Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 07:35:35

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 7  (Прочетена 163041 пъти)

Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #135 -: декември 15, 2009, 12:12:38 »

melusina аз мисля първо рокля да си взема, защото не знам дали ще си харесам бяла, екрю, слонова кост... Всъщност, ако ще си я шиеш и знаеш цвета й по-добре ще е да си купиш първо обувките, но аз мисля да си я купувам и не знам още.
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: декември 15, 2009, 13:10:03 »

Уф, и за обувките не съм мислила, а наистина при определянето на дължината са важни....
И аз като Зори обаче незнам какъв точно ще е цвета на роклята, затова не ми се избързва. Затова като я изберем, преди да я ушият или каквото там, ще си купя обувките и после ще ходя на следващите 1-2 проби с тях.
Активен
melusina
Ентусиаст
**
Публикации: 130

Коя е думата с 4 букви, която се пише с 5 грешки?

« Отговор #137 -: декември 15, 2009, 13:16:41 »

Ами май ще действам на принципа каквото харесам първо - роклята или обувките и после ще съобразявам останалата част с първата покупка. Малко ще стане като в историята за човека, който си купил копче и после си ушил и костюм... blum, но така или иначе имам някаква идея какво точно търся и се надявам да постигна крайната визия.
Хайде, да си стискаме взаимно палци  good и чакаме отзиви от първите щастливи оборудвали се с тоалетчета сз младоженци  Wink!
« Последна редакция: декември 15, 2009, 13:19:31 от melusina » Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #138 -: декември 15, 2009, 19:33:42 »

Мили булки от Стара Загора,може ли да ми препоръчате добър ди джей от Стара Загора? И бихте ли споделили мнение за dj Елица и Жоро?
« Последна редакция: декември 15, 2009, 19:57:41 от lunno momiche » Активен
Slyn4o
Сватбар
Публикации: 230

Голямааа усмивка:)

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: декември 15, 2009, 20:17:34 »

Здравей, lunno_momiche!  give_rose
Моите фаворити за Стара Загора са Ели и Жоро (аз съм от Раднево). Била съм на 2 сватби, водени от тях, щях да ги ангажирам и за моята...но тя се отложи преди 2 години...
Спокойно можеш да им се довериш - тя е страхотна, много лъчезарна и позитивна! Музика, ритуали, игри, абе всичко е супер -  danceg Страшно ни хареса и голям купон направиха и на двете сватби, на които съм била гост. good
Ехо, момичета мили ...Аз май скоро няма да се оженя.. cray Така и не срещнах моят принц, а момчето с което сега се срещам, май няма никакво намерение да ми прави предложение..
(А между другото мъжът за когото, щях да се омъжвам вече си има семейство и дете)..
« Последна редакция: декември 15, 2009, 20:29:03 от Slyn4o » Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: декември 15, 2009, 23:53:19 »

Слънчо, мисля, че просто не е дошъл момента. Не насилвай нещата и събитията, когато - тогава. Освен това, съдейки от лентичката ти, не сте толкова отдавна с половинката ти, а и нали не сте от един град и опознаването отнема повечко време. Просто бъди търпелива и се остави на емоцията.
А за бившия - това доказва, че всеки си има донякъде предначертан път. Всяко зло за добро good
Не приемай женитбата като фикс идея и когато спреш да се надяваш, ще получиш предложението. 
« Последна редакция: декември 15, 2009, 23:54:56 от velvet » Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: декември 16, 2009, 08:54:55 »

lunno momiche Ели и Жоро определено не са мой тип водещи. Ако искаш сватбата ти да има много игри, да се разнасят някакви списъци с хора и водещата да говори на камерата все едно води TV предаване това са твоите хора. good
Изборът ти на DJ зависи много от това по какъв начин искаш да ти протече сватбата. И от там вече всеки сам за себе си определя дали е добър или не.
Моят съвет е да се срещнете с тези, които сте избрали и да поискате да гледате техен материал. Аз по този начин избрах нашия. Успех good
Слънчо напълно съм съгласна с поста на Velvet. Не го приемай като фикс идея и съм сигурна, че ще се случи когато най-малко очакваш.
Активен
nikolche
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #142 -: декември 16, 2009, 11:17:53 »

Слънчо, не се тревожи мила. С моят  pleasantry бъдещ съпруг  pleasantry сме от 10 години заедно и сега ще сключваме брак. Имаме и 4 годишна дъщеричка!  blum Всичко с времето си  smile Желая ти само прекрасни неща през новата година!
Активен
manthebest
Ентусиаст
**
Публикации: 68

« Отговор #143 -: декември 16, 2009, 11:38:00 »

Виждам, че всеки си хвали неговия фаворит ДЖ и аз ще си похваля моя. За мен и моите приятели най-добрия в Стара Загора е Никола Чернев. Харесваме го защото е истински. Защото е с богато чувство за хумор, смесва музиката на живо а не с лаптоп, звук-кристал и угажда не само на желания а и на капризи. Вкарва скечове, при желание и игри, а на последните 2 сватби беще донесъл и истинско дискотечно осветление(не цветни лампички) и лазери и като се затъмни ресторанта-стана невероятен купон.
Доколкото знам озвучава и всички VIP събития на града. На 5 октомври озвучаваше пред общината концерт и се чуваше чак на "ХР. Ботев".  Той работи още от времето, когато музиката се пускаше от касети. Правил е моя абитуриентски бал(завършил съм механото). За мен е номер 1.
Активен
lunno momiche
Баш Майстор
**
Публикации: 1602

"Има само едно щастие в живота: да обичаш и да бъд

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: декември 16, 2009, 11:53:19 »

Благодаря за мненията!  give_rose
Slyn4o, недей се натъжава! Не е важно само човек да вдигне сватба, много по-важно е да обича и да бъде обичан - в това се крие истинското щастие! smile
И рано или късно, най-вече, когато най-малко се очаква, всеки среща своята половинка.  Sunshine
Активен
nikolche
Любопитен
*

« Отговор #145 -: декември 19, 2009, 19:18:57 »

Къде се загубихте момичета? Дайте мнение за тортите на сладкарници Перла в Стара Загора.

* 170_t2.jpg (8.88 KB, 400x300 - видяно 2347 пъти.)
« Последна редакция: декември 19, 2009, 19:21:11 от nikolche » Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: декември 19, 2009, 19:22:25 »

Николче, не съм ги чувала дори, нека някой друг даде мнение blush
Офф: Лентичката ти наред ли е, или наистина има 10 дни до сватбата ви?
Активен
nikolche
Любопитен
*

« Отговор #147 -: декември 19, 2009, 19:26:03 »

goody наред  е лентичката, точно толкова остават  Girl_hide ето още едно моделче на торта

* 064_t2.jpg (12.79 KB, 400x300 - видяно 2317 пъти.)
« Последна редакция: декември 19, 2009, 19:47:46 от nikolche » Активен
sunray

Имам всичко.

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: декември 19, 2009, 19:56:09 »

Лелее, то не останало, бе danceg Какво е усещането?
А ти за торта сега ли се разтършува или вече е решено от къде ще е?
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #149 -: декември 19, 2009, 22:03:22 »

Николче на мен ми харесва втората повече, но не съм я чувала тази фирма. Скоро разглеждах сайта на Куманов и също имаше интересни моделчета.
Мале наистина до твоята сватба почти не е останало време Bravo
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: