Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 09:37:50

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 30 31 [32] 33 34 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 7 част  (Прочетена 267954 пъти)

Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1096

« Отговор #465 -: април 27, 2011, 09:12:13 »

Момичета бурканчетата са със грозни пластмасови капачки  GROAN

Как мислете дали ако ги напълня с медец и сложа тънка линийка силиконче покрай ръба на отвора и сложа цилофанче за да го запечатам за да не се излее... е разбира се грозния цилофан ще го прикрия с красива украска  crazy
Активен
devisil
Професор
Публикации: 412

Моят сватбен албум

« Отговор #466 -: април 27, 2011, 09:42:18 »

Как мислете дали ако ги напълня с медец и сложа тънка линийка силиконче покрай ръба на отвора и сложа цилофанче за да го запечатам за да не се излее... е разбира се грозния цилофан ще го прикрия с красива украска  crazy

Според мен по-би си отивало нещо такова:
  или нещо такова:
върху пластмасовата капачка, или просто да облечеш капачката с нещо подобно:
, и отгоре, както е на снимката, на хартиеното капаче да залепиш онези кръгли етикетчета smile Обаче гледай хартиената покривка да не стърчи много покрай ръба, където ще се връзва - все пак целта е просто да скриеш капачката, запазвайки я и да ти разкрива все пак съдържанието в бурканчето.
« Последна редакция: април 27, 2011, 09:46:53 от devisil » Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #467 -: април 27, 2011, 09:52:32 »

Според мен по-би си отивало нещо такова:
  или нещо такова:
върху пластмасовата капачка, или просто да облечеш капачката с нещо подобно:
, и отгоре, както е на снимката, на хартиеното капаче да залепиш онези кръгли етикетчета smile Обаче гледай хартиената покривка да не стърчи много покрай ръба, където ще се връзва - все пак целта е просто да скриеш капачката, запазвайки я и да ти разкрива все пак съдържанието в бурканчето.

Направпо си ми златно да знаеш Wink
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908

Моят сватбен албум

« Отговор #468 -: април 27, 2011, 10:10:00 »

http://www.joann.com/static/corp/prkit_wedding/hi_res/weddpr_winter_heirloom_recipe_wedding_favor.jpg

Активен
pink_panther
Професор
Публикации: 350

Моят сватбен албум

« Отговор #469 -: април 27, 2011, 12:21:51 »

Monikamaria, кажи нещо повече за твоите подаръчета.  Аз от доста време ви чета и си спомням, че беше писала за някакви икони и ми стана интересно. Ще кажеш ли точно какви ще са.
Това което харесах за нашата сватба са малки  керамични чинийки с картинки от стария Пловдив. Мисля, че много сладко ще се получи, понеже ще има и хора от други градове. Но това с иконите ме грабна някак си.
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #470 -: април 27, 2011, 21:05:38 »

pink_panther, идеята я гепих от една съфорумка.  blush Постът беше доста отдавна. Реших да са иконки, защото аз съм кръстена на Дева Мария и смятам, че тя си ме пази, а и тя е символ и пазителка на семейството. Смятам също, че това е нещо, което никой не би изхвърлил и би му било, така да се каже полезно.  smile Свалих от интернет едно малко изображение на икона, тъй като ако се налага да се смали, няма да е добро качество. Тази, която избрах се нарича "Умиление". Страхотна е. Смятам да ги отпечатам на фотографска хартия по няколко на лист. От дървени летви дърводелец ще ми направи основата, примерно 4 на 5 см. , малко по-широка от самата иконка. Ще ми направи и нещо като рамка, като издълбае по една тъничка линийка отстрани на самата снимка и дървената част ще стърчи 1/2 милиметра отстрани на снимката. Не знам дали го обясних добре.  scratch one-s head Накрая просто залепвам добре снимката, така че да се пада м/у линийките и готово. Опаковката ще е една много интересна и лесна кутийка, направена от картона, от който ще са направени поканите. Преди са се сложи в кутийката ще е увита в златно тишу. Това е!  smile М/у другото свекърва ми ми подари една почти същата иконка, но по-голяма, по случай Великден. Ще ми служи за идея.  smile
Bibsi8792, не се ядосвай за капачките, дали са ти страхотни идеи!!! good
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #471 -: април 27, 2011, 21:34:39 »

pink_panther, идеята я гепих от една съфорумка.  blush Постът беше доста отдавна. Реших да са иконки, защото аз съм кръстена на Дева Мария и смятам, че тя си ме пази, а и тя е символ и пазителка на семейството. Смятам също, че това е нещо, което никой не би изхвърлил и би му било, така да се каже полезно.  smile Свалих от интернет едно малко изображение на икона, тъй като ако се налага да се смали, няма да е добро качество. Тази, която избрах се нарича "Умиление". Страхотна е. Смятам да ги отпечатам на фотографска хартия по няколко на лист. От дървени летви дърводелец ще ми направи основата, примерно 4 на 5 см. , малко по-широка от самата иконка. Ще ми направи и нещо като рамка, като издълбае по една тъничка линийка отстрани на самата снимка и дървената част ще стърчи 1/2 милиметра отстрани на снимката. Не знам дали го обясних добре.  scratch one-s head Накрая просто залепвам добре снимката, така че да се пада м/у линийките и готово. Опаковката ще е една много интересна и лесна кутийка, направена от картона, от който ще са направени поканите. Преди са се сложи в кутийката ще е увита в златно тишу. Това е!  smile М/у другото свекърва ми ми подари една почти същата иконка, но по-голяма, по случай Великден. Ще ми служи за идея.  smile
Bibsi8792, не се ядосвай за капачките, дали са ти страхотни идеи!!! good

За иконите звучи страхотно smile а отнсно тапите на бурканчетата това за силикона ми хрумна но сега ми дойд еи друго като идея... ше си запуша тези отвори няма да ми се опънат smile катоимам резултат ще постна една снимка :І
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #472 -: април 28, 2011, 21:32:55 »

Мария, чудесен подарък. Bravo
Аз още се чудя дали да имаме подарък. Май повече клоня да нямаме.

Бибси, моля те, пише се цЕлофан.
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #473 -: април 28, 2011, 21:50:53 »

Wink
Мария, чудесен подарък. Bravo
Аз още се чудя дали да имаме подарък. Май повече клоня да нямаме.

Бибси, моля те, пише се цЕлофан.

sorry Wink
Активен
migles
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #474 -: април 29, 2011, 23:00:51 »

Bibsi8792 моля те кажи от къде ги намери тея бурканчета и по скоро ме интересуват юзчетата за вино.smile
Активен
kemi_ivanova
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #475 -: април 29, 2011, 23:02:45 »

Измислила съм следните подаръчета: на мястото на всеки гост ще има рамка за снимка/малка/, а в нея снимка на нас двамата с конкретния гост, така си спестявам тейбъл катичките, а вместо името ще има снимка, а и ще остане за спомен, сега пада голямо селектиране на снимки, рязане и правене на колажи, но най-голям проблем са ми рамките иска ми се да са свързани с темата на сватбата, т.е морски мотиви, но на БГ територия не съм виждала никъде, щатските сайтове са бъкани, но обикновено не доставят за милата ни родина или доставката е 2 пъти повече от цената на подаръците. Моля ви ако някой е виждал подобни рамки да даде сигнал, много ще съм благодарна.
Активен
kemi_ivanova
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #476 -: април 30, 2011, 18:53:03 »

ето за нещо такова става въпрос:

или пък:
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #477 -: април 30, 2011, 20:26:12 »

kemi_ivanova ако не намериш готови с тези мотиви, купи си обикновени и си ги украси. Ето един сайт, който вече съм пускал тук във форума. Там има много морски звездички и мидички.. Погледни дали там няма такива готови рамки. Разгледай, може да ти свърши нещо работа  give_rose
http://www.suveniri-dar.com/morski_suveniri.html
http://www.nautilus5.com/search.php?cat=6
=1]http://www.adonis2001.com/morski-suveniri/?action=search&Morski[equal]=1
http://realcommerce.org/%D0%9C%D0%9E%D0%A0%D0%A1%D0%9A%D0%98-%D0%A1%D0%A3%D0%92%D0%95%D0%9D%D0%98%D0%A0%D0%98

Активен
devisil
Професор
Публикации: 412

Моят сватбен албум

« Отговор #478 -: май 01, 2011, 08:54:24 »

Здравей, опитах се да намеря някакви подобни рамки на това, което желаеш, но май в Бг няма такива....
Открих това:

http://www.nautilus5.com/search.php?cat=9

http://www.suveniri-dar.com/morski_suveniri.html

Другото,което ми хрумва е, да си купиш от магазина за левче стъклени неукрасени рамки и да си вземеш допълнително морски раковини/мидички/охлювчета/морски звезди и със силиконов пистолет да си ги залепиш на места, които ти харесат.

Тук продават морски раковини и други работи на кг: http://www.nautilus5.com/search.php?cat=14
Активен
alo_madona
Сватбар
Публикации: 204

Моят сватбен албум

« Отговор #479 -: май 01, 2011, 18:13:18 »

yahoo Момичета имам си подараци за гостите - рамки! Купихме ги от Хит за 1 29 лв. намалени са от 3 00 лв. Рамките са сиви и стабилни . Скоро ще ги снимам да се похваля yahoo
Активен
Страници: 1 ... 30 31 [32] 33 34 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: