Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
декември 12, 2024, 22:54:49
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
Клуб на "БЕБЕправещите" - 12 част
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Клуб на "БЕБЕправещите" - 12 част (Прочетена 175218 пъти)
Armanii
Сватбар
Отг: Клуб на "БЕБЕправещите" - 12 част
«
Отговор #150 -:
септември 11, 2009, 08:06:34 »
Здравейте на всички, на новите попълнения в клубчето добре дошли със закъснение.
Agent T
и аз като теб отдавна не съм писала /откакто заминахме на почивка и очаквах да се върнем трима/ , но няма никакво развитие и при нас, така че съм си в клубчето.
Бях се откъснала малко от форума, но разбрах, че като пиша и споделям се чувствам много по-добре и не мога без вас
Очаквам лелката тези дни, ако не ме пропусне сигурно ще следва изследване за проходимост на тръбите и чак след това стимулация.
Успех на всички и дано да има повече
«
Последна редакция: септември 11, 2009, 08:08:23 от armani_code
»
Активен
gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663
«
Отговор #151 -:
септември 11, 2009, 11:02:59 »
ивкам
, аз имах предвид по принцип, просто споменах за твоя конкретен случай и този на лива, не знам в коя клиника ходиш, но аз винаги чета по форумите на кого какво са правили и предписали в конкретната ситуация, какви процедури кое е дало резултат, какви са преобладавщите мнения за даден доктор;
не знам какво да кажа, освен, че винаги проверявам това, което ми се дава и прилага дали се прилага и при други момичета, какви резултати дава и пр.;
така си правя извод дали даден доктор подхожда сериозно и отговорно към мен или просто ме използва, я за опитно зайче, я за ...източник на финансови постъпления!
като цяло на принципа 2 пъти мери, 1 път режи!
та просто съветвах всички, не само теб и лива, че е добре да се търси помощ от специалист за съответния случай.
Армани
, мила, все пак има надежда да те подмине тази гадна леля...стискам палци!!!
Агентче
, на теб също!!!
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #152 -:
септември 11, 2009, 11:28:09 »
Здравейте и от мен, след почти месец отсъствие. При нас напрежението от сватбата вече отшумява и с нови сили и вече по-спокойни се надяваме да имаме повече възможност за бебеправене. И този месец лелката дойде точно в деня, в който тръгвахме на сватбено пътешествие, а вече стискахме палци да ми закъснее и да купим тест. Не си обяснявам защо всеки път така се растройвам, че покрай мен и мъжът ми се скапва. Че дори каза, че иска да си пусне изследвания и да види дали при него всичко е наред. Аз не искам да се затормозяваме още от самото начало. Само ще си направя профилактични прегледи и цито. И май ще трябва да се захвана сериозно с отслабване, защото вече няколко човека ме предупредиха, че ако продължавам да пълнея, забременяването ще стане още по-трудно.
Стискам палци на всички
Активен
ivkam82
Ентусиаст
сем.Маринови
«
Отговор #153 -:
септември 11, 2009, 20:05:57 »
Мила
valia_diva
незнам от кога бебеправите, но не бързай да се отчайваш. Трябва да мине поне година неуспешни опити и тогава да се притеснявате. Може за момента посто да не става, но това не означава, че имате проблем. Така, че спокойно се наслаждавайте на семейния живат и всичко ще си дойде на място
Желая ти успех и в най - скоро време да видиш "плода" на вашата любов - +++ резултат.
И по малко му мисли,правете любов, а не си лягайте с мисълта за деца и ще дойде точно когато не очаквате.
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Невероятно е да си родител....
«
Отговор #154 -:
септември 11, 2009, 22:50:31 »
valia_diva,специално влизам да ти кажа и аз горе главата! Силно стиснати палци за теб, а и за всички момичета тук по-скоро да видят мечтаните две чертички.
И между другото тихичко да се оплача, че заради разболяването ни с милото този месец, понеже се налага да пием антибиотик заради бронхита, ни посъветваха да не бебеправим, докато не спрем лекарствата и поне две седмици след това, за да се изчисти организма...така че подновяваме бебеправенето, живот и здраве, през октомври.
Активен
Fy
Сватбар
Публикации: 162
«
Отговор #155 -:
септември 12, 2009, 10:14:26 »
Здравейте момичета,
Напоследак не ви следя много, но продължавам да съм в клуба....
Извинявайте, че ви натоварвам и с моите проблеми, но вече незнам какво да си мисля и какво да правя.... От 3 месеца през седмица ходя на прегледи да ми следят овуто и всичко си е нормално на 12 ден има ову и на 18... Вече 2-ри месец моята докторка забелязва 2-ра Ову. (първо в левия, а после в десния яйчник) Това означава, че има шансове за близнаци, макар в двата ни рода да е нямало преди...
Миналата седмица направихме и спермограма - при него всичко е наред.... Та уш и двамата сме наред а вече почти 1 година не се получава..
Така ли не уцелваме поне 1-та Ову...По рано си мислехме че е от напрежението от Сватбата, но сега вече като се минаха 2 месеца и се пооспокоихме защо не става
Опитваме се и двамата да не го мислим много - много , но.... напоследак само за това мисля... Тези дни очаквам и лелката да дойде
и с тоя моя късмет няма да съм си в града за овуто... Заминавам на лекции в Варна и този месец ще пропуснем като гледам... Сори за обърканя пост ама вече ми се
Колкото и да се опитвам да се сдържам и да бъда силна....а и като гледам всичките ми приятелки коя с едно, коя с 2....
Успех на всички момичета и скоро да няма никой тук....
«
Последна редакция: септември 12, 2009, 12:23:17 от Elitooo
»
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #156 -:
септември 12, 2009, 10:16:06 »
Цитат на: ivkam82 в септември 11, 2009, 20:05:57
Мила
valia_diva
незнам от кога бебеправите, но не бързай да се отчайваш. Трябва да мине поне година неуспешни опити и тогава да се притеснявате. Може за момента посто да не става, но това не означава, че имате проблем. Така, че спокойно се наслаждавайте на семейния живат и всичко ще си дойде на място
Желая ти успех и в най - скоро време да видиш "плода" на вашата любов - +++ резултат.
И по малко му мисли,правете любов, а не си лягайте с мисълта за деца и ще дойде точно когато не очаквате.
Последното хапче марвелон пих май месец и от тогава бебеправим. И ние все това си повтаряме с мъжа ми, че ще се отдадем на любов, а не да следим кога е най-подходящия момент за бебеправене. Но когато дойде лелката много се натъжавам, ама то на човек му трябва време за да му уври главицата.
А да попитам, има ли вероятност от противозачатъчните да не става бебето. Пила съм ги само 6 месеца, а и предварително ми бяха казали, че след спирането им дори по-лесно се забременявало. Дори също, специално Марвелона, го използвали преди ин-витро мисля, че за стимулация (ще ме извините ако съм написала някоя глупост). Но пък една позната сподели, че тя от противозачатъчните не е можела да забременее няколко месеца, но не ми е казала какво точно е пила.
«
Последна редакция: септември 12, 2009, 10:18:43 от valia_diva
»
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #157 -:
септември 12, 2009, 10:23:42 »
Валя Дива противозачатъчните преди ин-витро мисля, че не ги дават за стимулация, а за регулиране на цикъла.След като се оправи се назначават хиляди хапчета и инжекции за стимулация и т.н.Мисля, че е така ако не съм права Гостенка ще ме поправи.И да нормално е да не можеш да забременееш след хапчета, зависи колко бързо ще ти се възстанови овулацията, защото нали противозчатъчните ч подтискат.При всеки организъм е различно наистина и строго индивидуално.
Елито, а спермограмата в клиник по репродуктивно здраве ли я правихте или в обикновенна лаборатория?Това има много голямо значение.Хормони пускала ли си си?Проходимост на тръби?Има много неща заради който да не може да се забременее.Не е достатъчно само да има доказано ову.
Стискам палци на всички ви.
Активен
Fy
Сватбар
«
Отговор #158 -:
септември 12, 2009, 10:37:30 »
Да Маги - хормони, проходимост - всичко е нормално....
Спермограмата я направихме при един лекар - там ни препрати моята лекарка уш с връзки... Той работи в АГ-то но мисля че лабораторията е другаде... Чесно да си призная незнам къде точно ги правят ще попитам пак моята докторка...
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #159 -:
септември 12, 2009, 10:43:33 »
За спермограмата е много важно да има морфология по Крюгер, защото дори ако всичко първоначално е добре то морфологията може да е проблема.Важно е също да е в клиника, защото се прави от специалист, а не от обикновен лаборант, разликата е огромна.Затова ако имате възможност отидете в такава клиника за спермограмата.
Активен
Fy
Сватбар
«
Отговор #160 -:
септември 12, 2009, 10:57:34 »
Благодаря ти Маги за съвета
Активен
gostenka_82
«
Отговор #161 -:
септември 13, 2009, 17:35:13 »
Маги
, сега ще поясня, но все пак не съм 100% убедена точно за гореспоменатите противозачатъчни;
при ин витро се прави блокаж на хипофизата, което става по 2 начина: чрез инжекция или чрез противозачатъчни; идеята е, да се контролира от док нарастването и пукането на фоликулите, да няма естествена ову и най-вече пукане на фоликул, защото това проваля целия опит!
Елито
, само ще допълня Маги - в клиника по стерилитет, там спермограмите се правят от ембриолози, а не от обикновени лаборанти, затова!!!
Активен
krisipisi
Ентусиаст
Любовта ще спаси света,обичайте се!
«
Отговор #162 -:
септември 14, 2009, 11:11:35 »
Първото разочерование дойде!
Дойде ми!Каква глупачка съм била да си помисля,че ще съм късметлийка от първия път
Активен
gostenka_82
«
Отговор #163 -:
септември 14, 2009, 11:22:11 »
крисиписи
, недей с тези сълзи....
та това е само 1 опит, можеше и да стане, но не стана;
следващия път, спокойно!!!
надявала си се, но чак пък да плачеш...
спокойно, следващият път ще е твоя опит!
Активен
Armanii
Сватбар
«
Отговор #164 -:
септември 14, 2009, 14:00:41 »
krisipisi
горе главата! Много е рано за сълзи..
Ние този месец правим една година опити.. Много плахо да споделя, че съм с 2 дена закъснение и един отрицателен тест от вчера... То както съм се настроила,че съм бременна може и оттова да не ми идва - внушението е страшна работа
Успех на всички!
Активен
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13