Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

февруари 23, 2025, 21:36:01

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В СТАРА ЗАГОРА - 8 част  (Прочетена 202803 пъти)

Didkata1984
Сватбар
Публикации: 237

« Отговор #60 -: март 19, 2010, 12:25:34 »

Sitito, здравей и добре дошла  give_rose! Надявам се булки минали през Кипарис да ти предложат снимки, ако ли не гледай на мацките от Стара Загора албумите, все ще попаднеш на сватби правени в Кипарис.
А кога е вашата сватба и на кой диджей и оператор си се спряла?
Активен
Letensnqg
Новак
*
Публикации: 9

www.letensnqg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: март 19, 2010, 12:46:04 »

Здравей, Sisito_1. Поздравления за бързото ви ориентиране относно сватбения ден. Разбрах, че се интересуваш от снимки на декорация на р-т "Кипарис" . В Моите снимки на letensnqg ще направя подалбум с твоето име, където ще можеш да разгледаш два варианта на декорация на въпросния ресторант, които сме правили миналата година. Едната декорация е в основен цвят злато,а другата в розово, което според мен е по-подходящия вариант,защото перденцата по прозорците са в тази гама. Дано да съм ти полезна и успех в подготовката good
Активен
Sisito_1
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #62 -: март 19, 2010, 20:59:24 »

Привет на всички бързо отзовали се към моя проблем!Относно украсата,единственото нещо,което най-много ме притеснява в р-т Кипарис е обновеният интериор.Цветът,към който съм се насочила е от гамата на оранджевото (не наситено,а нещо по-сладко и нежно-от типа на прасковата,въпреки,че и прасковата не ме кефи особено).Що се отнася до всякакви цветове от гамата на розово или лилаво... sad никак не ми се иска.Разглеждала съм украсите на почти всички агенции и сватбени салони,които се предлагат в Стара Загора,разочарована съм от това,че повечето наблягат на розово и лилаво  NO Набелязала съм,вече кооя ще бъде фирмата за украсата,само цветът не е ясен  nea и затова се притеснявам да не би да стане така,че да ги ангажират точно за същата дата.По отношение на организацията на сватбата,всичко направих в един ден  danceg.Остават само музиката за извеждането и украсата  Bravo Така,че очаквам,ако някои има снимки от Кипарис (след последния ремонт) и ако има желание да качва   good
Активен
Sisito_1
Новак
*

« Отговор #63 -: март 19, 2010, 21:02:05 »

Забравих сао да кажа,че сватбата  danceg е през август.Оператор е Димитър Димитров,а фото Светла Узунова  yahoo
Активен
Letensnqg
Новак
*

www.letensnqg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: март 19, 2010, 21:28:59 »

Sisito_1 имаш страшно много време до сватбения ден, а явно си почти на финала на организацията Bravo  Що се отнася до розовото и лилавото, тенденцията се наложи от желанията на булките през 2009г. girl_wink  Тази година основно интереса е отново към лилаво. Все пак вашите желания диктуват тенденциите . И  Bravo за избора на фотограф.
Активен
Sisito_1
Новак
*

« Отговор #65 -: март 19, 2010, 21:32:21 »

За лилаво съм по-склонна,въпреки че в Кипарис май малко  NO не става  sad
Активен
Temira-Wedding
Сватбар
Публикации: 239

Очакваме Ви !!!

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: март 19, 2010, 21:37:08 »

Ще си позволя да  вметна, че аз  имам наблюдение специално за  цветовете в  гамата на екрю. А  относно Кипарис си  мисля, че  може да се освежи с  една  Бяла аранжировка.
Активен
Letensnqg
Новак
*

www.letensnqg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: март 21, 2010, 18:13:38 »

Sisito, днес се обих до "Кипарис", за да видя промяната след ремонта. Според мен само е освежен без колосална промяна в цветовете. Струва ми се, че прасковеното допуска декорация в нежно златисто и бих се съгласила с мнението на  Temira за бяла аранжировка, но все пак всичко е въпрос на вкус girl_wink
Активен
sun_riZe
Любопитен
*
Публикации: 21

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: март 22, 2010, 18:14:04 »

Здравейте на новите булки give_rose!Реших да се включа, тъй като, както може би някои са прочели в предните ми постове, нашата сватба също ще е в "Кипарис". Когато го наемахме интериора беше един, а от януати го смениха. Да ви кажа честно малко се разочаровах като видях промяната, преди цветово повече ми харесваше, изглеждаше някакси по-аристократично и изискано с предните завеси pardon. Сега съм малко объркана и аз относно цветовете на сватбената ни украса. Мислехме си да бъде в нежно лилаво и бяло, но сега при тези по-тъмни цветове  nea, незная какво ще решим в крайна сметка pardon. Тепърва предстои да обсъждаме този въпрос с агенцията, която сме наели за аранжировката.
Активен
Mishmi
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #69 -: март 24, 2010, 00:38:59 »

Здравейте, момичета! от няколко дни чета вашия форум и ето, че и аз се реших да се регистрирам. ние също сме в процес на организация на сватбата, която се очертава да е в началото на юли. Вашите коментари много ми помагат, но сега имам следния проблем: спряхме се на ресторант, за който сме категорични, но изведнъж се оказва, че ще ни дойде малък и сериозно се замисляме сватбата да е на открито. Става въпрос за к-с Пряпорец. много ми допадна базата, защото е сред природата и сматам, че може да се получи много добре. споделете вашето мнение, очаквам с нетърпение.
Мария.
Активен
Didkata1984
Сватбар

« Отговор #70 -: март 24, 2010, 07:56:45 »

Mishmi , здравей и добре дошла при булките!!!  give_rose

Ще ти помогнем с каквото можем, стига да започнеш с най-важното: кога ще е сватбата?

Хубаво е да прочетеш по-назад теми1ката, има моменти, в които се коментира сватба на открито и кои заведения са подходящи за това.  yahoo

Ами това е, чакаме подробности от теб  good
Активен
Sisito_1
Новак
*

« Отговор #71 -: март 24, 2010, 11:20:44 »

Ооо, браво, браво, още една булка през август! Bravo
Sisito, на кой точно август ви е сватбата?
Привет отново на всички щастливки  blum Сватбата е на 21  danceg Вчера за пореден път се отбих до Кипарис,за да видя отново за какво става въпрос.Сега само остава да си запазя украсата  yahoo Между другото се очаква скоро да предлагат украса от ресторанта,така че следващите щастливки биха могли да се възползват от това  Wink
Активен
Didkata1984
Сватбар

« Отговор #72 -: март 24, 2010, 12:02:35 »

Sisito_1 , и нашата сватба ще е на 21ви август.  yahoo Може да се поздравим по бели ролки  give_rose

Вие кои часове сте запазили в ритуалната и църквата?

А диджей - към кой си се насочила?
Активен
Sisito_1
Новак
*

« Отговор #73 -: март 24, 2010, 12:22:26 »

Sisito_1 , и нашата сватба ще е на 21ви август.  yahoo Може да се поздравим по бели ролки  give_rose

Вие кои часове сте запазили в ритуалната и църквата?

А диджей - към кой си се насочила?
Няма проблем да се поздравим по рокли,ама нали уж не е хубаво  smile В 17 сме в съвета,а в 18ч на църквата (май така беше  Wink ).А на вас кога са ви часовете?В кой ресторант ще сте ?
« Последна редакция: март 24, 2010, 12:26:30 от Sisito_1 » Активен
Didkata1984
Сватбар

« Отговор #74 -: март 24, 2010, 14:35:54 »

Ние сме в 16ч ритуална зала, 17ч църква Св. Димитър, 19ч ресторант Мини Марица Изток на Старозагорски минерални бани.
А за роклите - няма начин събота и неделя две булки да не се засекат, даже съм виждала снимки, на които фон е друга булка, която се снима отзад... yahoo
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: