Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 02, 2024, 00:29:19

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Очаквани Бебчета ЮЛИ - АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ 6 "  (Прочетена 120135 пъти)

matsinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #285 -: март 19, 2010, 15:35:34 »

Лени,аз не се притеснявам ами по-скоро се чудя дали въобще има смисъл от него,тъй като свекърва ми каза (но току що) ,че ако имат съмнения за диабет ,то и в урината ще си личи.Затова по скоро съм разколебана.
Активен
leni_beni_
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: март 19, 2010, 15:45:51 »

matsinka , май не е точно така . Скоро четох за това изследване, с тоз акъл сега, нали понмя по 5 сек. Но имаше нещо, че може да се покаже на обикновено изследване. Не гарантирам за истинност на думите си  pardon
Ето мила http://www.biberonbg.com/info/diabet.htm  може и да си го чела
« Последна редакция: март 19, 2010, 15:47:53 от leni_beni_ » Активен
Ognena
Сватбар
Публикации: 248

Моят сватбен албум

« Отговор #287 -: март 22, 2010, 08:18:17 »

Pepina, честити розови гащи  Bravo.
И ние  с бебо бяхме на преглед в петък. Пола не можаха да ни кажат, че се беше излегнал настрани със свити крачета, на иначе поне нещата са наред. Малко е по-дребничък, но ще наваксаме  Wink.
Аз както предположих, с кръста и дисковата протрузия ще си имам проблеми и невроложката каза, че колкото повече расте и притиска бебо, толкова повече ще ме боли и съответно ще трябва да лежа повече. Дадоха ми болничен тази седмица да понамалее болката. Ами каквото такова, само бебето да е добре.
Момичета, да ви попитам за БХС, понеже съм на преглед тази седмица. Вие закусвахте ли преди изследването? Лека и усмихната седмица на всички.
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: март 22, 2010, 08:38:25 »

Ognena, аз отидох без да съм закусвала и една сестра като ме видя ми се скара колко съм бледа, каза ми : ама момиче ти да не би да не си яла?? а аз си мислех че така трябва, тя ми каза, че няма такова нещо! Но това беше в 12 г.с., .. сега като стана сутрин първата ми работа е да ям, че иначе ми става много зле.
Активен
Ognena
Сватбар
Публикации: 248

Моят сватбен албум

« Отговор #289 -: март 22, 2010, 08:48:58 »

cvety_p, благодаря за отговора smile, и на мен ми е доста трудно ако не закуся
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #290 -: март 22, 2010, 17:44:42 »

Здравейте мами!
Аз да се отчета,сега се връщам от фетална морфология,без да изпадам в подробности,всичко ни е наред,растем си съобразно седмиците,бебчето тежи 240гр.,не спря да рита и да се върти през цялото време и си отваряше устата постоянно,много беше забавен прегледа.
Активен
allisa
Сватбар
Публикации: 162

« Отговор #291 -: март 22, 2010, 19:05:02 »

Браво, krisssyBravo Много се радвам, че всичко е минало добре. Знам какво е усещането след ФМ - трудно е да се опише! С мъжа ми не спряхме да се усмихваме два дни след това. Да не говорим, че по време на самия преглед щях да се разплача от умиление.  Ashamed
Активен
mi6kata_85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 527

Моят сватбен албум

« Отговор #292 -: март 23, 2010, 11:23:11 »

Здравейте blum
 Bravo krisssy, че всичко с бебо е ОК smile
Аз тази седмица ще съм си вкъщи...че нещо се поразболях. Опазих се цяла зима и сега като се стопли времето и айде аз болнааа. Но ще се оправя - пия си чайчетата тука и едни хомеопатични хапчета за гърло.
Ами да ви питам ако имате киселини как се справяте с тях?! Защото при мен положението е плачевно. Две нощи вече не съм спала  като хората angry Когато съм в легнало положение и се започва...лелеее просто е отвратително, чак ми идва да повръщам bad Явно трябва да се науча да спя седнала girl_impossible Пробвах с ябълка, с хлебна сода, с газирана вода и нищо не помага.......
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #293 -: март 23, 2010, 11:28:34 »

mi6kata_85 , аз нямам киселини (слава Богу ) , но приятелките ми , само  Талцид дъвчат , и така се оправят. Хлебната сода, не е много полезно , недей повече, а и щом не ти помага  nea
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #294 -: март 23, 2010, 11:47:00 »

За киселини една мама беше казала ,че тиквените семки много помагали.Пробвай ако искаш good
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #295 -: март 23, 2010, 12:21:50 »

Преди малко си погледнах лентичката и сърцето ми започна да бие по-учестено  heart heart heart "остават 100 дни", казва лентичката smile Толкова се развълнувах ...  cray  Явно и бебко покрай мен, защото започна да се движи по-силно и бързо  blush

mi6kata_85, почивай си и оздравявай smile
krisssy, много се радвам за вас с бебчо yahoo Толкова са мили тези "срещи"  girl_in_love

« Последна редакция: март 23, 2010, 12:23:47 от КатиНка » Активен
Vessi
Професор
Публикации: 340

« Отговор #296 -: март 23, 2010, 16:35:41 »

mi6kata_85 четох ти поста и все едно себе си видях smile сега ми е смешно но тогава се оправях със спраит и печени солени тиквени семки помагат но не за дълго. Аз направо все едно оцет бях пила ....казват че детето ще се роди с много коса ако майката има киселини.За теб лъжа за мен истина. Нашият тати е с светло кестенява коса /там където му е останала/  аз също съм светла - Тиа се роди с 10см гарваново черна коса разнасяха я из отделението като експонат smile Оздравяваи и почиваи повечко !!! На всички лека бременност през пролетта и се пазете сега е наи опасно за настинки хем топло и се разсабличаме хем един хлад точно за беля !!!
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #297 -: март 23, 2010, 18:28:53 »

Тази интересна тенденция за киселините и бебето с коса също съм я чувала и дори една смешна история са ми разказвали за такова бебче smile Ще ви я разкажа за малко разнообразие smile Една мама с киселини по време на бременността роди момиченце с мноооого коса и ... минават в болницата да "раздават" бебетата на мамите и акушерката пита: "А този таралеж на кого е"  ROFL
Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: март 23, 2010, 18:38:20 »

Това за киселините и косата сега ще го проверя  tease въпреки че за мен няма никва връзка - киселините се получват от връщането на стомашен сок който пари, вследстиве рстящата матка която притиска и остава малко място за стомаха,а  косата на бебето си е съвсем отделен феномен.
Аз незнам какво е киселини и сега ще видим бебка дали ще е "плешива" -хахах.
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #299 -: март 23, 2010, 18:41:54 »

И аз това с киселините съм го чувала. Ако е вярно, моето дете ще е с дълга коса сплетена на плитки  ROFL
На мен ми помагат едни антиацидни таблетки с калций. Горе-долу за 2-3 часа ме успокояват. От ябълките понякога ми се появяват киселини. Чаша прясно мляко също ми помага.
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: