Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 27, 2024, 00:27:17
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 2
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 2 (Прочетена 187750 пъти)
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967
dream on....
Отг: Сватба в Пазарджик!! част 2
«
Отговор #300 -:
октомври 06, 2010, 15:10:13 »
Напълно съм съгласна с теб.Да не говорим ,че разделението на Севера и Юга оказва своето влияние.
Причината поради която и аз искам да си организирам всичко сама ,е че за годежа ни викаха"Деца ,каквото вие кажете това ще е ",а накрая се оказа вие си гледайте работата. :huh:Затова не искам разни тетки да ми се бъркат в мислите и да ми казват колко дълго трябва да ми е булото и разни други шщуротии.По вашите публикации човек може доста добре да се ориентира какво точно д а направи ,за което много мерси.
Активен
VeniNY
Ентусиаст
«
Отговор #301 -:
октомври 18, 2010, 13:56:08 »
Здравейте момичета :
Моята сватба мина още Август. Не сам от Пазарджик, но кумувете и мажа ми са. Исках само да кажа ако някой има нужда. Букета ми беше порачан вав Пазарджик . Цветарката се казва Вера, магазина е срещу адвакатурата. Магазина се казва " Цветя при Вера" . Страхотна жена, много разбрана. Занесох и снимки за букета и за бутониерите и всичко беше пеерфектно, точно ме разбра какво искам и как
Като си видях букета в дена на сватбата бях
Просто едно от нещата които бяха префектни
Активен
fraulia
Любопитен
Светът е за двама...
«
Отговор #302 -:
октомври 24, 2010, 18:01:06 »
Моят букет и бутониерата за младоженеца също бяха от този магазин срещу адвокатурата. Много съм доволна от обслужването, от разбирането и от резултата, който се получи
Препоръчвам го на всички бъдещи булки от Пазарджик
Активен
micky_m
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #303 -:
ноември 12, 2010, 16:40:51 »
Здравейте , нова съм във форума и имам нужда от помощ. Ще организирам сватбата на сестрата на моя съпруг и те са избрали ресторант Ливадите. Прочетох някои негативни коментари за храната там. Моля , ако някой е правил сватба там да ми даде някакво инфо , защото искам да съм сигурна , че всичко ще е на ниво , тъй като част от гостите ще са чужденци.
Активен
bamce
Сватбен ГУРУ
Публикации: 967
dream on....
«
Отговор #304 -:
ноември 17, 2010, 13:21:47 »
Здравей,Била съм няколко пъти в Ливадите,дори приятелят ми реши там да ми предложи брак,и съм доволна от кухнята им.Имат много различни вкусотийки.Обслужването им също е добро.Мисля че няма да имаш проблем,а и там са мн отворени хора.
Активен
kadriana
Любопитен
Va dove ti porta il cuore
«
Отговор #305 -:
декември 15, 2010, 10:14:29 »
Здравейте от омъжените вече
Аз нямах време в предишния пост да конкретизирам, но бях адски болна на сватбата - гърло, кашлица и гласа ми се загуби. Беше ад! Сутринта пих чай и фервекс, после докато бях при фризьорката изпих почти половин шише сироп за кашлица и като ми се приспа....тя хем умря от смях, хем се притесни. А на мен ми беше едноооо...
лежерно и спокойно и всякакви неуредици които ми съобщаваха по тел не можеха да ме разстроят
та така. Е, после се посъбудих като дойдоха гостите в нас, та чааак до 2-3 през нощта. И болна си изкарахме страшно, чак се учудвам от себе си - не седнах цяла вечер и дори не си свалих обувките
И моя букет, бутониери и икебана бяха от Вера
Ще пробвам да кача някоя снимка и ще дам координати на DJ на желаещите
Успех на всички в подготовката и много много весело тържество желая
Активен
desi_marinova
Регистриран
«
Отговор #306 -:
януари 07, 2011, 13:05:55 »
Аз от съвсем скоро съм в Пазарджик,бъдещият ми съпруг е от тук ;)Спряла съм се на Ливадите защото само там съм ходила на сватба и не беше никак зле,аколкото до кухнята беше страхотна.Тези дни се ровя по разни агенции.Срещам доста трудност в избора на някои неща и ми се иска да имам помощ от специалисти.Ако някои знае кординатите на някоя агенция ще се радвам да ми пише.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #307 -:
януари 31, 2011, 23:35:52 »
Моля за малко отзиви за комплекс Вионас. Ако някой си е правил сватбата там нека да сподели плюсове и минуси за ресторанта.
Ще съм ви благодарна да кажете какви са цените на кувертите и има ли такси? Може ли да се внася алкохол? Всичко което се сетите. Знам,че като отида в р-та ще ми кажат условията,но искам да знам от вече минали сватби какво е положението. Благодаря предварително.
Активен
migles
Новак
Публикации: 8
«
Отговор #308 -:
февруари 12, 2011, 00:06:46 »
здравейте, аз съм нова не съм от Пазарджик, но съм на близо. нашата сватба ше е около август месец, но започнахме да организираме неша. на първо място уведомихме родителските тела че ще има такова събитие,обадихме се на Мелин и до 3 дена трябва да се срещнем с него. утре отиваме да обикаляме да видим за кувертите и за ресторанти и за халки ( само информативно). аз имам рокля, а слънцето трябва да му купим само риза, вратовръзка и обувки и дребни неща. искам да попитам някой може ли да ми помогне относно какви подаръчета за гостите да измисля, но искам да са нестандартни. сещам се че съм виждала канелени пръчици с различни надписи, но в нета никъде не откривам. дайе идеи:)))))))))))))
Активен
veronika_1_9_8_7
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #309 -:
февруари 14, 2011, 21:24:30 »
Zdraveite na vsi4ki bade6ti i biv6i bulki vav foruma !!!
Re6ih i az da se vklu4a kam vas! Nashata data e 11.06.2011 ve4erna svatba v r-t chinara. Rabotia s edna mnogo gotina agentka ot pazardjik i sam mnogo
s neia.Imam problem s namiraneto na DJ za6toto moiata nadejda Niki Melin togava e v Trakia.MOLIA pomognete!!!
Активен
migles
Новак
Отг: СВАТБА В ПАЗАРДЖИК - част 2
«
Отговор #310 -:
февруари 15, 2011, 21:59:50 »
мога да ти кажа контактите на един друг ди джей но е от пловдив, но няма проб;ем работи и в други градове и взима същитте пари като Мелин:). нашата сватба е на 30.07 и чакам до два дни мелин да се обади и да се доразберем. ще ти пиша контакта на лични:) каква е цената на твоята агентка:)
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #311 -:
февруари 17, 2011, 13:51:22 »
Цитат на: Nina Style в януари 31, 2011, 23:35:52
Моля за малко отзиви за комплекс Вионас. Ако някой си е правил сватбата там нека да сподели плюсове и минуси за ресторанта.
Ще съм ви благодарна да кажете какви са цените на кувертите и има ли такси? Може ли да се внася алкохол? Всичко което се сетите. Знам,че като отида в р-та ще ми кажат условията,но искам да знам от вече минали сватби какво е положението. Благодаря предварително.
Покрай бебка нямам много време за форума, но дано да съм полезна
Преди 3 години бяхме на лятна сватба във Вионас на 31 май. Плюсовете са, че навън е хубаво - зелени ливадки с обособени шатри с маси, мостче, по което минават младоженците, басейн. Мисля, че те предлагат украсата на столовете и булченската маса. Кувертът тогава беше 30 лв - салата, предястие, основно, мезе и мисля, че някакви безалкохолни бяха включени (което на мен ми се стори доста скъпо). Храната и обслужването като цяло не бяха на много високо ниво. Знам, че младоженците си бяха вкарали алкохол и тортата. Най-лошото е, че точно коато сервираха основното, се разнесе една миризма - вероятно наблизо има свинеферма, а и в 1 часа музиката драстично беше намалена заради гостите на хотела, та деликатно ни намекнаха, че сватбата трябва да приключи. Не ми е много актуална информацията, но все пак е някакъв ориентир
veronika_1_9_8_7
, мога да ти препоръчам Митко Пильов - той беше на нашата сватба и всички много го харесаха и после на сватбите на всичките ни приятели той беше DJ. Ако те интересува, пиши ми на лични
migles
провери в сватбените магазини - канелените пръчици напоследък са доста предпочитан подарък за гостите. В Асеновград също има голямо предлагане, има и в сайта на една пловдивска агенция -
migles
. Друг вариант е да си ги направиш самичка, ако ти се занимава - продават на едро канелени пръчици, няколко вида панделки, едно благодарствено послание и си готова
Активен
migles
Новак
«
Отговор #312 -:
февруари 19, 2011, 20:50:07 »
merilen благодаря много за инфото. да се похваля днес купихме халките от магазин диамант, защото решихме, че колкото и да д е далече датата златот ще го увеличат заради баловете и след това цените няма да са същите. ходихме и до един булченски магазин в пазарджик, но нищо не ми хареса, а и ще ходим до асеновград и затова оставихме да купуваме от там:)
Активен
migles
Новак
«
Отговор #313 -:
февруари 22, 2011, 21:43:48 »
аз съм от панагюрище и ми кажете някаква идея за сватбена торта и акка ще стане с транспорта? може ли ние да си превозим тортата, защото една позната ми каза че за да станр на етажи били три отделни торти например и се давало стоика. ако е така предполагам че тортите ще са в кутия и ние ще можем да си сглобим стойката:0
Активен
kadriana
Любопитен
Va dove ti porta il cuore
«
Отговор #314 -:
март 09, 2011, 13:20:00 »
migles , нашата торта беше от Захарната къща. Не беше на етажи, а 1 малка за ритуала и същите за десет на гостите.
Тази с етажите наистина седи на стойка, която се "наема" един вид, плаща се депозит за нея в сладкарницата и после го връщат.
Те си ги превозват до мястото на ритуала. Само не съм сигурна като е със стойка дали я сглобяват, защото реално ще е доста рано като я закарат, а тя трябва да стои на студено...Това трябва да питаш.
Успех с подготовката
Активен
Страници:
1
...
19
20
[
21
]
22
23