Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 18:29:09

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В КАЗАНЛЪК - 3 част  (Прочетена 145454 пъти)

bobi123
Сватбар
Публикации: 228

« Отговор #30 -: май 10, 2010, 12:52:17 »

Аз си имам:chee: chee вече и обувчици мили дами,и съм много щастлива,ама като ги кача ще ги видите
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: май 11, 2010, 06:58:46 »

Хайде bobi123, показвай снимки, миличка, та и ние да се полюбуваме.  girl_wink  girl_in_love

Аз назад в темата бях писала какво сме свършили, но да се отчета и сега. smile  blum
pc_love Имаме:  р-т ("Казанлък"), фотограф (Йонко Русев), ди джей (Елица и Жоро ), храм ("Свети пророк Илия"), граждански брак (церемонията ще бъде проведена в парка "Тюлбето" ), извеждане (запазили сме к-с "Чифлика"), ще ползваме услугите и на сватбена агенция ( "Деница" ).
Май е това засега... to be continued .  girl_wink

Имаме и костюм - недоокомплектован  blush ( в галерията) и ... вчера купих чаши, в който сме влюбениииииии.  LOVING
Показвам: http://gourmethouse.bg/catalog/wedding-glasses/item-diva-3
  nazdrave  weddingday  sarcastic
« Последна редакция: май 11, 2010, 07:27:16 от lunno momiche » Активен
pinko_2
Любопитен
*
Публикации: 38

« Отговор #32 -: май 11, 2010, 16:04:59 »

Zdraveite mili bulki, za sajalenie naposleddak ne mi ostava mnogo vreme da pisha, no cheta vsichko koeto publikuvate.
Nashata svatba e na 14.08 v restorant Zornica, carkvata e "Sv.Prorok Iliq", shte se venchaem krai baseina v Zornica, fotograf ni e Yonko Rusev, DJ e Momchil, za koito nishichko neznam i shte sam blagodarna ako nqkoi dade info.Shte izpolzvame uslugite na Denica.Za sega sam na tema pokani i si gi pravq sama.Vednaga shtom sa gotovi shte gi kacha, za da spodelite mnenieto si.Kato cheta vsichki dosta sa naprednali, chak panika me obvzema che sam do nikade.Celuvki na vsichki give_rose
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: май 11, 2010, 18:12:57 »

pinko_2, благодаря ти,  give_rose радвам се, че ти харесват чашките ни!  Girl_hide
Аз да се похваля - днес купих две кошнички - едната е тип "обърната шапка", а другата е по-голяма и по-масивна - кръгла е (нея я купих без да искам - просто един мангал / ром (ако някой случайно се обиди или не му допадне израза - аз просто така си им казвам с най-добри чувства) на пазара реши да ми я предлага и да ми сваля цената - и аз накрая измъдрих доста малка сума и той се съгласи  funnytooth и затова сега си имам две  pardon ). Със сигурност ще ми потрябва и тя за сватбата.  girl_wink
Та това е новото за днес от мен... to be continued... again .  DANCE
« Последна редакция: май 11, 2010, 18:54:10 от lunno momiche » Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #34 -: май 13, 2010, 07:43:31 »

Flower Мили казанлъшки булчици Flower, искам да ви попитам нещо, понеже ми влезе една муха в главата - та, някоя знае ли дали в Казанлък има уроци по танци, където можем да изготвим 1-ви сватбен танц?  Dance  gu6 Flower
« Последна редакция: май 13, 2010, 07:52:00 от lunno momiche » Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: май 13, 2010, 07:53:34 »

Благодаря, bubka!  give_rose
Да, ще питам агентката ни за това.  good
Представяте ли си какъв жив, шеметен и адреналинов танци би се получил на тази песен :
http://vbox7.com/play:65dd222f
Влюбена съм в подобен род песни, които карат кръвта ми да си вдигне градуса и да забушува, така че кръвоносните съдове да и се окажат тесни и да подтикват душата ми да се опита да излети от тялото със страшна скорост!  heart  Party time
Но, ако не се справим с намирането и изпълнението на такъв танц, ще сме си с избраната досега песен на Силвия Кацарова - "Обичам те", която е доста лирична и романтична .  girl_wink
« Последна редакция: май 13, 2010, 08:08:03 от lunno momiche » Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #36 -: май 13, 2010, 08:46:33 »

Агентката ни Деница каза ДА!  yahoo Има!  Dance
Дано може да си ги позволим!  Girl_hide
Активен
miffry
Любопитен
*
Публикации: 45

« Отговор #37 -: май 13, 2010, 17:58:31 »

Лунна Sunshine, мога да ти кажа салса школи в София, където ще ти направят танц (ние самите сме ходили в една и мисля там да питам!И аз планирам да разкършим първия брачен танц с нещо по-така.Само си прецени танца, че да не стане булката след първия танц- вир вода.Аз за първи танц съм си избрала "Всичко е любов",но по-някое време ще врътнем някаква салсичка Eeager Много хубав блус си си избрала. Bravo
Активен
tedi_rusenova
Любопитен
*
Публикации: 44

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: май 17, 2010, 02:33:40 »

здравейте момичета отдавна ,  не съм влизала във форома , но сега вече съм по свободна и ще влизам по често и така нашата датичка е 10.07.2010 год. и така аз мога да се похваля че си купих сватбена рокля и моито мило си купи костюм обувки само остана вратовръзката а на мен обувки и аксесоарите , а и си купих много хубава чантичка същара материя , като роклята взехме си и чашки сватбени подаръчета и т.н. и за сега всичко върви по план дано само не се намеси малкият  diablo и да провали всичко , а вие с какво ще се похвалите с удоволствие ще прочета всичко  give_rose give_rose give_rose
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: май 17, 2010, 04:35:13 »

КАЗАНЛЪШКИ БУЛКИ 2010 : 

10 Юли 2010 - bobi123, tedi_rusenova
14 Август 2010  - pinko_2
21 Август 2010 - miffry, lunno momiche

tedi_rusenova, ЧЕСТИТО за всички покупки!  Bravo
Няма ли да ни ги покажеш?  GRUMPY
« Последна редакция: май 17, 2010, 04:57:23 от lunno momiche » Активен
pinko_2
Любопитен
*
Публикации: 38

« Отговор #40 -: май 17, 2010, 16:15:07 »

lunno momiche  - аз самата съм танцувала спортни танци.Сега моят партньор има танцова школа в Казанлък .Ако искаш мога да ти дам номерът му и да се свържете.Ние също ще имаме първи брачен танц измислен от него:)
Активен
bobi123
Сватбар

« Отговор #41 -: май 30, 2010, 17:04:19 »

Здравейте сладурани,как сте,какво си правите?Ние сме готови с поканите,ще почваме да ги раздаваме,чудим се какви да са ни подаръчетата,какви са вашите tedy_rusenova , аз направо се чудя, нищо не сме пазарували освен моята рокля,аксесоарите,обувки си купих,мажо ми е чисто голичък blum danceg ама те са лесни и бързи,поне моят де,нямаме още торта,питка петел,чаши,свещи,късметчета,аз няма да съм с шаферки cray,та това е горе долу от мен,tedy я прати роклята да я видим give_rose give_rose give_rose
Активен
bobi123
Сватбар

« Отговор #42 -: май 30, 2010, 17:07:03 »

А,исках да ви питам сладури вие етикети за бутилки ще правите ли ,и от агенцията или не ? И ако сте с Деница знаете ли цена на етикети?Благодаря предварително!
Активен
tedi_rusenova
Любопитен
*
Публикации: 44

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: юни 03, 2010, 02:10:09 »

Боби 123 ми ние ще закичваме гостите и на семейство сме поръчали по едно слонче кадето , ще пише нашите имена и датата на сватбата , а роклята не съм я снимала и другите неща и тях не съм ги снимала но обещавам , че като ги снимам и веднага ще ги кача да ги видите
Активен
Toni_Marti
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #44 -: юни 03, 2010, 16:55:24 »

Здравейте момичета!
Аз от скоро чета форума, защото нашата сватба ще бъде или през късната есен на тази година или в началото на следващата (не е особено приятно през зимата, но може и да се наложи...).
Мислим за тържество около 140 - 150 човека в Казанлък. Преди три седмици ходихме да поогледаме ресторантите и много ми хареса комплекс "Зорница". Много уютно, много българско и в същото време стилно.
Днес ми попаднаха снимки от една приятелка, която е била тази събота на сватба там и ми направи впечатление украсата. Може ли някой да каже кой я е правил? По масите нямало нито визитки, нито флаери, а булката сигурно е на меден месец и не върви да я притеснявам.
Аз чух само за агенцията на Деница. Тя, освен украса, какво друго предлага?
И още нещо: има ли някоя от вас мнение за фризьорка Мая, която работила в Източния квартал?
Предварително благодаря!

* P1392.jpg (43.08 KB, 423x296 - видяно 4249 пъти.)
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: