: февруари 14, 2012, 18:17:08 от sunset » Активен
JANET_1
Професор
Публикации: 314

Моят сватбен албум

« Отговор #42 -: февруари 15, 2012, 13:55:18 »

sunset ,колко човека ще има на вашата сватба?Мислили ли сте къде да е вашата маса?
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: февруари 15, 2012, 14:03:34 »

JANET_1, give_rose ние смятаме да поканим около 120-130 души, но съм сигурна, че някои няма да дойдат поради факта, че живеят в чужбина и още отсега ми дават уклончиви отговори. Това е и причината да не започваме предварително със списъците, защото накрая ще излязат криви сметките. Нашата маса няма да е до стълбите (разбираш ме какво искам да кажа, понеже и твоята сватба ще е в Санкт Петербург), а на мястото, където обикновено е диджеят, а пък той ще е до стълбите.
Активен
JANET_1
Професор
Публикации: 314

Моят сватбен албум

« Отговор #44 -: февруари 15, 2012, 14:30:58 »

Ще ми е много интресено да видя снимките от вашата сватба,понеже и ние обмисляхме масата да ние там,но незнам защо решихме,че ще навлезем много в дансинга и това ни отказа.
Мислихме дори,ако масата ни е на самият подиум,където по принцип е ДЖ,но ни се стори като хралупка   smile smile smile  blush blush blush
А вие  такъв случай ще запазители големите маси ,които са на втора линия (14-18 куверта)
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 9   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: