Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 01, 2024, 22:28:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета ЮЛИ - АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 6 "  (Прочетена 119926 пъти)

KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #300 -: март 23, 2010, 18:46:09 »

"А този таралеж на кого е"  ROFL
Стряснах Филипа докато се смях с глас на това  funnytooth ROFL laugh
И аз като Вероника нямах никакви киселини пък бебето ми се роди с дълга черна коса  pardon
Бях чела, че времето на киселините и времето на покарването на коса на бебета са толкова далече едно от друго, че е невъзможно да има връзка  girl_wink
Активен
chelseasw6
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #301 -: март 23, 2010, 19:09:19 »

Хайде и аз да се разпиша най-накрая! Бяхме на видеозон днес и си имаме  stork-boy голямо щастие! Напазарих едно хубаво сега почивка!
Активен
dani_k11
Ентусиаст
**
Публикации: 129

« Отговор #302 -: март 23, 2010, 19:12:47 »

КатиНка и аз много се смях за таралежа good
да се отчета, аз днес бях на консултации, потвърдиха че е девойка, добре растем за седмиците, и мама расте добре на килограми blum, кръвното ми беше 90/60, взе ми секрет за цитонамазка, на вас взимали ли са ви, на мен доки ми каза че е препоръчително да го направим и ме предопреди още от самото начало да се настроя и да и кажа кога да го направим /т.е. днес/. Тя ми каза да пия по малко кола за кръвното/аз кафе не пия/, но съм чувала че не е добре за бебето да се пие газирано, вие какво мислите?
ами това е от мен give_rose
целувчици на всички мамчета give_rose
Активен
dani_k11
Ентусиаст
**
Публикации: 129

« Отговор #303 -: март 23, 2010, 19:14:40 »

честито сини гащички chelseasw6 good
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031

« Отговор #304 -: март 23, 2010, 20:59:47 »

Момичетааааааааа, бях при Марков на фетална - и ние ще си имаме момченце, потвърдиха ни!!! Ние знаем вече от седмица - две, но все пак изчаках този преглед, за да ни потвърдят. Пийнах си една чаша червено вино по този повод, да си призная. Огледахме бебчо, показа си всичко детето, само накрая взе да блъска с юмруче по корема на мама, явно му омръзна да го притесняваме  Wink.
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: март 23, 2010, 22:31:30 »

Момичета честити ви сини гащи и на двете,добре дошли в клуба на мъжките мами Wink
Активен
Vessi
Професор
Публикации: 340

« Отговор #306 -: март 23, 2010, 22:46:29 »

Честити мъжки рожби и на двете ви !!!!  Това за таралежа ме разсмя със сълзи   Bravo То е ясно че връзка между косата и киселините няма ама какви ли не слухове и суеверия се носят за бременните. Аз ще се отчитам след Великден настроена съм за госпожица но да видим тати какви ги е свършил. За пиенето на газирано може но не се наливаите , за вдигане на кръвното помага аиран със сол и аз съм на същия хал 90/50 че някои път и по надолу...
Активен
chelseasw6
Любопитен
*

« Отговор #307 -: март 23, 2010, 22:59:37 »

О момичета аз съм с кръвно 50-40 и то при положение че съм пристрастена към кока-кола! Лекарите се побъркват с моето кръвно!
Активен
matsinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: март 24, 2010, 00:39:26 »

Честити baby_boy baby_boy  сини гащенца и на  двечките!! Мъжките мами се увеличаваме с пълна сила.
chelseasw6 ,
Цитат
О момичета аз съм с кръвно 50-40 и то при положение че съм пристрастена към кока-кола!
ти ме уби с това кръвно. Oh my ... Аз мислех ,че моето (90 на 70)  е ниско.
Активен
chelseasw6
Любопитен
*

« Отговор #309 -: март 24, 2010, 00:40:58 »

Итова е след пиене на кола в неограничени количества! Няма как някой хора сме много зле а аз даже не го усещам!!
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1208

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: март 24, 2010, 08:14:28 »

rozovka и chelseasw6 честити ви сини памперсчета!  stork-boy stork-boy give_rose
Определено мамите на момченца превъзхождат числено нас мамите с момиченца, но пък така ще имаме по-голям избор! girl_wink
И на мен кръвното винаги ми е било ниско, в рамките на 90/60 или 90/70, някой път и ниски граници, но такова ниско 50/40 направо ме уби  shok
Както е писала Веси повечко айрянчета със сол и определено действа за покачване на кръвното! good
Активен
kali_gali
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2243

Моят сватбен албум

« Отговор #311 -: март 24, 2010, 08:15:04 »

По-добре да е ниско отколкото високо,особено при бременност.На мен с първата бременност ми беше ниско кръвното и си спомням,че много ми се радваха на консултацията,че високото е опасно.
Активен
Harmonia
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1039

хубавото винаги предстои ...

Моят сватбен албум

« Отговор #312 -: март 24, 2010, 12:10:54 »

Привет мами и добре дошли на новите give_rose

Аз сега се връщам от БХС и най-накрая се записах в ЖК, че да могат вече да ми пускат болнични yahoo Другата седмица ще ми пуснат пълна кръвна картина и урина, че досега не си бях правила тези изследвания blush

Иначе окончателно се записвам и аз отново клуба на сините гащи baby_boy Днес при Илиев ехографа показа, че бебо тежи 230 гр, а в ЖК-то - 250 гр., иначе BPD и FL са горе долу едни и същи стойности - пак вървим по-едрички с около две седмици. Изписаха ми Диаспорал за контракциите - явно и този път ще съм на същия хал nea

По отношение на кръвното, сядам днес да ми го мерят в ЖК-то и док. ме пита "Добре ли си? Кръвното ти е 45/60  shok" А само преди минути жената на регистратурата ме нервира до безумие, чак ми се разтрепераха ръцете  diablo та и аз в клуба на малокръвните pleasantry

Целувки на всички и до скор @}->--о
« Последна редакция: март 24, 2010, 12:12:50 от Harmonia » Активен
Ognena
Сватбар
Публикации: 248

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: март 24, 2010, 12:49:29 »

Здравейте и от мен, честито на мамите щастливки, разбрали пола на бебо smile
И аз сега се връщем ог БХС като Harmonia. Harmonia, мила, защо имам чувството, че с теб влезнахме заедно да ни вземат кръв smile, ти ли беше сладката мацка с бледо жълтата блузка?! Седяхме после заедно на диванчето с памучетата biggrin.
На мен на видеозона пак не можаха да ми кажат пола на бебо sad - този път пъпната връв беше между крачетата му. Гледаха ме допълнително в Майчин дом понеже ЖК ми беше седмица по-рано (тогава пък се бяхме излегнали блаженно със свити крачета smile ). Докторът нищо повече не каза освен "ок е", теглих му думите с ченгел от устата sad. После написа още нещо допълнително на формуляра за БХС в графа други, ама така и не каза какво. Аз естествено се притесних. Дано бебо да е добре и скрининга да е наред. Целувки на всички smile
Активен
Vessi
Професор
Публикации: 340

« Отговор #314 -: март 24, 2010, 16:24:09 »

Ей само добри новини напоследък браво  Bravo радвам се за всички Ви !!! По добре кръвното да е ниско - като се чувствате добре всичко е ок.Мъж ми ми го мери за маитап и като види резултата все се смее - "Пак копаеш дъното" По опасно е когато границите се събират, но горещо препоръчвам употребата на айрян със сол върши чудеса 
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: