Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 14:38:51

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватба във Варна - 5 част  (Прочетена 163689 пъти)

rain
Любопитен
*
Публикации: 48

Моят сватбен албум

« Отговор #255 -: януари 19, 2010, 11:41:01 »

Здравейте и от мен!
Нашата дата е 09 Май  smile Искам изнесен ритуал, без да подписваме предварително в ритуалната, за това предпочитам хотел с хубава градина. Препоръчаха ми Естрея, но вашите отзиви не са много ласкави sad Все пак мисля лично да проверя и после, ако съм недоволна ще търся други варианти.
Надявам се да помагате, защото тепърва започваме с подготовката smile
Активен
Rossito
Сватбар
Публикации: 212

Моят сватбен албум

« Отговор #256 -: януари 19, 2010, 12:26:20 »

Здравей zvezdaa и добре дошла. Успех с организацията и много приятни емоции около вашият празник.  Welcome
Пробвай в Естрея, все пак е добре да събереш лични впечатления. Всеки има различни критерии.
Както бях споменавала в предишни постове голям недостатък е часовото ограничение sad
Активен
mishoranche
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #257 -: януари 19, 2010, 13:12:57 »

И аз знам за Пертито, познавам агенцията и собственика и наистина са добри, но исках да се информирам и за останалите, какво ще кажете
Активен
Desi_Deskata
Сватбар
Публикации: 154

Моят сватбен албум

« Отговор #258 -: януари 19, 2010, 16:03:06 »

Ето нещо интересно, което намерих http://ventura.bg/bar.php
Може да стане хубав изнесен ритуал с коктейл след това
« Последна редакция: януари 20, 2010, 01:24:00 от Desi_Deskata » Активен
mote
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #259 -: януари 19, 2010, 17:38:28 »

Здравейте момичета ,

Присъединявам се към форума като една от варненските булки smile Тази тема досега ми беше в голяма промощ,страхотна е!
веднага започвам с въпрос към Abii, на страница 14 си показала снимка на ресторант във Варна,който събира 70 човека.Ще споделиш ли кой е този ресторант  smile За нашата сватба може да се окаже наистина подходящ.

Модератор:Писането на кирилица е задължително!
« Последна редакция: януари 19, 2010, 21:34:18 от gucci » Активен
pisimisi
Любопитен
*
Публикации: 43

Моят сватбен албум

« Отговор #260 -: януари 20, 2010, 00:07:45 »

Момичета, pls help. Харесах няколко сватбени агенции, но нямам време да обикалям всички, помогнете ми да се насоча:
Marr Angel
Biju
Donista
Zvezden praznik
Nikol
Natalina
Pertito
Аз мога да ти препоръчам Наталина. *THUMBS*Невероятно позитивна личност,която те зарежда през цялото време  с положителни емоции и спокойствие. :danceg:Прави невероятно красиви неща,без излшна претрупаност.Тя организира моята сватба и всичко беше перфектно.От украсата до най-малките подробности. *THUMBS*Наистина съм страшно доволна и я препоръчвам с две ръце :girl_wink:Обади се и си направи една среща с собственичката.Казва се Наталина Пекова.Обсъдете твоите идеи,със сигурност и тя ще ти даде много такива и сама ще прецениш дали ти допада :)Можеш да разгледаш снимки от украсата в албума ми.Ресторанта е Термал.Невероятни мили и вежливи,готови да задоволят всяко желание.Храната беше невероятно вкусна,поне според гостите ние не опитахме почти нищо.Добре че направихме пробно меню.Беше сервирана в точния момент,топла и в прекрасен вид.Всичко мина много гладко и професионално организирано.Има и красива градина за изнесен ритуал.Успех на всички бъдещи булки Wink
« Последна редакция: януари 20, 2010, 00:26:23 от pisimisi » Активен
pisimisi
Любопитен
*
Публикации: 43

Моят сватбен албум

« Отговор #261 -: януари 20, 2010, 00:16:24 »

Ет нещо интересно, което намерих http://ventura.bg/bar.php
Може да стане хубав изнесен ритуал с коктейл след това

Хотела наистина е много хубав,но е в Аспарухово.Ние ходихме да го гледаме и ни казаха че залата не е много голяма и не събира много хора.Все пак може да се провери ако е само за изнесен ритуал може и да стане smile
Активен
mishoranche
Новак
*
Публикации: 9

« Отговор #262 -: януари 20, 2010, 10:44:42 »

Вентура е хубав хотел, ще проверя колко е голям ресторанта:) Относно Наталина, познавам я, но не много добре, махме професионални отношения и наистина ми направи добро впечатление. Мерси за помоща:)
Активен
Desi_Deskata
Сватбар
Публикации: 154

Моят сватбен албум

« Отговор #263 -: януари 20, 2010, 12:58:10 »

Ресторанта на Вентура малък ми изглежда, но бара може да се ползва само за изнесен ритуал. Не е в центъра или по комплексите, но предимство е, че в близост има парк и до плажа може да се отиде за фотосесията. Стори ми се нещо ново, може на някой да свърши работа.
Активен
sn0wflake
Ентусиаст
**
Публикации: 76

Моят сватбен албум

« Отговор #264 -: януари 20, 2010, 18:21:49 »

danceg
Капарирахме Димят за 22 Май!!! Bravo
Урааааааааааа!!!!! yahoo
Активен
Rossito
Сватбар
Публикации: 212

Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: януари 20, 2010, 18:28:31 »

sn0wflake    Bravo

Пожелавам ти всичко да е наред и да се справят с перфектно с тържеството.
Вие говорихте ли с тях за украса, защото някъде по-напред бях чела, че предоставят такава услуга и на една цена, която чак не е за вярване? Имаш ли идея и на каква цена са им калъфите за столовете?

Активен
reni_vn
Ентусиаст
**
Публикации: 105

Булчица

Моят сватбен албум

« Отговор #266 -: януари 20, 2010, 20:21:37 »

Здравейте и от мен, поздравления за Димят. Тъкмо ще кажеш дали си доволна. И ние сме там, но чак на 04.09. За украсата казаха от Димят, че предоставят калъфи за столовете напълно безплатно. Вече воали и украса за масите трябва да си уредят младоженците, но по принцип и те предлагат такава. Но за калъфите съм 100 % сигурна smile
Активен
sn0wflake
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #267 -: януари 20, 2010, 23:44:39 »

Калъфите си вървят със столовете, което наистина е много добре!
Най-важното е, че комуникацията с управителя на ресторанта и главния готвач е повече от лесна и много добра!  Bravo
Активен
sn0wflake
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #268 -: януари 20, 2010, 23:45:55 »

Здравейте и от мен, поздравления за Димят. Тъкмо ще кажеш дали си доволна. И ние сме там, но чак на 04.09. За украсата казаха от Димят, че предоставят калъфи за столовете напълно безплатно. Вече воали и украса за масите трябва да си уредят младоженците, но по принцип и те предлагат такава. Но за калъфите съм 100 % сигурна smile

Рени бъди сигурна, че ще останете доволни и вие  give_rose
Активен
Pepsi80
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #269 -: януари 21, 2010, 11:52:39 »

Страхотни са ви снимките.  Bravo Кой фотограф ги е правил? Оооо и роклята ти мнооогоооо ми хареса, просто бонбон.
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: