Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
януари 10, 2025, 16:22:14
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Украса на ресторант!!!!! част 6
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Украса на ресторант!!!!! част 6 (Прочетена 238132 пъти)
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908
Отг: Украса на ресторант!!!!! част 6
«
Отговор #315 -:
юни 02, 2010, 01:39:21 »
Цитат на: NINA STYLE в юни 01, 2010, 23:59:03
tweety bird
оф от къде ги вадиш тези красоти ? А колкото до това , че хората не помнят украсата не е така . Забелязват я и след като се върне друга двойка от сватба на която са били гости винаги исакат същата украса . А това на снимката не само ще го запомня ами и след една година да ме питат ще се сетя за тази красота .
Нинка, помагам ти, че като дойда да ми правиш сватбата да знаеш какво харесвам
Втората в БГ може да се постигне, от повече хора, но ако е с изкуствени жветя, но едва ли ще стои така и някой ще иска такива цветя на сватбата. А първата се води зимна сватба. А на тази в розовото е направена в шатра, а не ресторант.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #316 -:
юни 02, 2010, 09:20:48 »
tweety bird
не е задължително да има много цветя . Може да са малко комбинирани с много свещи и пак ще стане уникално . Така като гледам май харесваме едни и същи неща .
Ако намериш още нещо давай да гледаме и да си разваляме съня ! Хихихи
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #317 -:
юни 04, 2010, 01:01:03 »
NINA STYLE,айде помагам. Но да ти кажа и аз малко снимки откривам такива по -луксозни, така че и мен затрудняваш.
Явно малко хора си го позволяват.Ти ако имаш нужда от помощ, някоя клиентка ако е по-капризна
(като мен) и ти каже нещо необичайно, питай нас, пък ние ще ти търсим снимки, защото всяка булка иска да е уникална, въпреки че някой просто харесват нещата, които дадената агенция прави. Аз съм за това с многото свещи, обичам ги много... би ли ми казала, кое излизам по-скъпо със много свещи или с много цветя? Ако си правила такъв тип сватба де, с много свещи. Защото като чета май повече държат на много цветя.
[/img]http://www.weddingsonthefrenchriviera.com/wp-content/uploads/2008/06/pink-centerpieces.jpg[/img]
Тук гледам хората даже и покривки не ползват:)
Знам, че използваше за сватбата в зелено ябълки за тейбълките, ето ти и с мини тиквички
айде стига толкова, че ще стане много дълго.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #318 -:
юни 04, 2010, 01:23:53 »
Определено свещите излизат по евтино от цветята ! И аз съм им голяма фенка !
Много красоти си намерила . И като изпълнение / за свещите става въпрос / не е нищо сложно . На мен плуващите свещи винаги са ми голям проблем . Цветовете са много ограничени и много се дразня . А страшно много се предпочитат !
«
Последна редакция: юни 04, 2010, 01:27:02 от NINA STYLE
»
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #319 -:
юни 04, 2010, 07:33:57 »
Ама ти май наистина не спиш
Е супер значи, аз обичам големи свещи де, не саамо плуващи, комбинирани.
Активен
Пламена
Ентусиаст
«
Отговор #320 -:
юни 04, 2010, 13:11:28 »
Здравейте! Аз много исках да си украся сама ресторанта... и да си търся малки сладурски неща за тази цел, но започнах работа и нямам никакво свободно време!
Не мога да използвам агенция.... цените, които ми предлагат са просто безумни за украса за няколко часа...
Днес обаче намерих една агенция, която предлага само украсата под наем, без труд... като всичко ще излезе към 400лв някъде... само да отидем и да си го вземем и сами да си го сложим в ресторанта.
Някой използвал ли е такава услуга? Доволни ли сте? Какво мислите?
Активен
comfortmyhome
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #321 -:
юни 04, 2010, 13:13:04 »
Какво включват тези 400 лв украса без поставяне???
Активен
Katrine
Ентусиаст
«
Отговор #322 -:
юни 04, 2010, 13:39:12 »
Знаете ли че и аз това се чудих. Ако не искаш да ползваш агенция как се отганизира украсата на ресторанта. Караш някой да отиде там и да контролира ерсонала на ресторанта ли? За моята сватба искам да си организирам всичко сама, не за друго, просто смятам, че това е забавната част от нещата. Именно затова колкото и време да има се информирам по - отрано
Както и да е, Пламена как си представяше това ти да си украсиш ресторанта?
А и другия въпрос е, можеш да наемеш агенция само за украсата нали?
Активен
Пламена
Ентусиаст
«
Отговор #323 -:
юни 04, 2010, 13:49:09 »
сметнах ги грубо 400лв
цени долу горе са:
бутилка с хелий за 100 балона+ балоните и връзките -65лв с помпа с въздух за всеки случай
1.50 лв за калъфче за стол + панделката
4 лв за покривка за маса за гостите
предлагат се и различки украси за масите на гостите - вази, свещници, цветя, камъчета, драперия за покривките ако има нужда ... абе всичко! трябва да отидем да разгледаме какво има
Шоколадовия фондан... големия беше 30 лв без продуктите.
В нашия ресторант си има украса на булченската маса и украса за изнесен ритуал, така че не ни трябват
Иначе да! може да намеш агенция само за украса на ресторант, но на мен от едната агенция ми искаха 10лв за човек, а в другата 4 лв за калъфче + панделка на стол.... за мен е много скъпо
а за балоните сигурно ще е безумно скъпо!
Иначе няма да ходя да контролирам персонала на ресторанта... как шял да ми украси.. просто някой мой приятел/роднина ще направи каквото е необходимо в ресторанта, докато аз се приготвям
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #324 -:
юни 04, 2010, 14:06:25 »
Момичета, винаги можете да наемете агенция само част от услугите - тези, от които имате нужда. Разходите може да си намалите и като си купите/доставите сами цветята за аранжировките и платите на агенцията или някой аранжор само за декорацията на икебани, букети и т.н.
Имайте в предвид, че колкото наближава събитието, вероятно толкова по-малко време и нерви ще имате да се занимавате с всеки детайл.
Също така - ако не ползвате агнеция, а някой приятел да декорира ресторанта - трябва доста добре да му обясните как си представяте всичко, да отделите и достатъчно време за това, тъй като на човек не-професионалист в тази работа ще му отнеме повече време, отколкото на човек, който го прави ежедневно.
Преценете си всички плюсове и минуси, за да сте сигурни, че украсата ще е точно такава, каквато сте си я представяли
Активен
Katrine
Ентусиаст
«
Отговор #325 -:
юни 04, 2010, 14:17:27 »
Bubka е права. Другото което ми се ще предварително да попитам е дали агенцията се съобразява с нашите желания и си набавя каквото трябва за укарсата или ние си избираме според наличното
Активен
jeki
Сватбар
Публикации: 164
«
Отговор #326 -:
юни 04, 2010, 14:23:11 »
Естествено,че те се съобразяват с нас понеже ние сме клиенти и не трябва да ни губят...
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499
«
Отговор #327 -:
юни 04, 2010, 14:30:51 »
Katrine, зависи от агенцията. Аз като избирах агенция, на едно място при обясненията ми какво искам и как си представям нещата, получих отговор "Ние нямаме такова, а имаме еди си какво"
В крайна сметка от агенцията, на която се спрях, казаха, че ще набавят това, което искам. По - конкретно става въпрос за калъфи за столове, защото аз много държа да има, но по - голямата част от столовете в ресторанта са с подлакътници. На някои места ми казваха, че не можело да се обличат такива столове и разни такива. А момичето, което ще ни прави украсата на ресторанта, веднага предложи да поръча да й ушият такива калъфи, които да са подходящи за такива столове
. Мисля, че такова отношение трябва да се среща навсякъде, но за съжаление на повечето места не е така
Пламена, не знам за кой град става въпрос, но тези цени ми се виждат доста високи при положение, че са само за наем на нещата, че булчинската маса ще я украсят от ресторанта и че не си посочила да се включват някакви цветя или нещо подобно в тази цена. Моят съвет е да провериш и на други места какви цени ще ти предложат и тогава да решаваш
Активен
Пламена
Ентусиаст
«
Отговор #328 -:
юни 04, 2010, 14:39:19 »
Става дума за малък град близо до Пазарджик. Ако искаме да има цветя по масите ... става по 6 лв на човек. за сватбена маса... 160 лв. В ресторанта има 6 или 7 сепарета. На тях няма как да се сложат калъфи... и не знам вече как ще е! Иначе сепаретата са в много приятен цвят праскова... както и самите столчета и стените. И това, което ми направи впечатление е, че са много чистички, но това няма значение сега.
Избора ми е много ограничен...но наистина трябва да отиде и да се пита какво ще ни предложат и колко ще струва.
На мен ми се иска цветята на масите да са Лилиуми. Някой ако знае колко струва един лилим в магазин ще съм ви много благодарна! Но все ми се струва, че ако си купя цветята за всичките маси ще излезе по-малко от 200лв
Активен
eva_87
Сватбар
«
Отговор #329 -:
юни 04, 2010, 14:40:13 »
На нашата сватба исках да си направя всичко сама,включително украсата на ресторанта.Фризьорката ни обаче не и се ставаше по-рано от 7.00 и се наложи,докато аз и шаферката сме на фризьор,младоженеца и шафера да украсяват ресторанта.Предният ден бяхме надули балоните и ги бяхме сложили в офиса на управителката.В деня на сватбата са извадили балоните,закачили са ги където трябва,наслагали са вазите.Цветята бяха изкуствени и предварително ги бях разделила на букет за всяка ваза.накрая са поръсили със златисти кристалчета по масите и готово.няма и час работа.Калъфи за столове нямахме,защото са нови и хубави и без това.
Активен
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...