Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 15:33:22
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Булченски рокли - 11 част
Страници:
1
...
13
14
[
15
]
16
17
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Булченски рокли - 11 част (Прочетена 233038 пъти)
Daisy_d
Ентусиаст
Отг: Булченски рокли - 11 част
«
Отговор #210 -:
август 03, 2009, 18:34:22 »
Момичета искам да ви успокоя,
никъде не искат парички за проби на рокли
!!!
Бях може би във всички магазини за рокли в София, Пловдив и Асеновград и не се натъкнах на магазин който да ми иска пари за проба!
Активен
Fenix
Професор
Идеееее пролет! :))))
«
Отговор #211 -:
август 04, 2009, 09:03:50 »
Tiama
, аз първоначално се бях спряла на рокля на Маги Сотеро, пак с такива апликации. Защото това не са камъчета, а детайли от дантелата, които се шият ръчно. Говоря за края на 2007-ма година, обаче
Та тогава питах къде ли не и останах с впечатлението, че си е доста рисково да възложа на някого да я ушие такава рокля, а оскъпяването също беше сериозно заради многото ръчен труд.
Спомням си, че варненската фирма, май Росица котюр се казваше, ми даде най-нормална цена- от порядъка на около 700-1200 лв., ако не се лъжа имаше 2 варианта според вида на дантелата.
Накрая се отказах,но пак ших по моя идея компилация от 2 модела, направиха ми я в Сияна-Асеновград.
Моят съвет е да не бързаш с шиенето специално на тази рокля в галерията ти, поразгледай още модели.
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
"Do you think that our love can create miracles?"
«
Отговор #212 -:
август 04, 2009, 11:56:30 »
Fenix, и аз си мислех за тези неща, които си ми написала, и стигнах до извода, че шиенето ще стане в краен случай, ако съвсем НИЩО не си харесам. Аз още не съм започнала да обикалям по магазините, защото имам доста време, но както казаха и момичетата, нашите дизайнери си крадат, така че се надявам да открия нещо подобно на това, което искам
Активен
dundi8
Новак
«
Отговор #213 -:
август 04, 2009, 11:57:49 »
И аз най - накрая си имам рокляяя
Само трябва да я поотпуснат ,че ми е малко тясна.
http://www.weddingshoppeinc.com/pr/Madeline-Gardner-Alberta/2/17999/17950
. На живо е доста по хубава и не толкова вдървена . Хубав ден на всички !
Активен
vesince
Сватбар
г-жа Русинова
«
Отговор #214 -:
август 04, 2009, 12:27:46 »
Честито мила, роклята е много хубава и виждам, че е с голям шлейф отзад като моята
Аз искам да попитам тези от вас, който са имали такива шлейфове и рокли от подобни материи, как стой шлейфа като е прибран, понеже при мен се получават две гънки отстрани, които не ми допадат много.
И при вас ли е/било така?
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #215 -:
август 04, 2009, 20:32:42 »
Цитат на: vesince в август 04, 2009, 12:27:46
как стой шлейфа като е прибран, понеже при мен се получават две гънки отстрани, които не ми допадат много.
И при вас ли е/било така?
Няма как другояче да стои шлейфа като се пребере, все пак се подгъва. На всички рокли стои така. Има няколко начина за подгъване на шлейф. Това, което пробвах аз, е да се подгъне навън - т.е. премерва се къде трябва да се подгъне, така че долната част на шлейфа да се изравни с останалата част от роклята и там правиш прегъване навън и го закачаш под дупето. Другият начин е подобен, но вместно навън, подгъваш навътре, т.е. се получава нещо като издута букла и се закопчава от вътрешната част на роклята между слоевете плат пак под дупето. На моята рокля повече пасваше вторият вариант, незнам дали го обясних като хората
, но изглежда така
Надявам се да съм помогнала. Ако искаш пробвай по двата начина да видиш кой ще ти хареса.
Активен
mirka_ak
Новак
Публикации: 12
«
Отговор #216 -:
август 06, 2009, 08:42:20 »
Niksis много красива рокля. Разбрах, че е от Бургас и пинеже имам път до там реших да се отбия в салона. Можеш ли ориентировъчно да ми кажеш как вървят цените в Принцес.
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #217 -:
август 06, 2009, 18:23:09 »
Момичета днес бях на втора проба ще имам още 3-4 проби. Днес съм значително по - доволна. Надявам се накрая всичко да е както го искам. Ще кача снимки, но ще има още доста промени по нея особено в корсета.
«
Последна редакция: август 06, 2009, 20:21:46 от bergeria
»
Активен
dezmand
Сватбар
«
Отговор #218 -:
август 06, 2009, 23:22:47 »
dundi8 , много стилна и елегантна рокля.Желая ти само красиви и незабравими моменти с нея
Активен
zizi_
Регистриран
Публикации: 6
«
Отговор #219 -:
август 07, 2009, 10:21:23 »
здравейте напоследак само следя темите защото нищо не бях свършила но сега имам новини поръчах си рокля в асеновград при ет нели и сега съм в ужас дали ще стане както искам прочетох много негативни и положителни мнения за тази фирма и съм
там имаше подобен модел на това което си представям но дизайнерката беше оста голяма :koko6ka:и сега го мисля а пробата ми е чак на 17 и дотогава ще изперкам от нерви а нямам никакво време да обикалям от работа и ако тая сгафи ще я убия
ако има някой който е шил там моля
Активен
vesince
Сватбар
г-жа Русинова
«
Отговор #220 -:
август 07, 2009, 10:26:49 »
Цитат на: zizi_ в август 07, 2009, 10:21:23
здравейте напоследак само следя темите защото нищо не бях свършила но сега имам новини поръчах си рокля в асеновград при ет нели и сега съм в ужас дали ще стане както искам прочетох много негативни и положителни мнения за тази фирма и съм
там имаше подобен модел на това което си представям но дизайнерката беше оста голяма :koko6ka:и сега го мисля а пробата ми е чак на 17 и дотогава ще изперкам от нерви а нямам никакво време да обикалям от работа и ако тая сгафи ще я убия
ако има някой който е шил там моля
Споко мила, гледай философски на нещата, ако стане ще имаш твоята рокля, ако не сбиваш я
и толкова. Божеее съвсем съм
Но шегата настрана, ти щом си се спряла на тях, значи има защо. Ще стискаме палци, всичко да е наред
Активен
malachika
Любопитен
«
Отговор #221 -:
август 07, 2009, 10:42:16 »
Момичета, здравейте от още една бъдеща булка
Предварително се извинявам ако има подобен разговор, но не съм го открила. Искам да ви попитам има ли някъде в София студио, което да ми ушие рокля по моя скица или въобще шият ли някъде по каталози(не техни) или предлагат само готови колкции
Активен
Тулумба
Любопитен
Публикации: 46
«
Отговор #222 -:
август 07, 2009, 11:48:02 »
malachika , в почти всички салони могат да ти я ушият, предполагам. Аз самата харесах модел от нет-а, принтирах го и го занесох в "Радост", на "Пиротска 22. Научих за тях от тук, имаше много положителни отзиви. П_ървата проба ми е в понеделник и ще пиша как върви.
Просто се разходи из салоните и сама прецени кой може да се справи най-добре с твоят модел. Сама ще усетиш
Активен
valia_diva
Баш Майстор
«
Отговор #223 -:
август 07, 2009, 13:04:16 »
Ех момичета. Аз май от много вълнения забравих да ви се похваля, че вече си взех роклята.
Миналата седмица. След 5 или 6 проби най-после и аз си отдъхнах. Че те всички други гости си имаха тоалети, а само булката не беше облечена. Сложих една снимчица в моята темичка, но ще стои там само няколко часа, за да не я види милото, че и той хареса форума и гледа от време на време.
Активен
dream
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #224 -:
август 07, 2009, 16:40:24 »
най-красивата рокля
е спорет мен
004-cymbeline.jpg
(37.96 KB, 400x552 - видяно 333 пъти.)