Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 06:47:58
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булченския букет -част 5
Страници:
1
...
29
30
[
31
]
32
33
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булченския букет -част 5 (Прочетена 193782 пъти)
Денито
Професор
Отг: Булченския букет -част 5
«
Отговор #450 -:
юни 08, 2010, 10:16:03 »
Само малка поправка, ако позволите - това не са хризантеми, а хортензии... Иначе изключително нежен, елегантен и красив букет, поздравявам те за избора!
Активен
Vessy
Сватбар
влюбена в живота и в мъжа си :-)
«
Отговор #451 -:
юни 08, 2010, 10:20:20 »
Благодаря, а едно въпросче, само не ми се смейте, това синичкото какво е?
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #452 -:
юни 08, 2010, 10:35:44 »
да бе грешка, аз по-нагоре писах хортензии, те са ми любими, не оби4ам хризантеми
ВЕСИ, това синьото е хортензия, имаме в нашия двор, много са хубави, едни такива като храсти са с големи листа
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908
«
Отговор #453 -:
юни 09, 2010, 01:47:13 »
Дитка, Катрин
Тук калите тъмните като жълто, оранжево, кафяво, бордо са есен - зима, а останалите - бели, розови, са пролет - лято. Аз също трябва да имам лилии-калии, защото годеникът ми има за бутониера лилии-калии, проверете и тъкмо и на мен ще ми кажете, аз не искам тъмни, аз искам светла кала бяло към розово, за да са еднакви. Ако няма светли през есента, няма да съм с калии. Мисля си, че на букета няма да му обръщам чак толкова внимание. За мен е по-важна цялостната украса, защото всеки букет си има красота. Искам украсата да е прекрасна.
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #454 -:
юни 09, 2010, 07:57:33 »
Живот и здраве на 3 октомври 2010 в гр. Велико Търново, и двамата не сме оттам, но избрахме този град заради архитектурата. 10.10.2010 я изключихме като дата, защото май не е много хубава като комбинация от числа, а и просто и двата повече ни харесва 3 октомври. Има време ... аз така си се успокоявам. А ти?
Активен
Didkata1984
Сватбар
«
Отговор #455 -:
юни 09, 2010, 08:50:38 »
Малко сме
но пък имам причина да те питам и то по-конкретно, за да се прецени какви цветя има по-това време в България.
Аз съм на 21ви август в Стара Загора.
Активен
liony2000
Сватбар
«
Отговор #456 -:
юни 09, 2010, 09:31:37 »
Здравейте момичета.Аз съм от Варна и сватбата ми е на 6.08.Не знам какви цветя има по това време на годината,но аз съм се насочила към бели (кремави)рози и кали.Такива са цветята на другите ми украски(за гърдите,за децата за ръцете ,за чашите и т.н.Ако някой има опит за Варна да сподели ,моля.
Активен
nelka_86
Любопитен
«
Отговор #457 -:
юни 11, 2010, 13:29:26 »
Аз все още не съм се спряла окончателно на модел букет, но знам че ще е от рози
Имам още малко време да се чудя (на 21.08. е Събитието) Успех на всички в избирането на букети!
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #458 -:
юни 11, 2010, 13:37:50 »
Момичета, и аз като вас се притеснявах кои цветя ще ги има в периода на сватбата, но когато говорих с няколко флористи ми казаха, че вече всички цветя ги има по всяко време, могат да се поръчат и реално няма ограничение в избора. Така че се фокусирайте на това, което сърце ви желае, поне мен така ме посъветваха.
Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #459 -:
юни 11, 2010, 17:20:22 »
Ariel, и аз на това се надявах, защото повечето цветя по магазините така или иначе са внос от Холандия, доколкото знам. Обаче все пак зависи и колко ще ти трябват – ако са няколко стръка, може да излезе неоправдано скъпо.
Аз затова съм малко в чуденка, защото много ми е легнал на сърцето един букет, в който има буквално няколко стръка синчец за акцент. Ама такъв синчец в България август месец най-вероятно няма да се намери. Същото и с едни орхидеи (дендробиум) – скъпи са ми да ги използвам в украсата, а за букета само биха ми трябвали много малко.
Ще го дъвчем следващите месеци с агентката ми и нейната флористка. Те за пробната украса се бяха справили доста добре и с "подръчни материали", както се казва, така че съм сигурна, че ще измислим нещо.
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #460 -:
юни 11, 2010, 17:56:24 »
Цитат на: Didkata1984 в юни 09, 2010, 08:50:38
Малко сме
но пък имам причина да те питам и то по-конкретно, за да се прецени какви цветя има по-това време в България.
Аз съм на 21ви август в Стара Загора.
Не съм говорила с флорист и нямам никаква идея. Но момичетата от форума са запознати и могат да споделят какво има през различните сезони.
Активен
Doni M
Сватбар
«
Отговор #461 -:
юни 19, 2010, 12:31:10 »
Момиче, може ли да ми препоръчате къде да направя букета си, както и украсата за колата. Искам букет от червени рози тип "топка" с около 15 рози. В Тилия искат около 100 лв. за това
Скоро на една булка й го правеха на четвъртък пазара и беше доста грозноват, така че и там отпада като вариант
Активен
orchidee
Ентусиаст
Публикации: 118
«
Отговор #462 -:
юни 19, 2010, 18:49:49 »
Doni m препоръчвам ти магика, за моя букет искат 70 лв при положение ме е с охридеи и доста различни неща.Слажам го в галерията
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #463 -:
юни 19, 2010, 19:17:00 »
Цитат на: Doni M в юни 19, 2010, 12:31:10
Момиче, може ли да ми препоръчате къде да направя букета си, както и украсата за колата. Искам букет от червени рози тип "топка" с около 15 рози. В Тилия искат около 100 лв. за това
Скоро на една булка й го правеха на четвъртък пазара и беше доста грозноват, така че и там отпада като вариант
Тези букети се правят най-лесно ми се струва, след това hand tied и накрая каскадните. Опитай сама, аз съм пуснала клипче тука как се прави. Успех ти пожелавам
Активен
Doni M
Сватбар
«
Отговор #464 -:
юни 20, 2010, 00:36:46 »
САма едва ли ще го правя, понеже аз ще си правя украса с живи цветя в ресторанта и няма да имам време в деня на сватбата и букета си да правя. Затова искам да оставя тази грижа на друг.
Активен
Страници:
1
...
29
30
[
31
]
32
33
Нагоре