Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 07:51:59
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Дреболийки - 9 част
Страници:
1
...
26
27
[
28
]
29
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Дреболийки - 9 част (Прочетена 140686 пъти)
telesfora
Сватбар
Публикации: 180
Отг: Дреболийки - 9 част
«
Отговор #405 -:
юли 22, 2009, 18:41:22 »
Момичета извинявам се предварително за въпроса,но наистина вече се обърках съвсем.
Виждам че повечето правите бутониерки,това задалжително ли е? И ако е така то трябва ли да има и подаръчета за гостите, отделно от бутониерките.
Май нещо неуспях да задам въпроса но се надявам да сте ме разбрали??
Активен
¤ Enigma ¤
Професор
Публикации: 401
«
Отговор #406 -:
юли 22, 2009, 18:50:36 »
telesfora, не е задължително, може само за младоженеца, кумовете и родителите. Ходила съм на сватби, където не е имало бутониери за всеки гост. Всеки си преценява. Аз имах за всеки, защото така по ми допада и според мен е един вид уважение към човека. Иначе за подаръчетата също не мисля, че са задължителни. Бях на сватба, където нямаше подаръчета и не ми направи впечатление честно казано. Както каза една моя приятелка, сватбата е да ти подаряват подаръци, а не ти да подаряваш
. Това разбира се е в кръга на шегата, да не се засегне някой.
Активен
Fenix
Професор
Идеееее пролет! :))))
«
Отговор #407 -:
юли 23, 2009, 08:00:02 »
Telesfora, аз например не исках бутониери- нито ние имахме, нито гостите
Не харесвам изкуствените, а с естествени цветя през март щеше да ми дойде много нагоре вече финансово, защото и украсата в ресторанта беше от живи цветя, и други щуротии ми хрумнаха..и се наду бюджетът
А с подаръчетата за гости си реших много рационално според мен въпроса- подаръчетата бяха самите тейбълки с имената на гостите и всички много им се радваха. Сватбата беше на 22 март- Първа пролет, затова исках цветя навсякъде в украсата като елемент, а тейбълките бяха също цветя-щипки в различни цветове.
Ето така стояха на целия фон /тук е снимано в някой от моментите от украсяването на ресторанта преди да заредят масите/, а гостите много им се изкефиха:
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #408 -:
юли 23, 2009, 11:24:20 »
Вале, да от тишу са направени. Аз също се бях отказала, но всички ги харесаха, пък и цветовете пасват идеално със сватбата ни затова направихме още. Твоите кошнички са много красиви. Аз мисля да имам само една.
Феникс, и тук да кажа сватбата ви е била страхотна. Всичко е толкова слънчево, изпипано.
Активен
vesince
Сватбар
г-жа Русинова
«
Отговор #409 -:
юли 23, 2009, 16:37:10 »
Милички, имам едно въпросче. Някой от вас да е виждал или да знае къде има бутониерки от кристалчета.
Даже се чудя как да го обясня сега
Просто са изработени от телчета и различни мъниста, а не от плат.
Нещо подобно на бонбониерите с цветчета като тези тук:
http://www.europecatering.com/accessories.html
с номер К1005. Понеже майка ми не беше очарована от идеята за бутониера от живи цветя или гривничка от такива, та затова търся друг, по-интересен вариант
Активен
merilen
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #410 -:
юли 23, 2009, 16:47:49 »
vesince, погледни ето тук
http://marquise-group.com/shop/index.php?cPath=2_52&osCsid=ql64pkcou54o3eq6gqkvk65v37
, но цената е 20 лв за една бройка. Все пак може да ти послужи за идея
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Загубил всичко, не загубвай себе си ...
«
Отговор #411 -:
юли 23, 2009, 16:50:58 »
vesince
, а защо не си купиш от там кристали (предните три каталожни номера) и да си направиш сама бутониерите? Ако имаш време разбира се
Активен
vesince
Сватбар
г-жа Русинова
«
Отговор #412 -:
юли 23, 2009, 17:27:59 »
Цитат на: bubka в юли 23, 2009, 16:50:58
vesince
, а защо не си купиш от там кристали (предните три каталожни номера) и да си направиш сама бутониерите? Ако имаш време разбира се
Там ми е основния проблем - време няма!!!! Гледам как да открадна от тук, от там, а и ми е толкова интересно във Форума, че като се заровя из него...
А и другия проблем е местожителството, а третия, май основен, са ми двете леви ръце (десничар съм)
Но ме наведе на идеята да се свържа с тях и да видя какво могат да ми предложат те.
Активен
Amelia
Баш Майстор
Публикации: 1556
«
Отговор #413 -:
юли 23, 2009, 17:30:23 »
Веси, такива съм виждала, н одръвчета. Ама може да си ги направиш на бутониерки, кой ще знае какво е било преди това. Около 5-6лв са обаче. Иначе на много места ги има. Особено в магазините, които аз любезно наричам "Ля кич". Там е пълно с такива. На просто купуваш малки щипчици или с малки безопасни иглички и си имаш бутониерки.
Има и вариант ти сама д аси ги направиш. Такива кристали се продават, продава се и такава тел.
Примерно в Слънчоглед има такава тел в изобилие, такива кристали знам къде има - един магазин "Напарви си сам" на ул. Симеон. Но пък са тук в София...
Активен
vesince
Сватбар
г-жа Русинова
«
Отговор #414 -:
юли 23, 2009, 17:35:40 »
Цитат на: Amelia в юли 23, 2009, 17:30:23
Веси, такива съм виждала, н одръвчета. Ама може да си ги направиш на бутониерки, кой ще знае какво е било преди това. Около 5-6лв са обаче. Иначе на много места ги има. Особено в магазините, които аз любезно наричам "Ля кич". Там е пълно с такива. На просто купуваш малки щипчици или с малки безопасни иглички и си имаш бутониерки.
Има и вариант ти сама д аси ги направиш. Такива кристали се продават, продава се и такава тел.
Примерно в Слънчоглед има такава тел в изобилие, такива кристали знам къде има - един магазин "Напарви си сам" на ул. Симеон. Но пък са тук в София...
Мерси мила
То и аз предпочитам и ми харесват повече с живи цветя, но майка ми като каза "Ами то как ще ми остане за спомен !!!" и иди се разправяй, че има цяла сватба за това
Ама карай!! Та аз тогава се сетих за тия, че дано всички да са доволни
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #415 -:
юли 23, 2009, 17:48:14 »
Момичета помагайте сложила съм снимка на "бутониерките' в галерията ми, но се чудя дали да махна зелените листа или да си е с тях
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #416 -:
юли 23, 2009, 19:58:32 »
Ами като че ли без листата е по- добре, но пък се губи панделката, защото розичката е по-едра, а панделката е тъничка. А иначе с листата - стават 2 цвята зелено
, но пък панделката стои като аксесоар...
Активен
telesfora
Сватбар
Публикации: 180
«
Отговор #417 -:
юли 23, 2009, 20:37:37 »
feniks благодаря ти много и държа да кажа,че е било много идейно от твоя страна
и наистина всичко е изглеждало перфектно на сватбта ти
bergeria незнам мила,немога дати помогна.Колкото досадно да ми е на мене когато някой ми го казва и немога да повярвам че аз ще го напиша
защо несложиш малко бяло??? като че ли така е малко самотно цветенцето.
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #418 -:
юли 24, 2009, 10:26:52 »
Цитат на: bergeria в юли 23, 2009, 17:48:14
Момичета помагайте сложила съм снимка на "бутониерките' в галерията ми, но се чудя дали да махна зелените листа или да си е с тях
Според мен зелените листенца не подхождат защото са различно зелено.Трябва да намериш нещо което да запълни празнината от тях н да е със същия цвят.Има доста неща които може да добавиш за да стане по богата самата бутониера и да не стои така празна.Дано не съм те засегнала с мнението си.
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #419 -:
юли 24, 2009, 10:50:08 »
И аз ще се присъединя към мнението на другите момичета, ако намериш един и същ цвят зелено ще стане хубаво. Вчера видях много красиви изкуствени мини розички, ако начериш такива мисля, че ще е по-красиво. Тези ми изглеждат много големи.
Аз вече имам и камъчета, качвам снимки в галерия "украса". Много си ги харесвам.
Активен
Страници:
1
...
26
27
[
28
]
29
30
Нагоре