Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 20:07:50
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Булки от Стара Загора !!!!! част 7
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
35
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булки от Стара Загора !!!!! част 7 (Прочетена 162156 пъти)
tania_vass
Любопитен
Публикации: 28
Отг: Булки от Стара Загора !!!!! част 7
«
Отговор #30 -:
ноември 19, 2009, 16:02:40 »
не е задължително вие изобщо да присъствате. Ние също живеехме извън Стара Загора и час за ритуалната зала ни запази Виолета от "Ами сега" само с копие на двете лични карти. Една седмица преди датата на подписването трябва да занесете изследванията и да платите таксата. Отново не е необходимо да ходите двамата. При запазването на часа ще получите една бележка, в която е описано кога трябва да представите горните документи. Успех!
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Ние можем и знаем как... !!!
«
Отговор #31 -:
ноември 19, 2009, 19:52:56 »
Цитат на: manthebest в ноември 18, 2009, 12:30:32
Velvet, благодаря за мнението за Мания. И аз харесах менюто там. В Инфинити също е много нестандартно и имат добър готвач, в Орфей също. Аз обаче искам да те питам какъв е смисъла на коктейл преди влизането в ресторанта, щом няма да има разписване там? Замисляла ли си се, че коктейла също ще трябва да бъде озвучен с лека музика.Т.е. или ДЖ-я, който наемете трябва да е с 2 апаратури или да наемате двама ДЖ-и. Единствения ДЖ, който може да озвучи едновременно на 2 и повече места е Чернев.
Не е задължително на "Уелкъм дринк" коктейла да има музика, даже е излишно. Плюс това няма всичките хора да се съберат на коктейла едновременно. Тези които ще идват ще си правят наздравицата с младоженците и ще влизат в рестората. Така че не се налага озвучаване.
Активен
dezmand
Сватбар
«
Отговор #32 -:
ноември 19, 2009, 21:27:41 »
manthebest , с две ръце съм за хотел Орфей
Готвача им е невероятен.Всичките ни гости както и ние самите бяхме много приятно изненадани от изключително вкусното меню.Големи порции, много вкусно,сервитьорите летяха , въобще прекраснобеше
Активен
dezmand
Сватбар
«
Отговор #33 -:
ноември 19, 2009, 21:32:19 »
melusina , на лични ще ти пратя координати на моята гримьорка а относно театъра там от доста време нямат професионален гримьор.Артистите се оправят сами а когато се налага майка ми помага при по-тежките гримове
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #34 -:
ноември 19, 2009, 22:03:30 »
Аз обаче съм на друго мнение с музиката по време на "Уелкъм дринк" -а - трябва да я има задължително. Този тип посрещане на гостите се осъществява на различни места - открити и закрити. Винаги, когато е нямало музикален фон, винаги моите филми са връщани от клиентите за поставяне на такъв - вършене работата на ДЖ, поради техния мързел. В крайна сметка не е важна музиката във филма, а на самото събитие. Музиката създава атмосфера и настроение.
И в крайна сметка нещата опират до два кабела, две тонколони и две стойки - да кажем 50 лева наем в повече и 20 минути повече работа. Ама пусти мързел ... Е, трябва си и нормален лекотоварен автомобил, а не личен. А и в крайна сметка има чести случаи, когато околния шум на пътно платно, шадравани, резачка за дърва и мн.други е неприятен и неестествен за случая. Все пак всеки си знае и и ма определени разбирания. Само искам да кажа, че при липса на всякакъв шум и музика аз на 1.5-2 метра нищо не чувам от диалога, защото хората подсъзнателно започват да шептят пожеланията си. Основен пример за неестествена среда и притеснение от тяхна страна.
Активен
Fy
Сватбар
Публикации: 162
«
Отговор #35 -:
ноември 19, 2009, 23:33:29 »
manthebest
а какво ще кажеш за ресторант Кастела? Според мен също е подходящ за малка сватба, а и менюто е доста интересно и мисля, че ще ви хареса... На мен лично този ресторант много ми харесва и смятах там да ни е сватбата, но до колкото си спомням беше доста малък за около 60-80 човека а ние бяхме повече...
Pachoran
не съм съгласна, че това се отнася до мързела на ДЖ - по скоро се отнася до това какво искат младоженците... На последната сватба която бях в Сити имаше изнесен ритуал във фоаето и беше узвочено... Наистина е по- добре така, но си зависи изцяло от младоженците....
Активен
sunray
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #36 -:
ноември 20, 2009, 10:26:35 »
Този път съм склонна да се съглася с
Пачоран
Зависи и от DJ, и от организация...
Ели,
аз във фоайето не се съмнявам, че ще има озвучаване. Става дума, ако времето е хубаво и коктейлът е на открито. Наистина за Сити ще играе роля фактора "преминаващи автомобили" предполагам, защото 9-ти септември е на една крачка едва ли не...
Ще говорим с DJ-те и ще видим
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Ние можем и знаем как... !!!
«
Отговор #37 -:
ноември 20, 2009, 10:37:32 »
Ако предварително събирате гостите в отделно място за коктеил и те ще бъдат там, докато се съберат всички, тогава определено ще ви трябва някаква музика като фон. Но ако всеки един от гостите, който пристигне ви поднесе поздравления и подъръците си и веднага се насочи към ресторанта, тогава този момент с озвучаването не е необходим. Това беше идеята ми в предишния пост
Elitooo е права, всичко зависи от желанието, виждането и бюджета на младоженците. Това в никакъв случай не зависи от Dj защото никой Dj няма да откаже второ озвучаване, тъй като естествено това ще му донесе допълнително заплащане. Но дали това се налага и дали да го има като опция решават младоженците.
За какъв мързел става въпрос щом услугата се заплаща. По какъв начин това зависи от Dj - дали той ще ви задължи да озвучите коктейла или вие ще решите това? Или другия вариант - да ви откаже озвучаване ако вие желаете и съответно да го смените с друг, който ще направи всичко така както искате ?! Dj може да ви даде съвет от професионална гледна точка как би станало по-добре, но вие сте тези, които решавате в крайна сметка и така трябва да бъде.
«
Последна редакция: ноември 20, 2009, 11:44:03 от DjNick Mc
»
Активен
sunray
Имам всичко.
«
Отговор #38 -:
ноември 20, 2009, 11:15:12 »
Предвуксвам поредния гнусен скандал в тази тема, дано не се окажа права, разбира се...
Вижте, чета на всеки от вас мнението, помня кой какво ме е посъветвал и ако съм в чуденка все още, пак пиша, за да си доизясня нещата. Принципно. Аз писах, че като се срещна с DJ ще стане ясно. ЕСтествено, че ще му кажа за коктейла, за ресторанта, за шума от преминаващи автомобили, ще обсъдим и ще му кажа, че бих искала някаква лека музичка за фон. Пък тогава ще видим съответния DJ как ще реагира и какво ще каже. Все пак преди да си изберем дисководещ, ще се срещнем с всички, за които има отзиви, ще натрупаме впечатления и чак тогава ще решим. Няма да решавам на минутата.
Благодаря на всички за мненията, наистина, но нека не превръщаме тази тема в ябълка на раздора!
Редактирам си поста, за да кажа, че си запазихме вече датите и часовете.
В църква Св. Димитър, Стара Загора - 29.05.2010 от 17.00ч. Свещеникът каза, че продължителността на ритуала е около половин час, което е идеално. Таксата е 150 лева, но пък тази е най-красивата според нас в града, има си градина с пейки, доста дървета наоколо, голяма е и има достатъчно място за паркиране на колите.
За гражданския брак - 03.05.2010 в 17.45ч.За там ни казаха такса от 80 лева, засега.
И това отпада като ангажимент
«
Последна редакция: ноември 20, 2009, 15:14:28 от velvet
»
Активен
manthebest
Ентусиаст
Публикации: 68
«
Отговор #39 -:
ноември 20, 2009, 19:43:49 »
Elitooo, този ресторант Кастела даже не съм го и чул. Къде се намира това нещо?
По назад някой беше препоръчал Арт-а. Ходил съм там - приятно е, чисто ама какво да направя като не ми харесва това място. Даже и приятелите като искат да се черпим там аз отказвам. Нещо ми е грозен целия комплекс.
Активен
mistral
Новак
Публикации: 14
«
Отговор #40 -:
ноември 20, 2009, 20:38:39 »
manthebest, намира се на Боруйград пресечката с Руски. По-точно една къща по на изток от северната страна на Боруйград. На Форума не знам как е след ремонта. Те имаха конферентна зала с не много места.
Активен
Fy
Сватбар
Публикации: 162
«
Отговор #41 -:
ноември 21, 2009, 00:59:59 »
manthebest ето това е Кастела
http://informator.bg/cgi-bin/index.pl?_state=Info&ID=2597
намира се на пресечката на Руски и Боруйград...
velvet Браво за датата
«
Последна редакция: ноември 21, 2009, 01:06:59 от Elitooo
»
Активен
dan71
Новак
Публикации: 8
«
Отговор #42 -:
ноември 22, 2009, 15:57:26 »
Цитат на: velvet в ноември 20, 2009, 11:15:12
Предвуксвам поредния гнусен скандал в тази тема, дано не се окажа права, разбира се...
Не виждам никакви предпоставки за спор този път - напротив - мнението е едно, всеки уважаващ себе си ОзвУчител (или DJ както ги наричате) би изпълнил желанието на младоженците, пък дори да става въпрос и за открито пространство като градинката пред езерото, например. Както е казал народа - който плаща, той поръчва музиката
Активен
sunray
Имам всичко.
«
Отговор #43 -:
ноември 22, 2009, 19:04:50 »
Ами явно вече съм предубедена, защото доста разправии имаше в темата...Радвам се, че този път не стана така.
Активен
grazia
Ентусиаст
«
Отговор #44 -:
ноември 22, 2009, 21:49:59 »
Здравейте булки от Стара загора!
Много е разгорещена темата относно озвучаването на коктейлчето в началото. Абслолютно съм съгласна че това е задължение на DJ-я, а ако и водещата се включи още по добре, аз лично точно това съм планувала. DJ-я и водещата които ще се грижат за моята сватба ми обясниха че няма проблем, дори водещата ми разказа как на някаква сватба в Армира - Старозагорски бани, оставили 2 тонколони отвън, по-късно DJ-я се проявил като хамалин и си ги внесъл, но това си е тяхна работа...В крайна сметка за това се обръщаме към тях....Ако ми е кеф фонова музика дори при посрещане на гостите...DJ- да се оправя...така де
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
35
Нагоре