Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 23, 2025, 01:52:33

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 8 част  (Прочетена 202633 пъти)

silikonka
Ентусиаст
**
Публикации: 142

Моят сватбен албум

« Отговор #435 -: март 24, 2011, 10:21:13 »

Предложения за изненади имате ли ? Не само за родителите, искам и за кумовете  drum ?
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415

« Отговор #436 -: март 24, 2011, 10:26:54 »

Самоделия, аз мисля да поръчам от "Ден рожден".
Активен
SaM4u
Ентусиаст
**
Публикации: 98

Моят сватбен албум

« Отговор #437 -: март 24, 2011, 10:31:56 »

Абе и аз не знам за родителите и кумувете какво да мисля...
Активен
silikonka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #438 -: март 24, 2011, 10:32:09 »

Самоделия, аз мисля да поръчам от "Ден рожден".
Момичета аз ходих до там ...помолих да ми дадът каталог да разгледам и ми казаха че нямали такъв в стз. Бил в няквоо си село ...Много не коректно отношение, ще отида пак до там и ако ми кажат пак същото ще ги заплюя  diablo
Срещу пожарната,по полицията има един цех...там мисля да отида- на моя позната ,братовчедка и работела там ии ми каза за парче по 1,30( което ме устроивакато цена) . Тортите са ужасно вкусни  Bravo
Активен
silikonka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #439 -: март 24, 2011, 10:34:19 »

Освен с песен за поздрав -друго не ми идва на акъла   girl_impossible
Активен
SaM4u
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #440 -: март 24, 2011, 10:41:58 »

Аз не съм се замисляла, но смятам че идеята екскурзия за родителите за 2-3 дни с кръстниците и младоженците е идеално като идея  Bravo
Иначе смятам , но май няма къде да го направя
Първо снимки на родителите ни ,после от тяхните сватби,после снимки на нас като бебета,снимки от завършване и някакъв преходен период преди да се запознаем с половинката си и запознанството на булката и младоженеца-общи снимки.
Може и снимки от годежа и запознанстовото на родителите ни с нас, докато примерно всички танцуват заедно...
Но идеята  за екскурзията ми се струва страхотна Wink един малък уикенд smile
Активен
silikonka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #441 -: март 24, 2011, 10:45:35 »

Не разбрах само какво правим с тези снимки ,малък филм ли ? Или ?
Активен
SaM4u
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #442 -: март 24, 2011, 11:37:42 »

Ами да може като презентация, филм... или пък си мислех като картина с рамка и всички снимки там...Не знам не съм го обмисляла още smile
Активен
cinderella
Новак
*
Публикации: 18

Моят сватбен албум

« Отговор #443 -: март 24, 2011, 12:34:29 »

Здравейте, момичета отново!  blum
Ние вече уточнихме датата днес - и нашата сватба ще е на 29.октомври. Нали не съм луда от толкова рано да почна да организирам нещата?  girl_impossible Много ви моля да ми пишете на лични за Dj , и за фото , защото не знам от къде да започнем - а нали те са най-важните хора.
С моят съпруг не живеем в Стара Загора от много години и ни е доста трудно сега с организацията. От ресторантите много харесвам Сити - бяхме на сватба там миналата година и останах очарована  Bravo Всичко беше на ниво !  heart
Активен
tinkarbell
Ентусиаст
**
Публикации: 74

Моят сватбен албум

« Отговор #444 -: март 24, 2011, 13:04:33 »

Аз съм се спряла на тази торта http://www.denrojden.com/index.php?pg=399&album=402, но все още не съм отишла да попитам в сладкарницата. Самоделия като си харесала тази торта защо не си поръчаш нея?
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 700

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #445 -: март 24, 2011, 13:16:05 »

Силиконка цената от 1.30лв. за парче от голяма торта ли ти го офертираха или за парченце пастичка?! аз нашите пастички ги поръчах от една хасковска фирма и барабар с доставката ми излязоха 94ст. бройката (като тези бяха едни от най-скъпите, които имаше в каталога и не бяха с фонданено покритие)
Самоделия акои се чудиш какъв точно да е формата на почивката, може да им подарите weekend  в спа-хотел с процедури - масаж, турска баня, джакузи и т.н. - мисля, че ще са безкрайно щастливи и доволни, ние обмисляхме този вариант, но обстоятелствата при нас не бяха благоприятни
Активен
SaM4u
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #446 -: март 24, 2011, 13:24:26 »

tinkarbell  като дойда в Стара Загора ще питам в сладкарницата ама има време. Просто от интернет това ми хареса. Изключително красива торта е smile

Сега съм на тема изпити и сесия...Но в началото на май месец започвам подготовките за сватбата: покани, рокля, костюм за мъжа ми, разните дреболии, евентуално украсата за ресторанта и да сформирам меню за самата сватба за ресторанта...Алкохол и т.н.
Стандартните задачки закачки yahoo
Някой ще прави ли т.нар. надиграване с торта и петел с кумовете?

А вие момичета, за кумовете измислили ли сте подарък или сте се разбирали?
Или те са си избрали нещо? smile
« Последна редакция: март 24, 2011, 13:26:41 от SaMoDeLiA » Активен
silikonka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #447 -: март 24, 2011, 13:40:18 »

Rafaela,до колкото разбрах става въпрос за парче от голяма торта. Предпочитам торта,отколкото паста blum Какво значи ФОНДАНЕНО ПОКРИТИЕ  crazy Коя е тази хасковка фирма? И тук имат ли цех( офис ) ?
« Последна редакция: март 24, 2011, 13:42:47 от silikonka » Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415

« Отговор #448 -: март 24, 2011, 13:52:17 »

cinderella, честито give_rose Изобщо не си луда. blum Аз организирам нашата сватба от септември миналата година, а сватбата ни е през юни. В края на септември имахме капариран ресторант, а през октомври - фотограф и другите неща малко по-малко ги движех, защото и при мен почти всичко е от разстояние. Определено ми е доста спокойно така. Вярно, че някой хора малко странно ме гледаха и ми казваха, има още много време lol

SaMoDeLiA, ние ще имаме надиграване с петел и торта  danceg Кума и кумата само това чакат smile

silikonka, фондан е захарно покритие. С него обличат тортите. Почти всички сватбени товти в нета са с такова покритие. Относно "Ден рожден" със сигурност имат каталог. Аз ходих в сладкарницата им в "Железник" и там имат електронен каталог. Мисля, че същите неща ги има и на сайта им.
Активен
silikonka
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #449 -: март 24, 2011, 14:00:22 »

Каде се намира това Железник? Едва ли в кв. Железник? Хотел Жодих елезник ли ? Моя е грешката,аз ходих -под стадиона ,там имат магазин и там питах .... какъв е саита ?
Активен
Страници: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: