Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 24, 2024, 18:41:45
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В КАЗАНЛЪК - 3 част
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В КАЗАНЛЪК - 3 част (Прочетена 145474 пъти)
minigirl
Регистриран
Публикации: 2
Отг: Булки от Казанлък - 3 част
«
Отговор #60 -:
юни 08, 2010, 09:15:11 »
здравейте мили булки, бих искала аз също да се присъединя във вашия списък за булки 2010. макар че моята дата е все още далече - 25 септември. Сега тепърва ще ме хваща и мен "сватбената треска", така че ще имам нужда от помощ, идеи и съвети. Аз съм си от Казанлък и тук си живея. Сега започваме с моя човек да подготвяме най-важните неща - ди-джей, фото, видео, сватбена агенция и т.н. За съжаление не съм много запозната с работата на казанлъшките фирми. Най- вече ме интересува да си намеря отличен фотограф, защото за мен снимките са по-важни от видеото. Чух невероятни неща за Йонко Русев, но ми споделиха и една невероятна цена. Ще Ви бъда много благодарна ако някоя от вас има някаква информация за тарифата и работата на Йонко и ако е неудобно да ми го пише във форума да ми го напише на лични. Или ако някой може да ми препоръча друг фотограф. а от тук нататък ме бройте и мен в обсъждането на сватбите. Ще се опитам да се включвам активно и ако мога и аз да помагам с нещо, макар че аз сега започвам , а като гледам за някои от вас вече направо наближава големият ден. Благодаря ви предварително момичета!
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд
«
Отговор #61 -:
юни 08, 2010, 09:25:10 »
minigirl
,
Честита датичка!
Питай за всичко, което те интересува.
Всички ще помагаме.
Йонко Русев
е фотографът, който си избрахме и ние.
Снимките и отношението ни накараха да останем
.
Ще ти пиша повече на лични, за да не се сметне за реклама.
Весела и приятна подготовка!
«
Последна редакция: юни 08, 2010, 09:39:35 от lunno momiche
»
Активен
pinko_2
Любопитен
Публикации: 38
«
Отговор #62 -:
юни 08, 2010, 13:02:23 »
minigirl, здравей и от мен и честита датичка.За фотограф и ние избрахме Йонко Русев.Аз също много държах на фотографа.Предполагам вече са ти отговорили за цената, но според мен е най-добре да отидеш и да говориш с него.Ще ти покаже и работите си-всеки според мен има различни очаквания от фотографа и трябва да види снимки, за да прецени.Ако имаш въпроси задавай и не се притеснявай.Кой с каквото може ще помага.А тъй като ти си в Казанлък ще можеш и ти да ни помагаш.
Активен
bobi123
Сватбар
Публикации: 228
«
Отговор #63 -:
юни 09, 2010, 19:17:28 »
Здравейте мили булки
Аз вече мога да се похваля с чаши,свещи,подарачета за гостите,украсено шампанско,много се радвам,малко по малко всичко ще се нареди
При вас как върви подготовката мили сладурани?
Някой много ни е харесал цвета,ама така и не разбрах кой е,вчера Деница ни каза
Много се радвам
Активен
Toni_Marti
Регистриран
Публикации: 6
«
Отговор #64 -:
юни 10, 2010, 09:47:55 »
няма да споменавам имена, щом е реклама (въпреки, че като гледам нагоре си ги казвате, но...) да се похваля: аз открих чрез самата булка фирмата. От Стара Загора са наистина. Говорихме си почти около час на скайп в уречено време - виртуална среща
. Това е истинска агенция: всичко що е свързано със сватбата, а не само украса. Устройва ме идеално. Ние сме в постоянно търчане насам-натам и е чудесно някой да се заеме с цялата организация. А това, което най ме впечатли е, че ми казаха, че ако не ми допада тяхната украса, техният стил, може да се наеме и външна услуга. Изреди ми може би, около 5 - 6 фирми за украса, които да разгледаме и да решим. Записах си имената - така и ще направим
. Допадна ми това, че не ме "хванаха за гушата", а ми казаха "помислете, разгледайте...".
Относно DJ на тъжеството - той е направил самият сценарий за ресторанта и е наел допълнителните участници: танцьори, състезателни танци, момичета с "бели денс" и индийски танци.
Имало е и фойерверки! Човека е от Казанлък и магазинчето му било на главната улица!
Украсата и всички атрибути са били от "...".
Успех и на всички вас!
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #65 -:
юни 10, 2010, 10:00:22 »
Казанлъшки булчици, няма ли да ни покажете придобивките си? Хайде, дайте снимки да се порадваме
Боби123
, какъв ви е цвета? Аз уж чета редовно, но може и да съм пропуснала ако си споменала
Тони_Марти
, мисля, че всички агенции се занимават с цялостната организация на сватбата, а не само с украса. Ако е само украса - това са декоратори, флористи и т.н.
Ние лично точно затова наехме агенция, понеже не живеем в Казанлък, аз не съм и от там, а мъжо не беше много на ясно с тези услуги и т.н. Агенцията ни помогна за доста неща и ни спести доста разходки от София до Казанлък по време на подготовката, които и без това не бяха малко
Няма проблем да споменавате имената на професионалистите/агенциите свързани с всяка част от подготовката, които сте харесали, наели или, за които търсите мнение. За реклама ще се приеме, само ако ги прехвалвате, особено без да сте ползвали услугите им, или ако давате телефони и т.н.
Активен
gerociata
Любопитен
«
Отговор #66 -:
юни 10, 2010, 10:22:09 »
Здравейте и от мен, мили казанлъшки булки.
От два дни чета форума
, защото и на мен/на нас по-точно/ ни предстои това красиво събитие в живота.
Аз също не съм от Казанлък, половинката е от там и тъй като аз не искам сватба в София, решихме да я правим Казанлък. Все още не сме определили дата, защото не сме избрали ресторантът, за да попитаме за свободни дати. Както чета 80% от сватбите се правят в "Зорница", 10% в "Казанлък" и другите 10% се разпределят по другите места.
Искам да ви попитам за мнение за "Чифлика". Може ли да се съберат 100-120 души и да им остане достатъчно място за игра на хора? Ние искаме битова обстановка, тъй като се запознахме на народни танци, част от приятелите са ни от там, а другите пък харесват такава обстановка.
Много ще съм ви благодарна за инфото, защото на сайта всичко изглежда страхотно, но знае ли човек как е в действителност?!
Ние че ще отидем да го видим лично ще отидем, но да си направя някакви схеми в главата, ще разчитам на вашето мение.
Прекрасен ден
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
«
Отговор #67 -:
юни 10, 2010, 10:51:43 »
Toni_Marti
,
че сте успели да се свържете с агенцията, която те интересуваше.
И аз, както
Bubka
е сторила, в подкрепа на нейното мнение, искам да напиша моето такова, че и казанлъшките агенции предлагат всички сватбени услуги, които са познати на сватбения "пазар", а не само декоративки услуги. И още мисля, че се справят добре.
За рекламата - аз посъветвах
foto_kz
, не заради друго, ами защото беше публикувал тел. , иначе имена спокойно се споменават, доколкото ми е известно.
Така че
Toni_Marti
, няма никакъв проблем да споделиш по-подробно, ако желаеш, разбира се.
gerociata
,
!
Много се радвам, че булките се увеличават така бързичко!
За "Чифлика" - май беше с по-малка вместимост, но не съм сигурна. Скоро някоя по-добре информирана булка ще каже.
Приятна подготовка!
«
Последна редакция: юни 10, 2010, 11:01:50 от lunno momiche
»
Активен
gerociata
Любопитен
«
Отговор #68 -:
юни 10, 2010, 11:22:38 »
Много благодаря,
lunno momoche
надявам се наистина да може някой да ми каже, за да започне същинската подготовка.
Толкова ми е странно всичко, че чак не мога да се отпусна?! Аз сама се занимавам с организационна дейност и все си мислех, че за моята сватба ще ми е лесно и спокойно, а то май повече се шашкам от няма и къде и защо?!
Активен
gerociata
Любопитен
«
Отговор #69 -:
юни 10, 2010, 11:42:51 »
към септември/ октомври. В началото всичко беше като на шега и решихме, че 25.09. е хубава дата, но после преценихме, че когато има свободен ден, тогава. Не бързаме, така че по-спокойно ще действаме.
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
«
Отговор #70 -:
юни 10, 2010, 12:11:01 »
gerociata
, попитах - "Чифлика" е с вместимост 100 места.
Ако приемеш един съвет - след като е тези месеци събитието, идете възможно най-скоро да проверите за ресторант, че много бързо се заемат местата за близките месеци. Успех!
«
Последна редакция: юни 10, 2010, 12:18:16 от lunno momiche
»
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
«
Отговор #71 -:
юни 10, 2010, 12:26:34 »
Хайде да се похваля - благодарение на милата ни агентка Деница, вече имам час за прическата при Стенли
.
«
Последна редакция: юни 10, 2010, 15:54:29 от lunno momiche
»
Активен
miffry
Любопитен
Публикации: 45
«
Отговор #72 -:
юни 10, 2010, 18:48:57 »
Здравейте Казанлъшки ми булки, малко бях позарязала форума, защото ми се струпа работа бая (с цел да освободя август и септември за сватбата и медения месец:).
и от мен на новите попълнения в редиците, забавна и приятна подготовка на събитията.
Та така, покрай нас новото е, че направих някоя снимка, да се пофукам
, ако ми стигне акъла да ги кача в албумчето,.....ще чакам мнения.
Лунна
май имаме пресечна точка. И ние сме си запазили часове при Стенли, аз и кумата.Ако се засечем, няма да е като булки (без рокли), тъй че не се брои за лошо, тъкмо ще треперим заедно по булчински.Отивам да се мъча със снимките,стискайте палци.
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
«
Отговор #73 -:
юни 10, 2010, 22:16:39 »
miffry
, ти ли си булката от 11 часа или от колко си?
Моят час е в 9:30 ч. при Стенли.
Много ще се радвам да се засечем като НЕбулки.
Аз да си призная - не съм суеверна, и дори като булки да се засечем - пак ще ми е хубаво!
«
Последна редакция: юни 11, 2010, 07:22:24 от lunno momiche
»
Активен
moyra
Професор
«
Отговор #74 -:
юни 11, 2010, 08:10:17 »
Ехеее
Добре дошли на
minigirl
и
gerociata
Лунно момиче
,
miffry
Стенли ще ви направи много красиви за много кратко време,като фурия е
Използвайте времето при него да се отпуснете максимално,защото след това ви чакат много трепетни моменти
Момичета,споделете за роклите,кой има,кой няма още
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7