Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

януари 10, 2025, 15:33:59

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 32   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Украса на ресторант!!!!! част 6  (Прочетена 238050 пъти)

Doni M
Сватбар
Публикации: 213

Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: юни 14, 2010, 09:55:49 »

Пускам го веднага да го гледам  good

Иначе аз вече взех плаващи свещи и високи свещи, а също така и малки кристалчета за разпиляване по масите и за декорация  Wink
Активен
Пламена
Ентусиаст
**
Публикации: 65

« Отговор #361 -: юни 14, 2010, 09:57:52 »

мерси, но трябва да заминавам на работа sad
гледайте и да кажете после какво са казали за модерните сватби  Wink
може да дадат някоя интересна идея
Активен
roxanne
Професор
Публикации: 329

Моят сватбен албум

« Отговор #362 -: юни 14, 2010, 10:08:21 »

Ха! Едната украса, която представят (тази в жълто и черно) е едно към едно украсата на нашата tweety bird! Миличка, мисля, че може да и пишеш на тази консултантка... да те взима направо за съдружник  Wink
Активен
Doni M
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #363 -: юни 14, 2010, 10:19:06 »

Тази в жълго и черно е екстравагантна, но много ми хареса! Много е стилна!
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908

Моят сватбен албум

« Отговор #364 -: юни 14, 2010, 18:17:17 »

Ха! Едната украса, която представят (тази в жълто и черно) е едно към едно украсата на нашата tweety bird! Миличка, мисля, че може да и пишеш на тази консултантка... да те взима направо за съдружник  Wink
Ей, съпер. Аз винаги съм предвиждала какво ще е модерно smile Това в кръга на майтапа. Но наистина предусещам какво може да е моерно. Лошото е, че винаги харесвам много скъпото smile Ако влезна в магазин за чанти, без да гледам цената винаги напипвам най-скъпата smile
Активен
roxanne
Професор
Публикации: 329

Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: юни 14, 2010, 19:08:38 »

Tweety bird, аз мисля, че склонността към скъпите неща е заложена дълбоко в двойната Х хромозома  blum Аз все се смея, че ако вляза в магазин, затворя си очите и се завъртя, пак ще посоча най-скъпата стока. Проблемът идва, когато се налага да осъществя желанията си с ограничен бюджет  sad Ама ще се справяме, това е положението...
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #366 -: юни 16, 2010, 03:27:12 »

Ето тези топки могат да се ползват за хора, които правят по еко-сватби, ако има въобще такива, или поне тези към природата или кафявата гама, понеже LIONELSA публикува изсъхналия памук...

Ако не за друго поне стават за декорация за дома

Напоследък са модерни перата ... но някъде в БГ агенция четох, че те са го уж патентовали това с перата и др. не може да го ползва  shok малко странно, но както и да е smile
To, не вярвам и американците от БГ да са видяли, но ..... smile
Та , ако не са скъпи в БГ тези неща може с пера да се украси, нямам представа за цените
http://1.bp.blogspot.com/_7bTLuiStujE/S7cBlvI17TI/AAAAAAAABZ0/or5fVzCbBYI/s1600/Tower+of+feathers+wedding-decoration.jpg

Много хубава бутониера smile

ето и за малка шаферка вместо топка с цветя

ето и за подаръчетата

ето и букета

Между друго и аз си мислех да има пера на бутониерите, но в магазина нямаха достатъчно в наличност и не ми се чакаше. Направих цяла сватба на тема пера и за да бъде завършено ето и булчинска рокля

Ако някоя от агентките каже как са цените, ако въобще може, ама явно може щом тази агенция се е патентовала smile да сподели, може да излиза по-евтино от цветята, а стои ефектно
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #367 -: юни 16, 2010, 07:57:21 »

Момичета, според вас от каква материя са най-ефирните и красиви панделки за столове?
Също и каква е най-подходящата материя за калъфи за столове?  ohah
« Последна редакция: юни 16, 2010, 10:46:47 от lunno momiche » Активен
Lionelsa
Баш Майстор
**
Публикации: 1616

Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: юни 16, 2010, 08:06:00 »

Та като заговорихме за памук - ето малко памукова украса  blum

« Последна редакция: юни 16, 2010, 08:09:20 от lionelsa » Активен
Doni M
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #369 -: юни 16, 2010, 09:37:32 »

Момичета, според вас от каква материя са най-ефирните и красиви панделки за столове?
Също и каква е най-подходящата материя за калъфи за столове?  ohah

Материя за столовете - сатен.
В никакъв случай хасе. На последната сватба бяха от хасе и бяха ужасни. Всеки се чудеше от коя ракла са извадени тея чаршафи.
За панделките - органза, сатен.
Активен
conflate
Сватбар
Публикации: 227

« Отговор #370 -: юни 16, 2010, 10:39:11 »

Много интересно предложения tweety bird.
Аз се опитвам да се придържам към естествените материали за нашата сватба, която ще е във винарна. До тук сме ползвали пръчки канела, пера, суха лавандула, восък. Иска ми се в икебаните да има едни "кратунки" и мурсалски чай, какъвто имам изсушен вкъщи. Но всъщност още не съм сигурна какви ще са аранжировките, освен че трябва да не са изкуствени, а да създават впечатление за "близо до природата" и по-лежерно, а не строго настроение.
Миналата седмица "набрах" с цената на издрани крака един сноп житни класове, още не знам точно как ще ги включа, но харесват такива частички от природата вкъщи.

Харесвам сушения памук също, точно тези снимки, които lionelsa е пуснала съм гледала, но не знам къде бих могла да намера такъв в БГ.

Активен
didka-kotze
Ентусиаст
**
Публикации: 65

« Отговор #371 -: юни 16, 2010, 16:38:27 »

tweety bird ,
 shok уникални неща показваш просто страхотни!!!!!!!!!! и ти ли се занимаваш с украси или си само любителка? smile няма едно лошо нещо, което до тук си ни показала Bravo give_rose
Активен
stefi84
Любопитен
*
Публикации: 22

« Отговор #372 -: юни 16, 2010, 20:56:38 »

здравейте момичета......
 може би е коментирано и на друго място, но аз искам нещо да ви попитам....
    знам, че на всяка една възможностите са ни различни и всеки си преценява за какво би дала повече пари или не, но има ли сума, която не бихте дали за украса и декорация... или поне колко процента от сумата за цялата сватба бихте отделили за това перо....???
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #373 -: юни 16, 2010, 21:22:40 »

здравейте момичета......
 може би е коментирано и на друго място, но аз искам нещо да ви попитам....
    знам, че на всяка една възможностите са ни различни и всеки си преценява за какво би дала повече пари или не, но има ли сума, която не бихте дали за украса и декорация... или поне колко процента от сумата за цялата сватба бихте отделили за това перо....???
stefi84 Почти няма сватба вече без украса ! Това съвсем не означава ,че всеки плаща луди пари за това удоволствие ! Тук например в форума има много момичета ,които сами се справят с това и то много успешно . Ако имаш времето и желанието можеш много неща и сама да си направиш с помоща на всички момичета тук . Ако не разполагаш с това време просто потърси фирма ,която да свърши тази част от приготовленията и то според твоя бюджет . Украсата е много обширно понятие и всеки вижда и разбира нещата по различен начин . За едни украсата означава да се украси младоженската маса ,за други да се украси целия р-т ,а за трети това е просто излишен разход . Ако си наясно как искаш да изглежда р-та или твоята украса , просто поразпитай повече фирми какво могат да ти предложат и на каква цена и сама ще разбереш ,колко бюджет трябва да си определиш или колко можеш да си позволиш . Има р-ти които почти не се нуждаят от кой знае каква украса така ,че можеш да минеш и с по малко пари . Дано  да съм ти помогнала да си отговориш на въпроса !  good give_rose
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #374 -: юни 17, 2010, 01:24:20 »

tweety bird ,
 shok уникални неща показваш просто страхотни!!!!!!!!!! и ти ли се занимаваш с украси или си само любителка? smile няма едно лошо нещо, което до тук си ни показала Bravo give_rose
Не, миличка... give_rose
Но обичам да разглеждам разни неща и да се информирам, а най-обичам аз да си създавам нещата.
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 32   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: