Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 23, 2024, 16:26:33

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 55 56 [57] 58 59 ... 94   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: А прическата?  (Прочетена 512774 пъти)

Smurfieta
Сватбар
Публикации: 210

« Отговор #840 -: юни 07, 2007, 22:52:33 »

Аз освен снимките на прически занесох и снимка на роклята, за да преценим на място каква да е прическата. Последно ще е прибраната, тъй като роклята не е много изрязана отзад и няма да се вижда формата й от косата ми. Пробната прическа обаче малко ме притесни  girl_impossible - хич не стана като тази на снимката. Фризьорката каза, че на истинската ще я направи точно както искам, а днес просто искала да види как се работи с косата ми...и май прояви повече творчество и фантазия отколкото очаквах  nea След това се разбрахме какво не ми е харесало и трябва да бъде различно, но аз си се тревожа как ли ще го направи на 23.06  cray Снимки няма да ви показвам, защото ме е срам  blush
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #841 -: юни 08, 2007, 07:45:28 »

мила тя за това е пробна прическа !!! прави се горе-долу за да се види какво ще ти отива и дали ще се харесаш !!!!!! за да не се чудите и да губите време в най-важния ден !!!!! smile  smile smile smile няма страшно ще те направят много красива !!!!  good good
Активен
Smurfieta
Сватбар
Публикации: 210

« Отговор #842 -: юни 08, 2007, 17:46:42 »

Ели, дано да е така. Хич не искам да приличам на кошничка в главата на сватбения ден  laugh
Активен
ilusion
Сватбен ГУРУ
Публикации: 620

Моят сватбен албум

« Отговор #843 -: юни 08, 2007, 18:25:25 »

Няма да приличаш на кошничка.Аз на първата пробна не се харесах изобщо,отидох на втора и онемях,а в денят беше още по-красива прическата,а да не говорим,че издържа цяла вечност,включително и силния варненски вятър laugh
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #844 -: юни 11, 2007, 15:10:34 »

Ели, дано да е така. Хич не искам да приличам на кошничка в главата на сватбения ден  laugh

как можа да го кажеш !!!  няма да приличаш на кошничка много ясно !!!!!!!!!! smile а пък и все пак всяка фризжорка се старае една булка да изглежда красива на сватбата си !!! без много лоши мисли и кахъри , ще бъдеш най-хубавата и твоето момче като те види ще ахне !!!! smile така че усмивки  blum blum blum smile smile smile че не остана  CHEERS
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #845 -: юни 12, 2007, 15:37:03 »

Ilusion , ще ми кажеш ли от къде си купи тиарата (диадемката ) и колко струваше  smile .Тези дни обикалях по магазините , но за съжаление нищо не си харесах sad , намерих една която почти се доближаваше до мойте представи , но и тя не ми легна на сърце ...
По прицип търся нещо подобно като на снимкат , но в краен случай и такава като на Ilusion , ще ми свърши работа ...Момичета от Варна , споделете ако някъде сте видяли нещо подобно  good

* 13792_482243_1_.jpg (67.03 KB, 462x640 - видяно 479 пъти.)
« Последна редакция: юни 12, 2007, 15:39:31 от Selvet » Активен
Bibobibo
Ентусиаст
**
Публикации: 73

« Отговор #846 -: юни 12, 2007, 16:36:53 »

На мен ми правиха 2 пробни прически и да ви кажа нито една от двете не харесах. Бях се притеснила много, дали ще я направи добре, дали ще издържи защото косата ми е с характер.
Но в деня фризьорката наистина даде всичко от себе си. Получи се страхотна прическа. И издържа повече отколкото очаквах. Е, накрая паднаха няколко фуркетки, но на мен вече не ми пукаше. А и при тези луди танци ...
Активен
stefania
Любопитен
*
Публикации: 47

« Отговор #847 -: юни 12, 2007, 16:48:14 »

хмм  ето мое предложение но тя е подходяща за вечери blush но на мене ми харесва  е може би стилиската ми да я промени малко DANCE...........

Не използвайте 4 и 6 за букви!

* news_642_0.jpg (11.86 KB, 200x267 - видяно 5161 пъти.)
« Последна редакция: юни 12, 2007, 18:23:36 от maria_lakova » Активен
stefania
Любопитен
*
Публикации: 47

« Отговор #848 -: юни 12, 2007, 16:50:07 »

рошава и сащото време красива yahoo
Активен
fanimira
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #849 -: юни 13, 2007, 08:46:31 »

определено е в мой стил, благодаря за моделчето!!! Адски ми допада!!!!!!
Активен
Miri
Баш Майстор
**
Публикации: 1748

Моят сватбен албум

« Отговор #850 -: юни 15, 2007, 08:45:39 »

Все се каня да ви разкажа и все нещо ме възпрепятсва. Миналата събота ходих на пробна прическа. Моята кума реши да ме заведе при нейната фризьорка, която е и гримьорка. Студиото се намира зад Интерпред. незнам как се казва, но кракът ми повече няма да стъпи там.
Та, обясних на девойката какво искам.Исках да ми подсили къдриците (това може да стане с пяна и сешуар) и да я прибере малко отстрани , за да открива лицето ми. Но ...тя реши , че ще ме навие на масури с маша. Ок.но като приключи аз я попитах дали няма да ме разреши все пак , но тя каза , че те щели да са вече отпуснати след като приключи с грима.Гримът ще коментирам в друга тема. Да обаче, не, не се бяха отпуснали и аз казах , че искам да ми разреши косата, при което нейният коментар беше "О, май ще се биеме"   Oh my ... . Аз си замълчах, защото не съм конфликтна личност. Аз си носех диадема все пак защото искам да съм с тиара на сватбата , но тя реши, че няма смисъл и ми направи "свински опашки". Които толкова бяха стегнати , че след един час ме заболя главата. Аз предполижих , че след като ми направи тези свински опашки ще разреши косата ми,но ...не. Милото ме хареса, но той винаги ме харесва, даже и сутрин като се събудя. Но майка ми като ме видя каза, че изглеждам от зад все едно някой ме е ударил с нещо тежко по главата и че изглеждам ...абе ...без коментар. Общо взето взе ми около 100 лева за двете. Някак си с тази жена не се разбрахме, аз исках едно тя наложи друго. Аз я помолих да направи нещо тя просто ме игнорира. Всъщност след това у дома с еразресох , но косата сотана сплескана. Братовчедка ми също не ме хареса. Тя самата ми ряза свинските опашки и каза, че тези кабели ги използвали в строителството и ако реша да ги дърпа мога да си оскубя цялата коса. Та утре отивам при фризьорката на майка ми на нова пробна прическа. Дано тя се справи, но вярвам ,че ще успее, защото майка ми ходи при нея от 25 години , ако не и повече.
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #851 -: юни 15, 2007, 08:50:51 »

Лелее,Мири-ужасна фризьорка!Пък и ти е взела 100лв за пробата,а колко щеше да ти иска за оригиналната прическа?!?! Hmmm  А какви са тези "свински опашчици"... crazy
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #852 -: юни 15, 2007, 08:54:53 »

Лелее,Мири-ужасна фризьорка!Пък и ти е взела 100лв за пробата,а колко щеше да ти иска за оригиналната прическа?!?! Hmmm  А какви са тези "свински опашчици"... crazy

свински опашки ги ползват например да се приберат някакви кабели да не разпръстнати сещаш ли се? затяге и не може обратно да се отпусне тъй като има зъбчета и трябва да се срежат - пластмасови са !!!

Мири тая фризьорка нормална ли е? ти и казваш като човек какво искаш - тя си знае !!! ужас beating beating beating
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #853 -: юни 15, 2007, 09:00:25 »

Не мога а повярвам какви нагли хора има!  crazy
В крайна сметка ти си клиента и казваш какво искаш да ти се направи на косата, а не те да си решават кое ще им е по-лесно да направят  diablo
А за свинските опашки нямам думи - никога не бих си помислила, че могат да се използват и за прически  crazy
Мири, най-добре е да идеш на "пробвана" фризьорка и щом казваш, че майка ти е доволна от нейната - пробвай там  good
Стискаме палци с нея да се разберете и да направи това, което искаш като прическа  good
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #854 -: юни 15, 2007, 09:02:11 »

Момичета за първи път чувам за тези свински опашки.  shok Не знаех, че е практика да се използват строителни материали за направата на официални прически  angry
Активен
Страници: 1 ... 55 56 [57] 58 59 ... 94   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: