Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 11:32:35

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Подарък за гостите като спомен от сватбата - 7 част  (Прочетена 268222 пъти)

bubu_123
Сватбар
Публикации: 227

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: август 12, 2010, 18:05:55 »

Ние сме от София, не от Варна, но това няма значение. Струва ми се че много ви взима  beating
Активен
lorka
Новак
*
Публикации: 15

« Отговор #76 -: август 12, 2010, 22:09:58 »

:)Здравейте, момичета. И аз се чудя и се мая относно подаръчетата за гостите. Имате много интересни идеи. Идеята за снимка от сватбата много ми допада и на мен. В сайта от който си поръчах поканите гледах една картонена рамка за снимка със сърце в която можеш и да напишеш някакво послание или благодарност към гостите. Много ми хареса и мога след това по време на сватбата да направят снимките и само да ги сложим в рамката. Какво ще кажете за идеята? crazy
Активен
pepche
Сватбар
Публикации: 250

« Отговор #77 -: август 13, 2010, 21:06:51 »

Doni Mмисля,че галерията ми има снимка на мойте бурканчета, които са с етикет отгоре на който пише имената и датата на сватбата, може би така ще прецениш дали ще бъде натруфено или не  smile
Активен
Doni M
Сватбар
Публикации: 213

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: август 15, 2010, 23:36:12 »

Въпросът с или без етикети се реши мнооого лесно - просто не остана време за тях  pardon
Активен
gudrun
Любопитен
*
Публикации: 43

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: август 16, 2010, 03:46:11 »

Doni M
мисля, че бурканчетата са ти супер и не трябва да се притесняваш за етикетите  good
Активен
tcveteto
Ентусиаст
**
Публикации: 55

« Отговор #80 -: август 16, 2010, 08:05:53 »

Момичета да ви попитам срещали ли сте някъде в нета да продават от тези картичките, в които се слага снимката за спомен от сватбата като подарък за гостите(ама и аз как го обясних). Ще съм ви много благодарна ако някой се отзове:)
Активен
_Roxy_
Ентусиаст
**
Публикации: 114

Love is in the air...

« Отговор #81 -: август 16, 2010, 16:12:53 »

Можеш да погледнеш тук. До колкото виждам пише ПОКАНИ, но ми се струва че ще ти свърши работа като сложите снимката.
http://manisto.com/index.php?cat_ID=18&p=catalogue&start=1
Активен
tcveteto
Ентусиаст
**
Публикации: 55

« Отговор #82 -: август 17, 2010, 08:07:51 »

Много ти благодаря  _Roxy_. Ще се възползвам
Активен
lorka
Новак
*

« Отговор #83 -: август 17, 2010, 20:36:54 »

Здравейте, момичета. В един сайт видях подарък за гости ключодържател със снимка. Какво ще кажете за идеята. Дали ще се хареса на гостите. Исках да е нещо по-различно и случайно попаднах на това. crazy.
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
Публикации: 923

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: август 18, 2010, 13:34:44 »

Момичета, днес попаднах на една много интересна и оригинална според мен идея за подарък за гостите, но е за булките с повечко време или по-малко гости. smile Ето в този линк обясняват как да си направите собствени сапунчета, в които ако искате можете да добавите най-различни нещица, за да ги напрвите по-интересни или просто да ги опаковате по начин, които подхожда на цялостната тема на свватбата.
http://www.do-it-yourself-weddings.com/melt-and-pour-soap.html
А ето някои симпатични сапунчета smile
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTEk53UNiTqIaQDJdCwDsSWF7Ud8QyFBn-VUxgQ6ixAsdIdWyk&t=1&usg=__UgJZtR8vXiBITIESCyEOGVUvYso=
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ejk5IckSX3vUcM:b
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSZ31nLL2f2xHVaG26n4K_7gO7om6tEmJDVwjXtiS10c R0PjjY&t=1&usg=__VsmtfKdp0xY11BUejEuSVJgyoJ0=
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQt0Zt15kD36CmAzNgbJ5d2yDmaAk6T0jwPJTizz8EPW kv3inQ&t=1&usg=__3nF1R9oEZuARm20KgMwzhHI8ktk= ( тези формички могат да се постигнат ако излеете сместта във формички за сладки, който предварително сте увили с намазано с восък фолио good)
Активен
lorka
Новак
*

« Отговор #85 -: август 18, 2010, 17:14:59 »

Bravo Много интересно, обаче си мисля как ли ще се възприеме от гостите. Все пак това е сапур, някои да не се намръщят. pardon
Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
Публикации: 923

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: август 18, 2010, 17:45:46 »

Зависи от гостите ти, все пак ще е направен от теб, украсен и надписан, което показва, че си положила специално усилие, а пък няма как да се угоди на всички tease. Освен това бабите ти например могат да го запазят за спомен, а хората които не си падат по прахосъбиралки(каквато съм и аз), могат да го попазят известно време и после вместо да се прибере в някои шкаф да прашасва, да си го използват smile Това е моето лично мнение, но аз така и така много обичам домашно направени нещица blush smile
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: август 18, 2010, 22:14:50 »

Здравейте, момичета. В един сайт видях подарък за гости ключодържател със снимка. Какво ще кажете за идеята. Дали ще се хареса на гостите. Исках да е нещо по-различно и случайно попаднах на това. crazy.

На мен идеята ми харесва - излизаш от клишираните подаръци и е много практично. Освен това има много хора, които събират ключодържатели.Имай предвид, че каквото и да избереш, винаги ще се намери някой недоволен.
Активен
_Roxy_
Ентусиаст
**
Публикации: 114

Love is in the air...

« Отговор #88 -: август 19, 2010, 13:09:17 »

Да се включа и аз по темата. Не харесвам стандартните подаръчета (визирам фигурки, бурканчета, снимки и т.н). Избрах нещо по-нетрадиционно. От години събирам сентенции на известни личности.
Така ми хрумна идеята, че искам да подаря на гостите си малка книжка със сентенции. Избрах около 30 - за любовта, приятелството и брака. Корицата и самото й оформление е като на поканата. Правят ми ги в печатница.  Надявам се да успея да ги зарадвам.

В този ред на мисли ето две от избраните:
Животът е отчасти това, което ние го направим и отчасти това което го правят приятелите,които избираме. - Анатол Бройар
Десетки свещи могат да се запалят от една,без да съкратят нейния живот.Щастието не намалява,ако се споделя.  – Буда
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1083

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: август 19, 2010, 13:32:55 »

_Roxy_, това е една от най-уникалните идеи, които съм чувала в скоро време!  Bravo
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: