Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 26, 2024, 23:00:04

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: "Покупки за бебето и детето" 9  (Прочетена 170752 пъти)

Gergancheto
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: март 03, 2010, 15:08:11 »

И ние сме на етап избор на шезлонг или люлка. Насочили сме се към Фишър прайс, нещо да препоръчате от което сте доволни  crazy Общо взето аз искам да вибрира, а свекърва ми пък иска да е люлка, то ще ни е подаръче от нея. Първо искахме един модел дето се води 3в1, ама пък скъп ми се вижда - 350лв. Ако може да е около 200 лв...  pleasantry
Ей тия двата ми харесаха  Wink
http://www.kasida.bg/fisher-price-rainforest-bouncer-shezlong-33-2908.html
и
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/cPath/95_408/products_id/2877
Активен
maj4eto
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: март 03, 2010, 15:21:53 »

Гери,ние имаме втория  good и съм много доволна от него!
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1301

Моят сватбен албум

« Отговор #197 -: март 03, 2010, 15:41:14 »

Гери моя много близка има втория шезлонг, много е хубав, ако искаш мога да питам дали го продава. Те по принцип доста малко се ползват и бързо ги израстват децата, така че вземете нещо по евтино. И в продавалника можеш да погледнеш. А също така и тук, има код за 10 евро отстъпка за нови клиенти. Аз много харесвам това.
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #198 -: март 03, 2010, 16:16:15 »

Герганчето, откажи се от модела 3в1. ние първо бяхме взели него, но е много седяща седалката за такова малко бебе. А Симона я беше страх от люлката и плачеше. Така че го продадохме много набързо.
Взехме й като първия само че е от друга серия т.е. други цветове и животни.Хубав е и става за малко бебче  good Някой път нощно време като нещеше да спи сме я слагали в него на вибрация и се успиваше  good Лошото е че се ползват не дълго време, а не са толкова евтини. Ние го взехме, когато Симона беше на 2м., сега е на 5,5м е й давам още максимум месец с него. Първо защото е станала тежка и второ, защото се напъва да става, а шезлонга е лек и някой ден ще я захлупи.
Сега си мисля дали не трябваше да взема някой с по-стабилна конструкция / май на чико са такива http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/cPath/95_97/products_id/11068 / или има един на Фишър дето става на столче за голямо дете http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/cPath/95_408/products_id/2880
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #199 -: март 03, 2010, 16:17:56 »

Забравих да питам и аз нещо  blum Кажете от кои столчета за хранене сте доволни и да  са на прилична цена.
Активен
maj4eto
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: март 03, 2010, 16:29:39 »

Ами и моя съвет е шезлонга да не е много скъп.Но пък 6 месеца не са си никак малко според мене pardon и е голямо облекчение.Нашия ни го подариха за щастие smile
Хайде и аз да се похваля с новата ни кола blum

* 2010_0227monate_100006.JPG.2.JPG (73.96 KB, 400x300 - видяно 2813 пъти.)
Активен
Алексчето
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1301

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: март 03, 2010, 16:50:16 »

Майче чудна е количката, аз много ги харесвам!!! Bravo
Забравих да питам и аз нещо  blum Кажете от кои столчета за хранене сте доволни и да  са на прилична цена.
Нашето е на Чико, става и за по-малко бебенце, но честно казано ми харесват повече дървените, на Хаук и ТСМ. good
« Последна редакция: март 03, 2010, 17:00:21 от Алексчето » Активен
Рубин
Публикации: 2491

« Отговор #202 -: март 03, 2010, 16:56:23 »

pleasure мерси миличка give_rose!Аз днес ги гледах и мисля да взема 1 стъклено с каучук биба,едно пластмаса с каучук-и двете да са по 125мл.А да взема ли още едно голямо-250мл????
Kiksi ,мила,ама много ти благодаря за изчерпателнатата информация give_rose!Количката е на Brevi Ovo.
За дрешките-отписах напълно камизолките! good
Аз сега да ви се похваля с днешнитее бебешорски придобивки!
Взехме стерилизатор на Чико-електрически yahoo
Намерих си и нощница за кърмачки!
Една бебешка хавлиика!
И една игграчка за легълцето!
Козметика на Бюбхен!
Маи щяхме още да пазарим,ама си бях забравила списъка!
Активен
Рубин

« Отговор #203 -: март 03, 2010, 17:02:43 »

Играчката я взехме от Хиполенд и в момента има акция и е 89 лв!

* 1816.jpg (28.44 KB, 400x447 - видяно 206 пъти.)
Активен
Mila_
Професор
Публикации: 382

Моят сватбен албум

« Отговор #204 -: март 03, 2010, 17:39:37 »

Мацки,я кажете какви шишета да взема за беба?Аз от колебание между NUK-стъкло и биба каучук и AVENT-пластмаса с биба каучук????Чудя се да взема по едно от двете ли???По ми се иска на НУК,ама ми казват че тежали,а и бебетата не ги приемали!Вие на какво мнение сте?

Рубин, аз си купих преди да родя две шишета на Tomme Tippee пластмаса с биба силикон и като подаръци получих Чико стъкло с биба каучук, Нук пластмаса с биба каучук и Авент пластмаса с биба силикон. Почнахме да ги ползваме чак сега и като марка нямам предпочитания, а и нашия гладник си хапва от всички Girl_hide Само мога да ти кажа, че най- неудобни са ми тези високите с тясните гърла, понякога  с едната ръка държа бебо, а с другата правя АМ, не мога да уцеля шишето и всичко става в сухо мляко girl_impossible
А за големината май няма смисъл от 250мл първоначално. Ако се кърмите ти трябват най- много едно за вода и едно за чайче ( ако бебка изобщо иска) и с малките ще ти е по- удобно girl_wink

Честито и за новите придобивки. И ние ползваме същата козметика и съм много доволна  good
« Последна редакция: март 03, 2010, 17:41:42 от Mila_ » Активен
Рубин

« Отговор #205 -: март 03, 2010, 17:57:22 »

Ами ясно!За начало ще взема 1- на НУК с каучук,1-на АВЕНТ с каучук-двете по 125мл,и едно по голямо-250мл ппластмаса!
Сега се замислям дали да не взема и на Чико шише???Мисля че разлика няма между марките АВЕНТ и ЧИКО!В смисъл като са от пластмаса??
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
Публикации: 598

Моят сватбен албум

« Отговор #206 -: март 03, 2010, 17:59:33 »

момичета тези светещи и пеещи играчки са много хубави наистина макар , че при нас са доста скъпички аз ги гледах близо 200лв , затова ние най вероятнотно от интернет ще си я вземем на Fisher  са  и на тази фирма има наистина страхотни бебешки  дреболийки, аз на тази фирма и люлка съм си харесала която се жърти във всички посоки с музика и играчки над главичката на бебчо            http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/manufacturers_id/66/products_id/7417

Тази люлка наистина изглежда страхотно, ама цената и също е страхотна. Има я и тука и излиза доста по-евтино http://www.amazon.co.uk/Fisher-Price-Butterfly-Garden-Papasan-Cradle/dp/B001J4TNDQ/ref=sr_1_41?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE&s=baby&qid=1267631695&sr=1-41 , само дето е в розово, ама може и в синьо да се намери, че вас розовото като цвят не ви устройва. И за пеещите играчки е същата работа, цените им в чуждите онлайн магазини са доста по-добри от тукашните. Лично аз смятам, каквото ми трябва и тук е скъпо, да си го поръчвам от чужбина.
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: март 03, 2010, 18:32:56 »

Gergancheto, ние имаме първия шезлонг, който си показала и съм много доволна от него!!! good Слагам Дари от втория месец и до сега все още го ползвам. Досега не е падала от там. smile
Мисля, че две шишета са напълно достатъчни за начало. Ние изобщо не сме ползвали. pardon
maj4eto, Рубин честити придобивки!
mariana , мисля че не си заслужава да се дават много пари, защото някои деца не искат да седят много в тези столчета. Аз бих взела нещо по-компактно или сгъващо се, че заемат доста място.
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: март 03, 2010, 18:36:31 »

Наталче, а той вибрира, има музики? Не се люлее? Правилно ли се оринетирам?  blush
Активен
Nataliya
Баш Майстор
**
Публикации: 1630

Щастлива мама

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: март 03, 2010, 19:04:58 »

Да, вибрира и има музика. С 4 големи батерии е. Хубаво е да ги видиш някъде на живо, за да не останеш разочарована.
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: