Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 07:16:26
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Подарък за гостите като спомен от сватбата - 7 част
Страници:
1
...
31
32
[
33
]
34
35
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 7 част (Прочетена 267769 пъти)
migles
Новак
Публикации: 8
Отг: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 7 част
«
Отговор #480 -:
май 02, 2011, 09:43:38 »
момичета аз се чудя какви да са нашите подаръци за гости и май се спрях на едно нещо. Мисля в бурканчета от детски пюрета, ако мога да си намеря на Гербер, понеже са по - малки и са по хубавки да ги напълня с шарена сол. а капачките или да ги изрисувам или да ги облепя с нещо и на малка панделка да вържа или на папирус написано нещо или от тези едни малки дървени лъжички(посипалки май им казват). дайте идей и кажете кое ще е по добре. много ми се иска шарената сол да я направя така шарена както се предлаго по манастирите(поне там съм виждала), но незнам как ще стане.
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #481 -:
май 02, 2011, 10:08:58 »
Цитат на: migles в май 02, 2011, 09:43:38
момичета аз се чудя какви да са нашите подаръци за гости и май се спрях на едно нещо. Мисля в бурканчета от детски пюрета, ако мога да си намеря на Гербер, понеже са по - малки и са по хубавки да ги напълня с шарена сол. а капачките или да ги изрисувам или да ги облепя с нещо и на малка панделка да вържа или на папирус написано нещо или от тези едни малки дървени лъжички(посипалки май им казват). дайте идей и кажете кое ще е по добре. много ми се иска шарената сол да я направя така шарена както се предлаго по манастирите(поне там съм виждала), но незнам как ще стане.
А какво стана с бурканчетата от Феерия?
Активен
migles
Новак
«
Отговор #482 -:
май 02, 2011, 12:22:24 »
аз там гледах юзчетата, който бях асамо стъклениете без рисуваните. после се сетих че мойта сестра има много бурканчета от детски пюрета и това ми допадна повече като идея. сега се прибирам от тях и се оказа че има само 50 бурканчета от пюретата на гербер, ако се сещаш кой са те по 80 мл. а на мен ми трябват още 30 някъде. ще разпитам и други майки с деца да не би да имат. друг вариант е по големи бурканчета и да давам по едно на семейство, но не ми се иска много. има много шишенца от сокчета, но не мога да измисля с какво да ги напълня:)
Активен
Devora
Ентусиаст
Публикации: 59
«
Отговор #483 -:
май 02, 2011, 12:37:43 »
Можеш да ги напълниш с вино или ракия.
А ако са от тези шишета, които си представям, може и нещо твърдо, т.е. пак можеш да сложиш шарена сол, мед, кафе (естествено не до горе)
«
Последна редакция: май 02, 2011, 13:26:15 от Devora
»
Активен
migles
Новак
«
Отговор #484 -:
май 02, 2011, 16:29:41 »
да за ракия и аз се сетих, но за кафето не:) а това е много добра идея и сега се сещам че мога на мъжете да подаря шишенце а на жените бурканче:) благодаря много. имам още една - две идей, но ще стане ясно тук до края на седмицата и ще споделя, даже и ще снимам:)
Активен
babyboopk
Ентусиаст
Публикации: 128
«
Отговор #485 -:
май 03, 2011, 09:41:59 »
Привет, да се запиша и тук
Ние още мъдрим подаръчетата
За девойките твърдо съм решила да са ветрила. Струва ми се, че ще им влезе в употреба (дано да не още на сватбения ни ден, че ресторанта ни е без климатик
), а и поне според мен внася една .......... латино нотка
но за момците се чудя какво да бъде..... нещо коте да си кореспондира с ветрилата и пак да е спаниш.... Минахме през пури (отказахме се), минахме през мини кактуси (тук още по-бързо се отказахме) и за сегапредпоследният ни вариант е ключодържател - испанска китара с наши инициали, например. Ако някой се сеща от къде мога да си поръчаме такива, ще ми бъде много полезна информацията. Ако пък имате и по-добри идеи за подаръчета ще се радвам да ги чуя
Активен
Lupercola
Гост
«
Отговор #486 -:
май 03, 2011, 12:53:00 »
Защо се отказахте от пурите? Звучи супер добре и се врьзва идеално с ветрилата...
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #487 -:
май 03, 2011, 14:19:34 »
Ето ги и въпросните бурканченца и грозни тапички
Мислех си че са по големички
Активен
babyboopk
Ентусиаст
Публикации: 128
«
Отговор #488 -:
май 03, 2011, 14:35:53 »
Цитат на: inaxastra в май 03, 2011, 12:53:00
Защо се отказахте от пурите? Звучи супер добре и се врьзва идеално с ветрилата...
Основният аргумент бе цената им, а от друга страна все някой ще запали... и да не стане една опушена сватба..... всъщност това второто въбще не ми бе минало през ум, ама милото ..... ме убеди
Активен
ralej
Сватбар
Най-щастливи на света!
«
Отговор #489 -:
май 03, 2011, 15:01:19 »
Цитат на: Bibsi8792 в май 03, 2011, 14:19:34
Ето ги и въпросните бурканченца и грозни тапички
Мислех си че са по големички
И моите дойдоха - и аз мислех, че са по-големи
Моите нямат тапички...
ти допълнително ли ги поръчва?
Даже се замислих дали да не ги сменя за още юзчета и за женската част да ги напълня с вино... но любимия каза, че било тъпо юзчета с вино, а не с ракия...
Не знам какво да правя. Бурканчетата са страшно сладурски, но са много малки
Активен
juji4
Любопитен
Публикации: 48
«
Отговор #490 -:
май 03, 2011, 15:06:05 »
Цитат на: ralej в май 03, 2011, 15:01:19
Моите нямат тапички...
Даже се замислих дали да не ги сменя за още юзчета и за женската част да ги напълня с вино... но любимия каза, че било тъпо юзчета с вино, а не с ракия...
защо пък да е тъпо?Аз предимно като съм чела из форумите ги пълнят с вино не с рaкия ,но все пак вие си решавате!
«
Последна редакция: май 03, 2011, 15:22:49 от juji4
»
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #491 -:
май 03, 2011, 15:09:40 »
Цитат на: ralej в май 03, 2011, 15:01:19
Моите нямат тапички...
Изпратиха ми ги зашото бяха забравили за поръчката ми и в знак на благодарност че съм ги изтраела,бе съжалявай за капачките ако искаш ще ти ги изпратя всикчите ... това е просто тип солница а господина пропсуна тази важна част ... Когато го попитах каква е капачката каза че е гризна паластмаса ,но пропсуна за спомене за дупките ,а аз вече бях напарвила планове да пръсна капачката с спрей .... ама нали....
Нямам намерение да ти кажа четсно да гу връщам зашото трябва да платя пратката от Бургас - София и обратно и те ще ми излязат златни.Ще ги запуша или с целофанче и ластичка или има една много силна строителна лепяща лента ,ще сложа малко по голямо кръгче от картон и укарската отгоре.
Пробвах с капачки от Банкя вода ф-то става ,но пък има една гадна паластмаса която пречи да се завие.Другия ми вариант е ако намеря такива коркови малки тапи с диаметър F23 мисля бяха.
Инъче юзчетата са страхотно и когато го сложиш едно до друго мисля че се допълват
Ти с какво ще ги пълниш??
Аз бурканченцетататта
с мед орехии канела ,а юзчетата с ябълков ликьор и една пръчка канела..
Не съжалявай .... така е било писано.Важното е да е от сърце..не е важна стойноста и големината според мен
Цитат на: juji4 в май 03, 2011, 15:06:05
защо пък да е тъпо?Аз предимно като съм чела из форумите ги пълнят с вино не с ръкия ,но все пак вие си решавате!
И според мен не е тъпо ... според мен с виното ще е по добре...
«
Последна редакция: май 03, 2011, 15:11:47 от Bibsi8792
»
Активен
ralej
Сватбар
Най-щастливи на света!
«
Отговор #492 -:
май 03, 2011, 15:20:14 »
Еййй, страхотни идеи имаш за "пълнежа"
Добре, няма да съжалявам
Ще се майстори - то е ясно.
Юзчетата ще ги напълня с ракия, но се чудя как да ги украся, може би само по една панделка или да им правя етикетчета... не знам.
Бурканчетата и аз ще ги напълня с мед и орехи. На лични можем да обменим малко опит и технология!
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #493 -:
май 03, 2011, 15:25:39 »
Цитат на: ralej в май 03, 2011, 15:20:14
Еййй, страхотни идеи имаш за "пълнежа"
Добре, няма да съжалявам
Ще се майстори - то е ясно.
Юзчетата ще ги напълня с ракия, но се чудя как да ги украся, може би само по една панделка или да им правя етикетчета... не знам.
Бурканчетата и аз ще ги напълня с мед и орехи. На лични можем да обменим малко опит и технология!
Да можем разбира се
В събота ше напарвя едно да видим как ше стане
Незнам дали ше има дечица на вашето тържество но на тях смятам да ги напълня с бонбонки
А отнсоно украската мисля че с една свежа "съджимка" и едно семпло етикетче ще е трепач
А ако искаш ще ти пратя капачките без проблем само кажи
Активен
malinka_a
Ентусиаст
Публикации: 144
Истински щастлива и обичана..
«
Отговор #494 -:
май 04, 2011, 09:09:48 »
Здравейте и от мен.
Страхотни идеи за подаръчета открих тук. Но моля за съвет за подаръчета за децата.Ще бъдат около 15-тина момиченца и момченца на около 3-6год.Мислех си за някакви кутийки или бурканчета с бонбонки.Но незнам бурканчета от къде да купя.Приемам всякакви събети,може и други идеи за малчетата.
П.С.също като идея ми бяха онези шишенца дето са за правене на сапунени балончета,но се чудя
Активен
Страници:
1
...
31
32
[
33
]
34
35
Нагоре