Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 12:09:40
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Клуб на "БЕБЕправещите" - 15 част
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 15 част (Прочетена 159048 пъти)
fiamaa
Сватбен ГУРУ
www.pukamuka.com
Отг: Клуб на "БЕБЕправещите" - 15 част
«
Отговор #300 -:
февруари 18, 2010, 14:15:46 »
Аз да питам, защо спамите темата и не се разберете на лични? А всички спорове трябва да са на показ? Излагате се! - сега ме изяще
Активен
Рени
Баш Майстор
Аз дочаках своето малко чудо*2!
«
Отговор #301 -:
февруари 18, 2010, 14:34:40 »
Фиамче, тази тема отдавна не е същата, каквато беше преди година да речем. Аз като една от най-старите тук си спомням времето, в което през три поста някой модератор ни пишеше, че сме извън темата, че спамим темата, че си има чат в Кафе и чай или ни заплашваха, че темата ще се заключи. А сега последните пет страници, за да не казвам цялата тази тема е чат с много малки изключения и се обсъждат по 50 пъти едни и същи неща, които не са за тази тема, а за други от този раздел. Затова спрях да пиша, защото има доста неща, с които се сблъсках през тези две години опити и неуспехи, които могат да бъдат полезни на момичетата, които имат проблеми ама защо да ги напиша, като те ще се изгубят някъде в небитието.
Фиамче, на теб мила ти стискам силно палци, опитът да е успешен
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
Мечтите се сбъдват!
«
Отговор #302 -:
февруари 18, 2010, 15:26:21 »
Здравейте милички...
ето ме и мен най после...след дълго отцъствие...гледам че доста чертички са се насъбрали и още доста очакваме...
нека ви споделя какво ми се случи този месец че не ме свърта и мен,...
около 23-то число януари ми се очертаваше овуто...не съм я следяла с тестове базална или прочия...ориентирах се по цервиалната слуз горе долу и без да сме нагласяли да бебеправим просто си имахме един полов контакт точно на 23-ти и на всичкото отгоре се оказа че имам някаква гадна гъбична инфекция и си останахме до там с опитите за бебеправене...
взе да наближава датата на лелката да ми идва и както всеки мецец преди да ми дойде изпитвах луд глад...на 01.02 прокървих ама едно такова леко и розовейкащо и то няколко капки и спря...стана ми странно ама не му обърнах внимание...после на 3-ти пак така...майка ми каза че този месец и тя къде прокърви къде не а и времето такова едно и го отдадохме на това...на 9-ти трябваше да ми дойде и аз си чаках...да ама почнаха да ме болят зверски гърдите а мен не ме болят гърди преди д ми дойде...и взе съмнение леко...ПМС си имах но стана 9-ти и не ми дойде... реших че тест няма да правя защото няма как да е станало с един опит и гъбички ...сега назад в темата видях че нямало нищо общо едното с другото но тогава бях убедена че има... изчаках до 13-ти и си направих тест....и какво да видя...
не можех да повярвам и стана точно подарък за свети валентин...толкова бяхме щастливи с милото че и не можехме да повярваме...5 теста си направих за да се убедя че не си насосваме...във вторник си запазих час за личния и ми го назначиха за 22-ри.. да ама преди да ида на работа по късно следобед прокървих леко което ме притесни...отидох в спешното и ме пратиха на изследвания веднага ис е установи че бременност има но ЧХГ е много нисък... и или е почнал процес на аборт или другата седмица като ида ще се е повишил и ще стане ясно...сега ме пратиха в леглото и д ане мърдам до вторник... да ама вчера направи си ми тръгна като менструация и днес си продължава и не знам дли не се размина всичко или има някаква маааалка надежда по чудо да се е задържало... на 23 -ти се предполага че е станало а на а на 16-ти стойността на чхг е 148, 76 казаха че е много нисък ама ме и изкараха в 5-та седмица...а реално не е толкова...
някой има ли идея някаква кое в случая е нормално и кое не...и дали има вероятност да се задържи ...това е че не са спряли болки в яйчниците от вчера..лудница...
благодаря ви предварително и успех на всички... и съжалявам за дългия пост,...исках просто да обясня правилно...
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663
«
Отговор #303 -:
февруари 18, 2010, 15:56:34 »
Цитат на: Рени в февруари 18, 2010, 14:34:40
Фиамче, тази тема отдавна не е същата, каквато беше преди година да речем. Аз като една от най-старите тук си спомням времето, в което през три поста някой модератор ни пишеше, че сме извън темата, че спамим темата, че си има чат в Кафе и чай или ни заплашваха, че темата ще се заключи. А сега последните пет страници, за да не казвам цялата тази тема е чат с много малки изключения и се обсъждат по 50 пъти едни и същи неща, които не са за тази тема, а за други от този раздел. Затова спрях да пиша, защото има доста неща, с които се сблъсках през тези две години опити и неуспехи, които могат да бъдат полезни на момичетата, които имат проблеми ама защо да ги напиша, като те ще се изгубят някъде в небитието.
Ренка
-
Фиамче
, не се ядосвай, една тема е полезна, когато в нея има освен всичко друго и смислени нещица, а не просто чат. Чат темите са в съвсем друг раздел на форума. За първи път и то модератор казва, че Клубът на бебеправещите е чат-тема. Стискам палци този месец да напуснеш клуба!!!
Бера
, мила, силно ти стискам палци всичко да се размине и да е наред!!! Дано, дано задържиш бебчо и всичко остане само един спомен. Знаеш ли,
Лива
преди време имаше сходен проблем, може би с нея можеш да говориш по въпроса!!! Едно силно гуш от мен и яко стиснати палци!!!
Активен
Рени
Баш Майстор
«
Отговор #304 -:
февруари 18, 2010, 16:07:12 »
Бера, мила, незнам какво да ти кажа. Преди около година и на мен ми се случи същото. Притеснява ме ниската стойност на ЧХГ-то и това, че кървенето ти се е засилило като все едно ти е цикъл. Кажи изписаха ли ти нещо да пиеш като НО-Шпа, Дуфастон, Утрогестан или нещо такова? А за да разбереш в коя седмица си броиш от първия ден на последния си цикъл, което от това,което пишеш разбирам е 9-ти януари. До 9-ти февруари са 4 седмици до 18-ти са 5 седмици и два дни. Ти защо си съгласна, че не си в пета седмица? Стискам ти палци, защото винаги има дори минимален процент надежда!
«
Последна редакция: февруари 18, 2010, 16:42:41 от Рени
»
Активен
svetla_ety
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #305 -:
февруари 18, 2010, 16:18:05 »
Оле мила BeRa, така се радвах докато ти четох поста до към средата - направо страхотно и сега това - наистина не знам какво да ти кажа - аз няма никакъв опит и по повечето въпроси нищо не разбирам. Само мога много да ти стискам палци и ако Бог е решил да си се задържи бебето, а ако не не се отчайвай и потърси причината защо се е случило така...
Имаш подкрепата ми
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
Мечтите се сбъдват!
«
Отговор #306 -:
февруари 18, 2010, 21:52:13 »
ето ме отново...странно бях писала пост но явно в бързината не съм можала да го публикувам правилно...
Рени
бях ти отговорила че не са ми изписали никакви лекарства защото нямало какво да ми изпишат...явно ме оставиха ей така да си изхвърля плода като са видели на къде отиват нещата а за седмиците ми нали аз си знам кога ми е бил половия контакт и затова си ги изчислих така ама те верно ги изчисляват на терсене...
но както и да е...лкакто бях писала в поста си който се загуби обадих се на лекаря си в бг и ми каза да отивам веднага на гинеколог защото има хиляди възможности да е станало и трябва да се установи какво е...и милото ме качи на колата и в болницата...погледнаха ме на видеозон взеха ми кръвни и от видеозона казаха че тръбите ми са идеално чисти а кръвния показваха ЧХГ 51 което значи че вече не сме бременни...но и не се наложи кюртаж от което най много ме беше страх...
не ми зиписаха нищо з аболките дадоха ми болнични да си почивам докато всичко си дойде на мястото и така...
сега се местя темата на изчакващите за бебеправене защото мислим да поизчакаме около 6 месеца...на шефката ми и остават 4 месеца да роди и се разбрахме че след това като се дойде момента за моето забременяване ще ми даде почивка за да се пазя от самото начало защото изглежда ще има нужда...но трябва да сме една по една че няма кой да работи иначе
от цялата работа съм доволна че не ми се наложи кюртаж а и най съм щастлива че знам че бебчето може да стане...всичко е въпрос на уцелване на овуто... за което връчих и на милото книги да чете че той милия си мислел че по всяко време ставало
и се чудил как така съм викала че сме били с един опит този месец като сме го били правили не знам си колко пъти...да ама аз броя дните около овулацията и така...сега се образова и той...
ще ви следя тук...много е хубаво да усетиш че си бременна...пожелавам го на всички но за много по дълго и стискам палци за много чертички... благодаря ви за подкрепара/...
Активен
Рени
Баш Майстор
«
Отговор #307 -:
февруари 18, 2010, 22:16:50 »
Бера, съжалявам че така се е получило при теб и ти пожелавам следващия път всичко да е наред. За болките можеш да пиеш Но-Шпа. Един съвет от мен като минала по този път. Ако кървенето ти не спре от три до пет дни след деня, в които са ти направили изселдването е добре да отидеш на лекар, за да те прегледат отново, защото дори и една малка частица да е останала вътре може да доведе до възпаление и да се стигне до това, от което най-много те е страх - кюртаж. Стискам ти палци и дано следващия път всичко е наред. Ако имаш въпроси или мога с нещо да ти помогна пиши ЛС.
Активен
maia_svet
Сватбар
«
Отговор #308 -:
февруари 19, 2010, 17:20:41 »
BeRa мила стискам палци това да го превъзмогнеш бързо и да започнете скоро с опитите , ето виж че от един път става дано и следващия път да е така, според мен няма смисъл 6 месеца да чакаш но ти си се знаеш най-добре.МОя съвет е да не се оставяш на един доктор , мисля че на два е задължително всеки си има начин на работа и обяснение.
Стискам силно палци и те прегръщам много силно .
Момичета аз да ви споделя само че мисля другия месец да започнем с опитите и се надявам този път всичко да мине на ред и да е спокойно ,дано да съм попаднала на точната докторка.
Обещах си повече да не мисля за аборта и за загубата а ще гледам само напред дано тази вяра да ми помогне .
Дано в края на годината се радваме на бебчетата си
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Обичам те повече от всичко!!
«
Отговор #309 -:
февруари 19, 2010, 18:59:39 »
Бера
, както е казала
гостенка
и при нас стана така, но ние искахме бебчо толкова силно, че още на следвашият месец започнахме да опитваме, понеже аз го загубих в момента на имплантация както е било и при теб затова не е наложително да се чака когато е толкова рано след оплождането затова не се и прави к'ртаж...и на лседващият месец вече бях с положителен резултат, но понеже съпруга ми вече се беше наплашил понежа много се зарадва предния път го прие със смесени чувства казахме на нашите чак като чухме сърдечна дейност...така че не се отчайвай това се случва на всяка 3 жена за съжаление...
успех с опитите и чакаме да се похвалиш
Активен
elisa_123
Новак
Публикации: 7
«
Отговор #310 -:
февруари 20, 2010, 10:53:58 »
BeRa, съжалявам за това, което ти се е случило и се надявам скоро да се радваш нa лека и нормална бременност. Аз също съм чувала, че ако не е правен кжуртаж няма смисъл да се пазите толкова дълго време, въпреки че го има и психологическия момент. Може би ще е по-добре да се отърсиш от негатвните емоции, за да си по-спокоижна при следваща беременност.
Аз доста изстрадах последните две години, преживях два аборта, като втория беше в 23 седмица и "благодарение" на както се оказа некомпетентността на моя доктор. Maia_Svet е права, че винаги трябва да се търси второ мнение.
След многото перипетии и ние наи-накрая сме пак в играта от два месеца. Този месец съм вече с 11 дни закъснение, напрегнати и болезнени гърди и вече изгубих броиката на негативните тестове
Успех на всички и дано се сбъдне мечтата на всяка от нас да гушкаме скоро здрави бебета
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Baby Time
«
Отговор #311 -:
февруари 20, 2010, 11:46:03 »
Имам едно питане към момичетата, които мерят базална температура. Какъв термометър използвате? Аз си купих 1 дигитален термометър, обаче ми дава странни резултати. Не знам дали аз нещо не правя като хората. Не че има много начини за мерене де...Та кажете какви термометри ползвате вие.
Активен
StAsSi
Сватбен ШАМАН
Аз истински вярвам, че стават чудеса!
«
Отговор #312 -:
февруари 20, 2010, 15:38:18 »
Цитат на: Капризче в февруари 20, 2010, 11:46:03
Имам едно питане към момичетата, които мерят базална температура. Какъв термометър използвате? Аз си купих 1 дигитален термометър, обаче ми дава странни резултати. Не знам дали аз нещо не правя като хората. Не че има много начини за мерене де...Та кажете какви термометри ползвате вие.
Аз моята я меря също с дигитален и не съм видяла проблеми засега. Доколкото знам най-важното е да се мери всеки месец с един и същ виж (дигитален или живачен), защото двата вида помежду си дават разлика, но ако започнеш например с дигитален трябва да останеш с такъв докрая
Ако греша някой да ме поправи...Все пак и аз съм нова в този "процес"
Активен
maria_hs
Сватбар
«
Отговор #313 -:
февруари 20, 2010, 16:53:09 »
Капризче, аз си меря моята с живачен. Така започнах в началото, после си купих дигитален, но в крайна сметка реших да остана с живачния. Да ти кажа, доволна съм и му свикнах и затова си продължих с него. Първият месец, когато започнах да си я меря и на мен ми се сториха странни градусите, но тогава не бях толкова точна с времето на мерене. Сега вече всеки ден я меря в един и същи час, най-много с 10-тина минути разлика. Ти от колко време я мериш? Ако ти се струват все пак много странни резултатите се консултирай с лекар или пробвай с друг термометър.
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
www.pukamuka.com
«
Отговор #314 -:
февруари 20, 2010, 18:36:35 »
Е аз съм отново в групата на "-" тестове, просто не се стърпях и вчера в бързината направих един тест, за моя изненада отрицателен
май ще си остана в тоя клуб до живот
Събирам мнения за Ин Витро, щото нямам намерение да продължавам да си играя
Активен
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22