Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 07:13:23

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - 12  (Прочетена 204816 пъти)

stoya
Новак
*
Публикации: 8

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: юли 30, 2010, 15:04:53 »

Здравейте, по въпроса със закичването - ние сме предвидили гривни от сатенена летна и сатенено цвете за дамите и изкуствена розичка за мъжете. Всичко е в лилаво, защото това е цветът на нашата сватба. Гривничките изработихме сами с майка ми , вложихме много старание и желание в направата им, така че се надявам и гостите да ги харесат  smile Относно дали пасват на тоалетите или не - все пак хората ще дойдат, за да станат част от нашата приказка, а не на модно ревю, че да се притеснявам на кого как му стои. Така че michelle, направи това, което ти искаш, а не това, което мислиш, че на някого би му допаднало. Все пак това е твоят ден и на половинката ти. Изживей го по начина, по който искаш ти!  good
А книгата за пожеланията може би е по-добре да бъде пусната по средата на тържеството, когато хората вече са се поразвеселили, но не и понапили.  danceg
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: юли 30, 2010, 15:20:08 »

Аз мисля, да пуснем по-раничко книгата за гости и да си има маса, върху която да стои и, ако някой не е успял, докато тя "минава" по масите - да има възможност да напише своето пожелание.  smile
Активен
evane
Ентусиаст
**
Публикации: 145

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: юли 30, 2010, 18:54:29 »

stoya, много са хубави поканите ви, покажи и гривничките? това лилаво много ми допада  good
Активен
stoya
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: юли 30, 2010, 20:50:04 »

evane, радвам се, че са ти харесали поканите! Качих снимка и на гривничките  smile Традиционните бели цветчета за закичване не ми допадат изобщо, затова се спрях на тази вариант.
Активен
evane
Ентусиаст
**
Публикации: 145

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: юли 30, 2010, 21:12:48 »

Bravo много са нежни, а вие сте доста сръчни! листенцата обгорени ли са, за да не се развалят?
Активен
conflate
Сватбар
Публикации: 227

« Отговор #50 -: юли 31, 2010, 11:16:27 »

Чудесни са гривничките, изчистени и нежни  good

Аз пак с въпрос, че тук има всякъкви таланти  Wink
Някой да знае откъде мога да взема малки торбички за подаръчетата само че не сатенените, а от лен/зебло или някаква друга естествена материя. Целя по-натурална визия. Тези, които се ползват за да се пълнят с ароматни "треви" за ароматизиране по шкафовете биха ми свършили работа. Освен да харесам материя и да прибегна до шивачка.
Активен
stoya
Новак
*

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: юли 31, 2010, 17:34:07 »

да, листенцата ги обгарях, за да не пускат конци.
conflate, не знам дали съм те разбрала точно какви торбички имаш предвид, но може да видиш това http://www.artcrystal.biz/object.php?id=2890
Активен
pipilota_85
Любопитен
*
Публикации: 33

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: август 01, 2010, 14:52:19 »

Здравейте момичате и от мен.Нашата сватба е след 2 месеца и започвам с подготовката на украсите  - за колата  , бутониерите , шампамското и т.н.Маже ли да ме насочите към някой магазин в София или Пловдив където мога да се снабдя с необходимите неща за това(хартия , панделки , цветлета и пр..)
Активен
Doni M
Сватбар
Публикации: 213

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: август 01, 2010, 17:12:40 »

За хартия и подобни материали може да видиш магазинчето на Радекор по ул. Хр. Г. Данов в Пловдив. Аз лично от там си купувам хартия. Всякакви сатенени и прочее лентички за направата на панделки и други аксесоари можеш да вземеш от добре зареден магазин за шивашки материали.

Аз измайсторих табела "Булка" за вратата вкъщи като идват да ме взимат (понеже не мисля да имам затискане на врата и прочее). Много й се кефя. Качих снимка в галерията  danceg
Активен
pipilota_85
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: август 01, 2010, 18:21:55 »

оооо страхотна тие табелката danceg от какво я направи.А и цялата ти украса е страхотна поздравления.Вскичко ли сама си направи
Активен
Doni M
Сватбар
Публикации: 213

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: август 01, 2010, 22:27:47 »

Благодаря, но не всичко е мое дело. Аз си правих етикетите, аранжировката за плаващите свещи, кутията за пликове. Другите неща ги поръчах от едно магазинче с указания какво точно искам.
А табелката е просто картон изрязан - един тесен и дълъг правоъгълник, на който са поставени буквите; самите букви си ги нарисувах старателно върху картон и изрязах. След това ги обвих със сатенена лента (купих 10 метра за 1.20 лв.) като я залепвах със силикон (с пистолет с топъл въздух на стойност 5 лв.). Мисля, че ефекно се получава.
А тъй като с мъжа ми и двамата сме юристи решихме да нямаме затискане на врата, а откупуването да го направим както си е по "закон" с Нотариален акт за покупко-продажба на безценна собственост. Вече съм го изготвила (доста е хумористичен), остава само да го разпечатам на красива хартия или картон и да го украся.
Активен
pipilota_85
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: август 01, 2010, 22:41:38 »

Супер чудесно стего измислили ще чакам с нетърпение да качиш снимка и на "акта за покуко продажба" сугорно ще е много забавно.А това магазинче дето си си поръчала др украса в Пловдив ли е , ако е така да ми дадеш адрес каде мога да го открия защото мн ме впечатли украсата
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: август 02, 2010, 10:12:39 »

Табелката е много идейна  Bravo
Активен
Assita
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #58 -: август 02, 2010, 15:52:35 »

Момичета, най-добрата ми приятелка се омъжва след три седмици в Германия и се е отчаяла, защото не може да си хареса късметчета (предполагам, че така се наричат онези мини торбички с монетка, жито и бонбонки), та затова се захващаме с майка ѝ да ги направим сами! Питането ми е къде в София бихме могли да открием тези малки цветни бонбонки Детска радост! Предварително ви благодаря и се извинявам, ако е вече дискутирано, но не намерих нищо по въпроса!
Активен
conflate
Сватбар
Публикации: 227

« Отговор #59 -: август 02, 2010, 16:31:56 »

stoya - Благодаря ти! И на мен поканите са ми любимо нещо от подготовката и направата им беше много приятна give_rose

Doni M - браво за табелката! И аз мисля да правя такава, тъй като няма да имаме "взимане" в бутане и купуване. Още не съм я измислила съвсем, за сега мисля от корк да я направя, ама да видим ще намеря ли материал.
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: