Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 04:35:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛЕВЕН  (Прочетена 195359 пъти)

irini82
Новак
*
Публикации: 17

« Отговор #420 -: март 26, 2011, 17:06:34 »

Имам едно запитване и дано някой може да ми помогне.Къде мога да си намеря или поръчам от смешните фигурки за сватбена торта?Благодаря предварително!
Активен
Dallila
Професор
Публикации: 423

Моят сватбен албум

« Отговор #421 -: март 27, 2011, 18:18:31 »

irini82, може да погледнеш в този сайт, или да потърсиш на друго място в нета.Друг вариант е да попиташ на мястото, където поръчаш тортата дали предлагат.Ние нашата я получихме с тортата, но беше на напълно случаен принцип и не знаеш каква точно ще ти се падне. Успех  good
Активен
kiara04
Ентусиаст
**
Публикации: 88

« Отговор #422 -: март 28, 2011, 12:47:34 »

Girl_hide изненадааа. Току-що се връщам от сватбената агенция  give_rose всичко ми стъпи на 1600лева  без дж, фотото и видеото ( за което още се чудим...  bad ) само ме е яд че имаме много гости 130 човека  и вместо навън ще сме вътре че не се знаело дали ще завали ... Останаха ми доста малко неща да свърша и съм готова.  smile Агентката се шашна като чу ,че за 2 нощи след като обявихме че ще се женим съм си решила всичко и повечето неща знам какви ще са  blush на мен не ми е чудно но ... Как вървят вашите приготовления?  blum
Активен
eviaz
Ентусиаст
**
Публикации: 101

отче наш които си на небесата.........

« Отговор #423 -: март 28, 2011, 13:24:37 »

браво киара радвам се за теб  smile но 1600 лева не са ли много какво влючва тази цена
аз още не съм си взела роклята свиваха ми я зящото я бяха направили по широка в ханша и се застраховали да не напалнея въпреки че им казах че не съм бремена вече трябва да е готова утре ще я пробвам smile
а как са цените на сватбените торти и вие откаде ги порачахте защото трябва да се ориентираме и ние вече
Активен
kiara04
Ентусиаст
**

« Отговор #424 -: март 28, 2011, 20:06:22 »

Здравей, eviaz  give_rose в тези 1600 лева ми е тортата (200 лева сватбената и 25лв. тази за кума) лентите на масите,  ваза с плаваща орхидея (изкуствена), изнесения ритуал + арката украсена с орхидеи и много зеленина и 2 стойки за цветя плюс масата за ритуалчика и хонорара пак за него, частично обличане на столове (само панделка на гърба на стола) 10-тина балона с хелий, изработката на сватбения букет както и този за хвърляне и този за колата който после се пренася на булчинската маса (практично спести ми 200 лева  yahoo ), ритуал по посрещането на младоженците, украсата на шампанското и чашите,и изнесения ритуал + цялостното водене на сватбата и всички услуги който ние сме ползвали и украсата на ВИП масата както те му казват + подаръчетата за гостите и картички с номерата на масите. С две думи не сме се лишавали от почти нищо смисал от услугите на самата агенция иначе си знаехме че украсата ще е семпла. Тортата ще я правят в Нарцис и фигурката ще е от там  blush , до колкото знам ( а разучих доста уж  huhhuh.gif ) Нарцис се справят най-добре с изработката и на завъртяни торти това ако се наложи де .. така за агенцията родителите ми казаха направо че не искат да се товарят и затова .. Видеото ни е 300 лева и ми е подаръка от майка ми а снимките (250лв) и дж - 400 са отделно като нямаме халки (който ще са сребърни към 100-150лева са гледах ги вчера) за роклята не мисля защото имам да свалям 15 килограма още така че има време до 2.07 надявам се да съм била полезна макар че исписах малък роман  blush blush
« Последна редакция: март 28, 2011, 20:08:11 от kiara04 » Активен
eviaz
Ентусиаст
**

« Отговор #425 -: март 29, 2011, 09:08:39 »

smile мерси за отговора еми да за всичките тези неща не е много ние сме без агенция сами се оправяме
нарцис казваш ще ида и до там да видя каталога им good и нашто фото и видео са толкова
еми ти си готова направо то нищо не ти остава да правиш smile а пък аз за 30 април и хич не си давам зор сякаш чакам нещата да станат от самосебе си е трябва да се активизирвам вече smile
Активен
mimi1809
Професор
Публикации: 481

Моят сватбен албум

« Отговор #426 -: март 29, 2011, 11:48:00 »

Здравейте и от мен аз съм готова със всичко покрай сватбата само останаха дребните неща основното вече е уредено украси, видео и фото ,ресторант ,църква ,граждански ,торта макар че имам време до 6,08 но искам всичко да е ок и де не бързам в последния момент а относно тортите аз съм доволна от избора си на фирма мога да дам повече инфо на лични и да разгледате сайта йм.
Активен
eviaz
Ентусиаст
**

« Отговор #427 -: март 29, 2011, 11:54:53 »

мими от коя сладкарница е твоята торта можеш да я напишеш тук то не е реклама smile
браво на теб че всичко си направила Bravo маи само рокля и букет ти остават и си готова
ами да се хващам и аз че само се моткам
Активен
mimi1809
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #428 -: март 29, 2011, 12:03:59 »

и роклята и аксесоарите  и младоженеца е облечен  всичко е купено остават ми само подаръците за гостите и да уточним сватбеното меню и дреболиите да си купя -книга за гости кутия за подаръци и бутониерите фирмата е нивел а за сватбено меню дайте идея
Активен
kiara04
Ентусиаст
**

« Отговор #429 -: март 29, 2011, 15:07:45 »

smile мерси за отговора еми да за всичките тези неща не е много ние сме без агенция сами се оправяме
нарцис казваш ще ида и до там да видя каталога им good и нашто фото и видео са толкова
еми ти си готова направо то нищо не ти остава да правиш smile а пък аз за 30 април и хич не си давам зор сякаш чакам нещата да станат от самосебе си е трябва да се активизирвам вече smile
Оле сега като го каза и се сещам че мойта рокля на съпруга костюма, халките, документите ( в ресторанта ще ходим на 9 април ) само това ние останало е вече и кумове (след вчерашния провал)
Активен
kiara04
Ентусиаст
**

« Отговор #430 -: март 29, 2011, 15:14:48 »

и роклята и аксесоарите  и младоженеца е облечен  всичко е купено остават ми само подаръците за гостите и да уточним сватбеното меню и дреболиите да си купя -книга за гости кутия за подаръци и бутониерите фирмата е нивел а за сватбено меню дайте идея
ами са сватбено меню аз изчетох всичко по темата в форума и мойто към което съм се ориентирала е 1. 50 грама ракия + овчарска салата 2-рото е пилешка или свинка пържола (пожелание) + 2 шишчета (пак пожелание пилешки или свински) гарнитурите са картофено пюре или задушени заленчуци smile предвидили сме минерална вода 1 литър на човек + 3 безалкохолни , ще имаме питки по 1 на човек вместо предястия и следястия при нас няма да има никой няма да ги яде на тяхно място съм предвидила плата с мезета ама незнам какви ще са все още (каквото ни предложат от ресторанта) за десерт сватбената торта и може би ядки - аз четох че не се консумират много но нашите настояват ... и те така надявам се да съм помогнала smile
Активен
irini82
Новак
*

« Отговор #431 -: март 31, 2011, 13:09:26 »

Dallila, благодаря за инфото ,а Kiara 04 ако иска мога да и пратя на моята фирма за видео и фото заснемане, които също разполагат и с диджей.Не искам да правя реклама и затова, който иска да ми пише на лични да им пратя сайта .
Активен
irini82
Новак
*

« Отговор #432 -: март 31, 2011, 13:22:59 »

Мими 1809 и аз съм се ориентирала към Нивел за тортата.Моята сватба е на 10.09 и надявам се да пишеш после как е била на вкус.smile
Активен
mimi1809
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #433 -: март 31, 2011, 18:40:24 »

ок ще пиша но имам добри отзиви за тях и за тортите им
Активен
ppvasileva
Ентусиаст
**
Публикации: 81

« Отговор #434 -: март 31, 2011, 18:42:12 »

irini82 вие в кой ресторант ще бъдете.Ние също сме на 10.09.,ама още не съм свършила много неща:)
Активен
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: