Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
февруари 23, 2025, 00:35:04
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Сватба във Варна - 6 част
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
36
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватба във Варна - 6 част (Прочетена 189760 пъти)
katinka
Новак
Публикации: 13
Отг: Сватба във Варна - 6 част
«
Отговор #255 -:
март 10, 2010, 11:51:48 »
Здравей, albenavk! По принцип във всички ресторанти има overtime, който се заплаща по 100 лв. на всеки следващ час, след петия. В повечето хотели взимат такси за внасяне на алкохол. Мисля че в Корал не искат, но все пак трябва да попиташ. Коя дата ти е сватбата, защото ако е в активния сезон, може да имаш и проблем с overtime, т.к. може да има почиващи и да не позволят. Но те съветвам да отидеш на място и да разучиш всичко или ако нямаш възможност да отидеш да се обадиш!
Активен
rain
Любопитен
«
Отговор #256 -:
март 10, 2010, 15:37:38 »
Здравей albenavk,
не се отчайвай, всичко ще се организира. За Корал няма такса за внасяне на алкохол и дори предлагат меню без никакъв алкохол, което аз в нито един друг ресторант не съм видяла
. За овъртайма е по 100лв на час след 12, но в активния сезон след 12 не разрешават овъртайм, заради туристите. В другите ресторанти нещата стоят по подобен начин, таксата за алкохол варира между 1.50 и 2 лв. на човек. Успех!!
Активен
smiley
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #257 -:
март 10, 2010, 22:09:34 »
Здравейте момичета!
И аз се записвам към варненските булки за тази година
Искам да ви кажа, че сте страхотни! Изчетох всички теми за сватба във Варна и благодарение на вашите съвети и идеи ми се изясни всичко около сватбата и вече напредваме с подготовката.
Датата ни е 23 май. Имаме си църква (Св. Атанасий) и ресторант (Термал - има много хубава градина и хотелска част, което ни устройва идеално, защото ще има много хора извън Варна). Гражданският ритуал планираме да е по-рано - на 17 май най-вероятно в Аксаково, защото ни ядосаха от ритуална зала Варна.
Сега съм на етап грим и прическа, защото периодът е много натоварен покрай абитуриентските балове и ми се иска да организирам всичко отрано. Видях, че по-рано има координати на Маруся. Може ли някой да даде телефон на Криси и Грета - четох, че също има много доволни от тях.
Благодаря предварително и ще се радвам, ако мога и аз да помогна с нещо.
Активен
mildi
Новак
«
Отговор #258 -:
март 11, 2010, 00:25:42 »
За Корал може да се внася допълнително алкохол и каквото друго искаме. Управителката каза, че ако се поръча меню, което включва алкохол, допълнително внесеният е без такса. Ако се поръча меню без алкохол, тогава има такса 100 лв общо за допълнително внесения.
Овъртайма е 100 лв на час.
Активен
albenavk
Новак
Публикации: 11
«
Отговор #259 -:
март 11, 2010, 12:32:06 »
Благодаря много за помощта момичета - супер сте
Все още търсим, наехме си агенция направо защото нямаме и възможност да идваме често до варна - пуста отпуска все не стига
. Ще имам предвид всичките ви съвети - още веднъж благодаря много на всички !!
Агенцията изглежда коректна, все още ни изготвят оферта..иначе за калъфи казаха по 3 лв на стол, което изглежда добре.
Активен
mishoranche
Новак
«
Отговор #260 -:
март 11, 2010, 13:04:52 »
Цитат на: smiley в март 10, 2010, 22:09:34
Здравейте момичета!
И аз се записвам към варненските булки за тази година
Искам да ви кажа, че сте страхотни! Изчетох всички теми за сватба във Варна и благодарение на вашите съвети и идеи ми се изясни всичко около сватбата и вече напредваме с подготовката.
Датата ни е 23 май. Имаме си църква (Св. Атанасий) и ресторант (Термал - има много хубава градина и хотелска част, което ни устройва идеално, защото ще има много хора извън Варна). Гражданският ритуал планираме да е по-рано - на 17 май най-вероятно в Аксаково, защото ни ядосаха от ритуална зала Варна.
Сега съм на етап грим и прическа, защото периодът е много натоварен покрай абитуриентските балове и ми се иска да организирам всичко отрано. Видях, че по-рано има координати на Маруся. Може ли някой да даде телефон на Криси и Грета - четох, че също има много доволни от тях.
Благодаря предварително и ще се радвам, ако мога и аз да помогна с нещо.
Здравей smily
относно ритуалната зала в Аксаково, моля те да ми кажеш, вярно ли е, че може да не се записваш предварително, тъй като аз така разбрах и съм малко объркана, не ми е ясно как може да стане това.
Активен
mishoranche
Новак
«
Отговор #261 -:
март 11, 2010, 13:13:51 »
Цитат на: albenavk в март 10, 2010, 10:20:03
Момичета, благодаря много за помоща
Организацията наистина страшно ме изненада - не съм предполагала че ще имаме такива проблеми с датите и резервациите. Все пак до нашата сватба има цели шест месеца, а започнахме преди почти месец
Ние говорихме с една агенция "Пертито"
http://www.pertito.com/
, изглеждат добри а и бях чела добри отзиви тук в форума. Имате ли мнение за тях? Не са ни направили оферта още, надявам се да не е нещо безумно
Разбрах че цените в различните агенции варират...доколкото ми казаха украса на столове(калъфи) може да ни струва около 1000 лв. Наистина няма как да се ориентирам, но ми се струва доста...
Интересно ми е за Корал имате ли идея дали може да се внася алкохол и ако да заплаща ли се? Както и има ли overtime? И като цяло какво е положението с внасяне на алкохол и overtime в ресторантите подходящи за сватба?
Здравей,
относно агенцията, аз също наех тях за моята сватба. Харесва ми това, че са нестандартни в много от идеите си, но това не допада на всички. Знам, че са спечелили награди за сватбена окраса, така че би трябвало да не те разочароват. Лично аз съм пристрастна защото ги познавам, но трябва да видиш какво искаш и какво ще предложат те. Аз като си смятах украсата, отделих даже повече пари, не че имам някаква оферта, но според цените, които виждам се оприентирах. Важно е какво точно искаш, за да вишиш колко горе-долу ще ти излезе. Да ти кажа честно, не мисля, че за под 1000 лева ще успееш да украсиш, тъй като само калъвките за столове са 3-4 лв на бройка.
Успех:)
Активен
smiley
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #262 -:
март 11, 2010, 19:10:35 »
Здравей mishoranche,
И ние все още не знаем как стоят нещата със залата в Аксаково - тези дни ще им звъним и след това мога да дам информация
Активен
sn0wflake
Ентусиаст
«
Отговор #263 -:
март 11, 2010, 21:06:54 »
Здравейте булчици и честит 8-ми март на патерица give_rose
При нас организацията е готова на 80% - малко ме е яд, че толкова бързо оправихме всичко и сега скучая, но много ми е чевръста сватбения агент и се разбрахме за нула време! smile
Роклята вече се шие, обувките пътуват към БГ, бижутата са избрани но ще ги поръчам по-късно.
Сега имаме проблем с поканите, защото младоженеца много претенциозен, а и комбинацията, която търсим от черно, червено и бяло я има само по чуждите магазини.Най-вероятно ще използвам услугите на рекламна агенция.
Та така....сега стоим и чакаме да идва 22 Май pleasantry
Активен
Trufel
Ентусиаст
Обичам да съм обичана...
«
Отговор #264 -:
март 11, 2010, 22:06:24 »
хоп и аз тук след малко отсъствие ...
май и аз като sn0wflake напреднах бързо с материала в началото и сега съм поизоставила подготовката
, раздадохме и поканите последно. Все пак не съм уредила фризьор, гримьор, а и облеклото е наникъде (само роклята трябва да е готова до края на месеца). Не мога да преценя дали съм обхваната от измамно чуство на спокойствие или съм прекалено неспокойна с новата ми работа, за да мисля за сватбата.
Активен
sn0wflake
Ентусиаст
«
Отговор #265 -:
март 11, 2010, 22:13:41 »
Цитат на: Trufel в март 11, 2010, 22:06:24
хоп и аз тук след малко отсъствие ...
май и аз като sn0wflake напреднах бързо с материала в началото и сега съм поизоставила подготовката
, раздадохме и поканите последно. Все пак не съм уредила фризьор, гримьор, а и облеклото е наникъде (само роклята трябва да е готова до края на месеца). Не мога да преценя дали съм обхваната от измамно чуство на спокойствие или съм прекалено неспокойна с новата ми работа, за да мисля за сватбата.
Оооо и ти си като мен - аз съм супер спокойна - лошо няма
Аз имам двама фризьори - избрах два вида прически - единия е по коковете, другия по дифузера и като избера ще видим кой от двамата ще е печелившия.Оставям се в техните ръце, защото са невероятни и двамата (мъже са) и зная, че ще остана доволна.Салона е Елеганс под ритуална зала.Там ще си правя и вталяващите процедури и масажи, мисля и грима те да го направят
Вашата дата кога е?
Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415
«
Отговор #266 -:
март 12, 2010, 09:24:10 »
sn0wflake , би ли казала какви са тези вталяващи процедури?
Активен
sn0wflake
Ентусиаст
«
Отговор #267 -:
март 12, 2010, 13:44:05 »
Цитат на: red_roses в март 12, 2010, 09:24:10
sn0wflake , би ли казала какви са тези вталяващи процедури?
Ток и масажи :)Закачат ти едни нещица, по които ти пускат ток, за да разбиват мастните натрупвания.Не знам дали обясних правилно, защото не съм спец в тази част.Към процедурите с тока има и масажи с разни антицелулитни глезотийки
Другия месец ще ходя и ще споделя какъв е ефекта
Активен
Trufel
Ентусиаст
Обичам да съм обичана...
«
Отговор #268 -:
март 12, 2010, 15:12:35 »
Цитат на: sn0wflake в март 11, 2010, 22:13:41
Вашата дата кога е?
На 8 май.
И аз ходя на антицелулитни масажи, не че някой ще ми види дупето под сто ката рокля, ама... суета....
Активен
didinka_7
Ентусиаст
«
Отговор #269 -:
март 12, 2010, 16:00:35 »
Хей,я споделете къде ходите на такива интересни неща и аз да взема да ходя , че май имам нужда
Активен
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...