Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 29, 2024, 06:32:30
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
"Обувките - 5"
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Обувките - 5" (Прочетена 233510 пъти)
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805
Имам всичко.
Отг: "Обувките - 5"
«
Отговор #135 -:
май 05, 2010, 16:43:42 »
Conflate
, съжалявам за обувчиците ти
Ти какъв размер поръча - по-малкия, който носиш, или по-големия? Аз нали нося и 38, и 39, та поръчах 39 и затова с подложките са ок
Стискам палци да намериш скоро по-хубави и удобни
Аз моите обаче реших задължително да ги занеса на обущар да им лепне отдолу нещо, с което да не се хлъзгат толкова, защото нашият ресторант е с гранитогрес (или теракота). А и един колега беше там на сватба този уикенд и каза, че доста се е хлъзгало.
Активен
conflate
Сватбар
Публикации: 227
«
Отговор #136 -:
май 06, 2010, 18:48:30 »
velvet - ама то нищо им няма на моите обувки, 6 поръчах, стават ми като номер - просто не съм сигурна дали са достатъчно удобни. Като ги сложих първия път ми заспаха и не повярвах направо, но като ги премерих в края на деня не бях много сигурна, маалко ми е по-стегнато крачето отпред отколкото ми се иска. Ще го измисля, след като ги поразходя из къщи. Сега пак ги сложих и ги снимах - сега са ми съвсем наред, май просто трябва да ги разтъпча.
«
Последна редакция: май 06, 2010, 19:29:31 от ˙·٠Bulechka™٠·˙
»
Активен
tsvetentse1
Сватбар
«
Отговор #137 -:
май 06, 2010, 18:54:12 »
conflate, много са красиви
, но имам чувството, че са ти малки, като гледам как ти излизат пръстите от опред. Все пак не забравяй, че ще ги носиш дори ако не цял ден, то поне много дълго време, така че трябва да можеш да припкаш в тях. Добре си прецени как са ти, носи ги един цял ден вкъщи и виж. Това разбира се не е 100% показателно, защото вкъщи е по-мека подовата настилка, но все пак ще видиш как горе-долу ти се отразяват обувките на краката. Успех
Активен
Doni M
Сватбар
«
Отговор #138 -:
май 09, 2010, 14:17:19 »
Аз вече се сдобих с обувки. Слагам снимка в галерията. Не са първото удобство, но бяха изгодни като цена и затова ги взех без много да му мисля. Но вероятно ще потърся някакви по-ниски за всеки случай да имам
Активен
Nastiq
Ентусиаст
Бъдещо мамче :)
«
Отговор #139 -:
май 10, 2010, 14:51:51 »
Браво
Doni M
Обувките са страхотни, на мен лично много ми харесват.
Срашно много обичам обувки на високо токче, но при мен няма как да стане да съм с такива. Младоженецът е висок колкото мен, когато съм без тикче
. Ако си купя високи ще стърча над него доста и не е много удачно
Ще имам голям проблем, тъй като всички официални обувки са с токче, а за избора на роклята трябва да знам какви обувки ще нося
Активен
spicy
Любопитен
«
Отговор #140 -:
май 11, 2010, 10:25:23 »
Момичета проследих темата и искам да споделя,че обиколих целия свят да си търся обувки и никъде нищо!
Отчаях се страшно! И сега като чета вашите предложения съжалих,че не посмях да си поръчам от е-bay...притеснявах се,че не мога да ги обуя да видя дали ще са ми удобни...За съжаление в бг по магазините зареждат едно и също навсякаде
Сега не ми остана нищо друго освен да взема едни безкрайно скъпи,защото утре ще ми скъсяват роклята,а още нямам обувки
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499
«
Отговор #141 -:
май 12, 2010, 09:35:47 »
Spicy, ти какво търсиш като модел? Пусни снимка на някой подобен модел, може пък на някой от нас да й хрумне предложение
А мислила ли си за вариант да ти ги направят по поръчка?
Активен
Tarna
Ентусиаст
Публикации: 113
«
Отговор #142 -:
май 12, 2010, 09:48:28 »
Момичета, искам да споделя с вас информация, за мен е вече малко късно да се възползвам, но за много от вас може да е добро решение.
Търсих обущар, за да ми разтегли малко обувките и въобще да ги направи по-удобни. В интернет намерих един на Витоша и се оказа, че това е ателие, което изработва обувки по индивидуална поръчка на клиента и по негов модел. Имат каталози, може по снимка или да се донесе модел. Изработват се за 2 седмици, затова казвам, че е малко късно за мен. За цени не съм питала.
По отношение на удобството-предложиха ми освен разширяване, да ми сложат пено-нещо си под стелката за омекотяване и допълнителна подметка.
Активен
spicy
Любопитен
«
Отговор #143 -:
май 12, 2010, 13:29:21 »
divanetata, търся обувки които да не са бели,защото роклята ми е цвят слонова кост и е добре да не са по-високи от 8 см. токчетата ,макар че тези са най-сексапилните обувки
Поздравявам velvet за перфектния избор на обувки - изглеждат невероятно удобни! Исках да кача снимка на едни красавици от интернет,но снимката е прекалено голяма за това пускам линк :
http://cgi.ebay.de/8-cm-PUMPS-DAMEN-SCHUHE-HIGH-HEELS-2-2152-gold-38-/320530749393?cmd=ViewItem&pt=Kleidung_Accessoires_Schuhe_Damenschuhe&hash=item4aa11f17d1
Активен
spicy
Любопитен
«
Отговор #144 -:
май 12, 2010, 13:40:19 »
Между другото информацията на Tarna e много полезна и бих препоръчала на тези които се колебаят да действат и да си поръчат обувките-мечта, а не да разчитат на бг магазините
За съжаление аз също нямам на разположение 2 седмици за изработка
в противен случай изобщо нямаше да му мисля...
Активен
VeniNY
Ентусиаст
«
Отговор #145 -:
май 12, 2010, 13:57:41 »
Момичетада ви се похваля след голямо обикаляне и маки най-накрая си кпих обувките
Току6то жидях на сайта че днес сигурно ще ми ги докарат
нямма тарпение
сно6ти ми званнаха и роклята ми е дошла .......маи идва време за пробииииииииии
.....А това са и обувчиците , нещо не можах да кача снимка
http://www.onlineweddingdeals.com/pd-grace_yvette_bridal_wedding_shoes.cfm
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499
«
Отговор #146 -:
май 12, 2010, 14:18:36 »
Spicy, не ми се отваря снимката
Моите обувки ги купих от Pretty fit във Варна - там имаше интересни модели. Не съм сигурна обаче дали имат магазин в София. Ако искаш провери в нета дали има някаква информация
Активен
dilqna86
Новак
«
Отговор #147 -:
май 12, 2010, 23:07:49 »
Цитат на: Tarna в май 12, 2010, 09:48:28
Момичета, искам да споделя с вас информация, за мен е вече малко късно да се възползвам, но за много от вас може да е добро решение.
Търсих обущар, за да ми разтегли малко обувките и въобще да ги направи по-удобни. В интернет намерих един на Витоша и се оказа, че това е ателие, което изработва обувки по индивидуална поръчка на клиента и по негов модел. Имат каталози, може по снимка или да се донесе модел. Изработват се за 2 седмици, затова казвам, че е малко късно за мен. За цени не съм питала.
По отношение на удобството-предложиха ми освен разширяване, да ми сложат пено-нещо си под стелката за омекотяване и допълнителна подметка.
Ползвала съм услугите на това ателие. От там си поръчах обувки за бала, струваха 110-120 лв., но това беше преди 5 години. От качеството на обувките съм доволна, като изключим, че към тях си бях взела някакъв орнамент, който са захващаше с клипси и нещо не го бяха направили както трябва. Честно казано за цената си не бяха нищо особено, а и човекът, който правеше поръчките доста натрапвеше мнението си и върти, суче, върти, суче и все към определен модел го тегли.
Даже после в разговор с колежки от университета, които се оказа, че пак там са си правили обувките, се стана ясно, че сме били все с еднакви обувки само в различен цвят и материя.
Активен
spicy
Любопитен
«
Отговор #148 -:
май 13, 2010, 08:18:27 »
Момичетааа,да се похваля
вече имам обувки и то страшно удобни!Не мога да повярвам,че търсенето свърши
Дори бяха някакви намалени,но пък точно това,което аз търся.Явно не са ги били изложили предния път като ходих в този магазин
Така деня преди скъсяването на роклята се обзаведох
Пожелавам успех на всички, които продължават да търсят
Активен
conflate
Сватбар
Публикации: 227
«
Отговор #149 -:
май 13, 2010, 12:50:43 »
spicy - давай снимки на обувките! Аз се чудя дали да се запасявам с втори чифт или да пробвам да направя по-удобни моите. Мисля, че ако са маалко по-широки отпред крачето ми няма да се чувства на тясно. И някакви "възглавнички" ако може да се вградят, че имам гел подложки, но не ми се иска да си сменят положението и да ги мисля, както често се случва с такива подложки.
Някой знае ли точен адрес на този обущар, който правел такива неща, къде точно на Витоша да го търся?
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...