Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 24, 2024, 09:24:35

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 7  (Прочетена 162732 пъти)

mar_my
Ентусиаст
**
Публикации: 50

« Отговор #390 -: февруари 04, 2010, 09:05:47 »

Малко ще разводня темата, но идеята ми харесва.  Wink
 http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=474740
Хайдее, не съм от вашия град, но пълна подкрепа имате.
« Последна редакция: февруари 04, 2010, 10:00:06 от mar_my » Активен
melusina
Ентусиаст
**
Публикации: 130

Коя е думата с 4 букви, която се пише с 5 грешки?

« Отговор #391 -: февруари 04, 2010, 09:56:32 »

Ами, девойки, които сте на терен (както е модно да се казва напоследък), действайте!  good
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #392 -: февруари 05, 2010, 11:26:16 »

Дайте ми съвет, плийз, за кадърна шивачка в Стара Загора give_rose Наближава времето да говоря с някого, да изберем плат и да ми ушият роклето за гражданския yahoo
Активен
Didkata1984
Сватбар
Публикации: 237

« Отговор #393 -: февруари 05, 2010, 12:38:10 »

Velvet, aз съм използвала услугите на модна къща "Кристи", собственичката е Роси. Намира се под Eнергото, след бившата Коркова Къща. При нея ших роклята, когато ставах кума и останах много доволна от качеството, бързината и цената.
Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #394 -: февруари 05, 2010, 12:49:06 »

Мммм, Дидка, за корекции все там ходя, обаче за тоалет нещо не ми вдъхва доверие това, което съм виждала по закачалките...А и ми шиха един панталон nea Благодаря ти все пак smile
Активен
Didkata1984
Сватбар

« Отговор #395 -: февруари 05, 2010, 15:01:37 »

Velvet,
Това дето е по закачалките направо го отпиши! Ще се правим, че никога не сме го виждали! Мисълта ми беше, че ако нещо се изработва по твой модел - правят нещата добре. И тя дава идеи...уфффф мисля, мисля, и, абе всъщност не знам дали наистина е подходящо за случая!
Знам ателие, което няма да ти препоръчам: моята кума си беше шила официална рокля при някакви в дома на строителя и се оказа, че уж когато била готова я е получила омазана с машинно масло!!!  shok
Така че .... Иначе ще помисля и за други места и ако се сетя ще ти кажа.  smile
Активен
Fy
Сватбар
Публикации: 162

Моят сватбен албум

« Отговор #396 -: февруари 05, 2010, 17:18:09 »

velvet аз ти препоръчвам K.D studio, намира се в сутерена на "СИТИ" център. Момичето се казва Кремена ... и според мен е много добра дизайнерка... Тя самата си шие много дрехи. Млад човек е и има доста добро въображение и може да ти даде много идеи... Аз лично съм мнго доволна от нейната работа. smile
Активен
bridezilla
Ентусиаст
**
Публикации: 51

Моят сватбен албум

« Отговор #397 -: февруари 05, 2010, 23:34:43 »

Здравейте момичета!

Имам нужда от помощ. Нищо не ми е ясно относно българските сватбени традиции. Като прочетох  Didkata1984 как са си поканили кумовете и ми стана лошо. Ние просто си ги питахме нашите... NO Търсим си водещ за сватбата, препоръчайте ми някой който разчупва обстановката, има опит и все пак не го кара по заучен сценарий!
Активен
tania_vass
Любопитен
*
Публикации: 28

Моят сватбен албум

« Отговор #398 -: февруари 06, 2010, 10:24:03 »

velvet, аз не съм запозната с шивачите с СЗ, но съм се възползвала от услугите на тази по енергото - при мен не се получи! Чувала съм много отзиви за прочутия Сашо, в сградата под ресторант Дъга (ако не се лъжа). Отзивите за съответно от много добри до много лоши, но едно е категорично - шие скъпо. Защо не питаш там където си купуваш сватбената рокля, обикновено те винаги предлагат такива услуги.

За водещ на сватба, аз съм много пристрастна - Лета от "Ами сега"!
Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #399 -: февруари 06, 2010, 11:47:25 »

Таня, благодаря и на теб, но...M.Tyler са скъпи, а и това означава да ходя в София на проби, което допълнително ще оскъпява роклята.
Ще проверя в Сити-то и после ще мисля пак smile

Аз поднових ходенето на зъболекар. Имах 2-3 зъба за лекуване и вече е време да приключвам, че сватбата наближава.

Трябва и късметите да се взема в ръце да си направя, че така си и останах само с двете пробни. Утре, ако ми остана време, ще ги почна.
Активен
tania_vass
Любопитен
*
Публикации: 28

Моят сватбен албум

« Отговор #400 -: февруари 06, 2010, 12:09:47 »

velvet, права си не си заслужава да се ходи до София за проби! Успех и с късметите!
Активен
bridezilla
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #401 -: февруари 06, 2010, 13:25:08 »

tania_vass мерси за предложението,ще гледам да се свържа с нея,тези дни!
А дали случайно някой не е ползвал услуги на хореограф или има някакви кординати?
Активен
maya_bunny
Професор
Публикации: 456

Моят сватбен албум

« Отговор #402 -: февруари 06, 2010, 13:47:42 »

И ние нашите кумове ги поканихме на едно кафе без всички истории (вина, пилета и т.н.) просто защото не искахме да ги поставяме пред свършен факт, а да им дадем право на избор. Иначе е малко рисковано .... За щастие казаха "да" веднага!  danceg
Активен
Didkata1984
Сватбар

« Отговор #403 -: февруари 08, 2010, 08:05:31 »

Ама ние кумовете първо си ги бяхме питали дали са съгласни и когато потвърдиха, направихме официално канене. И аз нямаше да искам да изпадаме в неудобни ситуации.  Wink
Активен
bridezilla
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #404 -: февруари 08, 2010, 21:33:07 »

Струва ми се,че няма много активни булки последно време! Никой ли няма да се жени скоро?  smile
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: