Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 07:50:42

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Дреболийки - 9 част  (Прочетена 140684 пъти)

telesfora
Сватбар
Публикации: 180

Моят сватбен албум

« Отговор #405 -: юли 22, 2009, 18:41:22 »

Момичета извинявам се предварително за въпроса,но наистина вече се обърках съвсем.
Виждам че повечето правите бутониерки,това задалжително ли е? И ако е така то трябва ли да има и подаръчета за гостите, отделно от бутониерките.
Май нещо неуспях да задам въпроса но се надявам да сте ме разбрали?? blush
Активен
¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401

Моят сватбен албум

« Отговор #406 -: юли 22, 2009, 18:50:36 »

telesfora, не е задължително, може само за младоженеца, кумовете и родителите. Ходила съм на сватби, където не е имало бутониери за всеки гост. Всеки си преценява. Аз имах за всеки, защото така по ми допада и според мен е един вид уважение към човека. Иначе за подаръчетата също не мисля, че са задължителни. Бях на сватба, където нямаше подаръчета и не ми направи впечатление честно казано. Както каза една моя приятелка, сватбата е да ти подаряват подаръци, а не ти да подаряваш crazy. Това разбира се е в кръга на шегата, да не се засегне някой.
Активен
Fenix
Професор
Публикации: 424

Идеееее пролет! :))))

Моят сватбен албум

« Отговор #407 -: юли 23, 2009, 08:00:02 »

Telesfora, аз например не исках бутониери- нито ние имахме, нито гостите  pardon Не харесвам изкуствените, а с естествени цветя през март щеше да ми дойде много нагоре вече финансово, защото и украсата в ресторанта беше от живи цветя, и други щуротии ми хрумнаха..и се наду бюджетът  pardon

А с подаръчетата за гости си реших много рационално според мен въпроса- подаръчетата бяха самите тейбълки с имената на гостите и всички много им се радваха. Сватбата беше на 22 март- Първа пролет, затова исках цветя навсякъде в украсата като елемент, а тейбълките бяха също цветя-щипки в различни цветове.

Ето така стояха на целия фон /тук е снимано в някой от моментите от украсяването на ресторанта преди да заредят масите/, а гостите много им се изкефиха:

Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #408 -: юли 23, 2009, 11:24:20 »

Вале, да от тишу са направени. Аз също се бях отказала, но всички ги харесаха, пък и цветовете пасват идеално със сватбата ни затова направихме още. Твоите кошнички са много красиви. Аз мисля да имам само една.
Феникс, и тук да кажа сватбата ви е била страхотна. Всичко е толкова слънчево, изпипано. Bravo
Активен
vesince
Сватбар
Публикации: 247

г-жа Русинова

Моят сватбен албум

« Отговор #409 -: юли 23, 2009, 16:37:10 »

Милички, имам едно въпросче. Някой от вас да е виждал или да знае къде има бутониерки от кристалчета.  pardon Даже се чудя как да го обясня сега blush Просто са изработени от телчета и различни мъниста, а не от плат.
Нещо подобно на бонбониерите с цветчета като тези тук: http://www.europecatering.com/accessories.html
 с номер К1005. Понеже майка ми не беше очарована от идеята за бутониера от живи цветя или гривничка от такива, та затова търся друг, по-интересен вариант  pleasantry
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
Публикации: 745

Моят сватбен албум

« Отговор #410 -: юли 23, 2009, 16:47:49 »

vesince, погледни ето тук http://marquise-group.com/shop/index.php?cPath=2_52&osCsid=ql64pkcou54o3eq6gqkvk65v37, но цената е 20 лв за една бройка. Все пак може да ти послужи за идея smile
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #411 -: юли 23, 2009, 16:50:58 »

vesince, а защо не си купиш от там кристали (предните три каталожни номера) и да си направиш сама бутониерите? Ако имаш време разбира се  pardon
Активен
vesince
Сватбар

г-жа Русинова

Моят сватбен албум

« Отговор #412 -: юли 23, 2009, 17:27:59 »

vesince, а защо не си купиш от там кристали (предните три каталожни номера) и да си направиш сама бутониерите? Ако имаш време разбира се  pardon

Там ми е основния проблем - време няма!!!! Гледам как да открадна от тук, от там, а и ми е толкова интересно във Форума, че като се заровя из него...  blush А и другия проблем е местожителството, а третия, май основен, са ми двете леви ръце (десничар съм)  pullpigtails Но ме наведе на идеята да се свържа с тях и да видя какво могат да ми предложат те.  give_rose give_rose give_rose
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #413 -: юли 23, 2009, 17:30:23 »

Веси, такива съм виждала, н одръвчета. Ама може да си ги направиш на бутониерки, кой ще знае какво е било преди това. Около 5-6лв са обаче. Иначе на много места ги има. Особено в магазините, които аз любезно наричам "Ля кич". Там е пълно с такива. На просто купуваш малки щипчици или с малки безопасни иглички и си имаш бутониерки.

Има и вариант ти сама д аси ги направиш. Такива кристали се продават, продава се и такава тел.  good Примерно в Слънчоглед има такава тел в изобилие, такива кристали знам къде има - един магазин "Напарви си сам" на ул. Симеон. Но пък са тук в София...
Активен
vesince
Сватбар

г-жа Русинова

Моят сватбен албум

« Отговор #414 -: юли 23, 2009, 17:35:40 »

Веси, такива съм виждала, н одръвчета. Ама може да си ги направиш на бутониерки, кой ще знае какво е било преди това. Около 5-6лв са обаче. Иначе на много места ги има. Особено в магазините, които аз любезно наричам "Ля кич". Там е пълно с такива. На просто купуваш малки щипчици или с малки безопасни иглички и си имаш бутониерки.

Има и вариант ти сама д аси ги направиш. Такива кристали се продават, продава се и такава тел.  good Примерно в Слънчоглед има такава тел в изобилие, такива кристали знам къде има - един магазин "Напарви си сам" на ул. Симеон. Но пък са тук в София...

Мерси мила  give_rose То и аз предпочитам и ми харесват повече с живи цветя, но майка ми като каза "Ами то как ще ми остане за спомен !!!" и иди се разправяй, че има цяла сватба за това  girl_wink
Ама карай!! Та аз тогава се сетих за тия, че дано всички да са доволни  tease
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #415 -: юли 23, 2009, 17:48:14 »

Момичета помагайте сложила съм снимка на "бутониерките' в галерията ми, но се чудя дали да махна зелените листа или да си е с тях crazy
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #416 -: юли 23, 2009, 19:58:32 »

Ами като че ли без листата е по- добре, но пък се губи панделката, защото розичката е по-едра, а панделката е тъничка. А иначе с листата - стават 2 цвята зелено huhhuh.gif, но пък панделката стои като аксесоар... girl_impossible
Активен
telesfora
Сватбар
Публикации: 180

Моят сватбен албум

« Отговор #417 -: юли 23, 2009, 20:37:37 »

feniks благодаря ти много и държа да кажа,че е било много идейно от твоя страна  Bravo и наистина всичко е изглеждало перфектно на сватбта ти  give_rose
bergeria незнам мила,немога дати помогна.Колкото  досадно да ми е на мене когато някой ми го казва и немога да повярвам че аз ще го напиша  blush защо несложиш малко бяло??? като че ли така е малко самотно цветенцето.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #418 -: юли 24, 2009, 10:26:52 »

Момичета помагайте сложила съм снимка на "бутониерките' в галерията ми, но се чудя дали да махна зелените листа или да си е с тях crazy
Според мен зелените листенца не подхождат защото са различно зелено.Трябва да намериш нещо което да запълни празнината от тях н да е със същия цвят.Има доста неща които може да добавиш за да стане по богата самата бутониера и да не стои така празна.Дано не съм те засегнала с мнението си.
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #419 -: юли 24, 2009, 10:50:08 »

И аз ще се присъединя към мнението на другите момичета, ако намериш един и същ цвят зелено ще стане хубаво. Вчера видях много красиви изкуствени мини розички, ако начериш такива мисля, че ще е по-красиво. Тези ми изглеждат много големи.  good
Аз вече имам и камъчета, качвам снимки в галерия "украса". Много си ги харесвам. blum
Активен
Страници: 1 ... 26 27 [28] 29 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: